Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 83-82 (Τελικό)

Μπαρτσελόνα-ΠΑΟ 83-82 (Τελικό)
Το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα καλείται να «σπάσει» ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην φάση των προημιτελικών της Euroleague. Χωρίς προβλήματα παρατάσσονται οι «πράσινοι» αφού στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τέθηκε και ο Άλεξ Μάριτς έπειτα από τρείς -και πλέον- μήνες απουσίες. Από την άλλη οι Καταλανοί δεν έχουν στη 12άδα τους, τους Πιτ Μάικλ και Τζιανλούκα Μπαζίλε, όμως επιστρέφουν οι Φραν Βάθκεθ και Τζο Ινγκλες που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης στο www.sport-fm.gr.


4ο δεκάλεπτο:

Ο Ναβάρο χάνει την δεύτερη βολή, ο Διαμαντίδης προσπαθεί να σουτάρει και ο Σάντα κάνει αντιαθλητικό φάουλ. Τις βολές ο Διαμαντίδης.

Εκπληκτικό τρίποντο του Διαμαντίδη 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο Ντρου Νίκολας αναλαμβάνει να πάρει την επίθεση αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει και ο Μπατίστ σταματά τον χρόνο κάνοντας φάουλ στα 10 δευτερόλεπτα. Ο Μόρις ευστόχησε στις δύο βολές και ο Ομπράντοβιτς κάλεσε αμέσως τάιμ άουτ.

24 δευτερόλεπτα πρν την λήξη του ματς ο διαιτητής "ανακαλύπτει" φάουλ του Μπατίστ στον Βάσκεζ και του δίνει δικαίωμα για δύο βολές.

Άστοχος στα τελευταία κρίσιμα σουτ ο Παναθηναϊκός. Ενώ οι "πράσινοι" παίζουν καλή άμυνα δεν μπορούν να βάλουν καλάθι για να μειώσουν την διαφορά.

Στο λέι απ πηγαίνει ο Νικ Καλάθης για το 57-62. Δύο τρίποντα από Μόρις και Λάκοβιτς ξαναβάζουν μπροστά την Μπαρτσελόνα (65-64). Ο Ομπράντοβιτς καλεί τάιμ άουτ. Με αντιαθλητικό χρεώνουν τον Φώτση οι διαιτητές επιτρέποντας στο Ναβάρο να κάνει το 67-64 με βολές αλλά και να ευστοχήσει σε ένα τρίποντο στη συνέχεια (70-64). Μειώνει ο Νίκολας σε 70-67.

3ο δεκάλεπτο:

Μπροστά με την έναρξη του β' μέρους ο Παναθηναϊκός με τρίποντο του Καστοριανού γκαρντ (37-38). 3/3 έχει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής. Πρώτος πονοκέφαλος για τον Ομπράντοβιτς με τον Φώτση να χρεώνεται το τρίτο του φάουλ και ενώ το σκορ είναι στο 40-40. Χάρις στον Μπατίστ οι "πράσινοι" ξαναπερνούν μπροστά με 44-43, ενώ λίγο μετά το τρίποντο του Νικ Καλάθης κάνει το 47-45 για τους φιλοξενούμενους. Ισοφαρίζει από τη γραμμή των ελευθέρων βολών ο Ρίκι Ρούμπιο. Εξαιρετικός ο Καστοριανός γκαρντ βάζει επικεφαλής στο σκορ την ομάδα του με 48-52. Κι άλλο καλά μαντάτα για τον "Ζοτς", τέταρτο φάουλ για τον Βάθκεθ. Γκολ φάουλ του Μπατίστ και 51-55. Περνά στο παρκέ ο Άλεξ Μάριτς (2'14'' πριν τη λήξη της τρίτη περιόδου και ενώ το σκορ είναι 54-55). Γρήγορα ο Σερβοαυστραλός κερδίζει φάουλ και ευστοχεί στις δύο βολές πετυχαίνοντας τους πρώτους του πόντους μετά την επιστροφή του (δεν είχε σκοράρει το ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα). Ο σέντερ του Παναθηναϊκού με 5/6 βολές θα κάνει το 55-60. Καλάθι του Πέροβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα που κερδίζει και το φάουλ, ωστόσο είναι άστοχος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. 57-60 το σκορ στην τρίτη περίοδο.

2ο δεκάλεπτο:

Δυνατά μπήκε στο παρκέ ο Διαμαντίδης και με τέσσερις δικούς του πόντους έφερε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 18-14. Εν' Ντονγκ και Γκριμάου ξανάδωσαν προβάδισμα στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ (21-18), ενώ ζημιά έκανε ο πρώην "πράσινος" Γιάκα Λάκοβιτς με ένα λέι απ και ένα τρίποντο (26-21). Οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού, Νίκολας και Μπατίστ, μείωσαν σε 26-25. Καλό νέο ήρθε για το "τριφύλλι" με το τρίτο φάουλ που χρεώθηκε ο Εν' Ντονγκ. Τρίποντο από τον Άντερσόν έφερε τους "μπλαουγκράνα" στο +4 (29-25). Μετά από πολύ ώρα έκαναν το πρώτο τους σουτ από τα 6,75 οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Νίκολας για το 30-30. Λόρμπεκ, Πέροβιτς και ο Ναβάρο με ένα τρίποντο, έτρεξαν σερί 7-0 και έφεραν τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της 1' πριν την ολοκλήρωση του δευτέρου δεκαλέπτου (37-30). Απάντησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας με λέι απ του Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ και ένα τρίποντο του αρχηγού τους. Με σκορ 37-35 οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε τους γηπεδούχους να "χτίσουν" διαφορά, επιβάλλοντας στο μεγαλύτερο μέρος το ρυθμό του.


1ο δεκάλεπτο:

Με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό ο Ομπράντοβιτς. Από τον Άντερσον ήρθε το πρώτο εύστοχο καλάθι της αναμέτρησης (3-0) με τον Βουγιούκα να απαντά άμεσα (3-2). Οι «πράσινοι» έφεραν την μπάλα κοντά στο καλάθι και κατάφεραν να μην αφήσουν την Μπαρτσελόνα να ξεφύγει. Πόντο-πόντο πορεύονταν οι δύο ομάδες. Δύο συνεχόμενα καλάθια του Λόρμπεκ, όμως, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτάσουν στο +5 (11-6). Στο -1 μείωσαν οι Βουγιούκας και Νίκολας (11-10) ενώ λίγο αργότερα σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία ήρθε η ισοφάριση με τον αρχηγό της ομάδας (14-14). Αξιοσημείωτο το ότι ο Παναθηναϊκός δεν επιχείρησε στην πρώτη περίοδο ούτε ένα σουτ από τα 6,75.

* Ο Πουγιόλ είναι μεταξύ των θεατών στο "Παλαού Μπλαουγκράνα"

* Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία.

* Λευκές εμφανίσεις για τους "πράσινους", τις παραδοσιακές φορούν οι "μπλαουγκράνα"

* To "Παλαού Μπλαουγκράνα" αρχίζει να γεμίζει ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο παρκέ και προθερμαίνονται.

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 37-35, 57-60,

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο, Λάκοβιτς, Ναβάρο, Πέροβιτς, Βάθκεθ, Ινγκλες, Εν΄Ντονγκ, Μόρις, Λόρμπεκ, Άντερσον, Γκριμάου

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

Γήπεδο: «Παλαού Μπλαουγκράνα

Διαιτητές: Ζόραν Σουτούλοβιτς (Μαυροβούνιο), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου