Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΕΠΤΑ ΠΑΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

Όπως ανακοινώθηκε από τη Σούπερ Λίγκα, συνολικά επτά ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Καβάλα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Αρης
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γ.Μουστογιάννη (φυσ/της): Για τη συμπεριφορά του κ. Γ.Μουστογιάννη στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Κέρκυρα-ΠΑΕ Άρης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Λάρισα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Ολυμπιακός
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά την 23η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Τσαμπιονς Λιγκ: Μάχη στο «θέατρο των ονείρων»

 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαρσέιγ, κοντράρονται στην ρεβάνς του 0-0 της Μασσαλίας, με την ομάδα του Φέργκιουσον να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.



Α’ ματς

Μαρσέιγ-Μάντσεστερ 0-0 

Παιχνίδι χωρίς τις πολλές φάσεις. Η Μαρσέιγ προσπάθησε περισσότερο να πετύχει κάποιο γκολ την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ έδειχνε να βολεύεται και με την ισοπαλία, με το τελικό σκορ να φαντάζει δίκαιο.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αν και ο Φέργκιουσον έκανε το γνωστό ροτέισον για να ξεκουράσει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του, η Μάντσεστερ επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί που θα βρει την μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι.
Το αποτέλεσμα αυτό ήταν βάλσαμο για την Μάντσεστερ μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Λίβερπουλ και Τσέλσι για το πρωτάθλημα που πλέον καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να κυνηγήσει το όνειρο της κατάκτησης του τρέμπλ.
Στην αποστολή ο Πορτογάλος εξτρέμ Νάνι, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φέρντιναντ, Παρκ, Άντερσον, Έβανς και Όουεν. Ο Βαλένσια επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος μετά την αποχή λόγω του σοβαρού τραυματισμού του. Πρόβλημα με Βίντιτς, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», δεν προπονήθηκε χτες.

Πιθανή εντεκάδα: Φαν Ντερ Σάαρ, Εβρά, Βίντιτς, Σμόλινγκ, Ράφαελ, Κάρικ, Φλέτσερ, Σκόουλς, Γκίγκς, Ρούνεϊ, Ερνάντες

Μαρσέιγ: Πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ρεν με 2-0, ρέφαρε την εντός έδρας ήττα από την Λιλ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου. Επανήλθε ο εξτρέμ Βαλμπουενά που θα κάτσει μάλλον στον πάγκο, θα απουσιάσει ο επιθετικός Μπραντάο που βρίσκεται στην Βραζιλία και θα χάσει και το ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιθανή εντεκάδα: Μανταντά, Χάιντσε, Μπιά, Ντιαβαρά, Φανί, Σεϊρού, Γκονζάλες, Σισέ, Αϊγιού, Ζινιάκ, Ρεμί

Betting tips

*Η Μάντσεστερ είναι πανίσχυρη εντός έδρας καθώς φέτος σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης, έχει 18 νίκες και 3 ισοπαλίες.

*Οι δύο ομάδες εκτός από το 0-0 του πρώτου αγώνα, συναντήθηκαν ξανά στην φάση των ομίλων την σεζόν 1999-2000, με τους Άγγλους να επικρατούν 2-1 στην έδρα τους και τους Γάλλους να παίρνουν την ρεβάνς με 1-0.

*Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες ως γηπεδούχοι ενάντια σε γαλλικές ομάδες σε 11 παιχνίδια, ενώ συνολικά κόντρα σε γαλλικούς συλλόγους έχει 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 2 ήττες.

*Η Μαρσέιγ επί αγγλικού εδάφους έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες, ενώ συνολικά κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετράει 8 νίκες, 7 ήττες και 4 ισοπαλίες.

*Πολύ under 2,5 στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια και για τις δύο ομάδες. 6/7 για τους γηπεδούχους και5/7 για τους φιλοξενούμενους.

*Μόλις ένα γκολ έχει δεχτεί η Γιουνάιτεντ στις 7 τελευταίες υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

*7/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ είχαν no goal.

*Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Μαρσέιγ στην Αγγλία για την διοργάνωση συνοδεύτηκαν από under 2,5.

*Η Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί στις 8 από τις 12 περιπτώσεις που το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της έληξε ισόπαλο, αλλά στις 9 φορές που το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0 πήρε την πρόκριση τις 5 φορές.

*Η Μαρσέιγ έχει καταφέρει να προκριθεί στις 2 από τις 3 φορές που το πρώτο παιχνίδι την έδρα της δεν είχε νικητή

*O διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο από την Ισπανία, σε 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει διευθύνει έχει φέρει 6 άσους, 4 ισοπαλίες και 3 διπλά. Σε 3 παιχνίδια αγγλικών ομάδων που έχει σφυρίξει, οι αγγλικές ομάδες έχουν 2 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι που έχει σφυρίξει γαλλική ομάδα, η Μαρσέιγ επικράτησε 3-1 της Κοπεγχάγης για το Γιουρόπα Λιγκ.



Στο… ψαχνό: Παιχνίδι που σίγουρα έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η Μάντσεστερ. Σε παιχνίδια όμως τέτοιου επιπέδου, αποδόσεις 1,50-που προσφέρει η 10bet.com για νίκη των γηπεδούχων- είναι για εμένα απαγορευτικές.

Γι’ αυτό με το ανάλογο ρίσκο θα κυνηγήσουμε μεγαλύτερες αποδόσεις. Βασική μας επιλογή το 2-3 goals σε απόδοση 1,90. Από εκεί και πέρα θα ρίξουμε κάποια ευρώ σε fun bets. Πρώτα σε σκοράκια, 1-0 σε απόδοση 5,10 και 2-0 σε απόδοση 5,70Χ-1 ημίχρονο-τελικό σε απόδοση 4,05 και για… χαβαλέ to score anytime τους Ερνάντες σε απόδοση 2,20, Γκονζάλες σε απόδοση 4,70 και Αϊγιού σε απόδοση 6,50.

Καλή επιτυχία!

Ronaldo-Shayk: Αγκαλίτσες και φιλάκια στο «Bernabeu»

Ο Cristiano Ronaldo ήταν εκτός αποστολής για τον αγώνα της Real με την Hercules λόγω ενός τραυματισμού και έτσι παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα επίσημα του Bernabeu παρέα με την εκρηκτική σύντροφό του, Irina Shayk. Το ζευγάρι δεν σταμάτησε στιγμή τα ερωτικά παιχνιδάκια και ήταν πόλος έλξης για τον φωτογραφικό φακό.

Τον στέλνουν στην Τσέλσι

Οι φήμες οργιάζουν στην Αγγλία και σύμφωνα με τα κορυφαία γραφεία στοιχημάτων της χώρας, ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει αναχθεί στο επικρατέστερο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο νυν τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει στην πρώτη θέση και των προτιμήσεων και των αποδόσεων για να επιστρέψει από τη νέα σεζόν στον πάγκο των «μπλε», έχοντας λίγο πιο πίσω του τον Γκους Χίντινγκ. Τα αουτσάιντερ του συγκεκριμένου ειδικού στοιχήματος είναι οι Ντιντιέ Ντεσάμπ και Φρανκ Ράικαρντ με αποδόσεις που κυμαίνονται κοντά στο 9.00.

Στην κόψη του ξυραφιού





Στην κόψη του ξυραφιού 
15/3/2011

Επαναληπτικούς «φωτιά» περιλαμβάνει η Τρίτη για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μόναχο η Μπαγερν καλείται να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» κόντρα στην Ίντερ (21:45, Mega), που δεν θέλει να απολέσει τόσο νωρίς το τρόπαιο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. «Πονηρό» αποτέλεσμα κρίνεται το 0-0 του «Βελοντρόμ» πριν από 15 ημέρες ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην αποψινή ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» (21:45, Nova 1) οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι στους Μασσαλούς, οι οποίοι προκρίνονται με δύο αποτελέσματα (video).
Εκτός του περσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ίντερ και την Μπάγερν (2-0), οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν. Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA την περίοδο 1988/89 η Ίντερ είχε νικήσει 2-0 στο Μόναχο, αλλά οι Βαυαροί επικράτησαν στον επαναληπτικό της Ιταλίας με 3-1. Τη σεζόν 2006/07 αναμετρήθηκαν στους ομίλους του Champions League και η Μπάγερν νίκησε ξανά στο Μιλάνο (2-0), ενώ στη Γερμανία οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.
Συνολικά, η Μπάγερν ως γηπεδούχος απέναντι σε ιταλικές ομάδες μετρά 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, ενώ η Ίντερ επί ιταλικού εδάφους έχει 4 νίκες, ισάριθμες ήττες και 7 ισοπαλίες. Οι Βαυαροί έχουν προκριθεί και στις 20 φορές που σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είχαν επικρατήσει εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα. Οι «νερατζούρι» έχουν προκριθεί μόλις στις δύο περιπτώσεις από τις έξι που έχασαν το πρώτο ματς στην έδρα τους. H μοναδική φορά που μία ομάδα προκρίθηκε σε επόμενη φάση νοκ άουτ αγώνων του Champions League έχοντας χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της, ήταν στα ημιτελικά του 1996, όταν ο Άγιαξ ανέτρεψε το 1-0 του Άμστερνταμ νικώντας με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Μάντσεστερ και Μαρσέιγ είχαν αναμετρηθεί στην πρώτη φάση των ομίλων της περιόδου 1999/2000, με τη Γιουνάιτεντ να επικρατεί 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και να χάνει 1-0 στη Γαλλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 8 νίκες και 3 ισοπαλίες (καμία ήττα) ως γηπεδούχοι απέναντι σε γαλλικές ομάδες, ενώ οι Μασσαλοί επί αγγλικού εδάφους έχουν 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μαν. Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί στις 8 από τις 12 περιπτώσεις που το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς έληξε ισόπαλο, αλλά στις εννέα φορές που το πρώτο ματς δεν είχε σκορ (0-0) κατάφερε να πάρει το εισιτήριο μόλις στις πέντε περιπτώσεις. Η Μαρσέιγ, από την άλλη, έχει καταφέρει να προκριθεί στις 2 από τις 3 φορές που το πρώτο ματς στην έδρα της δεν είχε νικητή. Μάλιστα αυτές οι προκρίσεις είχαν έρθει στη ρεβάνς αγώνων που είχαν λήξει 0-0 στο γήπεδό της.
Για τις απουσίες και τα αγωνιστικά θέματα των τεσσάρων ομάδων μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα «Πρακτορείο».
Με γκολ του Γκόμεζ στις καθυστερήσεις η Μπάγερν πέτυχε το διπλό επί της Ίντερ στην πρώτη αναμέτρηση:





Επόμενοι Αγώνες για το στοίχημα

ΠοδόσφαιροΗμ/νία1X2
Ευρώπη - ΦιλικάΡάνχαϊμ - Μιοντάλενσε 23'2,203,303,10+ 6
Γερμανία - Regional League WestVerl - Kaiserslautern (A)σε 53'2,503,302,45+ 6
Asia - AFC Champions LeagueAl-Gharafa - Αλ Χιλάλσε 53'2,723,202,50+ 12
Asia - AFC Champions LeagueSepahan - Al-Jaziraσε 53'1,683,305,50+ 12
Ουγγαρία - Magyar KupaΖαλεγκερζέγκ - MTK Ουγγαρίας6:00 μμ2,003,203,45+ 6
Φινλανδία - Suomen CupKuusysi Lahti - Atlantis6:30 μμ2,803,352,15+ 6
Σλοβακία - Corgon LigaΝίτρα - FC Τατράν Πρέσοβ6:30 μμ2,353,202,60+ 6
Σλοβακία - Corgon LigaFC Βίον Ζλάτε Μόραβτσε - Σένιτσα6:30 μμ2,903,052,25+ 6
Σλοβακία - Corgon LigaΣλόβαν Μπρατισλάβας - Ντουνάισκα Στρέντα6:30 μμ1,374,106,70+ 6
Ουγγαρία - Magyar KupaΒιντεότον - Χόνβεντ7:00 μμ1,354,407,50+ 6
Φινλανδία - League CupΜάριεχαμν - Μιλικόσκι7:00 μμ2,603,352,50+ 5
Ευρώπη - ΦιλικάΆλτα - Στρόμεν7:00 μμ2,383,402,70+ 6
Asia - AFC Champions LeagueAl-Nasr - Esteghlal7:30 μμ2,153,303,20+ 12
Πολωνία - CupΛέγκια Βαρσοβίας - Ρουχ Χορζόφ7:30 μμ1,663,455,30+ 6
Γερμανία - Regional League WestDortmund (A) - Koln (A)8:00 μμ2,353,202,76+ 6
Γερμανία - 3rd LigaΡέγκενσμπουργκ - Μπάμπελσμπεργκ8:00 μμ2,103,053,40+ 6
Σκωτία - 1st DivisionΣτέρλινγκ Άλμπιον - Ντάνφερμλιν9:30 μμ6,504,251,45+ 5
Σκωτία - 2nd DivisionΦόρφαρ - Στενχάουσμιουρ9:30 μμ1,733,504,40+ 5
Σκωτία - 2nd DivisionΛίβινγκστον - Έϊρ9:45 μμ1,653,604,85+ 5
Σκωτία - 3rd DivisionΈλγκιν - Κλάϊντ9:45 μμ1,853,553,70+ 5
Σκωτία - 1st DivisionΦάλκιρκ - Πάρτικ9:45 μμ2,153,203,20+ 5
Σκωτία - 1st DivisionΡέιθ - Κάουντενμπιθ9:45 μμ1,424,256,65+ 5
Αγγλία - Blue Square PremierΣάουθπορτ - Μπάροου9:45 μμ2,053,253,40+ 8
Αγγλία - ChampionshipΣκάνθορπ - Πρέστον9:45 μμ2,603,252,65+ 20
Αγγλία - ChampionshipΜπέρνλι - Κόβεντρι9:45 μμ1,733,504,85+ 20
Αγγλία - League 1Μπρέντφορντ - Χάντερσφιλντ9:45 μμ2,603,202,60+ 16
Αγγλία - League 1Χάρτλπουλ - Λέιτον Όριεντ9:45 μμ2,553,202,67+ 16
Αγγλία - League 1Καρλάιλ - Πλίμουθ9:45 μμ1,843,404,10+ 16
Αγγλία - Blue Square PremierΌλτρινχαμ - Φόρεστ Γκρην9:45 μμ2,453,252,67+ 8
Αγγλία - League 2Άκρινγκτον - Μπέρτον Άλμπιον9:45 μμ1,893,403,90+ 13