Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κίνηση ανθρωπιάς…

Κίνηση ανθρωπιάς…Ο Νουάνκο Κανού σχεδιάζει επένδυση 32 εκατομμυρίων δολαρίων στην Νιγηριά για την ανέγερση κλινικής για καρδιοπαθείς.
Ο άσος της Πόρτσμουθ αντιμετώπισε το 1996 καρδιακά προβλήματα και ίδρυσε το «Kanu Heart Foundation» το οποίο βοηθάει ασθενείς που πάσχουν από καρδιακά νοσήματα.
Ο Κανού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Κλίβελαντ και επέστρεψε στην ενεργό δράση χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και τώρα είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπατριώτες του.
«Το ‘KHF’ βοηθάει εδώ και αρκετά χρόνια όλους εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν τις επεμβάσεις και τα φάρμακα. Δίνουμε ελπίδα σε περισσότερους από 410 ασθενείς και τους πηγαίνουμε στο εξωτερικό για επεμβάσεις. Η ανέγερση μιας κλινικής θα βοηθήσει τους ασθενείς που χρειάζονται άμεσα θεραπεία», δήλωσε ο Κανού στην The Punch.
«Η χρηματοδότηση της κλινικής θα ξεκινήσει τον Ιούλιο. Οι φίλοι μου από τον Άγιαξ και την Άρσεναλ υποσχέθηκαν πως θα με βοηθήσουν. Η Νιγηρία είναι σπουδαία χώρα και αξίζει τα καλύτερα. Συνεργαζόμαστε με ένα νοσοκομείο στο Σουδάν για την θεραπεία αρκετών ασθενών στην Νιγηρία», κατέληξε ο επιθετικός της Πόρτσμουθ.

Δείτε το ΤΟΡ-5 της Ευρωλίγκα

Εντυπωσιακές φάσεις περιλαμβάνει το ΤΟΡ-5 της Ευρωλίγκα από τις χθεσινές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ. Απολαύστε θέαμα:


Ανακούφιση για Ισπανούς, κράξιμο οι Ιταλοί


Τι γράφουν ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ

Ανακούφιση για Ισπανούς, κράξιμο οι ΙταλοίΤα ισπανικά και τα ιταλικά μέσα καλύπτουν τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Σιένα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Ανακούφιση για τους μεν Ισπανούς, χοντρό «κράξιμο» από τους Ιταλούς για την ιστορική ήττα της Σιένα.

Στις πρώτες θέσεις των ειδήσεων βρίσκονται οι αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα και της Σιένα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην Μπαρτσελόνα έχουν έντονο το στοιχείο της ανακούφισης και κάνουν λόγο για «αγωνιώδη νίκη στο Παλάου» (El Mundo Deportivo) και για το «πρώτο χτύπημα της Μπαρτσελόνα» (Sport). Η El Mundο ακόμη κάνει λόγο για ένα «παλλόμενο τελευταίο σφύριγμα».

Ωστόσο η Sport αναφέρεται και στην άλλη ελληνική ομάδα της Ευρωλίγκα, τον Ολυμπιακό και κυρίως στην αντίπαλο του, την Σιένα. Η Ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για «ιστορική αστειότητα της Σιένα που έχασε σχεδόν με 50 πόντους». Φυσικά τα ιταλικά μέσα δεν έχουν την ίδια διάθεση απέναντι στην ομάδα της πατρίδας τους, καθώς η Gazzetta dello Sport κάνει λόγο για «καταστροφή σε ελληνικό χορό για τη Σιένα που ξεφτιλίστηκε με 48 πόντους από τον Ολυμπιακό».

Ιδού ο «νέος Ινιέστα»! (video)

Μετά τον Ζεράρ Ντεουλεφέου , σας παρουσιάζουμε τον «νέο Ινιέστα»! Ο λόγος για τον Χαβιέ Εσπινόσα, για τον οποίο άπαντες στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. 

Ο 18χρονος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των «Μπλαουγκράνα» και βρίσκεται στην «La Massia» από τα 13 του χρόνια. Αγωνίζεται συνήθως ως «δεκάρι» και ξεχωρίζει για την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που έχει, η οποία τον βοηθάει να έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας.

