Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

TEΛΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε χθες ο Ραφίκ Τζιμπούρ μάλλον ήταν και το τελευταίο, καθώς από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ πήραν την απόφαση να λύσουν την συνεργασία μαζί του. Ο ποδοσφαιριστής θα ενημερωθεί σύντομα ότι δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ και πως πρέπει να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Στη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο δεύτερος ανέφερε ότι δεν θα τον δέχονταν πίσω με μία απλή συγνώμη (σ.σ. τον Τζιμπούρ) καθώς τα πειθαρχικά του παραπτώματα είναι συχνό φαινόμενο και στη συνέχεια ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ την παραδειγματική τιμωρία του Γαλλοαλγερινού ποδοσφαιριστή.

Με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λάβει τις εγγυήσεις που ζητούσε, η λήξη της θητείας του στην ΑΕΚ είναι θέμα χρόνου.

Αύριο το πρωί λοιπόν αναμένεται να κληθεί σε έγγραφη απολογία, και στη συνέχεια το Δ.Σ. θα αποφανθεί για το μέλλον του. Διάθεση του Δ.Σ. της ομάδας είναι να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό η πώληση σε άλλη ομάδα είναι μονόδρομος.

Σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής πήγε κανονικά για προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, παρόλο που ο προπονητής είχε ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή πως δεν θα τον δηχθεί εάν πρώτα δεν μιλήσει με τον Σταύρο Αδαμίδη.

"Δεν θα σε δεχθώ στην προπόνηση αν δεν μιλήσεις με τη διοίκηση. Έχω ενημερώσει τον πρόεδρο ότι δεν θα σε υπολογίζω αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσεις το θέμα μαζί του. Δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια γι αυτό και για μένα είσαι πλέον εκτός ομάδας", ήταν τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ με τον Τζιμπούρ να προσπαθεί να τον μεταπείσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε στους συμπαίχτες του για την χθεσινή του συμπεριφορά και έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ‘’ΦΤΙΑΧΤΟ’’ ΤΟ ΟΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΜΙΔΗ...

Διαρκείας και... φύγατε για διακοπές!

beach_tenerife

Διαρκείας και... φύγατε για διακοπές!

Είμαστε σίγουροι, αγαπητοί φίλοι του Funny Football, ότι εάν η αγαπημένη σας ομάδα έκανε προσφορές για εισιτήρια διαρκείας σαν αυτή της Νορθάμπτον που σήμερα θα σας παρουσιάσουμε, τότε θα τρέχατε αμέσως ν’ αγοράσετε ένα!!!
Τι έκανε η αγγλική ομάδα; Περίπου ένα χρόνο πριν (Φλεβάρης 2010), ανακοίνωσε ότι όποιος φίλαθλός της αγόραζε εισιτήριο διαρκείας μέχρι τις 5 Μαρτίου του ίδιου έτους,θα κέρδιζε... τσάμπα διακοπές μιας εβδομάδας στην Ισπανία!!!
Αυτό θα πει... επιχειρηματικό δαιμόνιο! Τόποι προορισμού, η μαγευτική Τενερίφη(φωτό), ή κάποιο άλλο μέρος που θα επέλεγαν οι ίδιοι οι... τυχεροί οπαδοί στην ηπειρωτική Ισπανία.
Το πλήρες... πακέτο διακοπών συμπεριελάμβανε τη διαμονή στο ξενοδοχείο και το φαγητό, σε αντίθεση με τα έξοδα για τα αεροπορικά εισιτήρια που θα έπρεπε να καλυφθούν από τους ίδιους τους προνομιούχους φιλάθλους. Μικρό το κακό όμως!
Ο Ντέηβιντ Καρντόσα, πρόεδρος της ομάδας, είχε χαρακτηρίσει εκείνη την προσφορά «φανταστική», ενώ συνέχισε με πολύ χιούμορ λέγοντας: «Παίρνεις μία εβδομάδα διακοπές δωρεάν και βλέπεις ποδόσφαιρο για μία σεζόν, είναι κάτι σπουδαίο και ελπίζουμε να προσελκύσει κόσμο. Αν το ποδόσφαιρο που προσφέρουμε είναι για τα... σκουπίδια, μπορείτε να πάτε διακοπές και να ξεχάσετε τη μπάλα, όχι βέβαια ότι δεν θα δείτε καλό θέαμα»!!!
Εν όψει λοιπόν του δεύτερου μισού της τρέχουσας σεζόν, να μια καλή πρόταση που μπορείτε να κάνετε στους διοικούντες το σύλλογο που υποστηρίζετε (ιδίως αν ο τελευταίος παίζει... χάλια ποδόσφαιρο)!

ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Την συνεργασία της με τον προπονητή κ.Κυριακίδη Αντώνη ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση των Κυανολεύκων. Ο 50χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει ασχοληθεί κυρίως με την ανάδειξη ταλέντων καθώς υπήρξε και ιδρυτής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αετοί».


Έχει εργαστεί σαν Ενωσιακός προπονητής στις Ενώσεις Μακεδονίας και Κιλκίς καθώς και σε αρκετές ομάδες όπως Αλεξάνδρεια,Πάικο Γουμένισσας ενώ τελευταία ήταν στον Ολυμπιακό Λουδία.
Ο νέος τεχνικός των Κουφαλίων στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Βάζουμε πλάνο τριετίας με την Διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων , με στόχο την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία και την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του νέου Δήμου Χαλκηδόνας» 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον τεχνικό κ.Κυριακίδη Αντώνη. Ευχόμαστε στον νέο προπονητή της ομάδας μας καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ !!!!!!!!! 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ(δείτε αναλυτικά) ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ Κ' ΤΙΣ ΑΣΣΙΣΤ


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ(δείτε αναλυτικά)

Σκόρερ.

