Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Καλύτερος από Μαραντόνα ο Μέσι»

«Καλύτερος από Μαραντόνα ο Μέσι»Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός άσος Έντσο Φραντσέσκολι με δηλώσεις του στα γαλλικά ΜΜΕ τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεπεράσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
«Ίσως να προκαλέσω έκπληξη, αλλά νομίζω ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα. Είναι αυτό που πραγματικά πιστεύω… Ο Μέσι έχει ακόμα πολλά πράγματα να αξιοποιήσει στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Δεν έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή του… Νομίζω θα κερδίσει τουλάχιστον άλλες δύο Χρυσές Μπάλες».

Χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου ο Φάμπρεγας!

Χάνει το ντέρμπι Κυπέλλου ο Φάμπρεγας!Η συμμετοχή του Φάμπρεγας στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα επιδείνωσε τον τραυματισμό του και έτσι ο αρχηγός της Άρσεναλ θα χάσει τον προημιτελικό Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πέραν των δύο αυτών νέων προβλημάτων, η Άρσεναλ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Αλεξάντερ Σονγκ ούτε βέβαια στον εδώ και καιρό τραυματία Τόμας Βερμάελεν.

Μόνο για Μπάρτσα ο Έρικσεν

Μόνο για Μπάρτσα ο ΈρικσενΟ Κρίστιαν Έρικσεν τόνισε ότι θα άφηνε τον Άγιαξ μόνο για την Μπαρτσελόνα, παρά το ενδιαφέρον Λίβερπουλ και Άρσεναλ προς το πρόσωπό του.
Ο Αρσέν Βενγκέρ ήταν έτοιμος να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ στον «Αίαντα» για την απόκτηση του 19χρονου Δανού το περασμένο καλοκαίρι, καθώς τον βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Σεσκ Φάμπρεγας σε περίπτωση που ο αρχηγός της Άρσεναλ αποφασίσει να αποχωρήσει. Τις τελευταίες ημέρες η Λίβερπουλ εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται ζεστά για τον νεαρό μέσο, του οποίου η τιμή συνεχώς ανεβαίνει, όμως ο ίδιος... προσγείωσε τους «κόκκινους» λέγοντας ότι αν αποφασίσει να αφήσει τον Άγιαξ το προσεχές καλοκαίρι, θα το κάνει μόνο για την Μπαρτσελόνα. «Αν είχα μία πρόταση από τη Λίβερπουλ τώρα, θα την απέρριπτα. Αν ήταν να αλλάξω ομάδα, θα το έκανα μόνο για την Μπαρτσελόνα», ήταν οι δηλώσεις του Έρικσεν, ο οποίος εξελίσσεται σε έναν από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας του στον κόσμο.

Όλα καλά με Ιμπαγάσα, Ζαϊρί

Όλα καλά με Ιμπαγάσα, Ζαϊρί

Σε ήρεμο ρυθμό συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Κανονικά προπονήθηκαν Αριέλ Ιμπαγάσα και Ζαουάντ Ζαϊρί ενόψει ΠΑΟΚ.
Κανένα επιπλέον πρόβλημα δεν περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είδε τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Ζαουάντ Ζαϊρί να συμμετέχουν κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» και να δείχνουν πανέτοιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο μεν Αργεντινός ένιωθε κουρασμένος τις τελευταίες μέρες, ενώ ο Αλγερινός υπέφερε από αιμάτωμα, αμφότεροι όμως θα βρεθούν στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με τον μακεδονικό σύλλογο.

«Το σκέφτεται ο Σισέ»

«Το σκέφτεται ο Σισέ»Ο Τζιμπρίλ Σισέ φαίνεται πως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως σκέφτεται να παραμείνει στο τριφύλλι.
Πάντως, οι δηλώσεις μοιάζουν με αυτές που φέρεται να είπε στον κολλητό του, Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο μετά το ματς με τη Λάρισα, ενώ το σάιτ αναπαραγάγει και τα λεγόμενα του Σισέ μετά το ντέρμπι («διανύω τους τελευταίους μου μήνες στην Ελλάδα»).

Αγωνία για Βιεϊρίνια

Αγωνία για ΒιεϊρίνιαΑτομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τη συμμετοχή του στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να κρίνεται αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, για την ομάδα επανέρχονται ο Μπρούνο Τσιρίλο και ο Πάμπλο Γκαρσία που εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Εργοτέλη έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής. Επίσης, ο Σταφυλλίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, και ο Λούσιο Φιλομένο θεραπεία.

Η Μάλαγα θέλει Χιμένεθ

Η Μάλαγα θέλει ΧιμένεθΣτο στόχαστρο της Μάλαγα βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θεωρείται από την διοίκηση της ισπανικής ομάδας ως ο προπονητής που θα τη βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Φαβορί πάντως για τη θέση του Μανουέλ Πελεγκρίνι, αν αυτός απομακρυνθεί πριν από το τέλος της σεζόν, είναι ο Λουίς Αραγονιές. Αν φύγει μετά το τέλος της φετινής σεζόν. τότε επικρατέστερος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Από τον Κούπερ στον Τσιώλη!

Από τον Κούπερ στον Τσιώλη! Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον Σάκη Τσιώλη, τον νέο τεχνικό του Άρη. Πώς όμως φτάσαμε στον Καρδιτσιώτη τεχνικό; Ποιες οι μέρες και τα έργα των Κούπερ και Μιχαλήτσου;
Το «φλερτ» με τον Καρδιτσιώτη προπονητή κατέληξε σε γάμο και από σήμερα(10/3) αναλαμβάνει και επίσημα το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Ο Τσιώλης θα είναι ο τρίτος κατά σειρά για φέτος προπονητής των «κίτρινων», αφού τη χρονιά ξεκίνησε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και συνέχισε, μετά την παραίτηση του Αργεντινού, ο Γιάννης Μιχαλίτσος.

Ποιος είναι ο Τσιώλης
Γεννημένος στις 30 Ιουνίου του 1959 στην Καρδίτσα ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου έπαιξε επί πέντε χρόνια. Για τα επόμενα επτά χρόνια αγωνίστηκε στη Λάρισα, όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1985 και τρία χρόνια αργότερα το πρωτάθλημα. Από το 1989 έως το 1993 έπαιξε στον Ιωνικό για να ακολουθήσει ο Πανηλειακός για τρία χρόνια και ο Αστέρας Αμαλιάδας, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 1997. Τέσσερις φορές αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής με την οποία σημείωσε και ένα γκολ.
Η καριέρα του ως προπονητής
Το 1999 αναλαμβάνει τον Πανελευσινιακό στα πρώτα του προπονητικά βήματα και τις επόμενες δύο χρονιές κάθεται στον πάγκο του Ναυπακτιακού. Το 2003 τον βρίσκει στην Καλαμάτα και δύο χρόνια αργότερα κάθεται στον πάγκο του Ιωνικού. Το 2008 ο Σάκης Τσιώλης συμφωνεί με το Λεβαδειακό, για να ακολουθήσει ο Θρασύβουλος. Τελευταίος σταθμός μέχρι να αναλάβει του «κίτρινους» ήταν οΟλυμπιακός Βόλου με τον οποίο η συνεργασία του έληξε στις 21 Φεβρουαρίου. 

Οι προκάτοχοί του
Με όνομα βαρύ σαν ιστορία… Η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου βρήκε στον πάγκο του Άρη τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντίνος προπονητής παραιτήθηκε στις 18 Ιανουαρίου τότε που οι «κίτρινοι» μπορεί να βρισκόταν στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως υπολείπονταν μόλις ένα βαθμό από την πέμπτη θέση που οδηγούσε στα πλέι οφ. Με συμπληρωμένες 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο Άρης μετρούσε 23 βαθμούς και μόλις ένα βαθμό πιο πολύ είχαν ο Εργοτέλης, η Καβάλα και η Ξάνθη. Στα συν του Κούπερ και η πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. «Η απόφασή μου πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάσταση της ομάδας», είχε δηλώσει ο Κούπερ αποχαιρετώντας τη Θεσσαλονίκη.

Η συνέχεια με Μιχαλήτσο
Ποια ανάσταση; Αγωνιστική κατρακύλα σε όλο της το μεγαλείο ήταν αυτό που ακολούθησε την απόφασή του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να αποχωρίσει από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Την ομάδα ανέλαβε από την επόμενη κιόλας ημέρα ο Γιάννης Μιχαλίτσος, ο οποίος ήθελε μεν δεν κατάφερε δε. Στους επτά αγώνες πρωταθλήματος που κάθισε στον πάγκο του Άρη, είχε απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Λάρισα, μία νίκη εκτός έδρας με την ΑΕΚ και δύο ήττες με Ολυμπιακό και Ηρακλή. Φυσικά δεν πρέπει να λησμονήσουμε και τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτυ, εκεί όπου ο Άρης αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι αποσπώντας ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης και χάνοντας στην Αγγλία με 3-0. Σε επτά αγώνες πρωταθλήματος η ομάδα της Θεσσαλονίκης συγκέντρωσε μόλις επτά βαθμούς και το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε… χιλιόμετρα…. 

Ψάχνει την αγωνιστική ταυτότητα
Στη Θεσσαλονίκη όλοι γνωρίζουν ότι μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν… ελπίζουν όμως ότι με την παρουσία του Σάκη Τσιώλη θα καταφέρουν να αποκτήσουν, στους τελευταίους πέντε αγώνες, την αγωνιστική τους ταυτότητα που η αλήθεια είναι έχουν χάσει το τελευταίο διάστημα. Και επειδή στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται… Ένα είναι σίγουρο… ότι όσο υπάρχει μαθηματική ελπίδα η ομάδα θα παλέψει για την είσοδό της στην τελική πεντάδα του πρωταθλήματος… Λέτε;

ΔΕΚΑΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα για τον μήνα Μάρτιο βρίσκεται στην δέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA. Πρώτη η Ισπανία στη λίστα.

Όσον αφορά τους αντιπάλους της αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, το Ισραήλ βρίσκεται στην 58η θέση, η Λετονία στην 75η, η Γεωργία στην 72η και η Μάλτα στην 156η.