Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Κόκε, η επιστροφή!

Κόκε, η επιστροφή!Ένας χρόνος παρά κάτι... ψιλά πέρασε από τη στιγμή που ο Σέρχιο Κόκε πέτυχε γκολ με τη φανέλα του Άρη για τη Σούπερ Λίγκα, πριν από το τελευταίο με την Κέρκυρα προχθές. Το gazzetta.gr παρουσιάζει.
Έτος 2010. Και συγκεκριμένα 11 Απριλίου του ίδιου χρόνου. Ο Άρης πηγαίνει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα για την 29η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας. Μερικές ημέρες έχουν απομείνει για το φινάλε της περιόδου, η οποία βρήκε τον Άρη να αγωνίζεται στα πλέι οφ και να τσεκάρει... το εισιτήριο για το ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ.
Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν την ήττα με 2-1 από τους Αρκάδες με το μοναδικό τέρμα των «κίτρινων» να σημειώνει ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Κόκε. Από τότε... κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Δεν ήταν άλλωστε λίγοι αυτοί που αναφέρθηκαν με επικριτικά σχόλια στον Ισπανό στράικερ του Άρη τονίζοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να σκοράρει.
Το κορυφαίο όλων
Λίγους μήνες μετά ο Άρης δοκιμάζεται στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Κανείς δεν δίνει ελπίδες στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι αποδρούν από την έδρα της κατόχου του Γιουρόπα Λίγκ με το διπλό, με τον Σέρχιο Κόκε να σκοράρει έπειτα από πολύ καιρό και το γκολ του να αναδεικνύεται... ιστορικό και χρυσό! Αναμφίβολα το καλύτερο όλων και το πιο σημαντικό σε αυτή τη πενταετή καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο στα της πατρίδας μας, η δυστοκία συνεχίστηκε και μετά. Ο χαμένος του εαυτός ο οποίος χάθηκε στην πορεία άνευ λόγου και αιτίας σε συνάρτηση και με το περιστατικό στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, τον έθεσαν για πολύ λίγο στο περιθώριο.
Παράλληλα, ανεξαρτήτως αυτού του γεγονότος ο Ίβηρας στράικερ ήταν και αρκετά άτυχος. Δοκάρια αλλά και σουτ λίγο μακριά από την εστία τού στέρησαν τη δυνατότητα να χριστεί σκόρερ.
Αυτό όμως έλαβε τέλος στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ματς στο οποίο ο Κόκε επέστρεψε για μία ακόμη φορά στα γκολ ύστερα από 336 ημέρες... άσφαιρος! Το πρώτο του γκολ για τη Σούπερ Λίγκα είναι γεγονός και ουσιαστικά... κλείδωσε τη νίκη του Άρη στο νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου