Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αστο φίλε πέτα κανένα χαρταετό (video)

Η θέση του τερματοφύλακα έχει την δικιά της τιμητική στα βίντεο που δείχνουμε κατά καιρούς, με γκάφες από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε, καθώς ένα λάθος μπορεί να αποδειχτεί μοιραίο.



Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πρωτάθλημα Αιγύπτου, Al Masri κόντρα στην ENPPI. Ας μην κοροϊδευόμαστε κανείς δεν κάθεται μπροστά στην τηλεόραση προκειμένου να δει τον συγκεκριμένο αγώνα.


Ωστόσο όσοι πιστοί και τίμιοι τον είδαν κατάλαβαν ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν έναν πορτιέρο για... κλάματα. Αρκετά, όμως, ο πρόλογος εξάλλου δεν είμαστε άνθρωποι του προλόγου.


Ο αμυντικός λοιπόν των γηπεδούχων σε μία από τις τελευταίες προσπάθειες της ομάδας του σεντράρει στα… πουλιά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να… πετάει χαρταετό και την μπάλα να περνάει από πάνω του. Ο τίμιος αμυντικός προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, άλλα μοιραία η ομάδα του δέχθηκε το γκολ.


Οι killers των Ευρωπαϊκών (videos)

Οι ήρωες στο ποδόσφαιρο δημιουργούνται μέσω της επαφής τους με τα δίχτυα. Οταν ο ίδιος παίκτης σκοράρει τρεις φορές σε ένα ματς, τότε έχουμε αυτό που οι Αγγλοι αποκαλούν hat-trick hero. Το exedra.gr με αφορμή το επίτευγμα του Νταβίντ Βίγια στις 10/6/2008 στο EURO, θυμάται ανάλογες περιπτώσεις στη διοργάνωση.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (αυτό που κατέκτησε η Εθνική πριν από επτά χρόνια για να μην ξεχνιόμαστε…) έχει ιστορία άνω των 50 χρόνων. Συνολικά βέβαια έχουν διεξαχθεί 13 διοργανώσεις. Κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν γραφτεί πολλές μεγάλες στιγμές. Οι περισσότερες έχουν να κάνουν με ένα γκολ. Αυτές που θα θυμηθούμε εμείς αφορούν στιγμές που έδωσαν το κάτι παραπάνω. Τρία γκολ…

Αφορμή για αυτό, η συμπλήρωση τριών χρόνων από όταν ο Νταβίντ Βίγια έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε χατ-τρικ για την Ισπανία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Ο Γκουάχε πέτυχε τα τρία πρώτα γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Ρωσίας (η οποία ηττήθηκε άλλη μια φορά σε εκείνο το EURO και πάλι από την Ισπανία, στα ημιτελικά) με 4-1.

Ο  επιθετικός των Φούριας Ρόχας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 20΄, στο 44΄ και στο 75΄. Ο Βίγια έκανε το χατ-τρικ στην πρεμιέρα της ομάδας του στη διοργάνωση, στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Αν και πέτυχε μόνο άλλο ένα γκολ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, στον αγώνα με τη Σουηδία.

Το χατ τρικ του επιθετικού της Βαλένθια (τότε) κόντρα στη Ρωσία ήταν μόλις το όγδοο στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το πρώτο μετά το Euro 2000.



Ντίτερ Μίλερ (17/6/1976 Γιουγκοσλαβία-Δ. Γερμανία 2-4)

Οι killers της Ευρώπης άργησαν να δείξουν τις ικανότητες τους, καθώς χρειάστηκαν να περάσουν τέσσερις διοργανώσεις, μέχρι την πέμπτη, το 1976 να έρθει ο Ντίτερ Μίλερ. Ο Γερμανός έκανε σχεδόν μόνος του το 2-0 υπέρ των Γιουγκοσλάβων, 4-2 για τη Δυτική Γερμανία, η οποία πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου ηττήθηκε. Βέβαια σε αντίθεση με τους άλλους πρωταγωνιστές μας χρειάστηκε και την παράταση (82', 115', 119' τα γκολ του).

Για το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Κλάους Αλοφς (14/6/1980 Ολλανδία- Δ. Γερμανία 2-3)

Από τον ένα Γερμανό στον άλλο. Ο Αλοφς με τα γκολ του στο 20΄, στο 60΄ και στο 65΄ έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του πριν οι Ολλανδοί μειώσουν στο τελικό 3-2. Ο Αλοφς, όπως και όλοι όσοι έκαναν χατ-τρικ σε EURO, με εξαίρεση τον Κονσεϊσάο, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Σε εκείνο τον όμιλο, όπως και σε αυτόν της Ισπανίας το 2008 συμμετείχε και η Εθνική μας.

Για το βίντεο πατήστε  ΕΔΩ

Μισέλ Πλατινί (16/6/1984 Γαλλία-Βέλγιο 5-0 και 19/6/1984 Γαλλία- Γιουγκοσλαβία 3-2)

Ο επόμενος ήρωας είναι ο και ο μόνος που έχει καταφέρει να κάνει δύο χατ-τρικ και μάλιστα σε μία διοργάνωση. Ακόμα καλύτερα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και σε δύο διαδοχικούς αγώνες. Ο λόγος για τον σημερινό πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί. Στην πρώτη περίπτωση χρειάστηκε σχεδόν όλο το 90λεπτο (σκόραρε στο 4΄ στο 74΄ και στο 89΄), ενώ στη δεύτερη δεν χρειάστηκε ούτε ένα 20λεπτο (59΄, 62΄ και 77΄ τα γκολ).



Μάρκο Φαν Μπάστεν (15/6/1988 Αγγλία-Ολλανδία 1-3)

Ο κατά πολλούς κορυφαίος φορ που ανέδειξε το ποδόσφαιρο. Ο Φαν Μπάστεν στον αγώνα με την Αγγλία ήταν μία από τις περιπτώσεις που απέδειξε γιατί ήταν τόσο ξεχωριστός. Τα γκολ που πέτυχε μέσα σε μισή ώρα (44΄, 71΄, 75΄) βοήθησαν την ομάδα να περάσει τον όμιλο, από τον οποίο τελικά οδηγήθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου, όπως και η Γαλλία τέσσερα χρόνια πριν, αλλά και η Δυτική Γερμανία το 1980.

Για το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Σέρτζιο Κονσεϊσάο (20/6/2000 Πορτογαλία-Γερμανία 3-0)

Το χατ- τρικ του παίκτη του ΠΑΟΚ μέχρι και πριν από ένα χρόνο, ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή πορεία της Πορτογαλίας στους ομίλους του EURO του Βελγίου και της Ολλανδίας. Ο Κονσεϊσάο  σκόραρε (τα μοναδικά του γκολ σε εκείνη τη διοργάνωση) στο 35΄, στο 54΄ και στο 71΄ και σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά. Η πορεία των Πορτογάλων ανακόπηκε στους «4» από την μετέπειτα πρωταθλήτρια, Γαλλία.



Πάτρικ Κλάιφερτ (25/6/2000 Ολλανδία-Γιουγκοσλαβία 6-1)

Ο τελευταίος, μέχρι να εμφανιστεί ο Βίγια, που πέτυχε τρία γκολ σε ένα ματς EURO ήταν ο Κλάιφερτ. Ο Ολλανδός είναι ουσιαστικά και ο μοναδικός που έχει κάνει χατ-τρικ σε νοκ άουτ αγώνα, από τότε που η διοργάνωση έχει και ομίλους. Το έκανε πάντως σε ένα ματς περίπατο για την ομάδα του. Ηταν όμως αυτός που είχε ανοίξει το δρόμο στο 24', στο 38', και στο 54'. Οι Ολλανδοί αποκλείστηκαν, όπως και οι Πορτογάλοι, στους «4» από την Ιταλία.


Ο Κράουτς δεν πωλείται

Ο Κράουτς δεν πωλείται Τέλος στο όργιο φημών για την ενδεχόμενη πώληση του Πίτερ Κράουτς στην Σάντερλαντ έβαλε ο Χάρι Ρέντκναπ.

Ο τεχνικός της Τότεναμ, διέψευσε κάθε πιθανότητα αποχώρησης του ψηλόσωμου επιθετικού, υπερθεματίζοντας τόσο την αγωνιστική αξία του, όσο και τον χαρακτήρα του.

«Ο Κράουτς είναι πολύ καλός παίκτης και καλό παιδί. Συζητάμε την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πουληθεί ο Πίτερ», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός των «σπιρουνιών».

Πιάνιτς ο αντί-Ντιέγκο

Πιάνιτς ο αντί-ΝτιέγκοΚίνηση για να κάνει δικό της τον μέσο της Λιόν, Μιραλέμ Πιάνιτς αναμένεται να πραγματοποιήσει η Βόλφσμπουργκ.



Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ, θεωρεί τον 21χρονο Βόσνιο χαφ, ως τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του Ντιέγκο που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν αυτό το καλοκαίρι.

Αλλάζει νησί ο Αγρίτης

Αλλάζει νησί ο Αγρίτης Ο Ανέστης Αγρίτης αφήνει το νοτιότερο νησί της Ελλάδας και πάει στο βορειότερο, αυτό της Κέρκυρας. Ο επιθετικός του ΟΦΗ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «Φαίακες» και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

«Θέλουν Καλάθη οι Μαβς»

«Θέλουν Καλάθη οι Μαβς»Αν και οι Μάβερικς διεκδικούν αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα, κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, τα μεταγραφικά σενάρια δεν λείπουν στο Ντάλας. Ένα από αυτά, μάλιστα, φέρνει το Νικ Καλάθη πίσω στις ΗΠΑ!


Κάτω από τα δοκάρια της Λιλ ο Ενιάμα

Κάτω από τα δοκάρια της Λιλ ο ΕνιάμαΤο πλήρωμα του χρόνου για τον Βινσέντ Ενιάμα έφτασε και έπειτα από έξι χρόνια στην Μπνέι Γιεχούντα θα υπερασπίζεται τα γκολποστ της Λιλ.




Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας που έγινε γνωστός από την παρουσία του στο Μουντιάλ της Αφρικής (είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι) συμφώνησε να αγωνίζεται για την επόμενη τετραετία σε γαλλικό έδαφος.


Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Ενιάμα θα αγωνιστεί σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εξ ού και η χαρά που είχε, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην Λιλ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου», τόνισε.

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ημέρας

Ο ποδοσφαιρικός χάρτης της ημέραςΛιγοστές είναι οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Μόλις 15 παιχνίδια περιλαμβάνονται στο κουπόνι από έξι διαφορετικά πρωταθλήματα, ενώ υπάρχουν και δύο αγώνες για το Γκολντ Καπ.

Αιμάτωμα ο Ουέιντ

Αιμάτωμα ο ΟυέιντTραυματίας αποχώρησε από το παρκέ ο Ντουέιν Ουέιντ κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού του ΝΒΑ.

Η πρόταση της ημέρας

Η πρόταση της ημέραςΕπιβεβαιώθηκε η χτεσινή βασική πρόταση της ημέρας και αισίως φτάσαμε στο τρίτο σερί ταμείο.



Η Γιβασκίλα επικράτησε 2-0 της Βάασα και το Μεξικό επικράτησε 5-0 της Κούβας για το Γκολντ Καπ και έτσι πέρασε η δυάδα (άσος και 4-6 goal) με συνολική απόδοση 3,8.


Πάμε και στα σημερινά παιχνίδια, με στόχο να κάνουμε το 4/4. Μια τριάδα με φαβορί θα αποτελέσει την σημερινή μας πρόταση.


