Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Χρυσή» πρόταση για Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ φέρεται να έχει δεχτεί μία μυθική πρόταση που θα του εξασφαλίσει συμβόλαιο ύψους 4 εκ. ευρώ το χρόνο και 10 εκ. στον Παναθηναϊκό!

Γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει στα χέρια του μία άκρως δελεαστική πρόταση από τα Αραβικά Εμιράτα, ύψους 4 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 10 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει παράλληλα αρκετές ομάδες που έχουν στο στόχαστρό τους τον Γάλλο σούπερ σταρ, όπως οι Λάτσιο, Μπλάκμπερν, Φούλαμ και Μπέρμινγχαμ.
Ο Σισέ από την πλευρά του έχει τονίσει πως τα χρήματα δεν είναι το πρώτο πράγμα που τον ενδιαφέρει όσο το να βρεθεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Παρά ταύτα, μία τέτοια πρόταση είναι αν μη τι άλλο δελεαστική τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου