Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Πέφτουν κορμιά» στην Τούμπα

«Πέφτουν κορμιά» στην ΤούμπαΜία ολόκληρη χρονιά παίζουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (21:00 CONN-X). Οι παίκτες του Μάκη Χάβου θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα, με ρόμβο και 4-4-2 η «Ένωση».
Με πάθος για την πρόκριση

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την οποία έχουν χαρακτηρίσει «παιχνίδι δίχως αύριο». Ο Μάκης Χάβος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σε τρελά κέφια, καθώς η νίκη επί του Ολυμπιακού προκάλεσε κλίμα ευφορίας στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας τεχνικός αφού μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ζήτησε πάθος αλλά και την πρόκριση επί της ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Τώρα έχουμε το πιο κρίσιμο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Θέλουμε την πρόκριση για να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Χρειάζεται να δείξουμε πάθος και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας και σε καμία περίπτωση να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει καταστάσεις στα καρέ μας».

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μωυσιάδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Έτο, Πετρίσεβιτς και Σαβίνι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ναμπίλ Ελ Ζαρ και Στέλιος Μαλεζάς.

Όσον αφορά το σχήμα, ο Χάβος αναμένεται να ξεκινήσει με 4-2-3-1 και πιο συγκεκριμένα τον Ντάριο Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά Σνάουτσνερ και στα αριστερά ο Λίνο. Στο κέντρο της άμυνας, Τσιρίλο και Κοντρέρας. Αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και Γκαρσία. Ο Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού, με τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Βιεϊρίνια αριστερά. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς. 

Μέσα ο Γεωργέας

Με μοναδική απουσία αυτή του Γκέντσογλου ταξίδεψε η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός μέσος έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της ο Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τους: Σάχα, Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Δέλλα, Νασούτι, Καράμπελα, Μάκο, Ματέος, Μανωλά, Λεονάρντο, Ντιοπ, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Καφέ, Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Λαγό και Κλωναρίδη.

Για το σχήμα που θα αγωνιστεί η Ένωση ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε 4-4-2 με διάταξη ρόμβου. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σάχα, στα δύο άκρα Γεωργέας και Καράμπελας με τους Δέλλα και Ματέος αμυντικό δίδυμο. Ο Ντιόπ θα είναι ο κόφτης με τους Μίτσελ και Μάκο στις πτέρυγες και τον Γκερέιρο σε επιτελικό ρόλο. Τέλος, το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σκόκο και Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου