Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

86 χρονών έφηβος!! Θρύλε χρόνια πολλά.

86 χρονών έφηβος!! Θρύλε χρόνια πολλά.Ο ΘΡΥΛΟΣ μας απόψε γιορτάζει τα 86 γενέθλια του. 86 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, δόξα, τίτλους, διακρίσεις, συγκινήσεις, λύπες και ατελείωτες χαρές.
Κάθε τέτοια μέρα όλοι λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη παρέα των: 
Bασίλης-Γιάννης-Γιώργος και Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς.
Αυτή τη παρέα που μια μέρα του 1925 αποφάσισε να κάνει τη ζωή όλων εμάς ομορφότερη! Μια ζωή γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες με τρελά ταξίδια και αιώνια πίστη δίπλα στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ. Τι να πρωτοθυμηθούμε από όλα όσα έχουμε ζήσει η από όλα όσα ο ΘΡΥΛΟΣ μας έχει καταφέρει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι απλά μια ομάδα. Άνθρωποι έχουν χαθεί στο όνομα του. Άλλοι στο απόσπασμα, όπως ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ, είχαν ως τελευταία επιθυμία να φορέσουν τη ριγωτή και να τους εκτελέσουν. 86 χρόνια μεγαλείου και αφοσίωσης. Ένας ΘΡΥΛΟΣ που από τη γέννηση του έχει μόνο πιστούς να τον ακολουθούν παντού. 
Ο μεγαλύτερος σύλλογος που όλοι ζηλεύουν και εναντιώνονται απέναντι του. Που ποτέ δεν έχει φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας λοιπόν γιορτάζει και όλοι εμείς οι πιστοί του σε όλο το κόσμο φωνάζουμε δυνατά...

 ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!

Σάλκε-Βαλένθια 3-1 (vid)

Με σκόρερ και πρωταγωνιστές τους Φαρφάν, Γκαβράνοβιτς η Σάλκε νίκησε με 3-1 τη Βαλένθια και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για την οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ' ολίγον μοιραίος ο δεύτερος, αυτό τον τίτλο εξασφάλισε για τη Βαλένθια ο Αντούριθ. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι, έπαιξε για 30' ο Παπαδόπουλος.

Η Σάλκε προτίμησε να αφήσει στη Βαλένθια την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Οι Ισπανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά λίγο έλειψαν να το πληρώσουν σε μία αντεπίθεση των Γερμανών.
Η κυριαρχία των "νυχτερίδων" απέδωσε καρπούς στο 17', με ωραία προσπάθεια του Τοπάλ και περίεργη κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος έδειχνε να αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας. Όπως και να έχει η Βαλένθια προηγήθηκε και έβαλε τις βάσεις για την πρώτη της εκτός έδρας νίκη σε νοκ άουτ αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πρώτη της καλή φάση στο δεύτερο μέρος η Σάλκε ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα με σκόρερ τον Γκαβράνοβιτς, στην οποία ενεπλάκη αρχικά ο Φαρφάν, αλλά η άμυνα των Ισπανών είχε αντιδράσει σωστά.O Aντούριθ αναδείχθηκε ο μοιραίος παίκτης για τη Βαλένθια, έχοντας ξεκινήσει τη δουλειά του από το πρώτο μέρος, όταν δε νίκησε τον Νόιερ σε τετ α τερ. Η Σάλκε έψαχνε απεγνωσμένα λύσεις και ευτυχώς για τον Μάγκατ και τους παίκτες του που ο διαιτητής της αναμέτρησης πείστηκε από τη βουτιά του Γκαβράνοβιτς στο 40'. Ο Φαρφάν εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Εν συνεχεία ο Αντούριθ έκανε τα πάντα για να μην δικαιώσει τον προπονητή του που τον επέλεξε για το αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός έχασε τρεις ευκαιρίες και επέτρεψε στη Σάλκε να παραμείνει ζωντανή.
Οι Γερμανοί λίγο έλειψε να βρουν το δικό τους μοιραίο στο πρόσωπο τουΓκαβράνοβιτς, αφού ο Ελβετός ποδοσφαιριστής ανέπτυξε...ερωτική σχέση με τα δοκάρια σε δύο φάσεις που μπορούσε το παιχνίδι να έχει πάει στο 3-1 και η υπόθεση πρόκριση να έχει κριθεί.
Στο τέλος η Σάλκε άντεξε στην ανορθόδοξη πίεση των "νυχτερίδων" και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φαρφάν στο παιχνίδι πήρε την πρόκριση για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί που επιστρέψει μετά από 7(!) ολόκληρα χρόνια ο Ραούλ.
Ο Φέλιξ Μάγκατ σίγουρα έσωσε προσωρινά τη δουλειά του, αλλά οι οπαδοί της Σάλκε δεν πρόκειται να ξεχάσουν τα στραβοπατήματα στην Μπουντεσλίγκα.
MVP
Ο Τζέφερσον Φαρφάν ήταν μέσα και στα τρία γκολ της Σάλκε. Πέτυχε τα δύο, δημιούργησε το τρίτο και απέδειξε ότι η ποδοσφαιρική του αξία παραμένει υψηλή.
Κλειδί του αγώνα
Το 1-1 της Σάλκε στο 40ο λεπτό, αλλά και η αδυναμία του Αντούριθ να νικήσει σε 4 καλές περιπτώσεις τον Νόιερ.
Αδύναμος κρίκος
Η επίθεση της Βαλένθια και ο Γκαβράνοβιτς διεκδίκησαν το συγκεκριμένο...τίτλο, αλλά στο τέλος ο Ελβετός σώθηκε από την ψυχραιμία του Φαρφάν.

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Τα γκολ του αγώνα

Συνθέσεις

Σάλκε:

Μάνουελ Νόιερ, Μπένεντικτ Χέβεντες, Κρίστοφ Μέτσελντερ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ατσούτο Ουτσίντα, Ζοέλ Ματίπ (64' Κυριάκος Παπαδόπουλος), Πέερ Κλούγκε (81' Χανς Σαρπέι), Μάριο Γκαβράνοβιτς, Χοσέ Μανουέλ Χουράδο (76' Ζούλιαν Ντράξλερ), Ράουλ, Τζέφερσον Φαρφάν

Βαλένθια:

Βιθέντε Γκουαϊτα, Ζερεμί Ματιέ, Μπρούνο Σαλτόρ, Νταβίντ Ναβάρο, Ρικάρντο Κόστα, Σάντσεζ Χοακίν, Μεμέτ Τοπάλ, Εβερ Μπανέγκα (70' Τίνο Κόστα), Πάμπλο Ερνάντεθ (64' Ρομπέρτο Σολδάδο), Αρίτζ Αντουρίθ (75' Ολιβέιρα Ζόνας), Χουάν Μάτα
  • Το film του αγώνα

  • 17'Σκοράρει ο Κόστα
  • 27'Κίτρινη κάρτα ο Κλούγκε
  • 40'Σκοράρει ο Φαρφάν
  • 47'Κίτρινη κάρτα ο Εσκουδέρο
  • 64'Αντικαταστάθηκε ο Ματίπ
  • 64'Πέρασε στον αγώνα ο Παπαδόπουλος
  • 64'Αντικαταστάθηκε ο Ερνάντεθ
  • 64'Πέρασε στον αγώνα ο Σολδάδο
  • 70'Αντικαταστάθηκε ο Μπανέγκα
  • 70'Πέρασε στον αγώνα ο Κόστα
  • 74'Κίτρινη κάρτα ο Φαρφάν
  • 75'Αντικαταστάθηκε ο Αντουρίθ
  • 75'Πέρασε στον αγώνα ο Ζόνας
  • 76'Αντικαταστάθηκε ο Χουράδο
  • 76'Πέρασε στον αγώνα ο Ντράξλερ
  • 81'Αντικαταστάθηκε ο Κλούγκε
  • 81'Πέρασε στον αγώνα ο Σαρπέι
  • 81'Δοκάρι ο Γκαβράνοβιτς
  • 84'Κίτρινη κάρτα ο Ματιέ
  • 92'Δοκάρι ο Γκαβράνοβιτς
  • 94'Σκοράρει ο Φαρφάν

Τότεναμ-Μίλαν 0-0 (videos)

Παίζοντας σχεδόν κατενάτσιο η Τότεναμ άντεξε στις επιθέσεις της Μίλαν (0-0) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "8" του Champions League. Πέρασε με Φαρφάν η Σάλκε (3-1).

Για να γράψει ιστορία η Τότεναμ, επέλεξε τον εύκολο (στη θεωρία), μη θεαματικό δρόμο. Το ρίσκο που πήρε ο Χάρι Ρέντναπ να κρατήσει για δεύτερο συνεχές ματς τη Μίλαν μακριά από το γκολ ήταν μεγάλο κάτι που αποδείχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, άσχετα αν οι Μιλανέζοι δεν σκόραραν.
Οι επιλογές του Μάξι Αλέγκρι ήταν τούτη τη φορά πιο ορθόδοξες (στο πλευρό του Ιμπραϊμοβιτς έπαιξαν και ο Πάτο και ο Ρομπίνιο) και η Μίλαν, βασιζόμενη στο DNA της μεγάλης ομάδας, πήρε σχεδόν από την αρχή τα ηνία του ματς. Οι ευκαιρίες που έχασε δεν ήταν πολλές αλλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικές και έφεραν σε δύσκολη θέση την Τότεναμ η οποία πάντως δεν άλλαξε τακτική.
Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και με το χαρισματικό Μπέιλ στην ενδεκάδα, ο Ρεντναπ δεν θέλησε να αλλάξει τακτική και άφησε την πρωτοβουλία στη Μίλαν η οποία εγκαταστάθηκε στη μεγάλη περιοχή του Γκόμεζ. Ομως ο θεός του ποδοσφαίρου φαίνεται ότι είχε κάνει την επιλογή του. Οταν ο Ρομπίνιο είδε την μπάλα να φεύγει έξω μετά τη βολίδα στο 91', προφανώς και θα κατάλαβε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει.

MVP

Από τις λίγες φορές που τη δόξα έκλεψαν οι αμυντικοί εις βάρος των επιθετικών. Αλλωστε η Τότεναμ δεν έκανε και πολλά πράγματα μπροστά για να αρπάξει κάποιος δημιουργικός παίκτης το βραβείο. Η επιλογή μας ακούει στο όνομα Βιλιάμ Γκαλάς. Αποτελεσματικός, δυνατός και σταθερός. Εσωσε και σίγουρο γκολ στο 25'.
Κλειδί αγώνα
Οι χαμένες ευκαιρίες της Μίλαν χαρακτήρισαν την αναμέτρηση, κυρίως αυτές που χάθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Αν οι Ιταλοί έβρισκαν το δρόμο προς τα δίχτυα νωρίς, θα ανάγκαζαν τον Ρέντναπ να αλλάξει φιλοσοφία.
Αδύναμος Κρίκος
Σε αντίθεση με τους Ρομπίνιο και Πάτο που έδωσαν ότι είχαν, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι. Είτε γιατί δεν πήρε τις μπάλες που ήθελε, είτε γιατί δεν είχε ζωτικό χώρο για να δράσει, ο Σουηδός άφησε το παιχνίδι απλά να περάσει.



Το live του αγώνα
25ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τη Μίλαν. Ο Πάτο περνάει στον Γκόμεζ και πασάσει στον Μπόατεγκ. Ο Γκανέζος σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και τελικά απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τον Γκαλάς.

31ο λεπτό: Απευθείας φάουλ του φαν ντε Φάαρτ, η μπάλα μόλις άουτ.

32ο λεπτό: Κάθετη πάσα του Ιμπράϊμοβιτς, σουτ στην κίνητη του Πάτο, επεμβαίνει ο Γκόμεζ.

47ο λεπτό:  Σέντρα του Λένον, ολομόναχος ο Κράουτς προτιμά την κεφαλιά-πάσα από την εκτέλεση.

65ο λεπτό: Διπλή ευκαιρία της Μίλαν με τον Ρομπίνιο. Το πρώτο σουτ του Βραζιλιάνου αποκρούεται από τον Γκόμεζ, το δεύτερο φεύγει άουτ.

77ο λεπτό: Ο Μέρκελ συνδυάζεται ωραίο με τον Πάτο, δυνατό  σουτ του Βραζιλιάνου, η μπάλα μόλις άουτ.

90+1ο λεπτό: Βολίδα του Ρομπίνιο, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.
Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε.



Συνθέσεις

Τότεναμ:

Εουρέλιο Γκόμες, Γουιλιάμ Γκαλάς, Μάικλ Ντόουσον, Μπενουά Ασού Εκοτό, Βεντράν Τσόρλουκα, Λούκα Μόντριτς, Ρανιέρι Σάντρο, Στίβεν Πίεναρ (69' Zερμέιν Τζίνας), Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ (66' Γκάρεθ Μπέιλ), Ααρον Λένον, Πίτερ Κράουτς (82' Ρόμαν Παβλιουτσένκο)

Μίλαν:

Κρίστιαν Αμπιάτι, Τιάγκο Σίλβα, Μάρεκ Γιανκουλόφσκι (68' Λούκα Αντονίνι ), Αλεσάντρο Νέστα, Ιγκνάσιο Αμπάτε, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ματιέ Φλαμινί (87' Ρόντνει Στράσερ), Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (76' Αλεξάντερ Μέρκελ), Ρομπίνιο, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Αλεσάντρε Πάτο
  • Το film του αγώνα

  • 48'Κίτρινη κάρτα ο Γιανκουλόφσκι
  • 63'Κίτρινη κάρτα ο Φλαμινί
  • 64'Κίτρινη κάρτα ο Πάτο
  • 66'Αντικαταστάθηκε ο φαν ντερ Φάαρτ
  • 66'Πέρασε στον αγώνα ο Μπέιλ
  • 68'Αντικαταστάθηκε ο Γιανκουλόφσκι
  • 68'Πέρασε στον αγώνα ο Αντονίνι
  • 69'Αντικαταστάθηκε ο Πίεναρ
  • 69'Πέρασε στον αγώνα ο Τζίνας
  • 76'Αντικαταστάθηκε ο Μπόατενγκ
  • 76'Πέρασε στον αγώνα ο Μέρκελ
  • 82'Αντικαταστάθηκε ο Κράουτς
  • 82'Πέρασε στον αγώνα ο Παβλιουτσένκο
  • 87'Αντικαταστάθηκε ο Φλαμινί
  • 87'Πέρασε στον αγώνα ο Στράσερ

ΠΑΟΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες που είχε να χαρεί από τις 22 Ιανουαρίου. O MVP Κοντρέρας και ο "ρούκι" Τσουκαλάς σκόραραν για το τρίποντο επί του Εργοτέλη (2-0). Χάβος: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος" (videos).

Η επιστροφή του Ίβιτς αποτελούσε μια πρώτη εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία του κομματιού πίσω από τον Μουσλίμοβιτς, ενώ αυτή του Λίνο έβαλε τέλος στο αποτυχημένο πείραμα με τη συμμετοχή του Σνάουτσνερ στο αριστερό άκρο της άμυνας (στο 4-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν η αχίλλειος πτέρνα).

Η ομάδα του Μάκη Χάβου κατά διαστήματα πίεζε ψηλά τον Εργοτέλη. Αυτό είχε ως συνέπεια τα λάθη στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες των Κρητικών. Στο 7ο λεπτό ο Φωτάκης μετά από μια τέτοια φάση, έδωσε στον Σαλπιγγίδη και ο Έλληνας επιθετικός σούταρε δυνατά αλλά άστοχα.

Αυτό που δεν κατάφερναν οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ από τις 22 Ιανουαρίου, το πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας και κορυφαίος στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Πάμπλο Κοντρέρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίνο θύμισε στους συμπαίκτες του πως είναι να πανηγυρίζεις ένα γκολ (22 Ιανουαρίου η τελευταία φορά που το είχαν κάνει).

Το πρώτο ημίχρονο περιελάμβανε ακόμη δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Η πρώτη ανήκε στον Κουτσιανικούλη, το σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Δασκαλάκης με ιδιαίτερη δυσκολία, ενώ η δεύτερη ήταν για τους φιλοξενούμενους. Ο Κρέσιτς απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπούντιμιρ στην κίνηση.



Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το πρώτο. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ανάληψη περισσότερων πρωτοβουλιών από τον Ρομάνο. Στο 50ο λεπτό οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λεάλ από τον Σνάουτσνερ, ενώ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Ρομάνο γύρισε ωραία την μπάλα στον Βερπακόφκσκις, ο Λετονός έπιασε σουτ στην κίνηση με την μπάλα να σταματάει στο κεφάλι του Κοντρέρας.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έπαιξε και πάλι ψηλά τον Εργοτέλη και σε ένα από τα λάθη πίεσης ο Μουσλίμοβιτς έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Τσουκαλά και αυτός πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικέφαλου.



Κλειδί αγώνα:
Η πίεση του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή οδήγησε σε πολλά λάθη τους χαφ του Εργοτέλη.

MVP:
Ο Πάμπλο Κοντρέρας σκόραρε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ωστόσο τον τίτλο του πολυτιμότερου τον αξίζει κυρίως λόγω της αμυντικής του παρουσίας. Ήταν άμεσος, αποτελεσματικός και καθοριστικός στις επεμβάσεις του.

Αδύναμος κρίκος:
Ο Σασιασβίλι. Έκανε λάθος μεταβιβάσεις, λάθος μαρκαρίσματα και αχρείαστα φάουλ.

To live του αγώνα
:
7ο λεπτό: Λάθος στη μεσαία γραμμή του Εργοτέλη, ο Φωτάκης έβγαλε μπαλιά στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ από θέση δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
17ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Κοντρέρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο άνοιξε το σκορ. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 22 Ιανουαρίου.

36ο λεπτό: Σουτ Κουτσιανικούλη στην κίνηση έξω από την περιοχή, εξαιρετική απόκρουση του Δασκαλάκη στη δεξιά του γωνία.

45ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο με κάθετη πάσα βρήκε τον Μπούντιμιρ, αυτός έπιασε ένα δυνατό σουτ στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κρέσιτς με υπέροχη επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ.

50ο λεπτό: Ο Λεάλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ απέναντι από τον Κρέσιτς, ο Σνάουτσνερ τον κράτησε αλλά ο Λαμπρόπουλος που ήταν δίπλα στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

60ο λεπτό: Γύρισμα του Ρομάνο από δεξιά, σουτ του Βερπακόφσκις η μπάλα θα βρει στο κεφάλι του Κοντρέρας και θα καταλήξει κόρνερ.

66ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Κουτσιανικούλη από αριστερά, αποφεύγει στο ένας με έναν τον Ρουμπάκη, αλλά το σουτ που επιχειρεί από πλάγια θέση θα περάσει άουτ.

87ο λεπτό, ΓΚΟΛ! Ο Μουσλίμοβιτς θα κλέψει την μπάλα στη μεσαία γραμμή, θα δει την κίνηση του Τσουκαλά στην περιοχή του Δασκαλάκη, θα κάνει την πάσα και ο νεαρός μέσος με δυνατό σουτ θα σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

94ο λεπτό: Μπαλιά του Κοντρέρας προς τον Μουσλίμοβιτς, στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, το σουτ του Βόσνιου είναι πολύ άστοχο.

ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: Π.ΚΩΣΤΑΡΑΣ, Χ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ


Videos πριν από τη σέντρα:














Συνθέσεις

Π.Α.Ο.Κ.:

Ντάριο Κρέσιτς , Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Στέλιος Μαλεζάς, Πάμπλο Κοντρέρας, Μασιέλ Λίνο, Βλάνταν Ιβιτς, Γιώργος Φωτάκης (57' Σταύρος Τσουκαλάς), Βασίλης Κουτσιανικούλης (77' Ουέλιλτον Αραούζο Ετο), Βίκτορ Βιτόλο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (73' Ναμπίλ Ελ Ζαρ)

Εργοτέλης:

Σήφης Δασκαλάκης, Μάριο Χίμπλινγκερ, Τόμας Βίζιο (74' Λευτέρης Γιαλούσης), Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μανώλης Ρουμπάκης, Ηλίας Κυριακίδης, Ντιέγκο Ρομάνο (87' Νίκος Καρέλης), Μιχάλης Φραγκουλάκης (41' Μάρις Βερπακόφσκις), Μανουέλ Ζούνιορ, Σέρχιο Λεάλ, Μάριο Μπουντιμίρ
  • Το film του αγώνα

  • 15'Κίτρινη κάρτα ο Λεάλ
  • 17'Σκοράρει ο Κοντρέρας
  • 41'Αντικαταστάθηκε ο Φραγκουλάκης
  • 41'Πέρασε στον αγώνα ο Βερπακόφσκις
  • 57'Αντικαταστάθηκε ο Φωτάκης
  • 57'Πέρασε στον αγώνα ο Τσουκαλάς
  • 63'Κίτρινη κάρτα ο Λίνο
  • 73'Αντικαταστάθηκε ο Σαλπιγγίδης
  • 73'Πέρασε στον αγώνα ο Ελ Ζαρ
  • 74'Αντικαταστάθηκε ο Βίζιο
  • 74'Πέρασε στον αγώνα ο Γιαλούσης
  • 77'Πέρασε στον αγώνα ο Ετο
  • 79'Κίτρινη κάρτα ο Ελ Ζαρ
  • 79'Κίτρινη κάρτα ο Βερπακόφσκις
  • 80'Κίτρινη κάρτα ο Χίμπλινγκερ
  • 87'Αντικαταστάθηκε ο Κουτσιανικούλης
  • 87'Αντικαταστάθηκε ο Ρομάνο
  • 87'Σκοράρει ο Τσουκαλάς
  • 87'Πέρασε στον αγώνα ο Καρέλης

ΣΗΜΕΡΑ 9/3/11 ΈΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄1 ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49-77 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ PAOK SPORTS ARENA Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΗΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ( ΒΊΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ )

ΣΉΜΕΡΑ ΈΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΡΚΕΤΆ ΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΩ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΊ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΠΊΕΣΗ ΝΑ ΝΙΚΉΣΕΙ ΜΕ ΆΝΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΈΧΡΙ ΈΝΑ ΣΗΜΕΊΟ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΠΊΕΖΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΉ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΌΛΕΥΚΟΙ ΞΈΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΔΎΣΚΟΛΗ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΈΝΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΜΕΤΈΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ ΑΦΟΎ ΝΊΚΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ 28 ΠΌΝΤΩΝ.ΝΑ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΕΩΣ ΤΑ ΜΈΣΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΈΡΟΥ ΔΕΚΆΛΕΠΤΟΥ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΈΧΙΖΕ ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΈΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΑΠΌ ΤΟ ΦΑΒΟΡΊ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΉΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΎΧΑΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΝΊΚΗ.

! ΔΕΚΆΛΕΠΤΑ ΑΓΏΝΑ!
                                                    1ο       2ο    3ο         4ο  
ΠΑΟΚ 49                                   14         8     14        13
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 77                   18      19      18        22      




ΟΙ ΣΚΌΡΕΡ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ


ΓΙΑ ΠΑΟΚ:

ΜΆΡΣΑΛ 14 ΠΌΝΤΟΙ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 3 ΠΌΝΤΟΙ
ΔΕΔΑΣ 4 ΠΌΝΤΟΙ
ΝΤΟΖΙΕΡ 9 ΠΌΝΤΟΙ
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ 5 ΠΌΝΤΟΙ
ΚΑΛΛΕΣ 8  ΠΌΝΤΟΙ
ΓΚΕΤΣΕΒΣΚΙ 6  ΠΌΝΤΟΙ

ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ 6 ΠΌΝΤΟΙ
ΓΚΟΡΝΤΟΝ 8 ΠΌΝΤΟΙ
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ 12 ΠΌΝΤΟΙ
ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ 3 ΠΌΝΤΟΙ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ 6 ΠΌΝΤΟΙ
ΧΑΛΠΕΡΙΝ 5 ΠΌΝΤΟΙ
ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΣ 2 ΠΌΝΤΟΙ
ΕΡΤΣΕΚ 15 ΠΌΝΤΟΙ
ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ 5 ΠΌΝΤΟΙ 
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ 3 ΠΌΝΤΟΙ 


ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΌΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
 ΕΔΏ ΒΡΙΣΚΌΜΑΙ  ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
 ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
 ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΊΜΑΧΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΉ ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ(ΠΑΟΚ)
 ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
 ΕΔΏ ΒΡΙΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ
ΤΎΠΟΥ
 ΕΔΏ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΓΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΟΜΑΔΌΝ ΚΑΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ(ΠΑΟΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
 ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΛΣΕΝ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
 ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Η ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΈΝΑΝ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟ ΜΟΥ (http://vasiliosdedidis.blogspot.com/)

ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΊΝΤΕΟ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΊΣΟΔΟ ΤΩΝ ΟΜΆΔΩΝ




  
Η ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΦΊΛΟ ΑΓΏΝΑ 

ΤΑ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΊΝΤΕΟ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΒΊΝΤΕΟ ΜΑΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΑΝ  ΜΠΉΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ 

ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ,ΝΙΛΣΕΝ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ




ΔΕΊΤΕ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΎΠΟΥ







Αποχαιρετούν Κακά το καλοκαίρι

Αποχαιρετούν Κακά το καλοκαίριΓια άλλες... πολιτείες θα μετακομίσει το καλοκαίρι ο Κακά, σύμφωνα με νέα ισπανικά δημοσιεύματα, αφού οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν απογοητευτεί από τους συνεχόμενους τραυματισμούς του Βραζιλιάνου και θα επιδιώξουν τη μεταγραφή του.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η As, οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να πάρουν πίσω ένα μέρος από τα 67 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό από τη Μίλαν και το ερχόμενο καλοκαίρι θα μπει «πωλητήριο» στον 29χρονο σουπερστάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για τον Κακά έχουν ενδιαφερθεί Μίλαν, Ίντερ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι προμηνύεται... θερμό για τον διεθνή μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



16:00 EUROSPORT 2 TIRRENO-ADRIATICO Ποδηλασία
16:45 EUROSPORT ΠΑΡΙΣΙ-ΝΙΚΑΙΑ, 4η διαδρομήΠοδηλασία
17:00 ET-1 ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΗΣ Α1 Μπάσκετ
17:15 NOVASPORTS 2 ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣΣούπερ Λίγκα
18:00 NOVASPORTS 3 ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑ1 Μπάσκετ
19:00 ET-1 ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ Χάντμπολ
21:45 NET TOTTENHAM – MILAN Champions League
21:45 NOVASPORTS 1 ΣΑΛΚΕ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ Champions League
22:00 NOVASPORTS 3 ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ Αγγλικό Πρωτάθλημα

Αυτούς βλέπουν στο λιμάνι

Αυτούς βλέπουν στο λιμάνιΤο πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά τελειώσει για τον Ολυμπιακό και όσο περνούν οι μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίχνουν το βάρος τους στη μεταγραφική τους ενίσχυση. Δείτε τη λίστα με παίκτες από το εξωτερικό.
Η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ισπανική αγορά και σε παίκτες από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ένας από αυτούς είναι ο Ντιέγκο Ρίβας (αμυντικό χαφ)  που αγωνίζεται στη Σοσιεδάδ. Από την Μπιλμπάο υπάρχει ο Κοϊκίλι (αριστερό χαφ). Στη Χιχόν εξετάζονται τρεις περιπρώσεις μέσων. Πρόκειται για τους Αλμπέρτο Ριβέρα, Καρμέλο και Κάστρο.
Από τη Σανταντέρ υπάρχουν Μαχντί Λασέν και Φάμπιο Κολτόρι, ενώ από τη Μαγιόρκα τούς Ρούμπεν Γκονζάλεθ (αμυντικός), Αγιόζε (αριστερό μπακ), Μάρτι Κρέσπι (στόπερ), Πάμπλο Θέντρος και Ενρίκε Κοράλες (αριστερό μπακ).
Στην Οσασούνα αγωνίζεται ο Γιαβάντ Νεκουνάμ (μέσος), ο οποίος απασχολεί εδώ και καιρό τον Ολυμπιακό καθώς και ο Μασούντ Σογιαέι. Υπάρχουν επίσης οι Ρούπερ (μέσος) και Σέρχιο (στόπερ). Από τη Σαραγόσα στη λίστα βρίσκονται οι Εντμίλσον, Χόρχε Λόπεθ (δεξί χαφ), Σαίντ Μπουταχάρ (μέσος), Γίρι Γιάροσικ (αμυντικός) Μαουρίτσιο Λανζάρο (στόπερ) και Κάρλος Ντιόγο (αμυντικός).

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν και παίκτες από τη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα από την Ατλέτικο τον Τιάγκο (αμυντικό χαφ), ο οποίος είναι δανεικός από τη Γιουβέντους. Από τη Ρεάλ υπάρχει η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού Νταβίντ Ματέος, που αυτή τη στιγμή έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ.

Στη Χετάφε υπάρχει η περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο (στόπερ), αλλά και των Κασκέρο (μέσος), Μάριο Αλβάρες (αμυντικός), Χουάν Αλμπίν (μεσοεπιθετικός). Από τη Λα Κορούνια παρακολουθούνται οι Μίτσελ (μέσος), Ντεσμαρέτ (αριστερό χαφ), Χουάν Ροντρίγκεζ (αμυντικό χαφ), Αντόνιο Τόμας (μέσος), Ζούκα (αμυντικό χαφ), Αϊτάμι (στόπερ), Ντιέγκο Σεοάνε (δεξί μπακ).

Από τη Βιγιαρεάλ υπάρχουν οι Κριστομπάλ Μάρκεζ (μέσος), Χαβιέρ Ματίγια (μέσος) Μάρκος Σένα (αμυντικό χαφ), Μάριο Γκασπάρ (δεξί μπακ), ενώ από την Εσπανιόλ οι Άλντο Ντούσερ (μέσος), Χάβι Λόπεθ (δεξί χαφ), Νταβίντ Γκαρσία (αριστερό μπακ), Φραντσίσκο Τσίκα (δεξί μπακ), Ιβάν Αλόνσο (επιθετικός).

Από την Μπαρτσελόνα εξετάζεται η περίπτωση του Νολίτο (επιθετικός), του Βίκτορ Βασκές (μέσος), του Ίλιε Σάντσεθ (αμυντικό χαφ) και του Τιάγκο Αλακαντάρα (μέσος). Από τη Χέρκουλες ξεχωρίζουν οι Αμπραχαμ Πας (στόπερ), Νταβίντ Κορτές (δεξί μπακ), Τότε (αμυντικό χαφ), Ολιβιέ Τομέρ (επιθετικός), Χουάν Καταλαγιούθ (τερματοφύλακας).

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν και τρεις παίκτες από τη Βαλένθια. Πρόκειται για τους Νταβίντ Αλμπέλδα (μέσος), Βιθέντε (μεσοεπιθετικός), Νταβίντ Ναβάρο (στόπερ). Τέλος από τη Λεβάντε υπάρχουν οι Βάλντο (δεξί χαφ), Χουανλού (αριστερό χαφ), Σέρχιο (αμυντικό χαφ), Χίτσκο (επιθετικός), Ναδάλ (επιθετικός), Νάνο (αριστερός μπακ) καθώς και οι τερματοφύλακες Μανόλο Ρέινα και Γκουστάβο Μουνούα.

«Ισχυρός» Παναθηναϊκός

«Ισχυρός» ΠαναθηναϊκόςΟ Παναθηναϊκός, εάν τελείωναν τώρα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και βρισκόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είχε ελπίδες να βρεθεί στους ισχυρούς και στους δύο προκριματικούς γύρους.
Σαφώς μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν δραματικά μέχρι το φινάλε των πρωταθλημάτων, ωστόσο εάν αυτό δεν συμβεί υπάρχουν αρκετά σενάρια που φέρνουν τον Παναθηναϊκό στους ισχυρούς.
Σε όλα τα πρωταθλήματα υπάρχει τόσο καλό όσο και κακό σενάριο. Αναλυτικότερα: Στην Αγγλία, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν την τέταρτη θέση με τον Παναθηναϊκό σαφώς να προτιμά ως αντίπαλο τη Σίτι. Στην Ισπανία δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, καθώς είναι σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, ωστόσο στην Ιταλία η Λάτσιο και η Νάπολι είναι σαφώς δυσκολότεροι αντίπαλοι από την Ουντινέζε. Οι τρεις αυτές ομάδες διεκδικούν την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Στη Γαλλία, το κακό σενάριο είναι να τερματίσει τρίτη η Λιόν και το καλό να μπει στην τριάδα η Ρεν, ενώ παρόμοια είναι και η κατάσταση στη Γερμανία, με την Μπάγερν να είναι η ομάδα που δεν θέλουν οι Πράσινοι να τερματίσει  στην τρίτη θέση, προτιμώντας σαφώς τη Μάιντς ή το Ανόβερο. Από τη Ρωσία σίγουρη είναι η Ρούμπιν Καζάν, ενώ στην Ουκρανία η Ντιναμό Κιέβου παλεύει με τη Μέταλιστ Χάρκιβ και σαφής προτίμηση υπάρχει στη δεύτερη.
Εάν τα πρωταθλήματα έληγαν σήμερα, μαζί με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προκριματικό θα βρίσκονταν οι Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Ρούμπιν, Ζυρίχη, Τραμπζονσπόρ, Τιμισοάρα και Μίντιλαντ, με τον Παναθηναϊκό να είναι στους πέντε ισχυρούς και με πιθανούς αντιπάλους τη Ρούμπιν Καζάν, τη Ζυρίχη, την Τραμπζόνσπορ, την Τιμισοάρα και τη Μίντιλαντ.
Σε περίπτωση πρόκρισης ο Παναθηναϊκός θα ήταν ξανά στους ισχυρούς. Η δεκάδα των ομάδων θα διαμορφωνόταν ως εξής: Τσέλσι, Λιόν, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Λάτσιο και Ανόβερο με τον Παναθηναϊκό να είναι στους ισχυρούς με Τσέλσι, Λιόν, Μπενφίκα και Βιγιαρεάλ και πιθανούς αντιπάλους τις Ντιναμό Κιέβου, Άντερλεχτ, Τβέντε, Λάτσιο και Ανόβερο.

«Δεν θέλουμε Βιεϊρίνια»

«Δεν θέλουμε Βιεϊρίνια»Φρένο στις φήμες που φέρνουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια κοντά στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έβαλε ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Ρωσίας, Ιγκόρ Κορνέεφ. Ο Ρώσος παράγοντας τόνισε ότι ήδη έχει αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Πορτογάλου.

Μπορείτε να πείτε κάτι για το ενδιαφέρον για το μέσο του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια; Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει επτά εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

«Ειλικρινά, έχω αρχίσει να κουράζομαι λιγάκι. Στην αρχή υπήρχε μια φήμη, μετά όλο και περισσότερες. Τώρα, ας μιλήσουμε για οτιδήποτε ακούγεται 15 φορές…»

-Μήπως είναι καλύτερο να κλείσουμε τελείως το θέμα; Η Ζενίτ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν παίκτη του ΠΑΟΚ;

«Όχι».

Προτάθηκε στη Ρόμα ο Χιμένεθ!

Προτάθηκε στη Ρόμα ο Χιμένεθ!
Σενάρια που κυκλοφόρησαν θέλουν τον τεχνικό της Ένωσης να έχει προταθεί στη Ρόμα, η οποία ψάχνει για το καλοκαίρι νέο προπονητή, αφού ο Βιντσέντσο Μοντέλα έχει αναλάβει προσωρινά μέχρι το τέλος της σεζόν.Η παρουσία του στη Σεβίλλη που συνδυάστηκε με έξοδο και παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν κάνει γνωστό τον Μανόλο Χιμένεθ κι έξω από την Ιβηρική χερσόνησο, με αποτέλεσμα να έχει προταθεί για τη Ρόμα.
Τώρα, κατά πόσο το σενάριο αυτό έχει ισχύ θα φανεί στην πορεία, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η συνεργασία ΑΕΚ-Χιμένεθ θα συνεχιστεί και μετά το καλοκαίρι.

«Παράταση» για Τσιώλη

«Παράταση» για ΤσιώληΜέχρι το πρωί της Τετάρτης θα περιμένουν οι παράγοντες του Άρη, που πιέζουν ασφυκτικά τον Σάκη Τσιώλη. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει ακόμα απαντήσει στην πρόταση των «κιτρίνων», που ετοιμάζουν τις εναλλακτικές λύσεις, στις οποίες δεν είναι ο Νίκος Νιόπλιας.
Ο Σάκης Τσιώλης δεν απάντησε μέχρι αυτή την ώρα στους παράγοντες του Άρη για άμεση συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δέχεται αφόρητες πιέσεις από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για συνεργασία αυτή τη χρονική στιγμή. Ο Έλληνας τεχνικός όπως δήλωσε αποκλειστικά σήμερα το μεσημέρι στο gazzetta.gr: «Οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να πράξω».
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου αποφάσισε να απομονωθεί αυτές τις ώρες προκειμένου να πάρει την απόφαση που κρίνει ο ίδιος θα τα έχει καλά με τον εαυτό του. Στον Άρη βέβαια δεν θα περιμένουν εσαεί τον Τσιώλη, το αργότερο μέχρι το πρωί γιατί μετά μπαίνει σε εφαρμογή το plan B. Οι Θεσσαλονικείς κάνουν τα κουμάντα τους ακόμα και αυτή την ώρα προκειμένου να βρουν την ενδεδειγμένη λύση στον πάγκο του Άρη.
Τα τελευταία 24ωρα ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του Νίκου Νιόπλια. Οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμία επαφή καμία πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο νέος προπονητής θα είναι ξένος με τις προτάσεις να πέφτουν... βροχή και να προέρχονται από όλη την Ευρώπη. Όσοι πιστεύουν πως θα είναι Ισπανός μάλλον θα πέσουν έξω.