Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Επίσημα «Μοσχοβίτης» ο Μισίμοβιτς

Επίσημα «Μοσχοβίτης» ο ΜισίμοβιτςΗ Ντιναμό Μόσχας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς από τη Γαλατασαράι, με τον Βόσνιο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2015.
Μία μεταγραφή που ήταν «κλεισμένη» εδώ και αρκετές ημέρες ανακοίνωσε η Ντιναμό Μόσχας, καθώς ο Μισόμοβιτς είναι και επίσημα παίκτης της ρωσικής ομάδας. Οι μοσχοβίτες έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 5 εκατ. ευρώ για να αποσπάσουν τη συγκατάθεση της Γαλατασαράι, ενώ ο Βόσνιος μέσος πριν μετακομίσει τον περασμένο Αύγουστο στην Τουρκία, αγωνιζότνα στη Γερμανία και τη Βόλφσμπουργκ, με τη φανέλα της οποίας είχε 17 γκολ σε 65 αγώνες.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΝ ΜΕ ΖΕΝΙΤ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ!

Για συμφωνία της Ζενίτ με την Μίλαν για το δανεισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ , αλλά ο παίκτης που έχει απασχολήσει το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν εμφανίζεται θετικός σε αυτή την προοπτική της καριέρας του.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, δήλωσε για το θέμα : «Υπάρχει μία πρόταση από την Ζενίτ για τον Παπασταθόπουλο, αλλά ο παίκτης απάντησε αρνητικά».

Οι ιταλοί αναφέρουν ότι η Ζενίτ έχει στραφεί στην περίπτωση του 22χρονου Έλληνα αμυντικού, μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Μίμο Κρίσιτο από τη Τζένοα.

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής πάντως είναι αρνητικός, παρόλο που ο χρόνος συμμετοχής του με τη φανέλα των "ροσονέρι" είναι περιορισμένος...

Μαθαίνει... ουκρανικά ο Ντιεγκίτο!

Μαθαίνει... ουκρανικά ο Ντιεγκίτο!Έτοιμος να αναλάβει την εθνική ομάδα της Ουκρανίας είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Κίεβο και γι’ αυτό ξεκίνησε ταχύρρυθμα μαθήματα ουκρανικών!
Οι διοργανωτές του επόμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχουν παρουσιάσει το πλάνο τους στον Ντιεγκίτο και τα μελλοντικά τους σχέδια για την ομάδα, κάτι που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αρέσει στον Αργεντινό θρύλο. Σύμφωνα με την Adnkronos, ο πρώην τεχνικός της «αλμπισελέστε» μαθαίνει ήδη ουκρανικά, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επισήμως.

Λάθος για... bloopers! (video)

Λάθος για... bloopers! (video)Από τον Τόμας Κραφτ της Μπάγερν μέχρι τον Αλ Χάμπσι της Γουίγκαν, πολλοί τερματοφύλακες έκαναν τραγικά λάθη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εκείνο του Σάμι Μποσούτ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, όμως, τους ξεπέρασε όλους!
Σαλβατόρε Σιρίγου (Λάτσιο - Παλέρμο)

Στο 18' της αναμέτρησης της Λάτσιο με την Παλέρμο και με το σκορ στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο Λεδέσμα έβγαλε τη σέντρα και ο Σκούλι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την τραγική έξοδο του Σιρίγκου, για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Ασμίρ Μπέγκοβιτς (Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ)

Η φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ υποδέχθηκε τη Σάντερλαντ στο Λονδίνο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21', όταν έπειτα από λανθασμένη συνεννόηση των Μπέγκοβιτς και Γουίλσον, ο Ντεμπά Μπα έγινε κάτοχος της μπάλας και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι έληξε τελικά με νίκη των «σφυριών» με 3-0, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι σε πανομοιότυπη φάση υπήρξε και πάλι ασυνεννοησία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αυτή τη φορά με τον Σόουκρος, όμως ο Καναδός κατάφερε με πολύ ωραία επέμβαση στη συνέχεια να αποσοβήσει το γκολ.