Αρχή από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας και το διπλό της πρωτοπόρου Σάμροκ Ρόβερς στο παιχνίδι με τη Γιου Σι Ντι. Η μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες με την γηπεδούχο Γιου Σι Ντι να έχει 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της.


Νίκη και για την Τζαμάικα στο Γκολντ Καπ, κόντρα στη Γουατεμάλα. Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Γρενάδα, η ομάδα του Γουάιτμουρ θα κάνει το 2/2 καθώς διαθέτει καλύτερο σύνολο.


Τρίτο παιχνίδι, ο άσος της Ολίμπο για το πρωτάθλημα Αργεντινής κόντρα στη Νίουελς. Κίνητρο και φόρμα, μας οδηγούν στον άσο, που ενισχύεται καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με πειραματική ενδεκάδα.


ΠΡΟΤΑΣΗ


Γιου Σι Ντι-Σάμροκ Ρόβερς 2 (1,45)


Τζαμάικα-Γουατεμάλα 1 (1,40)


Ολίμπο-Νίουελς Ολντ Μπόις 1 (1,65)

Κοιτάει MLS o Κάρα

Κοιτάει MLS o Κάρα Ο Γιώργος Καραγκούνης επηρεάστηκε από το πρόσφατο ταξίδι της εθνικής στις Η.Π.Α. και εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης στο MLS.


Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Μπέντνερ!

Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Μπέντνερ!Την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής με τον Νίκλας Μπέντνερ εξετάζει σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα η Μπεσίκτας!



Οι κυπελλούχοι Τουρκίας ψάχνουν διακαώς τον στράικερ που θα προσδώσει κύρος και αποτελεσματικότητα στην επιθετική του γραμμή, μετά από μια μετριότατη χρονιά στο πρωτάθλημα της χώρας, την οποία ολοκλήρωσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το «ναυάγιο» στην περίπτωση του Μίροσλαβ Κλόζε ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και τη Λάτσιο, η διοίκηση των «αετών» προσανατολίζεται στον Δανό φορ, ο οποίος δείχνει παραγκωνισμένος από τον Αρσέν Βενγκέρ στον λονδρέζικο σύλλογο. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της Hurriyet αναφέρει πως άνθρωποι της Μπεσίκτας ετοιμάζουν πρόταση για τον υψηλόσωμο φορ, ο οποίος θέλει να ξαναπάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Να σημειωθεί πως ο Μπέντνερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι και το καλοκαίρι του 2014, με τον ίδιο ωστόσο να επισημαίνει με πρόσφατες δηλώσεις του, πως είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Emirates».

Ενίσχυση με Κλισί θέλει η Λίβερπουλ!

Ενίσχυση με Κλισί θέλει η Λίβερπουλ!Στο πρόσωπο του Γκαέλ Κλισί βλέπει ο Κένι Νταλγκλίς μία πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Λίβερπουλ σύμφωνα με τη βρετανική «Guardian».


Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση των «κόκκινων» έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκατ. λιρών (5.6 εκατ. ευρώ) για την απόκτηση του Γάλλου μπακ, στον οποίο πάντως έχει προταθεί και μονοετής επέκταση συμβολαίου από τους «κανονιέρηδες».

Το δίλημμα του Κλισί μεγάλο, όπως και της διοίκησης της Άρσεναλ, η οποία υπό τον φόβο να τον χάσει χωρίς οικονομικό όφελος στο τέλος της επόμενης χρονιάς, δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ή και μέρες, αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο συλλόγων και του παίκτη, προκειμένου να μάθουμε που θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 25χρονος αμυντικός.

Γελωτοποιός... on air! (video)

Προσπάθησε να μιμηθεί τον Ντάνι Αλβες και όπως φαίνεται στο video μάλλον δεν τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Ο δημοσιογράφος της As, Τόμας Ρονθέρο, έδωσε το προσωπικό του show on air!

Ο δημοσιογράφος της As, θέλησε με τη μίμησή του να δείξει ότι ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπαρτσελόνα κάνει συχνά θέατρο, όμως μάλλον έχασε το όριο, ενώ πάνω στον... μεγάλο χαβαλέ χάθηκε από το πλάνο σε κάποια φάση!


                                                                      

Δεν θέλει να φύγει ο Σνάιντερ

Τα δημοσιεύματα θέλουν την Τσέλσι να κινείται για την απόκτηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, όμως ο Ολλανδός τονίζει πως δεν θέλει να φύγει από την Ίντερ.
«Το Μιλάνο είναι μία θαυμάσια πόλη και την αγαπώ. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν βρίσκω τον λόγο για να αποχωρήσω. Υπάρχει μία οικογενειακή ατμόσφαιρα στην Ίντερ και η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να στοχεύσει ψηλά», τόνισε ο Ολλανδός άσος.

«Διάβολος» ο Γιανγκ

Κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» θα είναι από τη νέα σεζόν ο άσος της Άστον Βίλα, Άσλεϊ Γιανγκ, αφού ο Άγγλος εξτρεμ δέχτηκε την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ο Άγγλος εξτρέμ της Άστον Βίλα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές 130.000 λίρες την εβδομάδα.
Συνολικά ο Άσλει Γιανγκ θα λάβει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» το ποσό των 34 εκ. λιρών, ενώ το deal έκλεισε πριν από λίγες ημέρες όταν ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ».

Να σημειώσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταβάλει στην Άστον Βίλα περίπου 20  εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον Άσλει Γιανγκ, τον οποίο ήθελαν τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Σίτι.

Μείωση ή λύση συμβολαίου για Τόχα

Ο Άρης προσπαθεί να μειώσει το ύψος των συμβολαίων των παικτών του και για αυτό πρότεινε στον Τόχα μείωση αποδοχών που αγγίζει το 50% ρίχνοντας τις αποδοχές του Χιλιανού στις 180.000 το χρόνο.
Ο Άρης όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες προσπαθούν να μειώσουν το κόστος της ομάδας και για να γίνει αυτό εφικτό θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια της ομάδας.
Βάσει αυτού του στόχου της διοίκησης έγινε πρόταση μέσω του μάνατζερ του, στον Κάρλος Τόχα για μείωση αποδοχών που θα αγγίζει το 50% του συμβολαίου. Εάν αυτή γίνει δεκτή, τότε ο κολομβιανός θα λαμβάνει 180.000 ευρώ ετησίως από τον Άρη, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει και 150.000 στην Στεάουα, από την οποία και απέκτησε τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι.
Εάν ο Τόχα δεν δεχθεί αυτή την πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να ζητηθεί από τον παίκτη να λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Ο κόσμος θα ψηφίζει για τη φανέλα

Μια ριζοσπαστική απόφαση έχει πάρει η ΑΕΚ που αναμένεται να αρέσει στους οπαδούς της. Για την περίοδο 2012-13 ο κόσμος θα επιλέξει μέσω διαδικτύου τις φανέλες της ομάδας.

Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Οσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η τρίτη εμφάνιση, η γαλάζια που μετά τη συντριβή στο Καραϊσκάκη ήταν σε... αχρηστία, θα αντικατασταθεί από μία λευκή που θα έχει και μία χρυσή ρίγα. Οι άλλες δύο θα είναι η κλασική κιτρινόμαυρη και η δεύτερη η κίτρινη. Οι εμφανίσεις έχουν ήδη σχεδιαστεί από την Puma.

Πιάνει δουλειά ο Μπόλονι

Ο Λάζλο Μπόλονι πέφτει με «τα μούτρα» στη δουλειά και από σήμερα θα έχει διαδοχικές συναντήσεις για τον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα η κ.Μπόλονι θα αρχίσει να ψάχνει την ιδανική οικία Μπόλονι για τα επόμενα χρόνια.

Όπως είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, η Πέμπτη είναι μέρα ξεκούρασης, την Παρασκευή όμως αρχίσει δουλειά και πρώτα – πρώτα με τον καταρτισμό του προγράμματος προετοιμασίας που θα καταρτίσει σε συνάρτηση με τις προτάσεις του γυμναστή της ομάδας, Νίκου Καρύδα.
Εν συνεχεία σκοπεύει να συναντηθεί και με τον προπονητή τερματοφυλάκων, ενώ θα έχει να ασχοληθεί και με άλλα ιδιαίτερα σημαντικά θέματα όπως αποδεσμεύσεις, δανεισμοί, ανανεώσεις συμβολαίων και φυσικά μεταγραφές.
Στην κορυφή της λίστας είναι το θέμα Τσιρίλο που εκκρεμεί, όπως και αυτό του Ελ Ζαρ, και μετά σε συνεργασία πάντα με τον τεχνικό διευθυντή θα ψάξει τους αντικαταστάτες των Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο. Ήδη έχει ενημερώσει τον Κωνσταντινίδη ότι έχει σκοπό να πάρει μαζί του στην προετοιμασία περίπου 6-7 ποδοσφαιριστής από την ομάδα Νέων. Τονίζεται ότι η περίπτωση του Κουτσιανικούλη βρίσκεται επίσης στην ατζέντα.
Από και πέρα, πολλά εξαρτώνται από την πώληση των Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη, καθώς έτσι θα «ζεσταθούν» και με το παραπάνω τα «ασπρόμαυρα» ταμεία και θα εξαρτηθούν πολλά στις μεταγραφές. Βέβαια, αυτές οι δύο ενδεχόμενες πωλήσεις δεν είναι στην κορυφή της λίστας Μπόλονι. Όμως θα παίξει ρόλο και στο θέμα Καστίγιο. Αν ο Μεξικανός «ξεμπερδέψει» με την Ουκρανική Σαχτάρ και αποφασίσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, τότε μία ενδεχόμενη πώληση του «Σάλπι» θα υπερκαλύψει τον 26χρονο επιθετικό.
Τέλος, η κ. Μπόλονι θα αρχίσει να επισκέπτεται κάποια σπίτια, για να διαλέξει το ιδανικό που θα περάσει τα επόμενα χρόνια που ο σύζυγός της θα εργάζεται για τον ΠΑΟΚ.

Αποχαιρετάει ο Μπουμσόνγκ

Πολύ πιθανό είναι ακόμα και σήμερα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με προορισμό τη Γερμανία.
Σύμφωνα με φήμες από μάνατζερ, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα της Μπουντεσλίγκα που του δίνει τα ίδια χρήματα που παίρνει στο τριφύλλι.
Ποια ομάδα είναι δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον «Μπουμ» να μετακομίζει για Γερμανία και τον Παναθηναϊκό να παίρνει... οικονομική ανάσα.

«Θέλει Αρτέτα ο Βαλβέρδε!» (videos)

Τον Μικέλ Αρτέτα της Έβερτον θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού ο Βάσκος πιστεύει πως με τον 29χρονο χαφ, η μεσαία γραμμή των Πειραιωτών θα περάσει σε άλλο επίπεδο!
Στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «fichajes.com» ο άσος της Έβερτον, Μικέλ Αρτέτα, αφού ο ποδοσφαιριστής του βρετανικού συλλόγου αρέσει πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια αγοράς του τις επόμενες μέρες!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να ενισχυθεί με παίκτες εγνωσμένης αξίας, λόγω και του Champions League της νέας χρονιάς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί τον Μίκελ Αρτέτα.

Επίσης, αναφέρεται πως ο 29χρονος μέσος εκπροσωπείται από τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, μάνατζερ του «Τσινγκούρι» αλλά και άνθρωπο που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την διοίκηση των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο σενάριο πάντως φαντάζει δύσκολο, καθώς ο Ισπανός μέσος της Έβερτον είναι ακριβός για τα οικονομικά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδος, μιας και κοστολογείται περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Όλα έτοιμα στο Ράλλυ Ακρόπολις

ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣΗ διαδρομή του αγώνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τα πληρώματα όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.
Το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκινάει και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τα πληρώματα και τους οδηγούς στις ειδικές διαδρομές του αγώνα. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή έχουν γίνει και οι τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχθεί η διαδρομή τους οδηγούς:
«Οι εργασίες προετοιμασίας των ειδικών διαδρομών του Ράλλυ Ακρόπολις 2011 ολοκληρώθηκαν και η διαδρομή είναι έτοιμη να υποδεχτεί από την Τρίτη 14 Ιουνίου τα πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα, για τις προγραμματισμένες αναγνωρίσεις.

Με δεδομένο ότι για το προσεχές Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία προβλέπεται βροχόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, η Οργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2011 παρακαλεί τους φίλους του αγώνα να αποφεύγουν τις μετακινήσεις εντός των ειδικών διαδρομών, προς αποφυγήν καταστροφής της επιφάνειάς τους.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Κλείνει Φάμπρεγκας

ΦάμπρεγκαςΤη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί στη Βαρκελώνη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.
Σε προφορική συμφωνία με τους »μπλαουγκράνα» έχει προχωρήσει ο »αρχηγός» της Άρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγκας και πλέον μένει να οριστικοποιηθούν οι οικονομικοί όροι του »deal». Οι Λονδρέζοι φέρεται να αξιώνουν 45 εκ. ευρώ όμως δεν επιθυμούν την παραχώρηση ποδοσφαιριστών, όπως των Μπόγιαν και Τιάγκο.
Ο μάνατζερ του Καταλανού παίκτη, Ντάρεν Ντιν, αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στη Βαρκελώνη, ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας.
Ήδη η Άρσεναλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Φάμπρεγκας και τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Σκοτ Πάρκερ. Ο 30χρονος διεθνής Άγγλος μέσος δεν θέλει να αγωνισθεί τη νέα περίοδο στην Τσάμπιονσιπ με τη Γουέστ Χαμ και είναι πολύ πιθανόν να μετακομίσει από το »Άπτον Παρκ» στο »Έμιρεϊτς».
Η Μπαρτσελόνα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σεσκ θα κινηθεί για την απόκτηση του Χιλιανού Αλέξις Σάντσες καθώς και του Ιταλοαμερικανού, Τζουζέπε Ρόσι.

Eύκολα το 1-0 η Μπαρτσελόνα

64650Ο Λόρμπεκ ήταν ασταμάτητος και με 24 πόντους και 3/3 τρίποντα ήταν ο καλύτερος της Μπαρτσελόνα και του γενικά του παιχνιδιού. Από την Μπιλμπάο ξεχώρισε ο Κρις Ουόρεν με 12 πόντους.

Mείωσε η Γαλατά

64648Σε 2-1 μείωσε η Γαλατασαράι τη σειρά των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ, αφού νίκησε εντός έδρας τη Φενέρμπαχτσε με 97-93 στην παράταση(κ.δ. 84-84).,

Κορυφαίοι για τη Γαλατά ήταν οι Κούκο και Τζόνσον με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τη Φενέρ ξεχώρισαν Ούκιτς και Ονάν με 18 πόντους έκαστος.
Η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες.

Φιλική νίκη για τη Γαλλία

france-team-luxembourg-euro-2012-qualifyin-343Η Γαλλία νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Πολωνία με 1-0 στη Βαρσοβία.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα, πέτυχε ο Γιόντλοβιτς στο 12' σε λάθος εστία όμως. Οι Πολωνοί δεν έπεισαν με την απόδοσή τους τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.