Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο Ανρί

Θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο ΑνρίΟ θρύλος της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί παραδέχθηκε ότι του λείπει η ζωή του στην Άρσεναλ και θα ήθελε να βρει μια ευκαιρία για να επιστρέψει με οποιονδήποτε ρόλο στους κανονιέρηδες.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο άσος των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς:
«Αγαπώ την ομάδα. Δυστυχώς ξέρουμε ότι έπρεπε να φύγω από την ομάδα αλλά παρόλο που έφυγα από την Άρσεναλ, δεν μπορείς να εγκαταλείψεις ποτέ πραγματικά την Άρσεναλ. Όποτε επιστρέφω νιώθω σαν να πάω στο σπίτι μου, είναι μια μεγάλη οικογένεια και έχω γίνει οπαδός της ομάδας. Ξέρω πως ήταν να κερδίζεις την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω τι σήμαινε για τους οπαδούς όταν παίζαμε εναντίον της Τότεναμ, τα ξέρω όλα αυτά.
Δεν μπορείς να το καταλάβεις από ένα ή δυο χρόνια, πρέπει να ζεις και να αναπνέεις Άρσεναλ για να το καταλάβεις αυτό. Εννοείται ότι θα ήθελα να γυρίσω.
Αγαπώ την ομάδα και απλά θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα, μετά από αυτά που μου έδωσε η ομάδα.
Ξέρω ότι η μέρα που θα φύγει ο Αρσέν θα είναι δύσκολη, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Θα είναι δύσκολο.
Αλλά, αν μια μέρα με θέλουν, απλά θέλω να επιστρέψω μια μέρα. Δεν ξέρω, απλά θέλω να επιστρέψω».

Μπάγερν Μονάχου : Λαμ: «Κάνουμε λάθη μόνοι μας»

Λαμ: «Κάνουμε λάθη μόνοι μας»Η Μπάγερν έχει χάσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και όπως δήλωσε ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ, δεν φταίει κανένας γιαυτό παρά μόνο οι ίδιοι! 

Ο αμυντικός της Μπάγερν τόνισε ότι εξαιτίας των λαθών που γίνονται έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς της η ομάδα του φέτος, με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Bundesliga.

«Πρέπει να ξανασκεφτούμε τον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε. Έχουμε ήδη σπαταλήσει πάρα πολλούς πόντους και έχουμε δεχθεί πολλά γκολ, λόγω των αμυντικών μας λαθών» δήλωσε στην “Bild”, ο Γερμανός μπακ, για να προσθέσει: «Παίρνουμε συχνά ρίσκα στα μετόπισθεν και μερικές φορές κάνουμε μόνοι μας τη ζωή μας δύσκολη. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε πάντα ελεύθερο συμπαίκτη. Μερικές φορές θα πρέπει απλά να διώχνουμε την μπάλα μακριά από την περιοχή μας».

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Τα «φώτα» στο Στάμφορντ Μπριτζ

Τα «φώτα» στο Στάμφορντ Μπριτζ  Ένα από τα πιο σημαντικά ντέρμπι στην Ευρώπη διεξάγεται σήμερα το βράδυ (21:45, Novasports 1) στο Λονδίνο. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούονται σε εξ αναβολής αγώνα για τη 18η αγωνιστική της Premiership. Υπό άλλες συνθήκες αυτό το ματς μπορεί να έκρινε και τον τίτλο, αλλά οι ''μπλε'' απέχουν 15 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή! Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2002 που η Τσέλσι κινδυνεύει να µην καταταγεί στην πρώτη τετράδα της βαθµολογίας που οδηγεί στο Τσάµπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι πρωτοπόροι γνωρίζουν καλά πως με νίκη θα αποσπαστούν επτά βαθμούς-έστω και με ματς παραπάνω-από την Άρσεναλ και θα είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Τα ''κακά'' παιδιά των ομάδων, Ασλεϊ Κόουλ και Γουέιν Ρούνει θα δώσουν το ''παρών'' στο αποψινό ντέρμπι, παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δράση τους. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπεναγιούν και Άλεξ, ενω ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια των Φέρντιναντ, Άντερσον, Παρκ, Έβανς και Βαλένσια, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Ράιαν Γκιγκς και Μάικλ Όουεν.

Σύμμαχος των ''μπλε'' είναι η παράδοση, καθώς μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Η τελευταία δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις πέντε από τις επτά τελευταίες επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την Premiership.

Ώρα κυπέλλου… Ή αλλιώς, πρώτη ώρα τελικού!


Οι ημιτελικοί έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, αφού οι αντίπαλοι είναι ισοδύναμοι. Κάποιοι θεωρούν πως ο ένας ημιτελικός είναι δυνάμει τελικός και πως ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα πάρει τον τίτλο, όμως στο ποδόσφαιρο όποιος υποτίμησε τον αντίπαλο το πλήρωσε ακριβά.



Στο "μεγάλο παιχνίδι" η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και η bet-at-home.com προτείνει να μπείτε γερά στο… κόλπο. Για να βοηθήσει έχει υψηλές αποδόσεις, με τον "άσο" να δίνει 2,25, το "Χ" να αποφέρει 2,80 και το "διπλό" να ανταμείβεται με 3,00.
Αν θέλετε κι άλλες επιλογές, το Πλεονέκτημα - Handicap (0:1) προσφέρει αντίστοιχα 4,20 για τη νίκη των γηπεδούχων, 3,55 για την ισοπαλία και 1,55 για τη νίκη των φιλοξενούμενων.
Η μονομαχία των "δικεφάλων" κυριαρχεί, όμως παιχνίδι για σκληρούς παίκτες (εντός κι εκτός γηπέδου) είναι και το Ατρόμητος - Ολυμπιακός Β. Η bet-at-home.com δίνει 2,30 τη νίκη της ομάδας του Περιστερίου, 2,85 την ισοπαλία και 2,90 τη νίκη της παρέας από τον Βόλο, που ως τώρα εντυπωσιάζει.
Πιο ψαγμένες επιλογές υπάρχουν πάντα από την bet-at-home.com, όπως για παράδειγμα το Under / Over (2,5), με το "1" να αποφέρει 1,50 και το "2" 2,35.
Για περισσότερες επιλογές, αναφορικά με τους πρώτους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και μια σειρά από αθλήματα που καλύπτει η bet-at-home.com, μπείτε στο επίσημο site της εταιρίας.
Σχετικά με την bet at home.comΗ bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

«Delije» και «Grobari» μαζί στις εξέδρες!

«Delije» και «Grobari» μαζί στις εξέδρες!Οι Σέρβοι δεν έμειναν στα λόγια, πέρασαν στην… πράξη και οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα με της Παρτιζάν παρακολούθησαν μαζί παιχνίδι, όπου και ανάρτησαν πανό... εκεχειρίας.
Το φιλικό του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στη Βοσνιακή, Λεοτάρ θα περάσει στην ιστορία, όχι φυσικά για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά γιατί δίπλα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν οργανωμένοι της Παρτίζαν. Ειδικότερα, στους 6000 «Delije» βρέθηκαν και 150 «Grobari» όπου και ανάρτησαν πανό εκεχειρίας, και κατά των οργάνων της Δικαιοσύνης. Οι οπαδοί των δυο ομάδων μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσαν δείχνουν πως έχουν αφήσει στην άκρη το μίσος τους, και στόχος τους είναι να μην βρεθούν και άλλα μέλη τους στη φυλακή λόγω σοβαρών επεισοδίων.

Στη λίστα της Μπάρτσα ο Σάντσες!


Στη λίστα της Μπάρτσα ο Σάντσες!Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης στην Ιταλία είναι ο Αλέξις Σάντσες και η Μπαρτσελόνα φέρεται να τον έχει βάλει στο στόχαστρο για το προσεχές καλοκαίρι!
Ο 23χρονος άσος της Ουντινέζε είχε κάνει από πέρυσι αισθητή την παρουσία του, στο Μουντιάλ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Χιλής και φέτος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις. Τελευταία ήταν αυτή στο Παλέρμο όπου σκόραρε τέσσερις φορές, φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και διατηρώντας την Ουντινέζε σε τροχιά Champions League.

Σύμφωνα με την Sport, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τον Χιλιανό επιθετικό και μάλιστα υπήρχαν scouts στο γήπεδο της Παλέρμο. Ο παίκτης σαφώς και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, όμως το μεγάλο εμπόδιο είναι οι απαιτήσεις της Ουντινέζε, οι οποίες αγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ.

Ιταλία: Βήμα τίτλου για Μίλαν


Βαρέθηκε να σκοράρει η Ουντινέζε απέναντι στο Παλέρμο, το οποίο και φιλοδώρησε με επτά (!) γκολ εκτός έδρας! Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η Γιουβέντους από την Μπολόνια με 2-0 στο «Ολίμπικο» του Τορίνο. Τα γκολ για την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι σημείωσε ο πρώην παίκτης της «Μεγάλης Κυρίας», Μάρκο Ντι Βάιο.



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής: 
Σάββατο 26/02
Γιουβέντους - Μπολόνια 0-2 
(49' και 66' Ντι Βάιο)
 
Κυριακή 27/02
Κατάνια - Τζένοα 2-1 
(51' Μάξι Λόπες, 55' Μπεργκέσιο / 19' Φλόρο Φλόρες)
Ρόμα - Πάρμα 2-2 
(19' πέν. Τότι, 36' Ζουάν / 74' και 79' Αμάουρι)
Παλέρμο - Ουντινέζε 0-7 
(10', 41' και 60' πέν. Ντι Νατάλε, 19', 28, 42' και 48' Αλέξις Σάντσες)
Μπρέσια - Λέτσε 2-2 
(17' Καράτσολο, 18' Τζομπόλι / 31' Κόρβια, 70' Μουνάρι)
Κάλιαρι - Λάτσιο 1-0 
(40' αυτ. Αντρέ Ντίας)
Μπάρι - Φιορεντίνα 1-1 
(87' Γκεζάλ / 21' Τζιλαρντίνο)
Τσεζένα - Κιέβο 1-0 
(90' πέν. Λουΐς Χιμένες)
Σαμπντόρια - Ίντερ 0-2 
(73' Σνάιντερ, 94' Ετο'ό)
Δευτέρα 28/02
Μίλαν - Νάπολι 3-0 
(49' Ιμπραχίμοβιτς, 77' Μπόατενγκ, 79' Πάτο)

Οι προτάσεις της ημέρας για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριάδα 1
Γράφει η συντακτική ομάδα του τζογαδόρου 13:45 Τρίτη, 01 Μαρ 11,  (0)
113  ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G
142  ΝΟΒΑΡΑ – ΠΟΡΤΟΓΚΡΟΥΑΡΟ  1
156  ΣΕΒΙΛΛΗ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  1

Ο χειμώνας «έφαγε» τον Γκέκα!

Ο χειμώνας «έφαγε» τον Γκέκα!Στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ του γερμανικού ποδοσφαίρου που έμειναν άσφαιροι μετά το… χειμώνα είναι σύμφωνα με την Bild ο Φάνης Γκέκας, με τους Γερμανούς να τονίζουν πως ο 30χρονος Έλληνας δεν είναι η εξαίρεση.
Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό παρατήρησαν οι συνάδελφοι της γερμανικής Βild τονίζοντας σε θέμα που έφτιαξαν πως με αρχηγό τον Γκέκα, υπάρχει μια ομάδα παικτών που παρότι σκόραραν κατά βούληση στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, πλέον έχουν σιγήσει και τα δεδομένα για αυτούς έχουν αλλάξει άρδην.
Μάλιστα επισημαίνεται πως στην ίδια μοίρα με τον Γκέκα είναι και οι Χούντελαρ και Λάκιτς, οι οποίοι συνιστούν τον κανόνα των παικτών που τους... έφαγε ο χειμώνας και με την έναρξη του β’ γύρου στην Μπουντεσλίγκα εμφανίζονται αγνώριστοι.
«Ο 30χρονος επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν στην πρώτη θέση των σκόρερ της Μπουντεσλίγκα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει 14 γκολ. Αλλά από τη στιγμή που "έσπασε" ο χειμώνας δεν έδωσε τίποτα περισσότερο. Το τελευταίο του γκολ το πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ πριν από 7 αγωνιστικές. Αλλά αυτός δεν είναι η εξαίρεση…» αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας και συνεχίζει:
«Επίσης ο 27χρονος Λάκιτς της Καϊζερσλάουτερν εξαφανίστηκε στο β΄γύρο. Αρχικά είχε πετύχει 11 γκολ και στο δεύτερο μισό είναι στο μηδέν! Ακόμη περισσότερο, ο Ολλανδός άσος της Σάλκε, Κλας Γιαν Χούντελαρ είχε πετύχει 7 γκολ και πλέον έχει να σκοράρει εδώ και 12 ματς… Πάντως, όσον αφορά τον Γκέκα, παρά την αφλογιστία του παραμένει 3ος στη λίστα των σκόρερ με τα 14 του γκολ, πίσω από τον Γκόμεζ (18) και τον Μπάριος (14)».

Θέλει Μπάστος η Λίβερπουλ

Θέλει Μπάστος η ΛίβερπουλΝέα σημερινά δημοσιεύματα στα γαλλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη πρότασης της Λίβερπουλ προς τη Λιόν αναφορικά με τον Μισέλ Μπάστος.
Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος διανύει εξαιρετική περίοδο με τους «Λιονέ», είναι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και συγκεκριμένα του Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τον διεθνή άσο. Για την απόκτησή του απαιτείται το ποσό των 17 εκατ. ευρώ.
Στη λίστα της διοίκησης βρίσκονται και τα ονόματα των Ταγέ Ταϊβό και Χοσέ Ενρίκε, με τον Μπάστος ωστόσο να είναι η πρωταρχική επίλογη της ομάδας του Μερσεϊσάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ




Παγκόσμιο πρωτάθλημα: Σκι αντοχής,13:45 Eurosport 1

Βόλεϊ - Champions League,19:00 Γιαστρζέμπιε vs Νόλικο

Μπάσκετ - Eurocup,19:00 Πανελλήνιος Γ.Σ vs Αλμπα Βερολίνου

Μπάσκετ - Eurocup,19:00 Eurosport 2 Χέμοφαρμ vs Γκραν Κανάρια

Μπάσκετ - Eurocup,20:30 Eurosport 2 Εστουδιάντες vs Γαλατασαράι

Μπάσκετ - Eurocup,20:30 Καζέρτα vs Νίμπουρκ

Μπάσκετ - Eurocup,20:30 Ούνικς Καζάν vs Τσεντεβίτα

Μπάσκετ - Eurocup,21:00 Μπένετον Τρεβίζο vs Καχασόλ

Μπάσκετ - Eurocup,21:00 Γκέτινγκεν vs Μπουντιβέλνικ

Ποδόσφαιρο - Primera Division,21:00 conn-x TV Sport 1 Εσπανιόλ vs Μαγιόρκα

Μπάσκετ - Eurocup,21:00 Αρης vs Λε Μαν

Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Γερμανίας,21:30 conn-x TV Sport 2 Ντούισμπουργκ vs Κότμπους

Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Αγγλίας,21:30 ΣΠΟΡ+ Εβερτον vs Ρέντινγκ

Ποδόσφαιρο - Premier League,21:45 Novasports 1 Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γ.

Ποδόσφαιρο - Primera Division,23:00 conn-x TV Sport 1 Σεβίλλη vs Σπόρτιγκ Χιχόν

Μαρινάκης ΙΙΙ, τα... αδημοσίευτα!

Μαρινάκης ΙΙΙ, τα... αδημοσίευτα!Νέες ατάκες από Μαρινάκη στο Δ.Σ. έρχονται στην επιφάνεια! Χαρακτήρισε τα επεισόδια στο Καραϊσκάκη «δύο δευτερολέπτων», διευκρίνισε ότι δεν ζήτησε συγγνώμη και απαίτησε τιμωρία του Τσινιάρη γιατί επέτρεψε να γίνει γύρος θριάμβου στο ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέταξε τα «καρφιά» του προς όλες τις κατευθύνσεις και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος για τον χειρισμό των μεθεόρτιων του ντέρμπι, κάτι που του χαλάει το προφίλ του, όπως τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής είπε: «Δεν ζήτησα συγνώμη, παραδέχτηκα ότι έκανα παρορμητικές δηλώσεις που δεν έπρεπε. Ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερο σωματείο. Έχει κάνει τα περισσότερα. Ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη έγινε για δύο δευτερόλεπτα. Έχει χαλάσει το προφίλ μου, βγαίνουν ανακοινώσεις στα αγγλικά και τις έχουν διαβάσει μέχρι και επενδυτές των εταιριών μου στη Νέα Υόρκη».
Επίσης, ο Μαρινάκης ζήτησε την παραίτηση του Τεροβίτσα και στη συνέχεια μίλησε για την ανακοίνωση της ΚΕΔ, η οποία βγήκε το Σάββατο και δημοσιοποίησε τις τιμωρίες των διαιτητών του ντέρμπι.
Για τον Τεροβίτσα είπε μεταξύ άλλων: «Να κατονομάσεις όλες τις κακές διαιτησίες. Μόνο για το ντέρμπι βγήκες να μιλήσεις».
Ακόμη, ειρωνεύτηκε τον Παναθηναϊκό για τη στάση του στη Σούπερ Λίγκα και είπε: «Έφυγε στη μέση της συνεδρίασης και δεν έχω καταλάβει αν θα έρχεται ή δεν θα έρχεται».
Για τους δημοσιογράφους είπε: «Αυτά τα δημιουργούν οι δημοσιογράφοι που ζουν από το ποδόσφαιρο. Μου έχουν χαλάσει την εικόνα, γιατί δημοσιεύονται πράγματα που δεν ευσταθούν».
Για τον Δαλούκα πρόσθεσε: «Παραιτήθηκε, δεν τον έδιωξε κανένας».
Για τον Κοτσόλη: «Ψήφισα για να περάσει να μη δυναμιτίσω το κλίμα στο ντέρμπι, αλλά οΠαναθηναϊκός δεν το εκτίμησε».
Τέλος, επανερχόμενος στο θέμα της διαιτησίας και την ανακοίνωση του Σαββάτου, υπογράμμισε: «Η ανακοίνωση αυτή φοβίζει τους διαιτητές και είδαμε πώς σφύριξαν το Σαββατοκύριακο οι Τσινιάρηδες και οι Παμπορίδηδες. Ανυσηχώ για το πώς θα σφυρίζουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», ανέφερε στο ΔΣ και ζήτησε την τιμωρία του Τσινιάρη και του Παμπορίδη. Ειδικότερα όμως του Τσινιάρη, διότι επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να κάνουν το γύρο του θριάμβου.
Διαβάστε δύο ακόμη αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Μαρινάκης στο ΔΣ: ΕΔΩ και ΕΔΩ

Φερέιρα έως το 2012

Φερέιρα έως το 2012Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν χρειάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ισχύ μέχρι το 2012, ωστόσο υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει στις δυο πλευρές να λύσουν το συμβόλαιο νωρίτερα αν δεν είναι ευχαριστημένες.
Όπως αποκαλύπτει η «Sportday» ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζεσουάλντο Φερέιρα για να συνεχίσει η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών καθώς το συμβόλαιο τους έχει ισχύ μέχρι το 2012.
Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών έλεγε ότι αν δεν είναι ευχαριστημένες από την συνεργασία θα μπορούσαν το καλοκαίρι να λύσουν την συνεργασία τους για ένα ποσό μικρότερο από την αποζημίωση που θα χρειαζόταν κανονικά.
Η ρήτρα αυτή αγγίζει τις 400.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός θα ήταν υποχρεωμένος να την καταβάλει εάν έλυνε την συνεργασία του με τον Πορτογάλο το καλοκαίρι. Ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν την ρήτρα καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την συνεργασία με τον Φερέιρα.

Χωρίς Βιεϊρίνια με ΑΕΚ

Χωρίς Βιεϊρίνια με ΑΕΚ Χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος έχει θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει στη Θεσσαλονίκη.
Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος αποδείχτηκε σοβαρός μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα (1/3) το πρωί. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει θλάση α’ βαθμού και θα χρειαστεί κάποιο διάστημα μέχρι να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό.
Επίσης δεν προπονήθηκαν οι Φιλομένο και Σταφυλλίδης, ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προπονήθηκε κανονικά. Στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου δεν μετέχουν και άλλοι παίκτες. Πρόκειται για τους Μαλεζά, Έτο, σε μία επιλογή του προπονητή, ενώ έξω έμειναν και οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Βιτόλο που κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Κρέσιτς, Γιακουμή, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Μωυσιάδη, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι και Σνάουτσνερ.

«Κοιτάει» Πετρόπουλο η ΑΕΚ

«Κοιτάει» Πετρόπουλο η ΑΕΚΜέρα με τη μέρα ο Ισμαέλ Μπλάνκο απομακρύνεται από την ΑΕΚκαι στην «Ένωση» ήδη έχουν αρχίσει και κοιτάνε την επόμενη ημέρα. Για τη γραμμή κρούσης το όνομα που έχει προκριθεί είναι αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου.
Ο 25χρονος επιθετικός χαίρει της απόλυτης εκτίμησης στην «Ένωση» και εφόσον το καλοκαίρι μείνει ελεύθερος τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Ο Πετρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην Ένωση θεωρούν ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι φήμες μεταξύ της ΑΕΚ και του πρώην άσου του Αιγάλεω έχει υπάρξει προσέγγιση από τον περασμένο Γενάρη, ενώ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε εκφράσει την επιθυμία να τον φέρει στην ομάδα το διάστημα που βρισκόταν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Στην προπόνηση του Άρη ο Super 3

Στην προπόνηση του Άρη ο Super 3Στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου βρέθηκε σήμερα (1/3) αντιπροσωπεία του Super 3, με σκοπό να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το μήνυμα ήταν σαφές σε Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές: «να μπει η ομάδα στη διαδικασία των πλει οφ».
Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ και σας μεταφέρει τα όσα ειπώθηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές του Άρη. «Nα ξεχάσετε την όποια πορεία μέχρι τώρα έχετε διαγράψει στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνετε το 6 στα 6 για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ, και τη νέα χρονιά η ομάδα να βγει και πάλι στην Ευρώπη. Είμαστε στο πλευρό σας. Δώστε τα όλα χωρίς μεγάλα λόγια. Θέλουμε να σας βλέπουμε να καταθέτετε την ψυχή σας σε κάθε παιχνίδι. Είσαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δείξετε πάθος για εμάς σε όλα τα παιχνίδια και σε όλη τη διάρκεια καθενός από αυτά, αλλιώς…»
Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να πετύχει το απόλυτο και ο Άρης να συμμετάσχει στα πλέι οφ, ώστε του χρόνου να συμμετέχει ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.