Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Τσεκάρει Σκόκο στο ΟΑΚΑ η Άντερλεχτ!

ΣΚΟΚΟΝέο δημοσίευμα από το Βέλγιο κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Soir», σκάουτερ της ομάδας θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ στις 30 Απριλίου, όταν η «Ένωση» θα δίνει τη μάχη της για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. «Η Άντερλεχτ παρακολουθεί τον Σκόκο. Η ομάδα από τις Βρυξέλλες ψάχνει σε όλη την αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Μπουσουφά. Για αυτό θα στείλει σκάουτερ στο ΟΑΚΑ για να δουν τον Αργεντινό επιθετικό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Ο Σκόκο μπορεί να παίξει στα πλάγια αλλά και στον άξονα, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τον αθηναϊκό σύλλογο, ο οποίος έχει οικονομικά προβλήματα », αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Χρυσάφι για τη φανέλα!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΙδιαίτερα… ακριβή αποδεικνύεται η φανέλα της Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» συμφώνησαν για χορηγία στην φανέλα της με την Warrior Sports από την σεζόν 2012-2013 για το ποσό των 25 εκ. λιρών τον χρόνο. Με αυτή την συμφωνία η Λίβερπουλ άφησε πίσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παίρνει από την Nike 23,5 εκ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία πρώτη ομάδα σε πωλήσεις φανέλας είναι η Γιουνάιτεντ, με την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να ακολουθούν, ενώ η Λίβερπουλ είναι στην 4η θέση με 900.000 πωλήσεις ετησίως.

Απέφυγε το χειρουργείο ο Ουγιέ

ΟΥΓΙΕAρκετά αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Ζεράρ Ουγιέ. Ο τεχνικός της Αστον Βίλα ο οποίος τη Μ.Τετάρτη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος, δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση παρά μόνο φαρμακευτική αγωγή και ξεκούραση.
Ο βοηθός του, Γκάρι Μακάλιστερ τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και δήλωσε μετά: «Ο Ζεράρ είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Αν εξαιρέσει κανείς τα πολλά σωληνάκια που έχει στα χέρια του δεν καταλαβαίνεις ότι έχει πρόβλημα υγείας. Εχει ζωτικότητα αλλά χρειάζεται επιπλέον ξεκούραση».

Σειρήνες από Ιταλία για Τάτο

tatΤα βλέμματα αρκετών ιταλικών συλλόγων έχει στρέψει με τις εμφανίσεις του, ο Ανδρέας Τάτος.
Ο μέσος του Ατρομήτου, σύμφωνα με ΜΜΕ από την γειτονική χώρα, βρίσκεται στην λίστα των Σαμπντόρια, Κιέβο και Τσεζένα.
Η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», αναφέρει πως είναι ένας ποιοτικός παίκτης, για την μεσαία γραμμή, ωστόσο το ίδιο δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως οι παραπάνω ιταλικοί σύλλογοι δεν έχουν κάνει κάποια συζήτηση με την ομάδα του Περιστερίου, ούτε έχουν έρθει σε επαφή:
«Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ έχει ενδιαφέρουσα σωματική διάπλαση: ύψος 1.78 και πολύ καλά γυμνασμένους μύες. Οι ιταλικοί σύλλογοι δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του, καθώς πρωταρχικό τους μέλημα είναι η παραμονή στην κατηγορία».

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ EUROLEAGUE!

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία κοινού και εκπροσώπων του Τύπου για την ανάδειξη των κορυφαίων της Euroleague για τη σεζόν 2010-2011 με τους Έλληνες παίκτες να κερδίζουν τέσσερις θέσεις στην κορυφαία δεκάδα. Μεταξύ των εκλεκτών της φετινής διοργάνωσης βρίσκονται οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μαίκ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), αλλά και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Τους 10 κορυφαίους συμπληρώνουν οι Τζέρμεμι Πάργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γιούλ (Ρέαλ Μαδρίτης), Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα).

Η καλύτερη πρώτη και δεύτερη πεντάδα καθώς και ο MVP της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στη Βαρκελώνη στο πλαίσιο του Final-4.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι:
 ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤΣ

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
Τζέρεμι Παργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤΣ ΚΑΙ ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤΣ

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός)
Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ)

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡΣ

Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια)
Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα)
Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)

Πρόβλημα με Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ!

Πρόβλημα με Μπερμπάτοφ στη Γιουνάιτεντ!Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ενδέχεται να μην μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα κόντρα στην Έβερτον καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη βουβωνική χώρα.


Αυτή η είδηση αποτελεί πλήγμα για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον που θα ήθελε να έχει στην ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων» τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλα αυτά ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει λύσεις για την γραμμή κρούσης αφού  έχει σε καλή κατάσταση τόσο τον Γουέιν Ρούνεί όσο και τον Χαβιέ Ερνάντες.


«Θα δούμε πως θα πάει σήμερα στην προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε αν μπορεί να παίξει αύριο», τόνισε σχετικά με τον Βούλγαρο στράικερ ο Φέργκιουσον.

Ο Ντάρεν Φλέτσερ πάντως  είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην βασική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ αφού έχει ξεπεράσει την γρίπη που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δεκαήμερο. Πάντως δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα με τα "ζαχαρωτά" αφού δεν έχει μπει ακόμα σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

«Όταν επιστρέψει θα μπει κατευθείαν βασικός. Είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης που περιμένουμε να γυρίσει», δήλωσε για τον συμπατριώτη του ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

Οι αποδόσεις της 10bet για  τον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα στο «Ολντ Τράφορντ» είναι:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1.44

Ισοπαλία: 4.32

Έβερτον: 7.84

Στους αθλητές – «Κροίσους» ο Παπαλουκάς!

Στους αθλητές – «Κροίσους» ο Παπαλουκάς!Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο συμπεριλήφθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστια ονόματα παγκοσμίως που επιλέχθηκαν από τη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού του Espn, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φερνάντο Αλόνσο.
Στην Ελλάδα, ο «Τεό» είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής καθώς αμείβεται με τριά εκατ. ευρώ τον χρόνο.
Στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής Κώστας Χαραλαμπίδης (γνώριμος από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) του ΑΠΟΕΛ εισπράττει περισσότερο από ένα εκατ. ευρώ τον χρόνο), ενώ σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο είναι ο Άλεξ Ροντρίγκες των Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Τη νέα σεζόν πάλι ο Ο' Νιλ

Τη νέα σεζόν πάλι ο Ο' ΝιλΟ μέσος της Γουέστ Χαμ, Γκάρι Ο’ Νιλ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν αφού τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο.


Η άτυχη στιγμή ήρθε στον αγώνα των «σφυριών» με την Άστον Βίλα όταν μπήκε δυνατά σε μια φάση με τον πρώην παίκτη της Γουέστ Χαμ Νάιτζελ Ρίο Κόκερ. Ο τραυματισμός ήταν τέτοιος που χρειάστηκε να γίνει επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάτι που έγινε και ο 27χρονος μέσος είναι ευτυχώς απολύτως καλά.

Τέβες ετοιμάσου...

 Τέβες ετοιμάσου...Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι «προειδοποίησε» τον  Κάρλος Τέβες πως πρέπει να του αποδείξει την ετοιμότητα του πριν από τον τελικό του Κυπέλλου εάν θέλει να αγωνιστεί βασικός με την φανέλα της  Μάντσεστερ Σίτι στη γιορτή του «Γουέμπλεϊ».



«Ο Τέβες αποφάσισε να επισκεφτεί ένα συμπατριώτη του φυσιοθεραπευτή για να κάνει αποθεραπεία. Του έχει εμπιστοσύνη και προτιμά μα πάει σε αυτόν καθώς ο τραυματισμός του είναι δύσκολος για να τον χειριστεί κανείς και  είναι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές να το κάνουν αυτό. Θα ήθελα να τον είχα και πριν από τον τελικό για να δω σε το κατάσταση είναι αλλά σας διαβεβαιώνω πως ο Κάρλος δουλεύει πολύ σκληρά για να είναι σε καλή κατάσταση όταν πρέπει»δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Το επόμενο παιχνίδι των «πολιτών» είναι κόντρα στη Μπλάκμπερν την Δευτέρα του Πάσχα στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ και…


Οι αποδόσεις της 10bet για τον αγώνα του «Ίγουντ Παρκ» είναι:

Μπλάκμπερν: 3.68

Ισοπαλία: 3.31

Μάντσεστερ Σίτι: 2.08

Και τώρα το ντέρμπι για τον Λένον

Και τώρα το ντέρμπι για τον ΛένονΟ Νιλ Λένον εμφανώς σοκαρισμένος από την απόπειρα βομβιστικής  επίθεσης εναντίον του έδωσε την δική του απάντηση αρκετές μέρες μετά το γεγονός. Δήλωσε πως δεν τον τρομάζουν τέτοιες πράξεις και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με της μισητή "συγκάτοικο" της Γλασκώβης, την Ρέιντζερς.


Ο προπονητής της Σέλτικ δήλωσε στους εκπρόσωπους του Τύπου πως: «Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Είναι άβολο να βλέπεις κάθε μέρα το πρόσωπο σου στις ειδήσεις. Μετά από ώρα αναρωτιόμουν αν όντως μιλούσαν για μένα. Και σκεφτείτε πως είχαν να ξεπεράσω αυτή την υπόθεση ενώ είχα να προετοιμάσω την ομάδα για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», εννοώντας αυτό κόντρα στην Κιλμάρνοκ στις 20 του Απρίλη όπου οι "Καθολικοί" νίκησαν με 4-0 εκτός έδρας.

Ο επόμενος αγώνας της Σέλτικ είναι στο «Άιμπροξ Παρκ» κόντρα στην Ράντζερς και…

Οι αποδόσεις της 10bet για το «Old Firm» της Γλασκώβης είναι:

Ρέιντζερς: 2.47

Ισοπαλία: 3.29

Σέλτικ:2.72

Πρέμιερ Σκωτίας: Ημέρα των β΄ ρόλων

 Πρέμιερ Σκωτίας: Ημέρα των β΄ ρόλωνΟι ομάδες που συμπληρώνουν την 6αδα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής φάσης του σκωτσέζικου πρωταθλήματος ανοίγουν το χορό των πλέι-οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον τίτλο.


ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ


ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ:
Γνώρισε μεσοβδόμαδα τη συντριβή 4-0 εντός έδρας από τη Ρέιντζερς σ’ ένα ματς που τέλειωσε με οκτώ παίκτες. Αυτή ήταν η μόλις 2η της ήττα στα τελευταία της έξι ματς και εξακολουθεί να παλεύει (κυρίως ...μαθηματικά θα έλεγε κανείς) για την 3η θέση. Οι πονοκέφαλοι ενόψε του ματς με την Κιλμάρνοκ για τον τεχνικό της είναι πάμπολλοί πλέον καθώς δεν μπορεί να στηριχθεί τόσο τους μακροχρόνια λαβωμένους Ντοντς και Γουάτσον και στους τιμωρημένους πλέον Ντίλον, Ντίξον , Γκομίς και Κοβάσεβιτς.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: 
Επίσης δεν μπόρεσε να αντισταθεί εντός έδρας στον έτερο διεκδικητή του τίτλου και γνώρισε κι αυτή βαριά ήττα 4-0. Παλεύει για την4η θέση με την αντίπαλο της από την οποία έχει γνωρίσει μία εντός έδρας ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενός τα άλλα δύο ματς τέλειωσαν δίχως νικητή. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ταξιδεύει στο «Ταναντάις Πάρκ»έχοντας τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες στα τελευταία της επτά ματς. Εκτός μάχης παραμένουν για τους φιλοξενούμενους οι λαβωμένοι Μπελ, Ράιτ και Ταουΐλ.

ΧΑΡΤΣ- ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

ΧΑΡΤΣ:
 Κάνει ότι περνάει από το χέρι της τον τελευταίο καιρό για να προσφέρει στη Νταντί Γιουνάιτεντ ελπίδες για να την 3η θέση πυ μόνον όμως με μία ..βιβλική καταστροφή θα χάει τελικά. Ο τεχνικός της Τζιμ Τζέφρις δεν θα έχει ξανά στη διάθεση του τους λαβωμένους Κάιλ, Καλούμ Έλιοτ και Γουάλας. Οι «καρδιές» μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες στα ισάριθμα τους πιό πρόσφατα ματς ενώ έχουν μόλις μία νίκη και δύο ήττες στα τελευταία τους έξι παιχνίδια.

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ: Προέρχεται από την επιβλητική νίκη 3-0 στο κύπελλο επί της Σεντ Τζόνστον που της εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει τρεις νίκες , δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία της έξι ματς. Ο τεχνικός της Μακ Κολ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και ίσως κάνει ορισμένα αγωνιστικά πειράματα με δεδομένο ότι η ομάδα του δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 5η θέση.

Στο ...ψαχνό: Τα προβλήματα απουσιών των γηπεδούχων επιτρέπουν στην Κιλμάρνοκ να ελπίζει στο καλύτερο δυνατό στο ματς στο Νταντί. Οι αποδόσεις στην 10bet είναι εξαιρετικά ελκυστικές τόσο για το διπλό 4,02 όσο και το Χ 3,38. Σ’ ότι αφορά στο άλλο ματς της μέρας η Χαρτς έστω και δύσκολα μπορεί να βάλει φρένο στην ανοδική πορεία της Μάδεργουελ που έχει αλλού στραμένο το βλέμμα της. Η απόδοση του άσου είναι 1,76.

Πρέμιερ Λιγκ: Η αγωνία κορυφώνεται

Πρέμιερ Λιγκ: Η αγωνία κορυφώνεταιΠολύ σημαντικά ματς τόσο στα μέτωπα της μάχης για τον τίτλο, όσο και των ευρωπαϊκών κυπέλλων αλλά και εκείνα για την αποφυγή του υποβιβασμού περιλαμβάνει το μενού της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ που είναι «σπασμένη» σε  τρεις δόσεις.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.- ΕΒΕΡΤΟΝ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ:
 Εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο παρά την απώλεια δύο σημαντικών βαθμών μεσοβδόμαδα στο Νιουκάστλ. Όμως πλέον τα περιθώρια στενεύουν για την ομάδα του σερ Άλεξ Φέγκιουσον η οποία έχει να δώσει τέσσερα μεγάλα ματς τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς ακολουθούν τόσο τα διαδοχικά ντέρμπι με τις αντιζήλους της για το αγγλικό στέμμα Άρσεναλ (εκτός) και Τσέλσι (εντός) αλλά και οι δύο αναμετρήσεις με τη Σάλκε γι ατα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να αξιοποιήσει για 14ο σερί ματς την έδρα της και να έρθει πιό κοντά στον ιστορικό 19ο τίτλο . Μοναδικά προβλήματα για τον μεγάλο Σκωτσέζο τεχνικό η απουσία των Ντάρεν Φλέτσερ που ακόμα δεν έχει συνέλθει απόλυτα από την περιπέτεια υγείας που τον έχει ταλαιπωρήσει τους τελευταίους δύο μήνες καθώς και ο τιμωρημένος Πολ Σκόουλς. Αμφίβολη είναι εξ αιτίας τραυματισμού η συμμετοχή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ που απουσίασε από το προαναφερθέν ματς κόντρα στη Νιουκάστλ και ίσως προφυλαχθεί ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Σάλκε. Αντίθετα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει ο Ράφαελ.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Ρεαλιστικός στόχος η 6η θέση για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες η οποία παρά τις πολλές και σημαντικές τις απουσίες δείχνει ικανή να προσθέτει βαθμούς στο ενεργητικό της και να απειλεί τη συμπολίτισσα Λίβερπουλ για την τελευταία θέση της 6αδας.  Σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι πιό πρόσφατα της ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα στις ομάδες της 6αδας έχει πετύχει γκολ σ’ όλα τα ματς ενώ έχει ήττα μόνον πό την Άρσεναλ. Παραμένουν εκτός μάχης μακροχρόνια οι λαβωμένοι Σαχά, Φελαϊνί ενώ αμφίβολη για ανάλογη αιτία είναι η συμμετοχή του  Τζον Χάιτινγκα. Όμως οι Μίκελ Αρτέτα και Τιμ Κέιχιλ ίσως καταφέρουν εγκαίρως να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που τους κράτησαν μακριά από τους αγώνες τις τελευταίες εβδομάδες και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού τους.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΤΟΟΥΚ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ:
 Με δύο διαδοχικές νίκες στα ισάριθμα πιό πρόσφατα της ματς η ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ αναπνέει με σχετικά μεγάλη άνεση στη συναρπαστική μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μέ μόλις μία ήττα στα πέντε πιό πρόσφατα της ματς μπροστά στο κοινό της με μία ακόμα εορταστική νίκη επί της όχι αδιάφορης αλλά και μεθυσμένης από την ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας Στόουκ ουσιαστικά θα αποβάλει κάθε άγχος από πάνω της. Στα αξιοσημείωτα και ότι έχει πετύχει γκολ σε εννιά από τα 11 τελευταία της ματς στο «Βίλα Πάρκ» ενώ 2 ή και περισσότερα στα έξι εξ αυτών. Όλοι οι πίκτες συμπεριλαμβανομένου του νεαρού Φάμπιαν Ντελφ που ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του θα είναι στη διάθεση του Γκάρι ΜακΚάλιστερ που θα αντικαταστήσει στον πάγκο τον ασθενή Ουγιέ που παραμένει στο νοσοκομείο.

ΣΤΟΟΥΚ: Πλέον το βλέμμα είναι στραμένο στο πρωτάθλημα έπειτα από τον άθλο στο κύπελλο και την 5αρα επί της Μπόλτον.Στα πέντε πιό πρόσφατα της ματς έχει μόλις μία ήττα αλλά μετράει επτά σερί ήττες τα ισάριθμα τελευταία της ταξίδια. Παραμένει εκτός μάχης μακροχρόνια ο λαβωμένος Χιγκιμπόθαμ. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή του είναι ο Τζον Κάριου που κάθισε στον πάγκο στο προαναφερθέν ματς κυπέλλου ενώ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει αυτή τη φορά ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς που δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Μπόλτον.

ΓΟΥΛΒΣ-ΦΟΥΛΑΜ

ΓΟΥΛΒΣ:
 Οι δύο διαδοχικές ήττες στα ισάριθμα πιό πρόσφατα της ματς την έφεραν στον πάτο της βαθμολογίας και πλέον όλα τα ματς είναι …τελικοί για τους «λύκους». Στη σημερινή αναμέτρηση με την επίσης κάθε άλλο παρά αδιάφορη Φούλαμ η γηπεδούχος έχει μαζί της την παράδοση με έξι νίκες και μία ισοπαλία στις επτά πιό πρόσφατες αναμετρήσεις τους στο «Μολινό». Στα προηγούμενα από τις ήττες τέσσερα της ματς πάντως είχε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Παραμένουν εκτός μάχης οι λαβωμένοιι επιθετικοί Ντόιλ, Έντουαρντς και Ζουμπάρ καθώς και τον Τζορτζ Ελοκόμπι που βγήκε νοκ-όουτ έπειτα από τραυματισμό στην προπόνηση. Αντίθετα ο Στίβεν Χαντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μικ ΜακΚάρθι.

ΦΟΥΛΑΜ: Παρουσιάζεται προβληματική μακριά από το γήπεδο της καθώς έχει μόλις νίκη ενώ σε μόνον τρεις περιπτώσεις έχει καταφέρει να πετύχει πάνω από ένα γκολ.Μοναδικά προβλήματα για τον Μαρκ Χιούζ οι λαβωμένοι Νταφ και Σεντέρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Λονδίνου αναμένεται να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο προσεχές Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Fair play.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΠΈΡΜΙΓΧΑΜ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
:Μετά τη δραματική ισοπαλία στο Λνδίνο με την Άρσεναλ οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στη βάση τους όπου είναι αήττητοι στα εννιά πιό πρόσφατα τους ματς σ’ όλα τα μέτωπα.Τα πρόβλήματα στην άμυνα εξακολουθούν να είναι λίαν σημαντικά για την ομάδα του Κέννι Νταλγκλίς ο οποίος δεν μπορεί να στηριχθεί στου λαβωμένους Άνγκερ, Κέλι, Τζόνσον. Εκτός μάχης παραμένει βέβαια και ο ηγέτης της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ ενώ παράλληλα αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι η συμμετοχή των Κάραγκερ και Κάρολ. Να σημειωθεί ότι τα πέντε τελευταία ματς των δύο ομάδων έχουν τελειώσει δίχως νικητή.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ:
 Μπορεί στο Λονδίνο μεσβδόμαδα να μην απέφυγε το ...μοιραίο αλλά η κάτοχος του Κάρλινγκ Καπ (ή Λιγκ Καπ αν προτιμάτε) ταξιδεύει στο λιμάνι με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.Μετράει η ομάδα του Άλεξ ΜακΛις δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες στα έξι πιό πρόσφατα της ματς. Παραμένουν εκτός μάχης για τους «μπλε» οι λαβωμένοι Ζίγκιτς, Μάρτινς και Νταν αλλά αντίθετα στη διάθεση του Σκωτσέζου τεχνικού τέθηκε ο Μάρτιν Γίρανεκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός μάχης στα προηγούμενα τρία ματς της ομάδας..

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ:
 Η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τη Γουΐγκαν την έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού και τα δύο ματς στο «Μπλούμφιλντ» που ακολουθούν είναι ύψιστης σημασίας για τη νεοφώτιστη ομάδα που πλέον έχει μπει σε σοβαρούς μπελάδες καθώς έχει μόλις ένα βαθμό στα έξι τελευταία της ματς και σε κανένα εξ αυτών δεν έχει αποφύγει να δεχθεί λιγότερα από δύο γκολ. Στα αρνητικά η απουσία του λαβωμένου  Ντέιβιντ Κάρνι που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ενώ αντίθετα πιθανόν να επιστρέψει από απουσία δύο αγωνιστικών εξ αιτίας τραυματισμού ο Ντέβιντ Βον και το σημαντικέρο ο ηγέτης της Τσάρλι Άνταμ η παρουσία του οποίου ήταν αμφίβολη επίσης εξ αιτίας τραυματισμού είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου με την ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία. Οι «καρακάξες» δεν είναι πάντως σε καλή κατάσταση και έχουν μόλις μία νίκη αλλά και τρεις ήττες στα έξι πιό πρόσφατα τους ματς. Στα θετικά η επιστροφή του πρώτου σκόρερ Κέβιν Νόλαν που έχει πετύχει 12 γκολ σε 17 παρουσίες και εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών αλλά εξακολουθούν να είναι εκτός μάχης οι λαβωμένοι Λέον Μπεστ , Άλαν Γκόσλινγκ, Άλαν Σμιθ και Χατέμ Μπεν Αρφά ενώ εκτός μάχης τέθηκαν τόσο ο γκολκίπερ Στιβ Χάρπερ όσο και ο μέσος Ντάνι Γκάθρι.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΓΟΥΪΓΚΑΝ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ:
 Με πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα έξι της πιό πρόσφατα ματς η ομάδα του Στιβ Μπρους πλέον έχει μπει σε περιπέτειες. Μάλιστα έχει αποτύχει να πετύχει γκολ στο διάστημα αυτό και το ματς με την ...αντίζηλο Γουΐγκαν είναι υψίστης σημασίας. Πάμπολλα και τα προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας της Βόρειας Αγγλίας που όχι μόνον δεν έχει στη διάθεση του τόσο τον γκολκίπερ Γκόρντον όσο και τους αμυντικούς Φέρντιναντ, Μενσά και Μπραμπλ όσο και τον επιθετικό Κάμπελ. Και όχι μόνον αυτά όμως καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ντανι Γουέλμπεκ, Κίεραν Ρίτσαρντσον και Σάλεϊ Μουντάρι που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ΓΟΥΪΓΚΑΝ:Έχει τρεις ήττες στα έξι της τελευταία ματς αλλά όλες κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι και Τσέλσι) αλλά μετά την εκτός έδρας νίκη 3-1 επί της Μπλάκπουλ την περασμένη αγωνιστική έχει πάρει σημαντικές ανάσες στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στα θετικά και το γεγονός ότι στα πιό πρόσφατα τους πέντε ματς δεν έχουν δεχθεί οι φιλοξενούμενοι πάνω από ένα γκολ και γενικά τα πάνε καλά μακριά από το γήπεδο τους καθώς έχουν μόλις επτά ήττες σε 16 ταξίδια. Επίσης ο τεχνικός της δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με απουσίες εξ αιτίας τραυματισμών ή τιμωριών.μ’ εξαίρεση τον αριστερό πλάγιο μπακ Μάινορ Φιγκερόα που παραμένει εκτός μάχης εξ αιτίας τιμωρίας δύο αγωνιστικών.

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓΟΥΊΤΣ

ΤΟΤΕΝΑΜ:
 Στο ντέρμπι μεσοβδόμαδα κόντρα στην αιώνια αντίπαλο κατάφερε  αν και βρέθηκε πίσω 3-1 στο σκορ να αποφύγει μία επώδυνη από κάθε άποψη ήττα. Εξακολουθεί να ελπίζει στην 4αδα και παράλληλα να απειλείται , έστω οριακά από τη Λίβερπουλ για την 5η θέση. Με μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία της ματς ασφαλώς και δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά με την ευρωπαϊκή περιπέτεια να αποτελεί ήδη παρελθόν τα «σπιρούνια» θα αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα και έχουν την ποιότητα για το καλύτερο δυνατό. Λίαν αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γουϊλιάμ Γκαλάς που τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα όσο και του Βέντραν Τσόρλουκα για την ίδια αιτία ενώ και ο επίσης Κροάτης διεθνής Νίκο Κράνιτσαρ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι. Παραμένουν εκτός μάχης για τους γηπεδούχους οι λαβωμένοι  Λέντλι Κινγκ, Τζόναθαν Γουντγκέιτ, Γουϊλσον Παλάσιος και Άλαν Χάτον.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΓΟΥΪΤΣ: Υπό τις οδηγίες του Ρόι Χόντγκτσον η ομάδα του Μπέρμιγχαμ σταθερά απομακρύνεται από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η εντός έδρας ήττα την περασμένη εβδομάδα από την Τσέλσι ήταν η πρώτη στα τελευταία της έξι ματς ενώ μέχρι τότε μετρούσε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ο έμπειρος τεχνικός της δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και παραμένει εκτός μάχης ο λαβωμένος Γκρέιαμ Ντόρανς.

ΤΣΕΛΣΙ –ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

ΤΣΕΛΣΙ:
 Με τη μεσοβδόμαδη νίκη 3-1 επί της Μπέρμιγχαμ και τις γκέλες των δύο πρωτοπόρων αυξήθηκαν ξανά οι ελάχιστες ελπίδες της να κλέψει τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει τίποτα να χάσει στο υπόλοιπο της σεζόν και η πείρα και η ποιότητα της ίσως αποτελέσει κλειδί για την πλέον εντυπωσιακή ανατροπή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Έχει συμπληρώσει πέντε νίκες στα έξι τελευταία ματς διάστημα στο οποίο τη μοναδική ομάδα που απέτυχε να νικήσει ήταν τη Στόουκ εκτός έδρας. Μπροστά στο κοινό της τα πάει λίαν καλώς αμυντικά έχοντας εμποδίσει τους αντιπάλους της να σκοράρουν σε 10 ματς.
Για μία ακόμα φορά αναμένεται να απουσιάσουν οι λαβωμένοι Ραμίρες και άλεξ ενώ αντίθετα στη διάθεση του Ιταλού τχνικού αναμένεται να τεθεί αυτή τη φορά ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που επίσης απουσίασε από το προαναφερθέν μεσοβδόμαδο ματς.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Οι τρεις σερί ήττες στα ισάριθμα τελευταία ματς της την έχουν φέρει εκ νέου στη ζώνη του υποβιβασμού και το πρόγραμμα κάθε άλλο παρά την ευνοεί καθώς έπειτα από την ισχυρή συμπολίτισσα της αντιμετωπίζει εκτός έδρας και την επίσης φιλόδοξη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αβράμ Γκραντ δεν έχει νά προβλήματα απουσιών και αναμένεται να είναι στη διάθεση του και ο επί μακρόν απών εξ αιτίας τραυματισμού Τζακ Κόλισον.

Στο ...ψαχνό: Είναι μία ημέρα δίχως ...εγγυήσεις. Φαβορί υπάρχουν αλλά από τη στιγμή που ουδείς έχει παραδοθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και πολλοί βράζουν ακόμα είτε στο ίδιο είτε σ’ άλλο εξίσου ...καυτό καζάνι τα πράγματα περιπλέκονται δραστικά. Και σίγουρα δεν αξίζει να ρισκάρει κανείς στα τρία ματς με αποδόσεις κάτω από 1,5 . Καλύτερα είναι να επιλέξει κάτι με μεγαλύτερο αλλά και πολύ πιό ..ενδιαφέρον, από πλευράς απόδοσης, ρίσκο. Ένα εξ αυτών είναι ασφαλώς το Χ και το 2 της Φούλαμ μ’απόδοση 3,22 και 2,94 αντίστοιχα.Καλή περίπτωση και ο άσος της Βίλα που επίσης στην 10bet έχει απόδοση 1,81. Τέλος το οver 2,75 στην περίπτωση του αγώνα της Τότεναμ που δίνει 1,90 όσο και εκείνο του 3,25 στο ματς της Τσέλσι το οποίο πληρώνει 1,97 συμπληρώνουν το μενού των προτάσεων μας.

Θέλει Σαντάνα η Φούλαμ

Θέλει Σαντάνα η ΦούλαμΣτο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Φούλαμ, βρίσκεται ο Μάριο Σαντάνα της Φιορεντίνα.
Ο Αργεντινός μέσος έχει κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Μαρκ Χιούζ, ο οποίος επιθυμεί να φέρει τον Σαντάνα στο Λονδίνο.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το συμβόλαιο του 29χρονου μέσου, με τους «βιόλα», λήγει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος.

«Gracies Pep»

«Gracies Pep»Αυτός είναι ο τίτλος του... δώρου που έλαβε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Στον Καταλανό δόθηκε βιβλίο που αποτελεί τη συλλογή μηνυμάτων από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα.

«Το πρωτάθλημα μετράει περισσότερο»

«Το πρωτάθλημα μετράει περισσότερο»Η Μπαρτσελόνα έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Ρεάλ, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι αυτό που μετράει περισσότερο.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αναφέρθηκε και στην σημασία του αγώνα με την Οσασούνα το Μεγάλο Σαββάτο: «Κάθε νίκη είναι ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Τα παιχνίδια που απομένουν είναι απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και επομένως θα είναι δύσκολα. Έτσι ήταν με την Αλμερία την περασμένη φορά, έτσι και τώρα με την Οσασούνα», τόνισε ο Γκουαρδιόλα που σε ερώτηση για το αν βρίσκεται στο μυαλό του ο ημιτελικός της Τετάρτης με την Ρεάλ για το Champions League, απάντησε: «Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την Οσασούνα και πως θα κερδίσουμε ώστε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Χωρίς Τέβεζ κόντρα στην Μπλάκμπερν

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο .

Τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Κάρλος Τέβεζ, θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι στον αγώνα της Δευτέρας του Πάσχα απέναντι στην Μπλάκμπερν.
Ο Αργεντίνος επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των «πολιτών».
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τέβεζ, κληρονόμησε αυτόν τον τραυματισμό στις 13 Απριλίου στον αγώνα με την Λίβερπουλ.
«Πρωί και απόγευμα ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή με το φυσιοθεραπευτή. Θα ταξιδέψει στο Μιλάνο όπου και θα παραμείνει για περίπου 10 ημέρες, πριν επιστρέψει στο Μάντσεστερ», είπε ο τεχνικός της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Υπάρχουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες έως τον τελικό, όπου ελπίζω να τον έχουμε μαζί μας. Η κατάσταση του συνεχώς βελτιώνεται».

Μπέκαμ, Ρονάλντο και Μέσι οι πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές

http://www.newsit.gr/files/Image/24-01-11/resized/BECKHAM_475_355.JPGΜπορεί να βρίσκεται στα 36 του χρόνια όμως η...
μπογιά του Ντέβιντ Μπέκαμ περνάει ακόμα καθώς το 2010 είχε απολαβές 40 εκατ. δολάρια από όλες του τις δραστηριότητες. Ακολουθούν Ρονάλντο, Μέσι, Κακά και Ροναλντίνιο.