Να σημειώσουμε ότι οι Καταλανοί ήδη έχουν φροντίσει να «δέσουν» το νέο… διαμάντι τους με συμβόλαιο μέχρι το 2014, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τον δούμε να παίρνει προαγωγή στην πρώτη ομάδα, του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Κάθε παιδί σήμερα ονειρεύεται να βρεθεί εδώ που είμαι εγώ, στην Μπαρτσελόνα. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εμένα που δεν πρέπει να χαθεί. Δουλεύω καθημερινά για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, που είναι να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα», τονίζει ο ίδιος ο Εσπινόσα.









 


Ζημία 120 εκατ. στη Γιουνάιτεντ!

Ζημία 120 εκατ. στη Γιουνάιτεντ!Αρνητικό πρόσημο σε ποσό 120 εκατ. ευρώ έβαλε για τη σεζόν που πέρασε η αμερικανική εταιρεία, που ελέγχεται από την οικογένεια Γκλέιζερ και κατέχει τα δικαιώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο ΚΟΡΙΟΣΑπό ό,τι βλέπω δεν πτοούνται!
Η Red Football Joint Venture, εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Γκλέιζερ, κατέγραψε στο τελευταίο οικονομικό έτος έλλειμμα ύψους 120 εκατ. ευρώ, συνέπεια των υψηλών τόκων των δανείων που έχει συνάψει. Μέσω του δανείου αυτού είχε αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Κόκκινων Διαβόλων το 2008, όμως η περσινή αναδιάρθρωση αύξησε τους τόκους. Παρά το έλλειμμα, ο εκτελεστικός διευθυντής του αγγλικού κλαμπ, Ντέιβιντ Τζιλ είπε τον περασμένο Οκτώβριο: «Η φιλοσοφία μας είναι να διατηρούμε και αποκτάμε τους καλύτερους παίκτες. Αυτή τη στιγμή έχουμε στα ταμεία 190 εκατ. ευρώ όμως θα προτιμούσαμε να έχουμε 90 εκατ. ευρώ και τον Ρονάλντο στο γήπεδο». Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο... μείον που έχει παρουσιαστεί από ομάδα της Premier League είναι τα 150 εκατ. ευρώ της Τσέλσι το 2005.

Τελείωσε;

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μετά από τρεις παρατάσεις, οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν 139-137 των Φοίνιξ Σανς στο «Staples Center». Οι πρωταθλητές είχαν χάσει προβάδισμα 21 πόντων, αλλά τελικά οι 42 πόντοι του Κόμπι Μπράιαντ τους έφεραν το ροζ φύλλο. Οι Σικάγο Μπουλς φιγουράρουν ξανά στην κορυφή της Ανατολής μετά τη νίκη με 114-81 επί των Χοκς μέσα στην Ατλάντα, ενώ οι Μπλέιζερς δεν δυσκολεύτηκαν για να επικρατήσουν με 111-76 των Ουίζαρντς.

Αγγλία: Τέρι: «Είμαι ευχαριστημένος που πήρα το περιβραχιόνιο»


Χαρούμενος που ο Φάμπιο Καπέλο του παρέδωσε και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τζον Τέρι.




Αναλυτικά:
«Όταν ο προπονητής στην πρωινή προπόνηση έκανε την ανακοίνωση στους παίκτες, ρώτησε αν κάποιος έχει κάποια ερώτηση και κανείς δεν μίλησε. Κανείς δεν είπε κουβέντα στον προπονητή, κανένας δεν είπε κουβέντα σε μένα. Είναι μία απόφαση του προπονητή, όλοι τον σεβόμαστε και εγώ σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μια ομάδα παικτών που ανυπομονούν να παίξουν για την χώρα τους, που ανυπομονούν να φορέσουν την φανέλα. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήρα πίσω το περιβραχιόνιο. Οι άνθρωποι μπορούν να το δουν αυτό σε μένα, αλλά μπορούσαν να δουν και το πάθος που είχα όταν δεν ήμουν αρχηγός».

Μπαρτσελόνα: Ντάνι Άλβες μέχρι το 2015


Θετικό τέλος είχε το σήριαλ ανανέωσης συμβολαίου του Ντάνι Άλβες με την Μπαρτσελόνα!

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ισχύς μέχρι το 2015 με τους «μπλαουγκράνα» την Τετάρτη (23/03). Ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ, έκανε από την πλευρά του γνωστό το γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Τσέλσι για Χίντινκ

Τσέλσι για ΧίντινκΑνοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκους Χίντινκ στον πάγκο της Τσέλσι στη θέση του Κάρλο Αντσελότι, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Εθνική Τουρκίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ







• 16:00 EUROSPORT Προημιτελ: Ντούισμπουργκ - ΕβερτονCHAMPIONS LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
• 18:00 NOVASPORTS 3 ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΒόλεϊ
• 18:30 ET-3 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
• 19:00 EUROSPORT 2 Προημιτ.: Τσεντεβίτα-ΕστουντιάντεςEuro Cup
• 20:00 EUROSPORT 1η διαδρομή, ΟλλανδίαΠοδηλασία
• 21:00 EUROSPORT 2 Προημιτελ.: Καζέρτα - Ούνιξ Καζάν Euro Cup

«Οι γίγαντες του Πειραιά»

«Οι γίγαντες του Πειραιά» Το 13ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι από μόνο του σημαντικό γεγονός και η FIFA στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά.

«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα στα τελευταία 15 χρόνια, φτάνοντας έτσι τα 38 στην ιστορία του. Οι ομάδες που έχουν περισσότερους τίτλους παγκοσμίως είναι οι σκοτσέζικες Ρέιντζερς (53), Σέλτικ (42), η Μπέλφαστ Λίνφιλντ (49), οι δύο ομάδες του Μοντεβιδέο Πενιαρόλ (48), Νασιονάλ (42) και η ομάδα του Χονγκ Κονγκ (41)».

Εγκατέλειψε ο Γιούρκας

Εγκατέλειψε ο ΓιούρκαςΕκτός από τις πολλές απουσίες από την προπόνηση λόγω των διεθνών, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είδε σήμερα να εγκαταλείπει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, καθώς χτύπησε στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος και Πλεσί, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Καντέ.
Ο Γιούρκας εγκατέλειψε την προπόνηση λίγο πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος λόγω χτυπήματος στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.
Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουσίδης και Ταμπάκης από την ομάδα Νέων.


Φεύγει ο Λίνο, έρχεται ο Ραμαντάν

Φεύγει ο Λίνο, έρχεται ο ΡαμαντάνΜετά την Πορτογαλία, η χάρη του ΠΑΟΚ έφτασε και στην ταραγμένη Αίγυπτο. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Δικέφαλος κινείται για την απόκτηση του Ραμαντάν. Παράλληλα θεωρούν «τελειωμένο» τον Λίνο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αιγυπτιακά ΜΜΕ, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ισλάμ Ραμαντάν. Ο Αιγύπτιος παίκτης είναι 21 χρόνων και μάλιστα διεθνής  με την εθνική του ομάδα U21. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, ενώ τα βασικά του ατού είναι οι πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ αλλά και οι επικίνδυνες προωθήσεις του. Οι Αιγύπτιοι υποστηρίζουν πως ο Ραμαντάν δεν έχει υπογράψει ακόμη επαγγελματικό συμβόλαιο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αποκτήσει με ένα ποσό γύρω στα 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας, οΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση αριστερού οπισφοθύλακα, λόγω της ενδεχόμενης αποχώρησης του Λίνο στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«ΑΕΚ όπως Ατλέτικο»

«ΑΕΚ όπως Ατλέτικο»Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ παρομοίασε την ΑΕΚ με την Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τέλος αποκάλυψε ότι ενδιαφέρονται ομάδες γι αυτόν και ότι αρκετά σύντομα θα επιστρέψεισ την χώρα του.

Πώς είναι η προπονητική σας εμπειρία μακριά από την Ισπανία;

"Πολύ θετική. Πάλεψα πολύ όταν ήμουν στην Σεβίλη, όμως η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει. Εμπιστεύτηκε εμένα και το τεχνικό μου επιτελείο και πρέπει να πω πως μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος."

Στα τέλη Απριλίου θα παίξετε τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο, έτσι δεν είναι;

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι σαν την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, έτσι το να φτάσεις στον τελικό είναι όνειρο για την ομάδα. Η ΑΕΚ ιστορικά είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι σαν την Ατλέτικο, την Σεβίλη και την Βαλένθια στην Ισπανία, οπότε το να πάρεις τίτλο είναι μεγάλο πράγμα".

