Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Αφεντικό με Σαμαρά!

Αφεντικό με Σαμαρά!Το Old Firm είχε γαλανόλευκο χρώμα! Ο Γιώργος Σαμαράς οδήγησε τη Σέλτικ στη νίκη με 2-0 επί της Ρέιντζερς πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των «καθολικών» που παρέμειναν στην κορυφή!
Αφεντικό με Σαμαρά!
Το Old Firm είχε γαλανόλευκο χρώμα! Ο Γιώργος Σαμαράς οδήγησε την Σέλτικ στη νίκη με 2-0 επί της Ρέιντζερς πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των «καθολικών» που παρέμειναν στην κορυφή!
Ο Σαμαράς δεν είχε σκοράρει φέτος για το σκoτσέζικο πρωτάθλημα, όμως το έκανε στην καλύτερη στιγμή για τη Σέλτικ! Στο 62' πέρασε και τον ΜακΓκρέγκορ και πλάσαρε εύστοχα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι από τον Μπουγκέρα και το αξιοποίησε γράφοντας το τελικό 2-0!

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:
Σάββατο (01/01) 
Χαρτς-Χιμπέρνιαν 1-0  (86΄ Κάιλ) 
Αμπερντίν-Νταντί Γιουν. 1-1 (36' ΜακΓκουάιρ - 95' Γκουντγουίλ)
Χάμιλτον-Μάδεργουελ 0-0

Κυριακή (02/01)
Ρέιντζερς-Σέλτικ 0-2 (62', 70' πεν. Σαμαράς)
Σεντ Τζόνστον-Ινβερνές 
Δευτέρα (03/01) 
Σεντ Μίρεν-Κιλμάρνοκ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ...ΑΛΛΑ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΚΕΚΑ!

Η Ρεάλ του Μουρίνιο ενδιαφέρεται για επιθετικό και στους στόχους είναι ο Φάνης Γκέκας, που είναι πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο είναι αληθινό.

Ο Ιγκουαϊν θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε επέμβαση και θα απουσιάσει σημαντικό διάστημα από τους αγώνες. Ετσι σύμφωνα με την mundodeportivo, η Ρεάλ θέλει είτε τον Κλόζε της Μπάγερν, είτε τον Γκέκα της Αϊντραχτ!

Μέσα στο άρθρο γίνεται αναφορά στα φετινά επιτεύγματα του Γκέκα (14 γκολ σε 17 ματς), στην ηλικία του (30) και στο γεγονός ότι τον Ιούνιο του 2012 λήγει το συμβόλαιο του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης!

Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ http://olympiacos-blog.blogspot.com/#ixzz19tCpKZne

Βαθμολογία (αναλυτικά) k' η 16η Αγωνιστική


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


• 15:30 NOVASPORTS 1 ΤΣΕΛΣΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑΑγγλικό Πρωτάθλημα
• 17:00 conn-X TV Sports ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑΙσπανικό Πρωτάθλημα
• 18:00 NOVASPORTS 1 ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Αγγλικό Πρωτάθλημα
• 19:00 conn-X TV Sports ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΛΕΒΑΝΤΕΙσπανικό Πρωτάθλημα
• 21:00 conn-X TV Sports ΣΕΒΙΛΛΗ- ΟΣΑΣΟΥΝΑΙσπανικό Πρωτάθλημα
• 21:15 EUROSPORT 1η διαδρομήΡάλι Ντακάρ
• 23:00 conn-X TV Sports ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ Ισπανικό Πρωτάθλημα

Read more: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ http://olympiacos-blog.blogspot.com/2010/09/blog-post_11.html#ixzz19sCt7NhN

Το διαμάντι οφείλει να… λάμπει


ΘΕΜΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΤΖΕΛΟΣ
Το καλοκαίρι του 2008 ο Ολυμπιακός επιθυμούσε διακαώς την ενίσχυσή του στην επίθεση. Οι φθηνές και καλές λύσεις δεν υπήρχαν και αυτό οδήγησε τον Σωκράτη Κόκκαλη στο τελευταίο μεγάλο του… άνοιγμα, στην απόκτηση του Ντιόγκο. Ο νεαρός επιθετικός της Πορτουγκέζε ήταν το ανερχόμενο "αστέρι" του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και είχε μαζέψει πάνω του τα "μάτια" πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός δαπανώντας περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ, κάνει δικό του τον τότε 20χρονο επιθετικό και από εκεί ξεκινά μια παράξενη ιστορία.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑΣτην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος επιθετικός γίνεται δεκτός με… τιμές ήρωα. Ολοι ελπίζουν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θα λύσει τον "Γόρδιο Δεσμό" του σκοραρίσματος, για τους "ερυθρόλευκους". Τα πρώτα δείγματα γραφής, είναι θετικά. Η σωματοδομή του, επιτρέπει στον Ντιόγκο να παίζει μόνος ανάμεσα στα… δρεπανιφόρα θηρία της Superleague. Αρκετά γρήγορος για το ύψος του και πολύ δυνατός. Όλοι πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός βρήκε "φλέβα χρυσού", όμως μακάρι να ήταν όλα τόσο ρόδινα. 

Οι κλωτσιές πέφτουν βροχή, ο Ντιόγκο προσπαθεί να εγκλιματιστεί στον άχαρο ρόλο του μοναδικού προωθημένου, όταν στη Βραζιλία είχε μάθει να παίζει ένα πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο, με λιγότερη τακτική και περισσότερη φαντασία. Δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι δεν προσπαθεί και ως ένα σημείο τα καταφέρνει. Ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός του Βαλβέρδε, αυτός που φιλοδώρησε με πεντάρες την Μπενφίκα και τη Χέρτα Βερολίνου, έχει ευεργετική δράση στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος αποδίδει ένα μέρος από αυτά που περίμεναν όλοι και αφήνει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο. 

Η ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΤο καλοκαίρι του 2009 ο Ερνέστο Βαλβέρδε φεύγει από τον Ολυμπιακό και τότε έρχεται ο αγωνιστικός… χειμώνας για τον Ντιόγκο. Οι συνεχής αλλαγές προπονητών και οι διαφορετικές φιλοσοφίες και τακτικές που πρέπει να ακολουθήσει σε κάθε περίπτωση, τον αποδυναμώνουν. Οι φήμες για κακή εξωγηπεδική ζωή κάνουν την εμφάνισή τους και όταν ο κόσμος έχει απαιτήσεις από κάποιον, αυτός είναι από τον οποίον θα ζητήσει στο τέλος ευθύνες. Η αγωνιστική παρουσία του 23χρονους Βραζιλιάνου έχει αρχίσει να φθίνει στα μάτια αυτών που πριν από ένα χρόνο τον αποθέωναν. Κανένας δεν κοιτά τα βαθύτερα αίτια, αλλά όλοι αρπάζονται από τις αφορμές. Ο νεαρός επιθετικός έχοντας σαν κακό σύμμαχο τη νιότη, αντιδρά. Γίνεται ευέξαπτος, γκρινιάζει, χτυπά και γίνεται ο αποδιοπομπαίος τράγος σε έναν κακό Ολυμπιακό. Το χτύπημα στον τερματοφύλακα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον επαναληπτικό του εφετινού Europa League, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΛΑΜΕΝΓΚΟΗ απόφαση πλέον είναι ειλημμένη. Ο Ντιόγκο θα δοθεί δανεικός ώστε να ξεφύγει από την "μαύρη τρύπα" της αμφισβήτησης των "ερυθρόλευκων" οπαδών. Η Φλαμένγκο τον ζητά δανεικό και ο Ολυμπιακός κάνει δεκτό το αίτημα. Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει επιστρέψει στο Λιμάνι και πολλοί πιστεύουν ότι αυτό θα αναζωογονήσει τη φθίνουσα καριέρα του Βραζιλιάνου επιθετικού. Όμως ο Ντιόγκο πρέπει να φύγει για να… ξεφύγει, για να μπορέσει να αλλάξει παραστάσεις και να σταθεί και πάλι στα πόδια του. 

Στην Φλαμένγκο γίνεται δεκτός μετά βαΐων και κλάδων. Μαζί με τον πρώην επιθετικό της Φενέρμπαχτσε, Ντέιβιντ, καλούνται να βγάλουν την ιστορική ομάδα της Βραζιλίας, από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Η παρουσία του πρώην "ερυθρόλευκου" τεχνικού, Ζίκο, στα διοικητικά του συλλόγου, τον βοηθά ακόμα περισσότερο. Αμέσως παίρνει φανέλα βασικού, όμως το γκολ καθυστερεί, δεν έρχεται στην ώρα του και αυτό τον αγχώνει. Όμως αυτός προσπαθεί. Θέλει να σκοράρει, αλλά δεν του κάθεται, δεν τον θέλει η μπάλα. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και τον στηρίζει, όμως αυτός αγχώνεται ακόμα περισσότερο. Το γκολ έρχεται μετά από δώδεκα παιχνίδια με τη φανέλα των "ρουμπονέγκρο" και αυτός ξεσπά. Το πανηγυρίζει έξαλλα και νιώθει ότι δίνει μια μικρή απάντηση στους επικριτές του. Αυτό είναι και το μοναδικό του γκολ σε συνολικά δεκαεπτά αγώνες που έδωσε στη Βραζιλία. Η κριτική είναι έντονη, αλλά από το γενικότερο "ναυάγιο" της Φλαμένγκο ξεχωρίζει τουλάχιστον ως φιλότιμος. 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ... ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΟ δανεισμός του 23χρονου Βραζιλιάνου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα Βραζιλίας έχει ολοκληρωθεί και από το πουθενά προέκυψε πρόβλημα με τον δανεισμό του. Η Φλαμένγκο καθυστερεί την πληρωμή των δόσεων για συμφωνηθέν ποσό που απαιτούταν για τον δανεισμό του και η λύσεις είναι δύο. 'Η πληρώνεται το ποσό και ο παίκτης παραμένει στην ομάδα ή επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ακόμα και σήμερα όλα είναι ανοιχτά στο συγκεκριμένο θέμα, όμως όλα κλείνουν στο ότι ο Ντιόγκο θα παραμείνει στη Βραζιλία. Η Φλαμένγκο τον θέλει. Πιστεύει στο ταλέντο του και στις δυνατότητές του. Το σωστό είναι να παραμείνει εκεί. Το χρειάζεται, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Χρειάζεται να κερδίσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και να πιστέψει και πάλι στις ικανότητές του. Πρέπει πριν αφήσει για δεύτερη φορά πίσω του τη Βραζιλία για να έρθει στην Ελλάδα, να αποδεχτεί ότι ο δρόμος της καταξίωσης θα είναι δύσκολος και ότι θα χρειαστούν αποδείξεις. Εξάλλου είναι 23 χρονών. Αρκετά μεγάλος για να καταλάβει το βάρος της ευθύνης τους και αρκετά μικρός ώστε να προσφέρει αυτά για τα οποία αποκτήθηκε αρχικά.