Αλί Αλ Χάμπσι (Μάντσεστερ Σίτι - Γουίγκαν)

Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουίγκαν με πολύ μεγάλη δυσκολία και πήρε τη νίκη 1-0 χάρη στο... δώρο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Αλί Αλ Χάμπσι έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις φέτος, όμως το τραγικό του λάθος στο αδύναμο σουτ του Σίλβα στο 37' ήταν εκείνο που έκρινε το παιχνίδι.

Φραντσέσκο Αντονιόλι (Σαμπντόρια - Τσεζένα)

Η Σαμπντόρια εμφανίστηκε ακόμη μία φορά κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα από την Τσεζένα με 3-2 στη Γένοβα. Το σκορ, μάλιστα, κολακεύει τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν στο 82' με 3-0 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι χάρη στο τέρμα του Βόλτα στο 83', έπειτα από λάθος του πολύπειρου τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Φραντσέσκο Αντονιόλι.

Τόμας Κραφτ (Ανόβερο - Μπάγερν)

Ο Τόμας Κραφτ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία από τη στιγμή που πήρε τη θέση του Μπουτ κάτω από τα δοκάρια της Μπάγερν. Δεν βρέθηκε στη μέρα του όμως στο παιχνίδι με το Ανόβερο, όπου οι Βαυαροί γνώρισαν την ήττα με 3-1. Το τρίτο τέρμα που δέχθηκε, και ενώ ο Ρόμπεν είχε μειώσει σε 2-1, μετά το μακρινό σουτ του Πίντο στο 62' είναι ανεπίτρεπτο για τερματοφύλακα που θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο...

Σάμι Μποσούτ (Λόκερεν - Ζούλτε Βάρεγκεμ)

Εκείνος, όμως, που αναμφίβολα ξεπέρασε πάντες με την γκάφα του, την οποία αναμένεται από εδώ και στο εξής να βλέπουμε στα bloopers, είναι ο τερματοφύλακας της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Σάμι Μποσούτ. Η ομάδα του ταξίδεψε στο Λόκερεν, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3' και ο Βέλγος γκολκίπερ κατάφερε να κάνει όλο το γήπεδο να... γελάει στο 9'. Στην προσπάθεια του να προωθήσει την μπάλα με το χέρι, κατάφερε να τη στείλει προς τα πίσω! Ο Ντε Κολέρ έγινε κάτοχός της και δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0... Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1.

Απολαύστε τις φάσεις των γκολ παρακάτω, ενώ στο πρώτο βίντεο μπορείτε να ανατρέξετε στο 1:25, προκειμένου να δείτε το γκολ του Σκούλι.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

  

Γκολ... φάντασμα! (video)

Γκολ... φάντασμα! (video)Η Μάιντζ έκανε τη μεγάλη ανατροπή μέσα στο Αμβούργο και πήρε τη νίκη με 4-2, όμως το γκολ του Γιάνσεν, με το οποίο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, θύμισε... Χερστ!
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Παίρνει και Φορλάν η Τέρεκ Γκρόνζι!

Παίρνει και Φορλάν η Τέρεκ Γκρόνζι!Έτοιμος να φτιάξει βαλίτσες για τη Ρωσία και την Τέρεκ Γκρόζνι είναι ο Ντιέγκο Φορλάν. Μετά τον Ρούντ Γκούλιτ και τον Μπουσουφά, οι Ρώσοι εκατομμυριούχοι ετοιμάζονται να φέρουν και τον Ουρουγουανό.
Όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ στη Ρωσία, οι συζητήσεις για τη μετακίνηση του καλύτερου παίκτη του προηγούμενου Μουντιάλ ξεκίνησαν από τη στιγμή που τη θέση του προπονητή της Τέρεκ ανέλαβε ο Ρούντ Γκούλιτ. Τις προθέσεις της ρωσικής ομάδας για διάκριση επανέλαβε και ο πρόεδρος της Τέρεκ και ηγέτης και των Τσετσένων, Ραμζάν Καντίροφ, που τόνισε πως ο στόχος είναι η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πήρε και Ταρντέλι η Ανζί!

