Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ: Δαμιανίδης: «Καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»

Δαμιανίδης: «Καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης αποχαιρέτησε το 2010 με ευχές να παρουσιαστεί καλύτερος σε όλα τα επίπεδα ο Άρης, ενώ δεσμεύτηκε πως η διοίκησή του να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στο νέο έτος.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Αυτό που έχουμε να δώσουμε είναι μόνο ευχές. Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για την τελευταία ημέρα γιατί έτσι αισιόδοξα θέλουμε να περάσουμε την υπόλοιπη χρονιά μας. Όταν μιλάμε για τον μπασκετικό Άρη, μιλάμε για τη ναυαρχίδα του συλλόγου που κράτησε το φρόνημα των Αρειανών στα ουράνια πάνω από 10 χρόνια και που έχει ακόμα μια τεράστια αίγλη στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ δεμένοι. Οι διοικήσεις που υπάρχουν σήμερα προέρχονται από τις βάσεις του Άρη, από τα σπλάχνα του συλλόγου. Νομίζω ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από ότι άλλοι άνθρωποι του Άρη και χέρι με χέρι θα προχωρήσουμε μαζί. Ο μπασκετικός Άρης αυτή τη χρονιά είναι συνδεδεμένος με την οικονομική κρίση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι  να ήμαστε πραγματικά μεγάλη ομάδα, όχι μόνο σαν ιδέα αλλά και στην καθημερινότητά μας. Το ζητούμενο και η ευχή που έχω να δώσω είναι ο Άρης να αναδειχτεί καλύτερος τη νέα χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε μεγάλο φόρτο, ψυχολογικό αλλά και φόρτο εργασίες. Επιθυμούμε να ξεπεράσουμε πράγματα που μας στενοχωρούν, αλλά όταν υπάρχει συναίσθημα αυτό γίνεται πιο δύσκολα. Υπερβάλουμε εαυτό για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την ομάδα μπάσκετ. Μακάρι όλος ο κόσμος να έχει την υγεία του και να ζει όπως σκέπτεται αν και δυσκόλεψαν πολύ τα πράγματα. Να ξέρουν όλοι οι Αρειανοί πως όλες οι διοικήσεις υπερβάλουν εαυτούς, ώστε όλοι οι Αρειανοί να είναι ευτυχισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου