Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ



ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΥΡΟΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ     -   ΠΛΕΙ ΟΦ                                                          
21:00 ΤελικόΟλυμπιακός8924231428 
Σιένα41451319 
21:30 ΤελικόΚάγια Λαμποράλ7626201515 
Μακάμπι Τελ Αβίβ7014182315 
21:45 ΤελικόΜπαρτσελόνα8314232026 
Παναθηναϊκός8214212522 
21:45 ΤελικόΡεάλ Μαδρίτης7120131919 
Παμέσα Βαλένθια6518142112 

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 83-82 (Τελικό)

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 83-82 (Τελικό)
Το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα καλείται να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών της Euroleague. Χωρίς προβλήματα παρατάσσονται οι «πράσινοι» αφού στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τέθηκε και ο Άλεξ Μάριτς έπειτα από τρείς -και πλέον- μήνες απουσίες. Από την άλλη οι Καταλανοί δεν έχουν στη 12άδα τους, τους Πιτ Μάικλ και Τζιανλούκα Μπαζίλε, όμως επιστρέφουν οι Φραν Βάθκεθ και Τζο Ινγκλες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.


4ο δεκάλεπτο:

Ο Ναβάρο χάνει την δεύτερη βολή, ο Διαμαντίδης προσπαθεί να σουτάρει και ο Σάντα κάνει αντιαθλητικό φάουλ. Τις βολές ο Διαμαντίδης.

Εκπληκτικό τρίποντο του Διαμαντίδη 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Ντρου Νίκολας αναλαμβάνει να πάρει την επίθεση αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει και ο Μπατίστ σταματά τον χρόνο κάνοντας φάουλ στα 10 δευτερόλεπτα. Ο Μόρις ευστόχησε στις δύο βολές και ο Ομπράντοβιτς κάλεσε αμέσως τάιμ άουτ.

24 δευτερόλεπτα πρν την λήξη του ματς ο διαιτητής "ανακαλύπτει" φάουλ του Μπατίστ στον Βάσκεζ και του δίνει δικαίωμα για δύο βολές.

Άστοχος στα τελευταία κρίσιμα σουτ ο Παναθηναϊκός. Ενώ οι "πράσινοι" παίζουν καλή άμυνα δεν μπορούν να βάλουν καλάθι για να μειώσουν την διαφορά.

Στο λέι απ πηγαίνει ο Νικ Καλάθης για το 57-62. Δύο τρίποντα από Μόρις και Λάκοβιτς ξαναβάζουν μπροστά την Μπαρτσελόνα (65-64). Ο Ομπράντοβιτς καλεί τάιμ άουτ. Με αντιαθλητικό χρεώνουν τον Φώτση οι διαιτητές επιτρέποντας στο Ναβάρο να κάνει το 67-64 με βολές αλλά και να ευστοχήσει σε ένα τρίποντο στη συνέχεια (70-64). Μειώνει ο Νίκολας σε 70-67.

3ο δεκάλεπτο:

Μπροστά με την έναρξη του β' μέρους ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Καστοριανού γκαρντ (37-38). 3/3 έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής. Πρώτος πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς με τον Φώτση να χρεώνεται το τρίτο του φάουλ και ενώ το σκορ είναι στο 40-40. Χάρις στον Μπατίστ οι "πράσινοι" ξαναπερνούν μπροστά με 44-43, ενώ λίγο μετά το τρίποντο του Νικ Καλάθης κάνει το 47-45 για τους φιλοξενούμενους. Ισοφαρίζει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών ο Ρίκι Ρούμπιο. Εξαιρετικός ο Καστοριανός γκαρντ βάζει επικεφαλής στο σκορ την ομάδα του με 48-52. Κι άλλο καλά μαντάτα για τον "Ζοτς", τέταρτο φάουλ για τον Βάθκεθ. Γκολ φάουλ του Μπατίστ και 51-55. Περνά στο παρκέ ο Άλεξ Μάριτς (2'14'' πριν τη λήξη της τρίτη περιόδου και ενώ το σκορ είναι 54-55). Γρήγορα ο Σερβοαυστραλός κερδίζει φάουλ και ευστοχεί στις δύο βολές πετυχαίνοντας τους πρώτους του πόντους μετά την επιστροφή του (δεν είχε σκοράρει το ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα). Ο σέντερ του Παναθηναϊκού με 5/6 βολές θα κάνει το 55-60. Καλάθι του Πέροβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα που κερδίζει και το φάουλ, ωστόσο είναι άστοχος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. 57-60 το σκορ στην τρίτη περίοδο.

2ο δεκάλεπτο:

Δυνατά μπήκε στο παρκέ ο Διαμαντίδης και με τέσσερις δικούς του πόντους έφερε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 18-14. Εν' Ντονγκ και Γκριμάου ξανάδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (21-18), ενώ ζημιά έκανε ο πρώην "πράσινος" Γιάκα Λάκοβιτς με ένα λέι απ και ένα τρίποντο (26-21). Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού, Νίκολας και Μπατίστ, μείωσαν σε 26-25. Καλό νέο ήρθε για το "τριφύλλι" με το τρίτο φάουλ που χρεώθηκε ο Εν' Ντονγκ. Τρίποντο από τον Άντερσόν έφερε τους "μπλαουγκράνα" στο +4 (29-25). Μετά από πολύ ώρα έκαναν το πρώτο τους σουτ από τα 6,75 οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Νίκολας για το 30-30. Λόρμπεκ, Πέροβιτς και ο Ναβάρο με ένα τρίποντο, έτρεξαν σερί 7-0 και έφεραν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της 1' πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου δεκαλέπτου (37-30). Απάντησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας με λέι απ του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και ένα τρίποντο του αρχηγού τους. Με σκορ 37-35 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τους γηπεδούχους να "χτίσουν" διαφορά, επιβάλλοντας στο μεγαλύτερο μέρος το ρυθμό του.


1ο δεκάλεπτο:

Με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς. Από τον Άντερσον ήρθε το πρώτο εύστοχο καλάθι της αναμέτρησης (3-0) με τον Βουγιούκα να απαντά άμεσα (3-2). Οι «πράσινοι» έφεραν την μπάλα κοντά στο καλάθι και κατάφεραν να μην αφήσουν την Μπαρτσελόνα να ξεφύγει. Πόντο-πόντο πορεύονταν οι δύο ομάδες. Δύο συνεχόμενα καλάθια του Λόρμπεκ, όμως, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν στο +5 (11-6). Στο -1 μείωσαν οι Βουγιούκας και Νίκολας (11-10) ενώ λίγο αργότερα σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία ήρθε η ισοφάριση με τον αρχηγό της ομάδας (14-14). Αξιοσημείωτο το ότι ο Παναθηναϊκός δεν επιχείρησε στην πρώτη περίοδο ούτε ένα σουτ από τα 6,75.

* Ο Πουγιόλ είναι μεταξύ των θεατών στο "Παλαού Μπλαουγκράνα"

* Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία.

* Λευκές εμφανίσεις για τους "πράσινους", τις παραδοσιακές φορούν οι "μπλαουγκράνα"

* To "Παλαού Μπλαουγκράνα" αρχίζει να γεμίζει ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο παρκέ και προθερμαίνονται.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-35, 57-60,

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο, Λάκοβιτς, Ναβάρο, Πέροβιτς, Βάθκεθ, Ινγκλες, Εν΄Ντονγκ, Μόρις, Λόρμπεκ, Άντερσον, Γκριμάου

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

Γήπεδο: «Παλαού Μπλαουγκράνα

Διαιτητές: Ζόραν Σουτούλοβιτς (Μαυροβούνιο), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία

Το πρώτο ήταν… πάρτι

Το πρώτο ήταν… πάρτιΤο ότι ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που χρειάζεται για να προκριθεί στο Final-Four της Ευρωλίγκας σε βάρος της Σιένα, δεν είναι δα και σπουδαία είδηση. Ο τρόπος όμως που οι «ερυθρόλευκοι» διέσυραν τους Ιταλούς στο ΣΕΦ, αξίζει ιδιαίτερη αναφορά. Το τελικό 89-41 αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το… πάρτι που έστησε η ομάδα του Ίβκοβιτς στο Φάληρο, σπάζοντας μερικά από τα μεγαλύτερα ρεκόρ αλλά και φλερτάροντας με άλλα… 

Μπουρούσης, Σπανούλης, Μαυροκεφαλίδης ήταν οι κορυφαίοι για τους Πειραιώτες που με εξαιρετική άμυνα – εκμεταλλευόμενοι βέβαια και το γεγονός ότι η ομάδα του Πιανιτζάνι δεν μπορούσε… να «σταυρώσει» καλάθι με τίποτα – έκαναν το 1-0 στη σειρά και έδωσαν ραντεβού την Πέμπτη με τη Σιένα για το δεύτερο παιχνίδι.

Το ματς:

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ματς. Κατάφερε να προηγηθεί 9-0 μετά από σχεδόν 3΄αγώνα με την Σιένα να μην μπορεί να βρει λύση στην επίθεσή της. Μπουρούσης και Σπανούλης οδηγούσαν την «ερυθρόλευκη» επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 17-0 στα 5΄. Το πρώτο καλάθι της Σιένα μπήκε από τον Ζήση 1.30΄ πριν το τέλος της περιόδου. Το τελικό 24-4 έδειχνε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο στο παρκέ του ΣΕΦ υπήρχε μία ομάδα μόνο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Σιένα συνέχισε να μοιάζει χαμένη. Λάθη, τραγικά ποσοστά και χώρος στον Ολυμπιακό να τρέξει έκαναν γρήγορα το σκορ 31-4. Το 0/18 σουτ δύο πόντων των Ιταλών τα έλεγε όλα και ο Ολυμπιακός είχε μετατρέψει το ματς σε προπόνηση. Ένα καλάθι και φάουλ του Γκόρντον έφερε την διαφορά στο +30 στα μισά της δεύτερης περιόδου και λίγο στο ημίχρονο στο 47-9!

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Σιένα εξακολουθούσε να μην μπορεί να βρει στόχο. Τα ποσοστά της ήταν τραγικά και ο Ολυμπιακός το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει την διαφορά σε… πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της διοργάνωσης νούμερα. Το πρώτο καλάθι της Σιένα στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε στα 5΄με το σκορ να είναι στο 55-11. Το 61-22 της τρίτης περιόδου έδειχνε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ.

To τελευταίο δεκάλεπτο είχε εντελώς διαδικαστικό χαρακτήρα με την διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 52 πόντους (77-25). Πελεκάνος και Κατσίβαλης πήραν χρόνο συμμετοχής και το μόνο που έμενε ήταν να γίνει γνωστό το τελικό σκορ που ήταν το 89-41.

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 52-55 (3η περίοδος)

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 52-55 (3η περίοδος)Το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα καλείται να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών της Euroleague. Χωρίς προβλήματα παρατάσσονται οι «πράσινοι» αφού στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τέθηκε και ο Άλεξ Μάριτς έπειτα από τρείς -και πλέον- μήνες απουσίες. Από την άλλη οι Καταλανοί δεν έχουν στη 12άδα τους, τους Πιτ Μάικλ και Τζιανλούκα Μπαζίλε, όμως επιστρέφουν οι Φραν Βάθκεθ και Τζο Ινγκλες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. 

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.


3ο δεκάλεπτο:

Μπροστά με την έναρξη του β' μέρους ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Καστοριανού γκαρντ (37-38). 3/3 έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής. Πρώτος πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς με τον Φώτση να χρεώνεται το τρίτο του φάουλ και ενώ το σκορ είναι στο 40-40. Χάρις στον Μπατίστ οι "πράσινοι" ξαναπαιρνούν μπροστά με 44-43, ενώ λίγο μετά το τρίποντο του Νικ Καλάθης κάνει το 47-45 για τους φιλοξενούμενους. Ισοφαρίζει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών ο Ρίκι Ρούμπιο. Εξαιρετικός ο Καστοριανός γκαρντ βάζει επικεφαλής στο σκορ την ομάδα του με 48-52. Κι άλλο καλά μαντάτα για τον "Ζοτς", τέταρτο φάουλ για τον Βάθκεθ. Γκολ φάουλ του Μπατίστ και 51-55.

2ο δεκάλεπτο:

Δυνατά μπαίνει στο παρκέ ο Διαμαντίδης και με τέσσερις δικούς του πόντους φέρνει μπροστά τους φιλοξενούμενους με 18-14. Εν'Ντονγκ και Γκριμάου ξαναδίνουν προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (21-18). Ζημιά κάνει ο πρώην "πράσινος" Γιάκα Λάκοβιτς με ένα λέι απ και ένα τρίποντο (26-21). Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού, Νίκολας και Μπατίστ, μειώνουν σε 26-25. Καλό νέο για το "τριφύλλι" το τρίτο φάουλ του Εν' Ντονγκ. Τρίποντο από τον Άντερσόν φέρνει τους "μπλαουγκράνα" στο +4 (29-25). Πρώτο τρίποντο στο ματς για τους παίκτες του "Ζοτς" από τον Νίκολας και μάλιστα εύστοχο, για το 30-30. Λόρμπεκ, Πέροβιτς και ο Ναβάρο με ένα τρίποντο τρέχουν σερί 7-0 και φέρνουν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της 1' πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου δεκαλέπτου. Απαντούν οι πρωταθλητές Ελλάδας με λέι απ του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και ένα τρίποντο του αρχηγού του. Με σκορ 37-35 οδηγούνται στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν αφήνει τους γηπεδούχους να "χτίσουν" διαφορά και στο μεγαλύτερο μέρος έχει καταφέρει να επιβάλει το δικό του ρυθμό.