Πήρε και Ταρντέλι η Ανζί!Η βραζιλιάνικη παροικία της Ανζί συνεχώς μεγαλώνει, καθώς μετά τους Ρομπέρτο Κάρλος και Ζουσιλέι, η ομάδα από το Νταγκεστάν ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ντιέγκο Ταρντέλι από την Ατλέτικο Μινέιρο!
Η Ανζί έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες στη Ρωσία και οι μεταγραφικές της κινήσεις αν μη τι άλλο το αποδεικνύουν. Μετά την έλευση στην ομάδα της Μακατσάλα του μεγάλου Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και συνολικές απολαβές που θα ξεπεράσουν τα 6 εκατ. ευρώ, το δεύτερο «χτύπημα» ήταν η απόκτηση του 22χρονους Ζουσιλέι από την Κορίνθιανς έναντι 10 εκατ. ευρώ. Το τρίτο δεν άργησε να έρθει, καθώς η ομάδα από το Νταγκεστάν ανακοίνωσε την απόκτηση ενός εκ των καλύτερων επιθετικών του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, Ντιέγκο Ταρντέλι, από την Ατλέτικο Μινέιρο έναντι 7,5 εκατ. ευρώ! Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από τέσσερα χρόνια, όταν άφησε την Αϊντχόφεν προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του, αρχικά για τη Φλαμένγκο και στη συνέχεια για την Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία πέρυσι πέτυχε 20 γκολ σε 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



Βόλεϊ - Champions League,21:30 Νόλικο vs Γιαστρζέμπιε

Ποδόσφαιρο - Champions League,21:45 Novasports 1 Σαχτάρ Ντόνετσκ vs Ρόμα

Ποδόσφαιρο - Champions League,21:45 MEGA Μπαρτσελόνα vs Αρσεναλ

Kαταρρίπτει κάθε ρεκόρ ο Ολυμπιακός

Kαταρρίπτει κάθε ρεκόρ ο ΟλυμπιακόςΟ Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη συμπλήρωσε αισίως 28 πρώτα ημίχρονα χωρίς να δεχθεί γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Κάθε ρεκόρ δείχνει διατεθειμένος να καταρρίψει ο φετινός Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν σε κάθε αγωνιστική να προσθέτουν διάφορα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία στο… παλμαρέ τους, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν μακράν από τους εγχώριους αντιπάλους τους.
Ένα από αυτά έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα της αμυντικής λειτουργίας της πειραϊκής ομάδας στα φετινά του πρώτα ημίχρονα. Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ο Ολυμπιακός κόντρα στον Εργοτέλη συμπλήρωσε αισίως 28 πρώτα 45λεπτά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επί συνόλου 29 αναμετρήσεων χωρίς να παραβιαστεί η εστία του.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, φυσικά τεράστιο μερίδιο ανήκει στον Ούρκο Πάρντο. Ο Βελγοϊσπανός πορτιέρο του Ολυμπιακού απέκρουσε στο 30’ το πέναλτι του Λεάλ διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και το σκορ στα επίπεδα του 0-0 εκείνη τη χρονική στιγμή. Παράλληλα, έδωσε τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να διευρύνουν το εντυπωσιακό τους ρεκόρ και να φτάσουν στην επιβλητική νίκη με 3-0.

Χειρότερος δεν γίνεται!

Χειρότερος δεν γίνεται!Ο Παναθηναϊκός απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή και είναι η πρώτη φορά εδώ και 13 χρόνια που το… πράσινο θερμόμετρο έχει πιάσει τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.
Η φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό σίγουρα δεν θα είναι μία από αυτές που θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην «πράσινη» βίβλο. Πολυμετοχικότητα σε κρίση, αποκλεισμός στο Κύπελλο από τηνΑΕΚ στο 97ο λεπτό, αποκλεισμός στη φάση των ομίλων στο Champions League χωρίς νίκη και… -13 στο πρωτάθλημα. Μπορεί ο κόσμος να στάθηκε -και καλά έκανε- στον τρόπο με τον οποίο οΠαναθηναϊκός έχασε στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, όμως η ουσία δεν αλλάζει.
Ύστερα από 25 αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει όλους κι όλους 51 βαθμούς, ισοφαρίζοντας την επίδοση του 2007 (3ος με 51 βαθμούς -16 νίκες 3 ισοπαλίες 6 ήττες), ενώ έχει ένα βαθμό περισσότερο από το 2009, όταν στο τέλος της 25ης αγωνιστικής είχε 50 βαθμούς με 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες. Παρ’ όλ' αυτά, το φετινό -13 που απέχει ο Παναθηναϊκός από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι η μεγαλύτερη απόσταση που είχαν οι «πράσινοι» από την κορυφή από το 1999 και μετά.
Όσο μεγάλη κι αν είναι η δυσαρέσκεια των ανθρώπων και των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του Καλόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα δεν χάθηκε στο Καραϊσκάκη, καθώς επί επτά μήνες οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν καταφέρει σε κανένα σημείο να θυμίσουν την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα. Σε 25 αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκόςέχει σκοράρει 39 γκολ, με τον Σισέ να έχει πετύχει τα 18 από αυτά, γεγονός που δείχνει τη γενικότερη επιθετική ένδεια της ομάδας του Φερέιρα. Για την ιστορία, την ίδια αγωνιστική στην περσινή σεζόν, οι «πράσινοι» είχαν 58 βαθμούς (με 47 γκολ) και ήταν δύο βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και πέντε από τον 3ο Ολυμπιακό.
Οι τελευταίες 13 σεζόν του Παναθηναϊκού

1998-99
3ος με 53 βαθμούς σε 25 αγώνες – 17 νίκες 2 ισοπαλίες 6 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +9 βαθμοί

1999-2000
2ος με 64 βαθμούς σε 25 αγώνες – 20 νίκες 4 ισοπαλίες 1 ήττα
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +3 βαθμοί

2000-01
2ος με 56 βαθμούς σε 25 αγώνες – 17 νίκες 5 ισοπαλίες 3 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +8 βαθμοί

2001-02
3ος με 52 βαθμούς σε 25 αγώνες – 15 νίκες 7 ισοπαλίες 3 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +3 βαθμοί

2002-03
1ος με 58 βαθμούς σε 25 αγώνες – 18 νίκες 4 ισοπαλίες 3 ήττες

2003-04
1ος με 64 βαθμούς σε 25 αγώνες – 20 νίκες 4 ισοπαλίες 1 ήττες

2004-05
1ος με 53 βαθμούς σε 25 αγώνες – 16 νίκες 5 ισοπαλίες 4 ήττες

2005-06
3ος με 57 βαθμούς σε 25 αγώνες – 18 νίκες 3 ισοπαλίες 4 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +9 βαθμοί

2006-07
3ος με 51 βαθμούς σε 25 αγώνες – 16 νίκες 3 ισοπαλίες 6 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +11 βαθμοί

2007-08
2ος με 56 βαθμούς σε 25 αγώνες – 17 νίκες 5 ισοπαλίες 3 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +2 βαθμοί

2008-09
2ος με 50 βαθμούς σε 25 αγώνες – 14 νίκες 8 ισοπαλίες 3 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +9 βαθμοί

2009-10
1ος με 58 βαθμούς σε 25 αγώνες – 18 νίκες 4 ισοπαλίες 3 ήττες

2010-11
2ος με 51 βαθμούς σε 25 αγώνες – 15 νίκες 6 ισοπαλίες 4 ήττες
Απόσταση από την κορυφή: Ολυμπιακός +13 βαθμοί

