Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

COPA AMERICA 2011 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ NOVA

Η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους ποδοσφαιρόφιλους το Copa America 2011, τα δικαιώματα της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό θέαμα του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή παγκόσμιων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Η Αργεντινή είναι η χώρα που φιλοξενεί φέτος το Copa America, το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς το οποίο και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των φιλάθλων.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης θα γίνει την Παρασκευή 1/7 και η Nova θα μας μεταφέρει απευθείας στην πόλη La Plata η οποία θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της, ανάμεσα στην Αργεντινή και την Βολιβία.

Στη συνέχεια, η ψηφιακή τηλεόραση, θα ακολουθήσει αποκλειστικά την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων από τις χώρες της Αργεντινής, Βραζιλίας, Χιλής, Βολιβίας, Παραγουάης, Μεξικό, Κολομβίας, Βενεζουέλας, Περού, Εκουαδόρ, Ουρουγουάης και της Ιαπωνίας, μέχρι τον μεγάλο τελικό και την τελική στέψη του πρωταθλητή στις 24/7, προσφέροντας στους συνδρομητές της, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, High Definition, όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Copa America!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου