Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου!

Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου!Λόγω της κατάστασης που μυρίζει... μπαρούτι, ο παρατηρητής της συνάντησης αποφάσισε να αναβληθεί η συνέντευξη Τύπου για λόγους ασφαλείας! Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η κατάσταση στην Τούμπα είναι εκτός ελέγχου. Αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ με άγριες διαθέσεις βρίσκονται έξω από τα αποδυτήρια, αποδοκιμάζοντας τους πάντες και τα πάντα. Έτσι, λοιπόν, ο παρατηρητής της αναμέτρησης διέταξε την αναβολή της συνέντευξης Τύπου για λόγους ασφαλείας ενώ δεν θα γίνει καμία δήλωση στην μικτή ζώνη!

Εμφύλιος στην Τούμπα!

Εμφύλιος στην Τούμπα!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ  ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ



Απίστευτες σκηνές στην Τούμπα μετά και την οριστική λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ. Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταγαν αντικείμενα και φωτοβολίδες σε… ομοϊδεάτες τους!




ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μερικά δευτερόλεπτα πριν η ΑΕΚ πανηγυρίσει μια μεγάλη πρόκριση μέσα στην Τούμπα, εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο πετώντας πέτρες, καπνογόνα, φωτοβολίδες και ότι άλλο έβρισκαν!

Διακόπηκε το ματς!

Αίσχη για μια ακόμα φορά στην Τούμπα! Οπαδοί του ΠΑΟΚ μπαίνουν μέσα και επιτίθενται σε παίκτες της ΑΕΚ. Διακοπή ο Μάνταλος, όλοι οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Οι κάμερες ανήκουν στο... παρελθόν καθώς όσοι μπήκαν τις έσπασαν

Καπνογόνα και κροτίδες στον αγωνιστικό χώρο

Οι οπαδοί που μπήκαν μέσα, επιστρέφουν στην εξέδρα

Φώναζαν από την Θύρα 4: «Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα...». Όλο το υπολοιπο γήπεδο τους αποδοκιμάζει αυτούς που μπήκαν μέσα και ακούγεται το σύνθημα; «Πόσο μαλάκες είσαστε»

Το Conn-X έχει πάρει όλες τις κάμερες από τον αγωνιστικό χώρο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο και κοιτούν αποσβολωμένοι

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ χειροκροτούν τον κόσμο. Κάποιοι οπαδοί ανταποδίδουν κάποιοι άλλοι αποδοκιμάζουν

Ζητάει εγγυήσεις ο διαιτητής για να συνεχιστούν με ασφάλεια τα λεπτά που απέμειναν
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν στον αγωνιστικό χώρο

Υπήρξε μεγάλη ένταση στην Θύρα 4, η κατάσταση φαίνεται να εκτονώνεται

Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψει ο διαιτητής και να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παλέψει ώστε στο φύλλο αγώνα να γραφτεί πως το ματς τελείωσε και δεν διακόπηκε με υπαιτιότητά του

 
Δείτε το βίντεο απο το "sport.gr":

ΑΠΟΚΛΗΣΜΟΣ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , Η ΑΕΚ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΤΟΥΜΠΑ,ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 (videos)


Χάρη στο γκολ του Τραϊανού Δέλλα η ΑΕΚ επιβίωσε στην "κόλαση" της Τούμπας (1-0) και θα διεκδικήσει κόντρα στον Ατρόμητο το 14ο Κύπελλοτης ιστορίας της. Κινδύνευσε από καπνογόνο ο Σάχα. Τρόμος στο τέλος απόεισβολή οπαδών, σφύριξε άρον-άρον λήξη ο διαιτητής (videos).
Σχετικά links
Εικόνα αγώνα

Ζήτημα είναι στο πρώτο ημίχρονο να υπήρξαν πάνω από τρεις περιπτώσεις στις οποίες να έγιναν παραπάνω από τρεις συνεχόμενες σωστές μεταβιβάσεις. Και από τους μεν, και από τους δε.

Η θέληση ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να... σωθεί η χρονιά με τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου και την πιθανή κατάκτηση του γέμισαν άγχος τις προσπάθειες των παικτών. Λάθη στη μεσαία γραμμή, δυνατές συγκρούσεις και παιχνίδι γύρω από τη μεσαία γραμμή χαρακτήρισαν το πρώτο ημίχρονο. Εξαιρέσεις αποτέλεσαν η εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ίβιτς την οποία σπατάλησε με άστοχο πλασέ ο Ίβιτς και η ευκαιρία του Σκόκο, ο οποίος λίγο έλειψε να σκοράρει και πάλι με κεφαλιά όπως έκανε στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καβάλα.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, τουλάχιστον ως προς τη δημιουργία φάσεων και την παρουσία των παικτών στις περιοχές των Κρέσιτς και Σάχα. Ακόμα και όταν η ΑΕΚ προηγήθηκε από την εκτέλεση φάουλ του Σκόκο και την κεφαλιά ψαράκι του Δέλλα ο ρυθμός, η ταχύτητα και οι ευκαιρίες παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα.

Επιπρόσθετα, ήρθε και η διακοπή του αγώνα για ένα πεντάλεπτο λόγω της εκτόξευσης καπνογόνου το οποίο χτύπησε στην πλάτη τον Σάχα και του έκαψε την φανέλα. Αυτό ήταν ο προάγγελος των όσων ακολούθησαν στο 89ο λεπτό με οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες της ΑΕΚ να τρέπονται σε φυγή.

Κλειδί αγώνα
Ο περιορισμός των επιθετικών ατού του ΠΑΟΚ από τα αμυντικά χαφ της ΑΕΚ.

MVP Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο άνθρωπος που με δικό του γκολ έδωσε στην ΑΕΚ την πρόκριση. Επίσης, ο Έλληνας αμυντικός κατάπιε τον Μουσλίμοβιτς και όποιον άλλο βρέθηκε ανά διαστήματα στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Αδύναμος κρίκος
Οι λίγοι -αλλά αρκετοί για να χαλάσουν την εικόνα που έχει χτίσει ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια- οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά οι οποίοι μπήκαν στο γήπεδο, έκαναν τα δικά τους και ανάγκασαν το διαιτητή να διακόψει τον αγώνα.

Το live του αγώνα
Με 3 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας στην Τούμπα καθώς οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έκαναν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν. Δείτε εδώτην ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

32ο λεπτό: Ο Καράμπελας δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του θα πάρει ο Παναγιώτης Λαγός.

37ο λεπτό: Εξαιρετική μπαλιά του Γκαρσία, πίσω από τη σέντρα, προς τον Ίβιτς. Ο Σέρβος θα φύγει από κανονική θέση στην πλάτη άμυνας της ΑΕΚ, αλλά το πλασέ του απέναντι από τον Σάχα είναι πολύ άστοχο. Δείτε εδώ την ευκαιρία του ΠΑΟΚ.

39ο λεπτό: Σέντρα του Μπλάνκο από τα δεξιά, ο Σκόκο θα κερδίσει την κεφαλιά από τον Σνάουτσνερ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Δείτε εδώτην κεφαλιά του Σκόκο.

48ο λεπτό, ΓΚΟΛ (0-1): Ο Τραϊανός Δέλλας με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς. Δείτε εδώ το γκολ της ΑΕΚ.

53ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια παίζει το 1-2 με τον Μουσλίμοβιτς, ο Πορτογάλος θα κάνει το διαγώνιο σουτ αλλά ο Σάχα θα μπλοκάρει σταθερά στη γωνία του.

Προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 58ο λεπτό: Ένα καπνογόνο από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ χτύπησε στην πλάτη τον Σάχα. Μάλιστα, όπως φάνηκε από τα πλάνα του τηλεοπτικού φακού, του έκαψε τη φανέλα. Το ιατρικό επιτελείο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον Αργεντινό, ο οποίος θα συνεχίσει τον αγώνα. Δείτε εδώ το καπνογόνο στον Σάχα.

64ο λεπτό: Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι του Λυμπερόπουλου, ωστόσο, όπως φαίνεται από το ριπλέι η μπάλα έχει σταματήσει στο χέρι του Έλληνα επιθετικού.

89ο λεπτό: Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο τρέπει σε φυγή τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το διαιτητικό τρίο. Το ματς διακόπτεται.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Χαλκιάς, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Τσουκαλάς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Μωϋσιάδης Εκτός αποστολής έμεινε ο Ετό.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Ντιόπ, Μάκος (81' Καφές), Σκόκο, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Μοσχονάς, Καφές, Μανωλάς, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά.

Διαιτητής: Μάνταλος
Βοηθοί: Μπαλτάς - Γούκος

Videos πριν από τη σέντρα:
*** Δείτε περισσότερα videos μέσα κι έξω από την Τούμπα στο olapaok.gr.



Επεισόδια στην Τούμπα!

Επεισόδια στην Τούμπα!

Βασίλισσα της... ζούγκλας!

Με ένα... σφύριγμα λήξης-παρωδία, ολοκληρώθηκε το ματς της Τούμπας όπου η ΑΕΚ με το γκολ του Δέλλα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό! Από την άλλη ο ΠΑΟΚ γύριζει πολλά χρόνια πίσω και πλέον κινδυνεύει με... διάλυση!
Η κρισιμότητα του παιχνιδιού ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε νευρικότητα και άγχος στις δύο ομάδες. Αυτό που δεν ξέραμε αλλά το μάθαμε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν πως αυτό το άγχος ήταν τόσο μεγάλο, ώστε οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να δυσκολεύονται ακόμη και στα πιο απλά... Οπως στο να κοντρολάρουν την μπάλα ή να δώσουν δύο σερί σωστές πάσες. Σε αυτό, πάντως, έπαιξε ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος, καθώς η μπάλα αναπηδούσε στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στόχος των δύο αντιπάλων ήταν να πάρουν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και ενώ στο πρώτο 15λεπτο έδειχνε να το καταφέρνει αυτό η Ένωση, για την οποία ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε στην επίθεση τους Σκόκο-Μπλάνκο και τον Λυμπερόπουλο πιο πίσω, στη συνέχεια ο έλεγχος πέρασε στους Θεσσαλονικείς.Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι, όμως, φοβόντουσαν να βγουν μαζικά μπροστά, με συνέπεια το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο και τις καλές φάσεις να απουσιάζουν. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το πρώτο σουτ ήρθε στο 29' και ήταν από τον Λυμπερόπουλο, για την ΑΕΚ, με τον Κρέσιτς να μπλοκάρει εύκολα.

Αναγκαστική αλλαγή...
Οι Χάβος και Χιμένεθ μπορούσαν να είναι ικανοποιημένοι μόνο από την ανασταλτική δουλειά των ομάδων τους και πάνω σε αυτό τον τομέα η ΑΕΚ αναγκάστηκε να αλλάξει κάτι, καθώς στο 32' ο Καράμπελας αποχώρησε λόγω τραυματισμού και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας πήρε ο Λαγός.

Δύο ευκαιρίες και... τέλος
Το ματς συνεχιζόταν με άπειρα λάθη εκατέρωθεν και θα έπρεπε να συμβεί κάτι... ξεχωριστό για να γίνει ευκαιρία. Αυτό ήρθε στο 38' για τον ΠΑΟΚ με την εκπληκτική μπαλιά του Γκαρσία που έβγαλε τετ α τετ τον Ιβιτς -ο οποίος χώλαινε από νωρίς- για να στείλει την μπάλα άουτ με πολύ κακό πλασέ, ενώ η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 40' με την σέντρα του Μπλάνκο και την κεφαλιά του Σκόκο από καλή θέση, που έστειλε την μπάλα άουτ. Γκολ δεν μπήκε, το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν φυσιολογικό...

Δέλλας και... 0-1!
Το ξεκίνημα της επανάληψης, πάντως, είχε γκολ και ήταν για την ΑΕΚ! Ο Σκόκο με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Δέλλα που με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 και από εκείνο το σημείο κι έπειτα η Ένωση ήλεγξε την κατάσταση. Η Τούμπα σίγησε, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν φανερό ότι δεν είχαν ψυχολογία και στο 56' το ματς διακόπηκε για κάποια λεπτά καθώς οπαδοί των Θεσσαλονικέων έκαψαν τα δίχτυα της εστίας του Σάχα με φωτοβολίδα και στη συνέχεια και τη φανέλα του Αργεντίνου τερματοφύλακα, καθώς νέα φωτοβολίδα... τον πέτυχε.

Αλλαγές Χιμένεθ, άνετη η ΑΕΚ
Το ματς ξανάρχισε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κάνει κάτι καλό επιθετικά αλλά να μην έχει τον τρόπο για να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα η Ένωση να ελέγχει απολύτως την κατάσταση. Οι παίκτες του Χιμένεθ κρατούσαν τις θέσεις τους, είχαν σωστή αλληλοκάλυψη και κατάφερναν να κρατάνε τους αντιπάλους τους μακριά από την περιοχή του Σάχα. Ο Ισπανός προπονητής αντικατέστησε τον Λυμπερόπουλο, που ρίσκαρε με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μια φάση, με τον Γκερέιρο ενώ ο Χάβος απάντησε με τον Κουτσιανικούλη αντί του Ιβιτς.

Αμέσως μετά πέρασε και ο Τσουκαλάς αντί του Σνάουτσνερ, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανεβάσει παίκτες μπροστά για να μεταφέρει το ματς στην περιοχή της ΑΕΚ αλλά οι παίκτες του δεν μπορούσαν να το πετύχουν αυτό, καθώς έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Οσο για τον Χιμένεθ, ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Καφέ αντί του Μάκου και φώναζε προς τους παίκτες του να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, παίρνοντας την πρόκριση.

Ντου και διακοπή!
Κι ενώ το ματς όδευε προς το τέλος του, στο 89' οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη θύρα 4 μπήκαν στο γήπεδο και έφτασαν πίσω από την εστία του Σάχα, πετάγοντας διάφορα αντικείμενα. Η κατάσταση ήτανη εκτός ελέγχου, για τα αποδυτήρια έφυγε και ο διαιτητής Μάνταλος και στον αγωνιστικό χώρο παρέμειναν οι παίκτες τουΠΑΟΚ, οι οπαδοί που έκαναν το «ντου» και οι αστυνομικές δυνάμεις...

Τυπικά... λήξη και η ΑΕΚ στον τελικό!
Τελικά, μετά από διακοπή πολλών λεπτών, η ΑΕΚ και ο διαιτητής επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να σφυρίξει τη λήξη ο Μάνταλος, ώστε να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνα ότι το ματς διακόπηκε και γίνουν χειρότερα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ... Αυτό, πάντως, λίγο ενδιαφέρει την Ένωση που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 30ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ!

Man of the match: Πέτυχε το γκολ που έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ και γι' αυτό τον λόγο παίρνει και τον συγκεκριμένο τίτλο! Ο Δέλλας, πάντως, ήταν άψογος και ανασταλτικά καθώς δεν έκανε ούτε ένα λάθος, ενώ κάλυψε και τους συμπαίκτες του όσες φορές χρειάστηκε.

Αδύναμος κρίκος: Ο Βιεϊρίνια... Θεωρητικά ο Πορτογάλος ήταν το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ αλλά δεν έκανε ούτε μία σωστή ενέργεια σε όλο το ματς και τελικά εξελίχθηκε σε μειονέκτημα για την ομάδα του.

Στο ύψος του: Μεγάλο ματς από τον Γεωργέα, που έκανε τα πάντα από την πλευρά του. Εξαφάνισε σε όλη τη διάρκεια του ματς τον Βιεϊρίνια και παράλληλα ανέβαινε όσες φορές χρειαζόταν από τη δεξιά πλευρά ώστε να βοηθήσει και επιθετικά. Απολύτως ψύχραιμος από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Η γκάφα: Με αυτά που έγιναν στην Τούμπα η γκάφα δεν μπορεί να είναι αγωνιστική... Οι οπαδοί τουΠΑΟΚ με την συμπεριφορά τους έκαναν ό,τι χειρότερο για την ομάδα τους. Να δούμε πότε θα το καταλάβουν αυτό...

Το στραγάλι: Ο Μάνταλος έδειξε από την έναρξη του παιχνιδιού ότι δεν ήθελε να χάσει τον έλεγχο και γι' αυτό σφύριζε πολύ εύκολα φάουλ και για τις δύο ομάδες. Δύσκολες φάσεις στον αγώνα δεν υπήρξαν ενώ στη φάση που διαμαρτυρήθηκε ο ΠΑΟΚ για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λυμπερόπουλο, ναι μεν θα μπορούσε να τη δείξει από τη στιγμή που υπέδειξε φάουλ, αλλά ο Λύμπε δεν είχε και απλωμένο το χέρι του...

Το ταμείο του Gazzetta: Ο στόχος επιτεύχθηκε για την ΑΕΚ και τα χαμόγελα στις τάξεις της Ένωσης είναι, πλέον, διάπλατα! Μέσα σε μια τραγική σεζόν οι κιτρινόμαυροι δείχνουν έτοιμοι να σώσουν κάπως την κατάσταση καθώς θα διεκδικήσουν το κύπελλο στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο και η πρώτη κούπα μετά το 2002 είναι πιο κοντά από ποτέ! Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δίνει μια πραγματικά μεγάλη χαρά στον κόσμο της καθώς πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε μέσα στην Τούμπα, στην οποία οι κιτρινόμαυροι ήταν άριστοι τακτικά και με πολύ ψυχή!

Οσο για τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε απίστευτα αγχωμένος, κατώτερος των περιστάσεων ειδικά μετά το 0-1, χάνει τον μεγάλο του στόχο για φέτος και οι οπαδοί του... απειλούν να κάνουν χειρότερη την κατάσταση.

Παντρεύεται ο Μπουφόν!

Παντρεύεται ο Μπουφόν!Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα παντρευτεί το καλοκαίρι την αγαπημένη του, Αλένα Σερέντοβα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό.
Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε περιοδικό της Ιταλίας. Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους σκοπεύει να φορέσει στεφάνι με την αγαπημένη του, Αλένα Σερέντοβα. Δείτε στο sportdogφωτογραφίες της Αλένα καθώς και του ζευγαριού.

COPA AMERICA 2011 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA

Η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους ποδοσφαιρόφιλους το Copa America 2011, τα δικαιώματα της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή παγκόσμιων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Η Αργεντινή είναι η χώρα που φιλοξενεί φέτος το Copa America, το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς το οποίο και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης θα γίνει την Παρασκευή 1/7 και η Nova θα μας μεταφέρει απευθείας στην πόλη La Plata η οποία θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βολιβία.

Στη συνέχεια, η ψηφιακή τηλεόραση, θα ακολουθήσει αποκλειστικά την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων από τις χώρες της Αργεντινής, Βραζιλίας, Χιλής, Βολιβίας, Παραγουάης, Μεξικό, Κολομβίας, Βενεζουέλας, Περού, Εκουαδόρ, Ουρουγουάης και της Ιαπωνίας, μέχρι τον μεγάλο τελικό και την τελική στέψη του πρωταθλητή στις 24/7, προσφέροντας στους συνδρομητές της, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, High Definition, όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Copa America!

Άγαλμα Μάικλ Τζάκσον από τη Φούλαμ!

Άγαλμα Μάικλ Τζάκσον από τη Φούλαμ!Τιμή στον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος ήταν φίλος με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, θα αποτίσει η Φούλαμ. Στις 3 Απριλίου οι Κότατζερς θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος!

LIVE από την Τούμπα!



Ένα βήμα πριν από τον τελικό βρίσκονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που θα λύσουν στη Θεσσαλονίκη τις διαφορές από το 0-0 του πρώτου αγώνα! Το gazzetta.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και μεταδίδει!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ

O ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού προγράμματος, των διαιτητών αλλά και των κομισάριων της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

18.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
Γήπεδο: ΣΕΦ
Διαιτητές: Γκούμας, Σταματόπουλος, Μαλανδρής
Κομισάριος: Ελευθεριάδης

20.00 ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Γήπεδο: Αλεξάνδρειο
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μπήτης, Γεωργιάδης
Κομισάριος:Σιμητόπουλος
TV: NOVASPORTS

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

16.00 ΑΕΚ-Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Γήπεδο: 3ο Δ.Κ.Γ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ (Ζωφριά)
Διαιτητές: Τανατζής, Σώμος, Ανδρικόπουλος
Κομισάριος: Ντίνος
TV: NOVASPORTS

17.00 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ
Γήπεδο: Χαλκιοπούλειο Δ.Γ. Λαμίας
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Κορομηλάς, Παναγιώτου
Κομισάριος: Μιναρετζόπουλος
TV: ΕΤ1

19:00 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Γήπεδο: ΕΑΚ Γλυφάδας
Διαιτητές: Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Κ.
Κομισάριος: Γιοχαλής

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

17.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ
Γήπεδο: Κ.Δ.Γ. Νέας Σμύρνης
Διαιτητές: Σπυρίδωνος, Μητσόπουλος, Πουρσανίδης Γ.
Κομισάριος: Μάνος
TV: ΕΤ1

17.00 ΜΑΡΟΥΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Γήπεδο: Κ.Γ. Αγίου Θωμά
Διαιτητές: Σχινάς, Ταβουλαρέας, Μάνος
Κομισάριος: Παλάτος

Τους… έπιασε κορόιδο ο Ατρόμητος!

Τους… έπιασε κορόιδο ο Ατρόμητος!Τελικά ο Ατρόμητος έπιασε κορόιδα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Μπέο! Με… προίκα το 2-1 του Περιστερίου, η ομάδα του Δώνη πέρασε στον τελικό με το 0-0 του Πανθεσσαλικού!

Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως η βλακεία είναι αήττητη, κάτι που επαληθεύτηκε και στο «Πανθεσσαλικό», πριν την έναρξη του ημιτελικού. Συγκεκριμένα ένας ηλίθιος χωρίς λόγο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε χωρίς ευτυχώς να καταφέρει αυτό που ήθελε, στον προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Δώνη. Η ηρεμία αποκαταστάθηκε άμεσα με την σέντρα να γίνεται κανονικά.

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη

Μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου, όσο και ο Ατρόμητος να μας έχουν προσφέρει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, ωστόσο ειδικά στο πρώτο μέρος του ημιτελικού το θέαμα ήταν το λιγότερο κάκιστο. Το παιχνίδι των δύο αντιπάλων θύμιζε σε πολλά την παροιμία «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Οι γηπεδούχοι παρότι έπρεπε να βγουν μπροστά και να βάλουν γκολ πρόσεχαν πολύ την άμυνα και τους αιφνιδιασμούς του Ατρόμητου, ενώ οι Περιστεριώτες έχοντας το υπέρ τους σκορ, πίεσαν στο κέντρο και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Ιτάνζ. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλο το πρώτο μέρος, υπήρξε μία καλή ευκαιρία. Αυτή ήταν για τον Ατρόμητο στο 20’ με τον Καμαρά να πιάνει το σουτ και να αναγκάζει σε εξαιρετική απόκρουση τον Γιακούποβιτς. 

Πιο γρήγορο χωρίς πάλι φάσεις

Στο δεύτερο μέρος η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν πιο γρήγορα, με τον ρυθμό να έχει ανέβει. Ωστόσο και πάλι πολλές και σημαντικές φάσεις δεν υπήρξαν, με τις άμυνες να κλείνουν σωστά τους αντιπάλους τους.
Και όμως στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’ ο Σανκαρέ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την προβολή, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Ιτάνζ.

Μια ανάσα από το γκολ οι φιλοξενούμενοι

Ωστόσο τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασε ο Ατρόμητος. Και λέμε ευκαιρίες γιατί ήταν δύο. Η πρώτη στο 67’ με τον Καμαρά να μην μπορεί να νικήσει τον Γιακούποβιτς στο τετ α τετ. Η άλλη ακόμα μεγαλύτερη στο 72’. Ο Σφακιανάκης πάσαρε εξαιρετικά στον Αναστασάκο, ο οποίος συνέκλινε προς το κέντρο της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Το κράτησαν και προκρίθηκαν

Οι Περιστεριώτες στα λεπτά που έμειναν κατάφεραν να κρατήσουν άνετα το 0-0 και να καταφέρουν να πάρουν μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μια σπουδαία στιγμή για τον Ατρόμητο που για πρώτη φορά στην ιστορία του καταφέρνει να βρίσκεται σε έναν τελικό.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ,Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 0-0 (videos)


Την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει οΑτρόμητος που άξιζε τη νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου (0-0). ΤοContra.gr στο Πανθεσσαλικό στάδιο (videos).
Σχετικά linksPhotostories
Καρέ - καρέ:

10': 
Ο Σανκαρέ ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι, πιάνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα περνά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ιτάνζ.

19': Μακρινό σουτ του Ντολεζάι, ο Ιτάνζ ελέγχει την πορεία της μπάλας η οποία καταλήγει άουτ.

20': Μπρίτο και Καμαρά αλλάζουν γρήγορα την μπάλα και ο τελευταίος με σουτ, απειλεί για πρώτη φορά την εστία του Ολυμπιακού. Ο Γιακούποβιτς διώχνει με γροθιές. Δείτε τη φάση εδώ.

25': Κοντινή προβολή του Μπρέσκα, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ιτάνζ. Δείτε τη φάση εδώ.

49': Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Σανκαρέ πετάγεται στην πορεία της μπάλας, όμως δεν την βρίσκει για λίγα εκατοστά. Δείτε τη φάση εδώ.

53':
 Σουτ του Ούμπιντες, ο Ιτάνζ μπλοκάρει εύκολα. Δείτε τη φάση εδώ.

66': Ο Καμαρά ολομόναχος στην περιοχή του Ολυμπιακού, επιχειρεί το πλασέ, για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Γιακούποβιτς. Δείτε τη φάση εδώ.

70': Ο Καμαρά αποχωρεί απογοητευμένος από τον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τη θέση του στον Αναστασάκο. Χαρακτηριστική η χειρονομία του Σενεγαλέζου προς τον Γιώργο Δώνη, κατά τη διάρκεια της αλλαγής του.

72': Υποδειγματική επιθετική προσπάθεια του Ατρομήτου, ο Αναστασάκος γίνεται αποδέκτης της μπάλας, το σουτ που επιχειρεί όμως καταλήγει στοαριστερό δοκάρι του Γιακούποβιτς. Δείτε τη φάση εδώ.

88': Σουτ του Ούμπιντες, η μπάλα πάνω από την εστία του Ιτάνζ.

91': Κεφαλιά του Μάρτινς, μπλοκάρει ο Ιτάνζ.

Οι συνθέσειςΟλυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Αλβάρες, Ρόκας (65' Ακόστα), Σέλεζι, Σολάκης (78' Σολάκης), Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Μπρέσκα (56' Μάρτινς), Μόνχε.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (70' Αναστασάκος), Μπρίτο (58' Tάτος), Σαρμιέντο (82' Σαμπού), Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Ολιβέιρα, Σκόνδρας.

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης, Απόστολος Καρσιώτης

Κίτρινες: 45' Άλβαρες, 62' Σανκαρέ / 51' Ολιβέιρα, 73' Νεμπεγλέρας, 95' Νάστος.
Κόκκινες:














Μικρά-Μικρά από το Πανθεσσαλικό:
*** Ο Βόλος ζει στους ρυθμούς του μεγάλου ημιτελικού. Υπάρχουν αφίσες κολλημένες σε κάθε γωνιά της πόλης.

*** Η αποστολή του Ατρομήτου ξεκίνησε από τη Λάρισα περίπου στις 15:00, με επικεφαλής τον Γιώργο Σπανό.
*** Ήδη από τις 16:30 η ώρα, βρίσκεται πολύς κόσμος στο Πανθεσσαλικό.
*** Περίπου 10-12.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι οι ομόλογοί τους του Ατρομήτου, δεν πήραν εισιτήρια.

*** Χλιαρές αποδοκιμασίες ακούστηκαν κατά την είσοδο των παικτών του Ατρομήτου στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας "άκουσε" τα περισσότερα, λόγω της καταγωγής του από τη Λάρισα.

*** Αντίθετα, αποθεώθηκε κατά την είσοδό του, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Έλντιν Γιακούποβιτς.
*** Ο καιρός είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, με ελαφρύ αεράκι. Η θερμοκρασία αγγίζει τους 12-13 βαθμούς.
*** Πενήντα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα και ο κόσμος είναι σαφώς πολύ περισσότερος.

*** Αμφίβολος λόγω κωλικού στο νεφρό ο ρέφερι της αναμέτρησης Τάσος Κάκος. Αν δεν καταφέρει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση, τη θέση του θα πάρει ο τέταρτος διαιτητής Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης.

*** "Κύπελλο, κύπελλο στον Παγασητικό", είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα.

*** Στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Σπανός και ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

*** Σφυρίζει κανονικά, παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο Τάσος Κάκος.

*** Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη σέντρα, ένας άγνωστος (φίλαθλος προφανώς του Ολυμπιακού Βόλου) πλησίασε τον Γιώργο Δώνη με απειλητικές διαθέσεις και όπως φάνηκε στον τηλεοπτικό δέκτη του είπε "Κάτσε κάτω!"

*** Απορρίφθηκε η έφεση του Ατρομήτου για την τιμωρία μετά τα επεισόδια με τον Πανιώνιο, με συνέπεια να ισχύσει η ποινή της μίας αγωνιστικής.










Σε… μπορντό αποχρώσεις η νέα φανέλα της Ρεάλ


Την Τρίτη εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν αποκάλυψε η ισπανική As. Αυτό που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η επιλογή του χρώματος, καθώς οι «Μερένχες» προτίμησαν το… μπορντό. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η επιλογή χρώματος, καθώς έως τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το κλασσικό άσπρο, το μαύρο και το μπλε. 

Καταγγελία για την Superleague!

Καταγγελία στην FIFA και την UEFA ετοιμάζει η FIFRro, το παγκόσμιο συνδικάτο ποδοσφαιριστών, σχετικά με τα φαινόμενα βίας που σημειώνονται τον τελευταίο καιρό στα ελληνικά γήπεδα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» η FIFPro θα προσφύγει στην Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην Superleague, αφού θεωρεί πως οι συνθήκες είναι απαράδεκτες για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Αιτία για αυτή την απόφαση της FIFPro είναι το γεγονός πως η ΕΠΟ και η Superleague δεν έκαναν κάτι για να διορθώσουν τα όσα συμβαίνουν ενώ παράλληλα δεν ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ζήτησαν μεγαλύτερα μέτρα προστασίας, με το συνδικάτο να θεωρεί πως οι φορείς είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίζουν την ασφάλεια των επαγγελματιών παικτών.
«Σύμφωνα με την κοινοτική νομοθεσία κάθε εργαζόμενος δικαιούται ασφαλή και υγιή εργασιακό χώρο. Ο εργοδότης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εξασφαλίζει την ασφάλεια για όλους τους εργαζόμενους. Η ίδια νομοθεσία παροτρύνει τις κυβερνήσεις να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους στην περιφέρεια τους. Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό κράτος πρέπει να παρέμβει σε αυτό το λεπτό θέμα. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να προστατεύονται σε κάθε είδους βιαιότητες και παραβατικές ενέργειες που λαμβάνουν χώρα στον αγωνιστικό χώρο. Η FIFPro θεωρεί ότι κάθε απειλή από οπαδούς κατά ποδοσφαιριστών είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Στην Δυτική Ευρώπη έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα εδώ και πάρα πολύ καιρό», αναφέρει χαρακτηριστικά η FIFPro.

«Στην Serie B οι... Ελπίδες»

«Στην Serie B οι... Ελπίδες»Την ιδέα του προπονητή της εθνικής ανδρών της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, να αγωνίζεται η εθνική ομάδα κάτω των 21 ετών στην δεύτερη κατηγορία, σκέφτονται στην ομοσπονδία των «ατζούρι».

Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου






Βγαίνει την Τετάρτη το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς διεξάγονται οι επαναληπτικές ημιτελικές αναμετρήσεις.

Στις 9.00 το βράδυ ξεκινά στην Τούμπα η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, στην ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Νωρίτερα, στις 6.00 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιοακός Βόλου φιλοξενεί τον Ατρόμητο στον άλλο ημιτελικό.

Και οι δύο αγώνες μεταδίδονται από το Conn-X.

Για την πρόκριση Ρεάλ και Τσέλσι


Champions… Τετάρτη σήμερα και η αγωνιστική ημέρα έχει δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια: Ρεάλ Μαδρίτης – Λιόν και Τσέλσι – Κοπεγχάγη.

Η «βασίλισσα» θέλει να βάλει τέλος σε μία αρνητική παράδοση έξι ετών που τη «θέλει» να αποχαιρετά το Champions League στη φάση των «16» απέναντι στον… κακό της δαίμονα, τη Λιόν.

Το παιχνίδι μετά το αποτέλεσμα του 1-1 στο «Ζερλάν» είναι ανοικτό αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζοσέ Μουρίνιο ευελπιστεί ότι θα εκμεταλλευτεί τόσο την έδρα της όσο και την ανεβασμένη απόδοσή της τελευταία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μετά από δέκα ημέρες απουσίας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά θα απουσιάσουν οι Κακά και Ιγκουαΐν. Στον αντίποδα, ο Κλοντ Πιέλ, τεχνικός της Λιόν, δε θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μισέλ Μπάστος και τον τραυματία Έντερσον.

«Σφραγίζει» την πρόκριση η Τσέλσι

Στον άλλο σημερινό αγώνα της διοργάνωσης, η Τσέλσι μάλλον θα έχει ευκολότερο έργο καθώς το 2-0 υπέρ της στον πρώτο αγώνα στη Δανία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα στην αξιόμαχη Κοπεγχάγη.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει πονοκεφάλους όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας ενώ ο Στάλε Σολμπάκεν της Κοπεγχάγης δε μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ζντένεκ Πόσπεχ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μίκαελ Άντονσον.

«Φαβορί» ο Σπαλέτι για Γιούβε

«Φαβορί» ο Σπαλέτι για ΓιούβεΜετά τη διαφαινόμενη φυγή του Ντελνέρι από τη Γιουβέντους, τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των Τορινέζων είναι πολλά, αλλά ο νούμερο ένα υποψήφιος είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.
Οι άνθρωποι της Γιουβέντους πολύ θα ήθελαν να αγωνίζονταν στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά και με τα εγκαίνια του νέου τους γηπέδου, αλλά φέτος η ομάδα του Ντελνέρι απογοητεύει τους οπαδούς της, βρισκόμενη 11 ολόκληρους βαθμούς από την 4η θέση. Γι’ αυτό τον λόγο είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Ιταλός κόουτς θα αποχαιρετίσει το Τορίνο με το τέλος της σεζόν.
Πολλά ονόματα, ένας ξεχωρίζει
Η προπονητολογία έχει ήδη ξεκινήσει στους «μπιανκονέρι», με τα ονόματα των Κόντε, Τζεντίλε, Ματζάρι, Ντεσάμπ, Καπέλο, Σπαλέτι, ακόμα και Φαν Γκάαλ, να «παίζουν» ως διάδοχοι του Ντελνέρι. Οι τρεις πρώτοι, ναι μεν είναι πολύ καλοί τεχνικοί, αλλά σίγουρα ο Ανιέλι θα θέλει κάποιον «φτασμένο» ώστε να οδηγήσει τη Γιουβέντους και πάλι στους τίτλους.
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, προπονητής της Μαρσέιγ, έχει δουλέψει στο παρελθόν στη Γιούβε όταν αυτή ήταν στη δεύτερη κατηγορία, αλλά δημοσιεύματα από την Αγγλία τον προορίζουν για διάδοχο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Φαν Γκάαλ, που θα φύγει από την Μπάγερν -αν όχι άμεσα, το καλοκαίρι σίγουρα- φαίνεται να έχει ήδη πολλές προτάσεις από ολλανδικούς συλλόγους. Ο Φάμπιο Καπέλο είναι ίσως το «αντίπαλον δέος» του Σπαλέτι για τον πάγκο των «μπιανκονέρι», καθώς έχει εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο Ανιέλι, αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος, θα είναι διαθέσιμος μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012.
Αυτός που μένει, τελικά, είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Ζενίτ, είναι γνώστης της ιταλικής πραγματικότητας, αφού έχει δουλέψει με επιτυχία σε Ουντινέζε και Ρόμα, ενώ σύμφωνα και με το goal.com οι ιθύνοντες της Γιουβέντους τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους.

«Πακέτο» Τσέλσι για Ράμος

«Πακέτο» Τσέλσι για ΡάμοςΜια αρκετά καλή προσφορά σκέφτεται να κάνει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς για να αποκτήσει τον Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η Τσέλσι έχει ανάγκη από έναν καλό δεξιό μπακ.
Οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν μια πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ για τον Ράμος, ενώ ο Αμπράμοβιτς θα ήθελε πολύ να ντύσει στα μπλε και τον Κακά, που όπως έχει τονίσει είναι από τις αδυναμίες του.

«No fumo» στο «Καμπ Νου»

«No fumo» στο «Καμπ Νου»Πρωτοπορεί και σε αυτό το επίπεδο. Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει να απαγορεύσει το κάπνισμα στις εξέδρες του σταδίου της, και όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, ελπίζουν να τους μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι.
Αποφασισμένοι να κάνουν το περιβάλλον του «Καμπ Νου» πιο καθαρό, κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών, είναι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, που οργανώνουν μια καμπάνια για την απαγόρευση του καπνίσματος στο καταλανικό γήπεδο. Με βάση τις προβλέψεις τους, οι «μπλαουγκράνα» ελπίζουν πως αυτό τους το σχέδιο θα υλοποιηθεί από τη νέα περίοδο και εύχονται πως για το καλό του ποδοσφαίρου θα ακολουθήσουν την ιδέα τους και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι.

«Χρυσάφι» στην Ουντινέζε!

«Χρυσάφι» στην Ουντινέζε!Μετά από έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, η Ουντινέζε βρίσκεται στην 4η θέση του Ιταλικού πρωταθλήματος και πιθανή έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα κάνει κάθε παίκτη της 150.000 ευρώ πλουσιότερο!
Να υπενθυμίσουμε πως μόνο μια φορά έχει καταφέρει η Ουντινέζε να συμμετάσχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όταν και τη σεζόν 2004-05 τερμάτισε 4η, υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Το πιο αποτυχημένο κάρφωμα (video)

Το πιο αποτυχημένο κάρφωμα

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με την επίδειξη που κατέληξε σε φιάσκο!

Στόχος του ήταν να διδάξει τα μυστικά του στους παίκτες του και κατάφερε να γίνει σημείο αναφορά για την αποτυχία του! Ο Τζον Μπόατενγκ, προπονητής χολικής ομάδας, πήγε να κάνει επίδειξη και τελικά έγινε ρεζίλι.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί…

Αγωνία μέχρι τη σέντρα για Κριστιάνο Ρονάλντο

Αγωνία μέχρι τη σέντρα για Κριστιάνο Ρονάλντο

Παίζει, δεν παίζει σήμερα ο Πορτογάλος

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποψινή επαναληπτική αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λιόν για τους «16» του Champions League. Ο πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης κι αυτές έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, συνεπώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα (το ματς αρχίζει στις 21:45) αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ρονάλντο ή θα προτιμήσει να τον έχει στον πάγκο για να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Η «βασίλισσα» μετά το 1-1 στη Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στα προημιτελικά μετά από έξι διαδοχικούς αποκλεισμούς στους «16» της διοργάνωσης.

Γκέκας: «Με μαλώνει η γυναίκα μου»!

Γκέκας: «Με μαλώνει η γυναίκα μου»!Παρότι ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά στην Bundesliga, εντούτοις ο Φάνης Γκέκας έχει σταματήσει να σκοράρει τους τελευταίους μήνες, κάτι που έχει... αναγκάσει τη γυναίκα του να τον μαλώνει!
«Αν χάσω μία ευκαιρία, η σύζυγός μου με μαλώνει. Βλέπει το κάθε παιχνίδι στην τηλεόραση. Όταν παίζω άσχημα, έρχεται και μου το λέει ξεκάθαρα», ήταν τα λόγια του Γκέκα για τη σύζυγό του Βάσω!

Ο φορ της Άιντραχτ αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι με τη Ζανκτ Πάουλι, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την αποφυγή του υποβιβασμού: «Παίζουμε εντός έδρας και το μόνο που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Είμαστε έτοιμοι», τόνισε χαρακτηριστικά στη Sport Bild.

ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ;

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας, Παναγιώτης Γιαννάκης είναι ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την παραίτηση του Έτορε Μεσίνα από τον πάγκο των Μαδριλένων.

Και στο παρελθόν η Ισπανική ομάδα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιαννάκη, όμως οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει σε κάτι οριστικό και πλέον ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ο 51χρονος Έλληνας κόουτς βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης των Ισπανών και μετά τη φυγή του Μεσίνα από τον πάγκο μοιάζει ως το φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Σύντομα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις στο θέμα.

ΚΑΣΕΤΕΣ ΘΩΜΑΪΔΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΒΑΣΣΑΡΑ

Στην υπόθεση των δωροδοκιών στο ποδόσφαιρο νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος κατέθεσε στον εισαγγελέα, παρέδωσε σε φάκελο cd's μαζί με ιδιόχειρη επιστολή αγνώστου!

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του οποίου έγιναν οι αποκαλύψεις από τις οποίες ξεκίνησαν όλα. Ο δημοσιογράφος έμεινε στο γραφείο του Σιμιτζόγλου δύο ώρες. Βγαίνοντας δήλωσε πως παρέδωσε cd's και ιδιόχειρη επιστολή του ανθρώπου που του τα έστειλε, η ταυτότητα του οποίου είναι άγνωστη. Κατά την αποχώρηση ο Θωμαΐδης δήλωσε: «Η ανάκριση είναι μυστική, δεν θέλω να πω περισσότερα. Κατέθεσα ηχογραφημένο υλικό και μια ιδιόχειρη επιστολή. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει το κλίμα και αυτή τη φορά θα βρεθούν ένοχοι καθώς είναι λαϊκή απαίτηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο φάκελος με αυτά τα cd έφτασε στο γραφείο του Κυριάκου Θωμαΐδη στο κανάλι όπου εργάζεται την Καθαρά Δευτέρα και είχε μέσα cd's με ηχογραφημένο υλικό και ιδιόχειρη επιστολή. Όλα αυτά τα παρέδωσε ο Θωμαΐδης στον κ. Σιμιτζόγλου. Tο υλικό είναι το ίδιο με αυτό που παρέδωσε στη δικαιοσύνη και ο Αλέξης Κούγιας. Αρα σημασία έχει η ιδόχειρη επιστολή και η ταυτότητα του αποστολέα του υλικού
Θωμαΐδης: «Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα»

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Sentra fm 103.3:

«Παρέδωσα στον εισαγγελέα cd και ιδιόχειρη επιστολή που μου εστάλησαν στο Blue Sky. Η κατάθεση είναι μυστική και δεν μπορώ να πω περισσότερα όσον αφορά τον αποστολέα».

Για το αν πιστεύει πως αυτή τη φορά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την πρώτη «παράγκα», δήλωσε: 

«Στην παράγκα Νο.1 είχαμε στοιχεία σημαντικά και ενδιαφέροντα τα οποία παραγράφηκαν. Μόνο μετά από ενέργειες δικές μου και του Τριανταφυλλόπουλου καταδικάστηκαν τρεις παράγοντες. Για τη Νο.2 είμαι πιο αισιόδοξος λόγω και των οικονομικών συγκυριών που μαστίζουν τη χώρα, καθώς η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο να κερδίσει τον λαό».

Ο Κύρος Βασσάρας εξήλθε του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα ένα τέταρτο πριν από τις 13.00 χωρίς να κάνει δηλώσεις και αφού κατέθετε επί μιάμιση ώρα, ενώ στις 14:00 θα πάει ο 

Κατέθεσαν στον εισαγγελέα Βασσάρας, Θωμαίδης και Πιλάβιος


Με τις καταθέσεις του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαίδη, του διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας Κύρου Βασσάρα και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος κύκλος καταθέσεων στον εισαγγελέα για την υπόθεση της δωροδοκίας σε δύο αγώνες και του περιεχομένου των κασετών.

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, στην εκπομπή του οποίου έγιναν οι αποκαλύψεις από τις οποίες ξεκίνησαν όλα.


Εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο –μετά από την δίωρη κατάθεσή του στο εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου- ο κ. Θωμαϊδης αρνήθηκε να αναφέρει λεπτομέρειες, αλλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κατέθεσα ηχητικά ντοκουμέντα, το περιεχόμενό τους δεν μπορώ για ευνόητους λόγους να σας το πω, αλλά και μια ιδιόχειρη επιστολή του αποστολέα των CD. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει η κοινωνική απαίτηση σε σχέση με την πρώτη… παράγκα».




Ο επόμενος στη λίστα ήταν ο Κύρος Βασσάρας ο οποίος εξήλθε του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα ένα τέταρτο πριν από τις 13.00. Ο διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας ενημέρωσε τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για τον τρόπο ορισμού των διαιτητών, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να στραφεί δικαστικά σε βάρος του διαιτητή Σωτήρη Βοργιά για τα υπονοούμενα του τελευταίου περί «στησίματος των διαιτητών».




Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, βγήκε από το γραφείο το εισαγγελέα λίγο μετά τις 15.30 αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν διαφώτισε με κάτι νέο την υπόθεση. «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στο ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Είναι καθήκον όλων μας να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη για να λύσουμε τα όσα προβλήματα υπάρχουν» σημείωσε στους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το δικαστικό μέγαρο ενώ δεν παρέλειψε να πει για ακόμη μία φορά ότιδεν έχει λάβει επιστολή από τον Σωτήρη Βοργιά ή κάποιον άλλο.