Σύμφωνα με το περιοδικό “Forbes” το συμβόλαιο του Άγγλου με την Adidas είναι το μεγαλύτερο που έχει αθλητής, ενώ πέρυσι πρόσθεσε στις συμφωνίες του και τις Electronic Arts, Diet Pepsi. Το φοβερό είναι πως η απήχησή του στις διαφημιζόμενες εταιρίες δεν έχει μειωθεί καθόλου, αν και με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν τα πηγαίνει καλά.


Στη δεύτερη θέση της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος για το προηγούμενο έτος κέρδισε 38 εκατομμύρια δολάρια, με το ποσό αυτό να μοιράζεται εξ ημισείας στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης και στις συμφωνίες του με τις Nike, Armani, Castrol κι άλλες εταιρίες. Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως πέραν των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του, θεωρείται ως κελεπούρι για τους διαφημιστές, καθώς στο Facebook έχει 24 εκατομμύρια ανθρώπους που ακολουθούν τη σελίδα του, τους περισσότερους από κάθε άλλον αθλητή, άρα, η απήχησή του μεγεθύνεται αυτόματα.


Ο Λιονέλ Μέσι, από την άλλη, άνοιξε σελίδα στο Facebook τον προηγούμενο μήνα και απέκτησε αμέσως 7 εκατομμύρια ανθρώπους που τον ακολουθούν. Ο Αργεντινός άσος έβαλε 32 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του, παίρνοντας επίσης τα μισά από αυτά μέσω του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα και τα άλλα μισά από τις συμφωνίες του με τις Adidas, Lay’s, Konami, Audemars Piguet, Chery και Air Europa.


Τέταρτος αν και παροπλισμένος τον περισσότερο καιρό λόγω τραυματισμών, με 25 εκατομμύρια δολάρια έρχεται ο Κακά, καθώς ήταν το πρόσωπο στο EA Sports FIFA Soccer 11 που πούλησε 100 εκατομμύρια κομμάτια!


Πέμπτος στα έσοδα έρχεται ο Ροναλντίνιο με 24 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η λίστα ολοκληρώνεται με τον Τιερί Ανρί (21), τον Γουέιν Ρούνεϊ (20), τον Φρανκ Λαμπάρντ (17), τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (17) και τον Σάμουελ Ετό (15).

Με... «γαλανόλευκο» χρώμα

Με... «γαλανόλευκο» χρώμαΤέσσερις Έλληνες παίκτες βρίσκονται στην κορυφαία δεκάδα της φετινής Ευρωλίγκας, ύστερα από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας κοινού και εκπροσώπων του Τύπου για την ανάδειξη των κορυφαίων της διοργάνωσης.
Μεταξύ των εκλεκτών της φετινής διοργάνωσης βρίσκονται οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), αλλά και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Την κορυφαία δεκάδα συμπληρώνουν οι Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Γιούλ (Ρέαλ Μαδρίτης), Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ), Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια) και Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα).

Η καλύτερη πρώτη και δεύτερη πεντάδα καθώς και ο MVP της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά οι κορυφαίοι:

Πόιντ γκαρντ

Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
Τζέρεμι Παργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ)

Σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ

Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός)
Φερντάντο Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ)

Πάουερ φόργουορντ/σέντερ

Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια)
Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα)
Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)

Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους της σεζόν

Τις υποψηφιότητες για τον MVP της σεζόν, το κορυφαίο γκολ και τον καλύτερο τεχνικό ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.
Για τον τίτλο του...
καλύτερου παίκτη ερίζει ο MVP της στατιστικής υπηρεσίας, Αριέλ Ιμπαγάσα, μαζί με τους Τζιμπρίλ Σισέ, Καλιφά Σανκαρέ, Τζαμέλ Αμπντούν και Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο τίτλος του καλύτερου τέρματος θα απονεμηθεί σε ένα εκ των τερμάτων που σημείωσαν οι Νάτσο Σκόκο, Μαρσελίνιο, Σισέ, Ραφίκ Τζιμπούρ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Σάκης Τσιώλης και Τκης Λεμονής βρίσκονται στο βάθρο για των κορυφαίων τεχνικών.

Οι υποψηφιότητες ανά κατηγορία

MVP

Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός) 
Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός) 
Καλίφα Πάπα Σανκαρέ (Ολυμπιακός Βόλου) 
Τζαμέλ Αμπντούν (Καβάλα) 
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Κέρκυρα) 

Καλύτερο γκολ

Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ, 6η αγωνιστική)
Λέιτε Μαρσελίνιο (Ξάνθη, 11η αγωνιστική) 
Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός, 16η αγωνιστική) 
Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός, 27η αγωνιστική) 
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός, 27η αγωνιστκή) 

Κορυφαίοι τεχνικοί

Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός) 
Σάκης Τσιώλης (Ολυμπιακός Βόλου, Άρης) 
Τάκης Λεμονής (Πανιώνιος)