Assists

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

Οι οπαδοί του Ηρακλή θα βγουν στους δρόμους την Δευτέρα με σκοπό την απελευθέρωση των 22 οπαδών που συνελήφθησαν. Η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα:

«ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ KAI ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ
- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
- ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
- ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


• 14:30 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ATP Τένις
• 21:00 conn-X TV sports 2 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΛΜΕΡΙΑΙσπανικό Πρωτάθλημα
• 21:00 conn-X TV Sports ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΡΑΣΙΝΓΚΙσπανικό Πρωτάθλημα
• 21:30 EUROSPORT ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ 2011, 2η ειδική Ράλι Ντακάρ
• 23:00 ΣΚΑΪ Χετάφε - Ρεάλ ΜαδρίτηςΙσπανικό Πρωτάθλημα

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ…

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αυτή που ξεκινάει, αφού οι Πειραιώτες θα «κλείσουν» αρκετά μεταγραφικά μέτωπα που μένουν ανοιχτά. Αλλά και την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα «κλείσει» θετικά η υπόθεση Μιραλάς.

Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει την παραμονή του στο Λιμάνι ο Κέβιν Μιραλάς. Η μικρή αυτή παράταση θα συμβεί, διότι από τη μία υπάρχουν τα ματς με Ηρακλή και Κέρκυρα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ενώ από την άλλη ο μάνατζερ του Βέλγου, Κριστόφ Ενροτό δεν θα έρθει μέσα σε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα.

Όπως τονίζουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πάντως, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και ανησυχία για την υπόθεση του νεαρού Βέλγου επιθετικού.


Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ http://olympiacos-blog.blogspot.com/#ixzz19xq3Jqzi

Επιστρέφει Τούμπα ο Αμπουμπακαρί

Επιστρέφει Τούμπα ο ΑμπουμπακαρίΟι τίτλοι τέλους του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι με τον Πανσερραικό... έπεσαν με τον Γκανέζο άσο να επιστρέφει στην Τούμπα.
 Πλέον, ο «Αμπού» θα επιστρέψει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στην ομάδα των Σερρών και το μόνο που απομένει είναι το τι θα γίνει με την περίπτωση του. Δύο είναι τα ενδεχόμενα για τον ίδιο και για το μέλλον του.
 Το πρώτο είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε άλλη ομάδα, και το δεύτερο να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μάκη Χάβου για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Στους χειρότερους ο Φερέιρα!

Στους χειρότερους ο Φερέιρα!Στο top five των χειρότερων προπονητών για τη χρονιά που πέρασε τοποθέτησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο πορτογαλικός Τύπος. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερέιρα... πληρώνει τη κακή του παρουσία στον πάγκο της Μάλαγα.

Aλλάζει στάση η ΑΕΚ με Τζιμπούρ!

Aλλάζει στάση η ΑΕΚ με Τζιμπούρ!Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά το επεισόδιο Χιμένεθ - Τζιμπούρ. Ο Τζιμπούρ πήγε στην σημερινή προπόνηση, απολογήθηκε μπροστά σε όλη την ομάδα, αλλά δεν προπονήθηκε, ενώ αλλάζει στάση η ΑΕΚ στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου.
Ολα ξεκίνησαν όταν ο Χιμένεθ μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε στους παίκτες και τους είπε ότι θέλει προσπάθεια από όλους μέχρι το τελευταίο λεπτό, κάτι που δεν έκαναν κάποιοι στην προπόνηση. Τότε ο Τζιμπούρ του ζήτησε να πει ποιοι είναι αυτοί. Ο Χιμένεθ αρνήθηκε όμως ο Τζιμπούρ επέμενε και οι τόνοι ανέβηκαν.
Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν στα Ισπανικά και ο Χιμένεθ εκνευρισμένος είπε στον επιθετικό τηςΑΕΚ: «Επειδή εδώ γίνεται ότι θέλω εγώ και όπως το θέλω εγώ αύριο δεν θα έρθεις στην προπόνηση και θα απολογηθείς στον πρόεδρο».
Στη συνέχεια συμπαίκτες του Τζιμπούρ άρχισαν να του μιλούν και μετά από λίγο ο Χιμένεθ τον κάλεσε στο γραφείο του όπου μίλησαν για μισή ώρα. Μετά από την συζήτηση, ο Χιμένεθ έδωσε εντολή να προπονηθεί ο Γαλλοαλγερινός την Δευτέρα, όμως, αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο! 

Νέα σενάρια για Αρη-Γκροζίτσκι

Νέα σενάρια για Αρη-Γκροζίτσκι Πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια αποκάλυψε πρόταση του Άρη για τον Κάμιλ Γκροζίτσκι με τα πολωνικά ΜΜΕ… να ξαναβάζουν πλέον τους «Κίτρινους» στην υπόθεση. 
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «bialystok.naszemiasto.pl» τον 22χρονο μεσοεπιθετικό παρακολουθούν οι Θεσσαλονικείς, η Αναραγκουτσού, η Σίβασπορ, η Μπούρσασπορ, η Άστον Βίλα και η Μπέρμιγχαμ. 
Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως ο Άρης θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή της Γιαγκελόνια, με τους Πολωνούς να είναι αμετάκλητοι στα θέλω τους και να επιθυμούν να καταβληθεί το ποσό τους ενός εκ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού άσου.