Πιστέψατε ότι θα φτάσει η ομάδα τόσο μακριά όταν αναλάβατε τον Οκτώβριο;

"Αυτή η πρώτη μου σεζόν είναι μεταβατική και ο βασικός στόχος είναι να τερματίσουμε τρίτοι. Έτσι μπαίνοντας στα πλέι οφ μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα και την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Δεν είναι εύκολο, γιατί έχουμε να ανταγωνιστούμε άλλες ομάδες όπως οΠαναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ο τελικός Κυπέλλου σου δίνει ένα πλεονέκτημα, όμως ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολος αντίπαλος και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε".

Ποιος είναι οι μεγαλύτερες διαφορές ανάμεσα σε ισπανικό και ελληνικό πρωτάθλημα;

"Το ισπανικό είναι πιο γρήγορο και τεχνικό. Το ελληνικό στηρίζεται πιο πολύ στη δύναμη. Έτσι προσπαθούμε να δουλέψουμε από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο κομμάτι στην τεχνική μας. Αυτή είναι μία από τις προκλήσεις μου στην ομάδα, καθώς το πρότζεκτ είναι μεγάλο".

Την Κυριακή η ομάδας υπέστη μία βαριά ήττα με 6-0 από την ομάδα του Βαλβέρδε. Μιλήσατε καθόλου μετά το ματς;

"Φυσικά. Είμαστε φίλοι και του έδωσα συγχαρητήρια μετά το παιχνίδι. Με ενθάρρυνε να ζήσω την εμπειρία στην Ελλάδα και του είμαι ευγνώμων. Σε αυτό το ματς παίξαμε μετά την πρόκριση επί τουΠΑΟΚ".

Είναι αλήθεια για το ενδιαφέρον της Χέρκουλες;

"Ναι είναι αλήθεια. Και μάλιστα δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται. Όμως έχω συμβόλαιο με τηνΑΕΚ και είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα".

Θα σας δούμε σύντομα στην Ισπανία;

"Σίγουρα...".

«Στο τέλος το ταμείο»

«Στο τέλος το ταμείο»Τρία ματς απέμειναν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου και υποχρέωση των παικτών του Άρη είναι η ομάδα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια προκειμένου στο τέλος να κάνει τον απολογισμό, όπως υποστήριξε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων», Χουανμά!
«Αυτή η νίκη έφερε αισιοδοξία στην ομάδα. Άλλωστε η νίκη είναι αυτή που σε βοηθάει να προοδεύεις και να δείχνεις τα αποτελέσματα της δουλειάς σου και  σίγουρα τόσο καιρό που δουλεύαμε πολύ αλλά δεν νικούσαμε, νιώθαμε πολύ άσχημα. Η ομάδα δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ. Ίσως να φταίμε και εμείς διότι μπήκαμε λίγο μουδιασμένα λόγω του ότι βρεθήκαμε σε άδειο γήπεδο, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει. Στη συνέχεια όμως παίξαμε πολύ καλά. Πρέπει να βελτιώσουμε βέβαια κάποια πράγματα διότι η ομάδα στα τελευταία δύο παιχνίδια δέχτηκε γρήγορα γκολ, στη συνέχεια όμως ανέτρεψε το σκορ και νίκησε».
Αναφερόμενος στην παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας υπογράμμισε:«Είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει και προσπαθεί να περάσει ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για αφομοιώσουμε αυτά που ζητάει από εμάς στις προπονήσεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».
Για το αν ο Άρης μπορεί να μπει στα φετινά play offs, τόνισε: «Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η υποχρέωσή μας. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».
Τέλος ο Χουάνμα, αναφερόμενος στο πώς ένιωσε με τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα που επέστρεψα στην ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό για μένα και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να νιώσω ακόμα καλύτερα. Παρ' όλα αυτά πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά.  Το πιο σημαντικό είναι όμως ότι κερδίσαμε και είμαστε ακόμα μέσα στον στόχο μας, που είναι η είσοδος στην πρώτη πεντάδα».