Εκτός αποστολής ο Βιεϊρίνια

Εκτός αποστολής ο Βιεϊρίνια Χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Εργοτέλη αύριο (9/3) στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Πορτογάλος προφυλάσσεται για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Σνάουτσνερ που έχει κάποιες ενοχλήσεις, ενώ έξω από την ομάδα παρέμειναν οι Σταφυλλίδης και Φιλομένο. Η αποστολή αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Αρίας, Ελ Ζαρ, Έτο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιτόλο.
Το πώς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ είναι ένα θέμα, καθώς ο Μάκης Χάβος έκανε κάποιες δοκιμές, χωρίς όμως να ανοίξει τα χαρτιά του και να δείξει σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού. Για τη θέση του τερματοφύλακα μπορεί ο Κρέσιτς να είχε ένα άσχημο βράδυ στο ΟΑΚΑ, όμως θα είναι και πάλι βασικός. Για το δεξί άκρο της άμυνας ο Σνάουτσνερ για το αριστερό ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Μαλεζάς. Μέχρι εδώ καλά. Από το κέντρο και μπροστά είναι το πρόβλημα και αυτό γιατί δεν έχει αποφασισθεί ακόμα η διάταξη του Δικεφάλου στον αγωνιστικό χώρο. Αν ο Χάβος αποφασίσει να πάει σε 4-4-2, ο Ίβιτς θα αγωνιστεί με τον Βιτόλο στο χώρο του κέντρου, δεξιά ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Ελ Ζαρ και στην κορυφή της επίθεσης οι Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης.

Σκόκο, Μπρέσκα τα βραβεία

Σκόκο, Μπρέσκα τα βραβείαΝάτσο Σκόκο και Μάριο Μπρέσκα αναδείχτηκαν καλύτερος παίκτης και καλύτερο γκολ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Λίγο έλειψε να κάνει... νταμπλ ο φορ της ΑΕΚ.



Όσον αφορά το καλύτερο γκολ, έγινε... ντέρμπι, καθώς το τέρμα του Μάριο Μπρέσκα επικράτησε αυτού του Σκόκο με πολύ μικρή διαφορά. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου συγκέντρωσε το 49,83% των ψήφων έναντι 48,23% του φορ της ΑΕΚ, στον οποίο δεν επέτρεψε να κάνει... νταμπλ με τα δυο βραβεία. Τελευταίος ήταν ο Κώστας Μήτρογλου με μόλις 1,94%.


Αναλυτικά:


τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ) 50,22 %
Φανούρης Γουνδουλάκης (Πανιώνιος) 42,38 %
Τουμέρ Μετίν (Λάρισα) 7,4 %


τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Μάριο Μπρέσκα (Ολυμπιακός Βόλου) 49,83 %
Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ) 48,23 %
Κώστας Μήτρογλου (Πανιώνιος) 1,94 %

«Ο Άρης έχει ανάγκη έναν προπονητή»

«Ο Άρης έχει ανάγκη έναν προπονητή»Για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, τον Σάκη Τσιώλη αλλά και την ανάγκη ενός προπονητή για την ομάδα, μίλησε ο εκτελεστικός διευθυντής του Αρη Γιάννης Κόντης.

«Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού. Αγωνιστικά μπορεί να βλέπουμε ότι υπήρχε προσπάθεια από την ομάδα αλλά δεν υπήρχαν αποτελέσματα και αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Ο Αρης πρέπει να κοιτάξει να κερδίσει τα παιχνίδια που απομένουν για να αξιοποιήσει όποιες ελπίδες έχει να μπει στα πλέι οφ».
Για τον Σάκη Τσιώλη: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και έχει φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο κοντά στην δική μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα.  Ο Αρης έχει ανάγκη από έναν προπονητή, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το προπονητικό».
Για τις φήμες περί υποψηφιότητάς του για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναικό:
«Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Το καλοκαίρι ο Αρης περνάει από μια διαδικασία αναδιάρθρωσης και θα πρέπει να δουμε πρώτα εκει τι θα γίνει»
Για την συνέχεια του Αρη: «Στόχος μας είναι καθαρά να πάρουμε τα πέντε παιχνίδια. Αν και η τύχη μας γύρισε την πλάτη στα προηγούμενα παιχνίδια, οι παίκτες θα δείξουν διάθεση και αλίμονο αν ο Αρης συζητάει για παραμονή μετά από τέτοια εμφάνιση εφέτος. Το ότι πετάξαμε βαθμούς εφέτος πετάξαμε…»