1ο δεκάλεπτο:

Με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα ξεκινά ο Ομπράντοβιτς. Πρώτο εύστοχο καλάθι από τον Άντερσον 3-0, άμεση η απάντηση από τον Βουγιούκα (3-2). Στο λόου ποστ πηγαίνει την μπάλα ο Παναθηναϊκός. Πόντο-πόντο πορεύονται οι δύο ομάδες. Δύο συνεχόμενα καλάθια του Λόρμπεκ, όμως, φέρνουν την Μπαρτσελόνα στο +5 (11-6). Στο -1 οι "πράσινοι" με Βουγιούκα και Νίκολας (11-10). Ισοφαρίζουν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς με τον αρχηγό της ομάδας σε 14-14 και όπλο την πιεστική άμυνα. Ο Παναθηναϊκός δεν επιχείρησε στην πρώτη περίοδο ούτε ένα σουτ από τα 6,75.

* Ο Πουγιόλ είναι μεταξύ των θεατών στο "Παλαού Μπλαουγκράνα"

* Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία.

* Λευκές εμφανίσεις για τους "πράσινους", τις παραδοσιακές φορούν οι "μπλαουγκράνα"

* To "Παλαού Μπλαουγκράνα" αρχίζει να γεμίζει ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο παρκέ και προθερμαίνονται.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-35,

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο, Λάκοβιτς, Ναβάρο, Πέροβιτς, Βάθκεθ, Ινγκλες, Εν΄Ντονγκ, Μόρις, Λόρμπεκ, Άντερσον, Γκριμάου

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

Γήπεδο: «Παλαού Μπλαουγκράνα

Διαιτητές: Ζόραν Σουτούλοβιτς (Μαυροβούνιο), Ματέι Μ

Ολυμπιακός-Σιένα 89-41

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-Σιένα 89-41

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/11/03/22/214512.jpg?w=400&f=bicubicΤο πρώτο από τα τρία βήματα που τον χωρίζουν από το Final 4 της Βαρκελώνης … έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εύκολα της Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας με 89-41.
 Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο ματς. Κατάφερε να προηγηθεί 9-0 μετά από σχεδόν 3΄αγώνα με την Σιένα να μην μπορεί να βρει λύση στην επίθεσή της. Μπουρούσης και Σπανούλης οδηγούσαν την «ερυθρόλευκη» επίθεση με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 17-0 στα 5΄. Το πρώτο καλάθι της Σιένα μπήκε από τον Ζήση 1.30΄ πριν το τέλος της περιόδου. Το τελικό 24-4 έδειχνε ότι στο πρώτο δεκάλεπτο στο παρκέ του ΣΕΦ υπήρχε μία ομάδα μόνο.

Σχόλιο:


Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Σιένα συνέχισε να μοιάζει χαμένη. Λάθη, τραγικά ποσοστά και χώρος στον Ολυμπιακό να τρέξει έκαναν γρήγορα το σκορ 31-4. Το 0/18 σουτ δύο πόντων των Ιταλών τα έλεγε όλα και ο Ολυμπιακός είχε μετατρέψει το ματς σε προπόνηση. Ένα καλάθι και φάουλ του Γκόρντον έφερε την διαφορά στο +30 στα μισά της δεύτερης περιόδου και λίγο στο ημίχρονο στο 47-9 με τους εννέα πόντους των Ιταλών να αποτελούν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας. 


Σχόλιο: 


Στο τρίτο δεκάλεπτο η Σιένα εξακολουθούσε να μην μπορεί να βρει στόχο. Τα ποσοστά της ήταν τραγικά και ο Ολυμπιακός το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει την διαφορά σε… πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της διοργάνωσης νούμερα. Το πρώτο καλάθι της Σιένα στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκε στα 5΄με το σκορ να είναι στο 55-11. Το 61-22 της τρίτης περιόδου έδειχνε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ. 



Δεκάλεπτα: 24-4, 47-9, 61-22, 89-41



Ο Τζέκο κοροϊδεύει τον Μπαλοτέλι (video)

Ο Τζέκο κοροϊδεύει τον Μπαλοτέλι (video)Ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε περίγελος σε όλη την Ευρώπη καθώς δεν μπορούσε να φορέσει τη «σαλιάρα» του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης με τη Διναμό Κιέβου. Ο Έντιν Τζέκο δεν το άφησε... ασχολίαστο και μιμήθηκε τον συμπαίκτη του.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Ελλάδα: Οι κλήσεις σε απολογία


Με ανακοίνωση της η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία έξι ΠΑΕ για τα όσα συνέβησαν στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.



Αναλυτικά:
 
Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της  στον αγώνα  ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Κέρκυρα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Β) ΠΑΕ Ατρόμητος, M.Medan (Διερμηνέας), Σ.Κακαριας (Γυμναστής): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. M.Medan και Σ.Κακαριά στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 11 και 14  του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Πανιώνιος.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Λάρισα-ΠΑΕ Εργοτέλης  Διεθνής Ενωσις.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
Ε) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα  ΠΑΕ Καβάλα-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
 
*Τέλος, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έχοντας υπόψιν της: α) Τα άρθρα 21 παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 του ΚΑΠ, β) Το φύλλο του προγραμματισθέντος να τελεσθεί την 20-3-2011 αγώνα μεταξύ των ομάδων  ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Υποδομής Νέων Κ17, ο αγώνας δεν κατέστη δυνατόν να διεξαχθεί στο γήπεδο Μίκρα Θεσσαλονίκης, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τις καιρικές συνθήκες (βροχή), ήτοι χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζομένων ομάδων.
 
ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ
Ότι κατ’ άρθρα 21παρ. 1 α, 10 και 22 παρ. 2 ΚΑΠ, ο ανωτέρω αγώνας πρέπει να προσδιορισθεί εκ νέου από την διοργανώτρια SUPERLEΑGUE ΕΛΛΑΔΑ.

Ρώτησε για Καβάνι ο Μουρίνιο

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι, με τον μάνατζέρ του, Κλαούντιο Ανελούτσι, να αποκαλύπτει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο ρώτησε μέχρι του δικού του ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, για τον παίκτη.
«Ο Μουρίνιο, μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ρώτησε για την περίπτωση του Καβάνι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανελούτσι.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι ο Καβάνι αρέσει πολύ στους «μερένχες», η Gazzetta dello Sport τονίζει ότι η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ουρουγουανός διεθνής πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «παρτενοπέι» και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στη Serie A με 22 γκολ, τρία λιγότερα από τον πρωτοπόρο, Αντόνιο ντι Νατάλε της Ουντινέζε.

Σφύριξα… γκρέμισες! (vid)

Αναμφισβήτητα, η Σιντ Τρούιντεν βρήκε τρόπο να απαλύνει την πίκρα των φιλάθλων της για την ήττα με 2-0 από τη Λόκερεν, καθώς είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει η ανακαίνιση του γηπέδου μπροστά στα μάτια τους! Το γήπεδο «Στάγεν» έχριζε ανακαίνισης και οι διοικούντες τη Σιντ Τρούιντεν θέλησαν με ένα ξεχωριστό τρόπο να την ξεκινήσουν. Πως έγινε αυτό; Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες των γηπεδούχων φόρεσαν κράνη κατεδάφισης, ενώ μπουλντόζες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας το γκρέμισμα! 

Δείτε το:

AΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Το φοράει και...πετάει!!!

http://www.extrememagazine.gr/system/html/Men%27s-Snowboard-Superpipe-Finals-0c55e485.jpgΚαι το θέαμα δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο από αυτό των προκριματικών, με τον Louie Vito να χώνει ασύστολα στο Superpipe και να κερδίζει το 1ο του X Games, ακολουθούμενος από τον 2ο IPod και Christian Haller 3ο.

Oι πρώτες αποδόσεις για τις ευρωπαϊκές «μάχες»

 http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/4721cfc33609f0940d601db6f249f76f_L.jpg

Στην προημιτελική φάση έχουν φτάσει τόσο το Champions League όσο και το Europa League και οι πρώτες αποδόσεις για τις πρώτες «μάχες» έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.



Οι αποδόσεις της 10bet.com για τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League.

Mπαρτσελόνα-Σαχτάρ  1,19-6,42-13,42
Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ.  2,11-3,18-3,59

Ίντερ-Σάλκε 1,51-3,88-6,94


Ρεάλ Μαδρίτης-Τότεναμ  1,39-4,52-8,12



Οι αποδόσεις της 10bet.com για τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Europa League

Μπενφίκα-Αϊντχόφεν 1,75-3,51-4,80
Πόρτο-Σπάρτακ Μόσχας  1,42-4,21-8,08
Βιγιαρεάλ-Τβέντε 1,67-3,61-5,32
Ντιναμό Κιέβου-Μπράγκα 1,63-3,64-5,87