Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Το κίνητρο του Πάντελιτς

Το κίνητρο του ΠάντελιτςΈναν ειδικό όρο περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Μάρκο Πάντελιτς στον Ολυμπιακό, που του δίνει το έξτρα κίνητρο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις αναμετρήσεις της ομάδας του.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πρωταθλητής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να δώσει επιπλέον κίνητρα στον Σέρβο επιθετικό, έτσι ώστε όσο πιο καλά παίζει να παίρνει περισσότερα χρήματα. Στο συμβόλαιο του 32χρονου άσου προβλέπονται τέσσερα μπόνους, τα οποία αν πιάσει ο παίκτης τότε οι αποδοχές του θα διπλασιαστούν.

Ο Πάντελιτς έχει υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών και σε αυτό το διάστημα θα εισπράξει καθαρά ένα εκατομμύριο ευρώ. Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα πάρει επιπλέον 150.000 ευρώ και άλλες 50.000 ευρώ για το κύπελλο.

Εκτός από το νταμπλ, ο Σέρβος επιθετικός κυνηγά 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που θα του αποφέρει άλλες 100.000 ευρώ ετησίως. Ένας ακόμα στόχος που θέλει να πετύχει ο πρώην άσος του Άγιαξ είναι οι 22 συμμετοχές, με τις οποίες θα πάρει άλλες 100.000 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, αν πιάσει τα προβλεπόμενα μπόνους θα αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του στις 900.000 ευρώ το χρόνο.

Ένα μήνα εκτός ο «Τσέσνα»

Ένα μήνα εκτός ο «Τσέσνα»Εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα περίπου ενός μήνα θα παραμείνει για τον Άρη ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ.
Ο 27χρονος άσος του Άρη όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη μιας και η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς υπολογίζεται κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου.
Ετυμηγορία για τρεις
Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Γκιάρο, Ναφτί και Ρουίζ, μιας και θα εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλη Πανταζή.
Επιστρέφουν Χαβίτο και Τσέζαρεκ
Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι ότι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Χαριλάου θα επιστρέψουν οι Χαβίτο και Τσέζαρεκ δίνοντας δύο λύσεις για την ενδεκάδα απέναντι στους Φαία

Ενεράμο για ΑΕΚ

Ενεράμο για ΑΕΚ Τα δίχτυα της στην αφρικανική αγορά φέρετε να έχει ρίξει η ΑΕΚπου ενδιαφέρεται για την αρκετά καλή περίπτωση του Ενεράμο που μένει ελεύθερος από την Εσπεράνς της Τυνησίας το καλοκαίρι.
Ο 25χρονος Νιγηριανός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των υποψηφίων για την ανάδειξου του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή μαζί με τον Κέβιν Μπόατενγκ της Μίλαν και τον Γκύαν της Σάντερλαντ.
Για τον Ενεράμο ενδιαφέρονται ακόμη ομάδες από την Γερμανία και την Γαλλία. Πριν από ένα χρόνο δοκιμάστηκε από την Σταντάρ Λιέγης, ενώ είναι και στη λίστα της Άντερλεχτ σαν αντικαταστάτης του Λουκάκου.
Το κασέ του Νιγηριανού βέβαια δεν είναι μικρό καθώς ζητάει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ενώ σύμφωνα με τον Τούρκο μάνατζερ του δεν συζητάνε για λιγότερα.
Φέτος σε 21 παιχνίδια έχει πετύχει 12 γκολ τραβώντας τα βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων πάνω του.

Με το... αριστερό ο ΠΑΟΚ

Με το... αριστερό ο ΠΑΟΚΟ ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο, μετά έχασε τον ρυθμό του και γνώρισε την ήττα (88-77) από την Εστουντιάντες για την πρεμιέρα των ομίλων του ΕuroCup.



Στην επιστροφή η ομάδα της Θεσσαλονίκης με οδηγούς τους Παπαδόπουλο και Γκετσέφσκι έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού ανοίγοντας τη διαφορά. Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου με εμφανές πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση  κατάφερε να φέρει τη διαφορά στους 8 (73-65), αλλά ο αγώνας είχε κριθεί. Η Εστουντιάντες που ήταν σε καλύτερη βραδιά κράτησε το προβάδισμα στο σκορ και πήρε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 37-33, 57-54, 88-77
Εστουντιάντες(Κασιμίρο): Έλις 6 (2/8 τρίπ.),Ντριέσεν, Ασελίν 12 (5/9 δίπ.), Γουέλτς 4, Κλαρκ 6, Γκράνγκερ 6. Γκάμπριελ 8 (2/4 τρίπ.), Γιάσεν 16 (5/7 δίπ.), Φερνάντεθ 8, Μπλαντς 9, Κάνερ 13 (5/5 δίπ.)
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):Μάρσαλ 13 (2/5 τρίπ.), ΜακΓκράθ 12 (2/5 τρίπ.), Αποστολίδης, Δέδας, Ντόζιερ 6, Γκρέι 5, Παπαδόπουλος 24 (12/20 δίπ.), Γιαννακίδης, Καλλές 2, Γκετσέφσκι 15, Καλαμπάκας

«Συμφώνησε ο Φερέιρα»

«Συμφώνησε ο Φερέιρα»Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι το φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, καθώς ο εκπρόσωπός του, Ζόρζε Μέντες, ανέφερε πως επήλθε συμφωνία. Οι «πράσινοι», όμως, θα συναντηθούν και με τους άλλους υποψηφίους.

Κουβέντα και με τους άλλους υποψήφιους
Η αλήθεια είναι πως ο μάνατζερ του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Ζόρζε Μέντες, το προχωράει πολύ το θέμα με τις δηλώσεις που έκανε στο πρακτορείο «Lusa». Το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει πρώτο για τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ χθες σας είχαμε ενημερώσει πως ο Πορτογάλος προπονητής τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα γίνουν και τα ραντεβού με τους άλλους τέσσερις υποψήφιους τεχνικούς. Σίγουρα ο Φερέιρα είναι η πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό και το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Νίκο Νιόπλια στον «πράσινο» πάγκο.