Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τους… έπιασε κορόιδο ο Ατρόμητος!

Τους… έπιασε κορόιδο ο Ατρόμητος!Τελικά ο Ατρόμητος έπιασε κορόιδα τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Μπέο! Με… προίκα το 2-1 του Περιστερίου, η ομάδα του Δώνη πέρασε στον τελικό με το 0-0 του Πανθεσσαλικού!

Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως η βλακεία είναι αήττητη, κάτι που επαληθεύτηκε και στο «Πανθεσσαλικό», πριν την έναρξη του ημιτελικού. Συγκεκριμένα ένας ηλίθιος χωρίς λόγο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε χωρίς ευτυχώς να καταφέρει αυτό που ήθελε, στον προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Δώνη. Η ηρεμία αποκαταστάθηκε άμεσα με την σέντρα να γίνεται κανονικά.

Φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη

Μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου, όσο και ο Ατρόμητος να μας έχουν προσφέρει όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, ωστόσο ειδικά στο πρώτο μέρος του ημιτελικού το θέαμα ήταν το λιγότερο κάκιστο. Το παιχνίδι των δύο αντιπάλων θύμιζε σε πολλά την παροιμία «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Οι γηπεδούχοι παρότι έπρεπε να βγουν μπροστά και να βάλουν γκολ πρόσεχαν πολύ την άμυνα και τους αιφνιδιασμούς του Ατρόμητου, ενώ οι Περιστεριώτες έχοντας το υπέρ τους σκορ, πίεσαν στο κέντρο και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Ιτάνζ. Αξίζει να αναφέρουμε πως όλο το πρώτο μέρος, υπήρξε μία καλή ευκαιρία. Αυτή ήταν για τον Ατρόμητο στο 20’ με τον Καμαρά να πιάνει το σουτ και να αναγκάζει σε εξαιρετική απόκρουση τον Γιακούποβιτς. 

Πιο γρήγορο χωρίς πάλι φάσεις

Στο δεύτερο μέρος η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν πιο γρήγορα, με τον ρυθμό να έχει ανέβει. Ωστόσο και πάλι πολλές και σημαντικές φάσεις δεν υπήρξαν, με τις άμυνες να κλείνουν σωστά τους αντιπάλους τους.
Και όμως στην αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49’ ο Σανκαρέ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να κάνει σωστά την προβολή, στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του Ιτάνζ.

Μια ανάσα από το γκολ οι φιλοξενούμενοι

Ωστόσο τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασε ο Ατρόμητος. Και λέμε ευκαιρίες γιατί ήταν δύο. Η πρώτη στο 67’ με τον Καμαρά να μην μπορεί να νικήσει τον Γιακούποβιτς στο τετ α τετ. Η άλλη ακόμα μεγαλύτερη στο 72’. Ο Σφακιανάκης πάσαρε εξαιρετικά στον Αναστασάκο, ο οποίος συνέκλινε προς το κέντρο της μεγάλης περιοχής και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιακούποβιτς.

Το κράτησαν και προκρίθηκαν

Οι Περιστεριώτες στα λεπτά που έμειναν κατάφεραν να κρατήσουν άνετα το 0-0 και να καταφέρουν να πάρουν μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μια σπουδαία στιγμή για τον Ατρόμητο που για πρώτη φορά στην ιστορία του καταφέρνει να βρίσκεται σε έναν τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου