Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΖΟΥΡΟΣ

Ο Ηλίας Ζούρος είναι από το πρωτί της Παρασκευής ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής Εθικής Ομάδας των Ανδρών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ,Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων ,Γιώργος Κολοκυθάς. συναντήθηκαν και συζήτησαν σήμερα το πρωϊ με τον Ηλία Ζούρο.Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία "της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων" ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο

Από το χατ-τρικ στο φορείο!

Από το χατ-τρικ στο φορείο!Σε 78 λεπτά αγώνα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το έβδομο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το χατ-τρικ που τον βάζει πρώτο στον πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μέσι.
Χωρίς, λοιπόν, το δικαίωμα αλλαγής και με σφοδρούς πόνους, ο Κριστιάνο αποφάσισε να αφήσει την ομάδα του να τελειώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο με πληγή στον αριστερό του αστράγαλο.
Ο Κριστιάνο είναι ο μόνος παίκτης της «Βασίλισσας» που όσο ήταν υγιής δεν έλειψε ούτε λεπτό από ματς πρωταθλήματος. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με την κατάστασή του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και μάλλον θα συμπεριληφθεί κανονικά στον επόμενο αγώνα της ομάδας του.

Θέλει Αρσάβιν η Ζενίτ

Θέλει Αρσάβιν η ΖενίτΣενάρια επιστροφής του Αντρέι Αρσάβιν στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υφίστανται σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται ο 29χρονος διεθνή άσος της Άρσεναλ, ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ρωσικής ομάδας είναι στο στόχαστρο αυτής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρσάβιν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Ζενίτ από το 2000 έως και το 2008 μετρώντας 236 συμμετοχές και 51 γκολ. 

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



03:00 Μπάσκετ: ΝΒΑ, Μαϊάμι Χιτ - Ορλάντο Μάτζικ (Novasports 3)

10:00 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου (Eurosport 1)

10:00 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου (ΕΤ1)

13:30 Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Σκι Αντοχής, (Eurosport 1)

16:45 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, (ΕΤ1)

17:45 Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, (Eurosport 1)

19:30 Πόλο - Α1 Ανδρών, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

21:30 Ποδόσφαιρο - Μπουντεσλίγκα, Ντόρτμουντ - Κολωνία

21:45 Ποδόσφαιρο - Serie A, Λέτσε - Ρόμα

22:00 Μπάσκετ - ΝΒΑ, Νιου Τζέρσεϊ Νετς - Τορόντο Ράπτορς (Novasports 3)

Θέλει Ολυμπιακό ο Αμπντούν

Θέλει Ολυμπιακό ο Αμπντούν Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό εξέφρασε με τοποθέτηση του ο άσος της Καβάλας, Τζαμέλ Αμπντούν.
Η έκδοση «mercato 365» υπογραμμίζει το ενδιαφέρον των «Ερυθρολεύκων» για τον Αλγερινό άσο της Καβάλας. Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ίδιου του παίκτη ο οποίος τονίζει

«Όπως έχω αναφέρει ξανά ο Τζιμπούρ είναι αδελφός μου και θα ήταν χαρά για εμένα να παίξω μαζί του. Είναι πολύ καλός μου φίλος και θα ήμουν χαρούμενος να πήγαινα στον Ολυμπιακό. Γιατί όχι ; Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε έναν τέτοιο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον με τιμά αλλά νομίζω είναι πρόωρο να μιλάμε για αυτά τα πράγματα. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει».

Καυτό πράσινο καλοκαίρι

Καυτό πράσινο καλοκαίριΤο καλοκαίρι που έρχεται αναμένονται σοβαρές εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Ιούνιος του 2012 ενδέχεται να είναι «καυτός» καθώς λήγουν 11 συμβόλαια ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού από το υπάρχον ρόστερ.
Οι έντεκα των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Sportday, και στους οποίους συμπεριλαμβάνονται βασικά στελέχη της φετινής ομάδας, είναι οι εξής:

Στο πλευρό τους και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στο πλευρό τους και η ΠΑΕ ΠΑΟΚΗ διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την συμπαράσταση της στον αγώνα που κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί για την απελευθέρωση των οπαδων του Δικεφάλου.
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει την συμπαράστασή της σε όποιον φίλαθλο αντιμετωπίζεται άνισα και άδικα.Η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι μια πρωτοβουλία που δείχνει πραγματικά τι σημαίνει αλληλεγγύη και συσπείρωση ανάμεσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ"

Πάνοπλη η ΑΕΚ!

Πάνοπλη η ΑΕΚ!Πάνοπλη θα είναι η ΑΕΚ στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά, με τον Σάνελ Γιάχιτς να απουσιάζει από την πρωινή προπόνηση έπειτα από άδεια που του είχε δοθεί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο (5/2) με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 16:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωποι των Μπλάκμπερν και Έβερτον θα βρεθούν την Κυριακή στις 6/3 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Προετοιμαστήκαμε για τη νίκη»

«Προετοιμαστήκαμε για τη νίκη» Ο Ντανίλο Περέιρα στο παιχνίδι με τη Λάρισα έκανε πρεμιέρα με τη φανέλα του Άρη, όπως και σεφτέ στα γκολ. Ο Πορτογάλος έχει πάρει τα πάνω του και ευελπιστεί σε ανάλογη συνέχεια.
Ο νεαρός μέσος των «κιτρίνων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΗΣ FM 92,8 για την πρώτη του συμμετοχή και για τις έξι εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Αρχικά, ο νεαρός μέσος της ομάδας στάθηκε στις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο ίδιος μετά το παιχνίδι στη Λάρισα, τονίζοντας: «Είμαι έτοιμος τώρα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που είχα, απλά μία μυϊκή ενόχληση, που είχε να κάνει με το ότι είχα καιρό να αγωνιστώ ολόκληρο 90λεπτο. Τώρα, όμως, είμαι καλά».
Για την πρώτη του παρουσία με τη φανέλα του Άρη, αλλά και για το γκολ που πέτυχε, είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο και είμαι εξίσου χαρούμενος  για το γκολ μου, αλλά αυτό συνοδεύτηκε με τον έναν βαθμό και όχι με τους τρεις, που θα έπρεπε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Η χαρά που ένιωσα ήταν τεράστια στο 1-2. Ένιωσα υπέροχα, αλλά ένα λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι ένιωσα διαλυμένος, πολύ άσχημα, σαν να μου έριξαν μια πέτρα στην καρδιά».
Αναφορικά με το αν είναι έτοιμος να προσφέρει στον Άρη στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή (05/03, 19:30) επεσήμανε: «Είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό, για να προσφέρω στην ομάδα μου. Καταλαβαίνω τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι, αλλά τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου έχουμε προετοιμαστεί για να πάρουμε τη νίκη».
Ερωτηθείς αν έχει εξοικειωθεί με τη Θεσσαλονίκη και τη νέα του ομάδα, ο 19χρονος μέσος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω εγκλιματιστεί απόλυτα, νιώθω άνετα στην πόλη και στην ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω οικεία. Όσο για την πόλη, υπάρχουν πάντα άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα».
Αναφερόμενος στη διαρκή και αδιάλειπτη στήριξη των οπαδών του Άρη ο Πορτογάλος δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί μας είναι κάτι ανεπανάληπτο. Τη στήριξη που μας παρέχουν αυτοί, δεν την έχω ξαναζήσει. Αν κληθώ να αγωνιστώ, θέλω να είμαι πολύ πιο συγκεντρωμένος ελπίζοντας ότι οι οπαδοί μας θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να στηρίζουν την ομάδα».
Τέλος, για το αν σκέφτεται το μέλλον του και την παραμονή του στον Άρη, υπογράμμισε: «Το μέλλον μου δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Ανήκω στην Πάρμα και το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι ανήκω στον Άρη τώρα και ότι πρέπει να βοηθήσω άμεσα την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της».