Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πωλείται με 15 εκ. ευρώ ο Ματουιντί

Πωλείται με 15 εκ. ευρώ ο ΜατουιντίΟ πρόεδρος της Σεντ Ετιέν Ρολάντ Ρομεγιέρ ακούει πως  η μισή Αγγλία θέλει τον Μπλεζ Ματουιντί και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις τόνισε πως η τιμή εκκίνησης για τον δυναμικό μέσο είναι τα 15 εκ. ευρώ.



Ποσό που είναι  μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής, για τον Ματουιντί τουλάχιστον. Ο ίδιος ο 24χρονος μέσος πάντως έχει δηλώσει ανοικτά πως θα σκεπτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σο αγγλικό πρωτάθλημα αλλα σε μια ομάδα που θα έχει κάθε χρόνο στόχο τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Άρσεναλ και Λίβερπουλ θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους  αλλά με το… τιμολόγιο που «έκοψε» για τον Ματουιντί ο Ρομεγιέρ μάλλον θα τον δούμε και του χρόνου στο «Ζαφρουά Γκισάρ»: «Το σωστό αντίτιμο για την παραχώρηση του είναι τα 15 εκ. ευρώ. Δεν συζητώ για κανένα ποσό κάτω από αυτό»,δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος των  «στεφανουά».

Αισιόδοξος ο Σουάρεζ

ΣΟΥΑΡΕΖΟ Λουίς Σουάρεζ εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Λίβερπουλ μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.
«Θεωρώ ότι η παρουσία μας στο δεύτερο μισό της χρονιάς ήταν καλή. Παίξαμε καλά και πιστεύω ότι είχαμε την απόδοση που πρέπει να έχουμε σε όλη τη διάρκεια μιας χρονιάς για να είμαστε διεκδικητές του τίτλου», δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Και πρόσθεσε:
«Είναι κάτι αισιόδοξο για τη νέα χρονιά και αν διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα τότε θεωρώ ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να τα πάμε καλά».
Αναφερόμενος στην επιτυχία του Αγιαξ ο Σουάρεζ είπε:
«Πήρα ένα μετάλλιο αλλά είμαι ο πρώτος που λέω ότι το πρωτάθλημα ανήκει στην υπόλοιπη ομάδα και στον προπονητή της, Φρανκ Ντε Μπουρ.
Είναι δίκαιο να πει κανείς ότι πήρα μέρος και έπαιξα σε λίγα παιχνίδια όμως θα ήθελα πραγματικά να παίξω σε περισσότερα για να αξίζω αυτό το μετάλλιο. Τα εύσημα πάνε στην ομάδα».

Top 10: Τα πιο σέξι αθλητικά οπίσθια

Οι αθλήτριες δεν μας εντυπωσιάζουν μόνο με τις επιδόσεις, αλλά και με τα καλλίγραμμα σώματά τους. Ποιες όμως έχουν τους πιο καλογυμνασμένους γλουτούς; Δες την δεκάδα που σου ετοιμάσαμε...

Aρ. 10 : Ελένα Ισινμπάγιεβα

Η «τσαρίνα των αιθέρων», όπως την χαρακτηρίζουν την Ελένα Ισινμπάγεβα, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιδόσεις της, τις χάρες της αλλά και τα κάλλη της. Το 2005 έγινε η πρώτη αθλήτρια του επί κοντώ που κατάφερε να καταρρίψει το φράγμα των 5 μέτρων. Το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, πέτυχε άλμα 5,05 μ. και κατέρριψε ξανά το παγκόσμιο ρεκόρ, κερδίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ψηφίστηκε ως η καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς 2009 από την Διεθνή Ένωση Αθλητικών Συντακτών.


Aρ. 9 : Νάταλι Γκούλμπις

Η Αμερικανίδα τενίστρια με τις λετονικές ρίζες αναδείχθηκε στην πιο σέξι αθλήτρια το 2008. Οι σκληρές προπονήσεις της την έχουν κάνει να έχει και τους πιο τέλειους γλουτούς, όπως ήταν αναμενόμενο. Το εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη είναι πως δεν έχει γίνει διάσημη για τις επιδόσεις της στα γήπεδα αλλα για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που έχει κάνει για λογαριασμό ημερολογίων, γεγονός που έπαιξε άλλωστε σημαντικό ρόλο στο να 'κλείσει' το 2007 με συνολικές απολαβές 2,3 εκ.ευρώ!


Aρ. 8 : Σερένα Ουίλιαμς

Η Αφροαμερικανίδα αθλήτρια του τένις είναι νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης από το 2009 στις γυναίκες και έχει κατακτήσει συνολικά 25 τίτλους Γκραν Σλαμ, 12 στο απλό, 11 στο διπλό μαζί με την αδερφή της, 2 στο διπλό μικτό και 2 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο διπλό γυναικών. Αυτό όμως που κερδίζει τα βλέμματα εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματά της εντός γηποέδου, είναι και τα ζουμερά οπίσθιά της. Δεν συμφωνείτε;

Aρ. 7 : Μαρία Τσιαρτσιάνη

Η Μαρία Τσιαρτσιάνη έχει καταφέρει να κερδίσει την 2η θέση σε Τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volleyball στην Πορτογαλία, 3η θέση σε Τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volleyball στην Ινδονησία, δυο φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος και να αγωνιστεί σε 9 τελικούς Master κατακτώντας τους 5. Όλες οι προηγούμενες διακρίσεις της ήταν με συμπαίκτρια την Θάλεια Κουτρουμανίδου. Μετά την αποχώρηση της Βάσως Καραντάσσιου από την ενεργό δράση η Βίκυ Αρβανίτη επέλεξε τη Μαρία ως παρτενέρ της στην εθνική ομάδα.


Aρ. 6 : Μαρία Σαραπόβα

Παρά τις οικονομικές δυσχέρειες της οικογένειας, η Μαρία Σαραπόβα δεν έλαβε ένα συμβατικό δώρο σε ηλικία 4 ετών. Η ρακέτα που της πρόσφεραν έγινε προέκταση του χεριού της, μέχρι να την αφήσει(;) γιατί πλέον ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Η 23χρονη Ρωσίδα διδάχθηκε τα πρώτα μυστικά από τη σπουδαία Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, προτού μεταναστεύσει στη Φλόριντα και την περίφημη ακαδημία Nick Bollettieri. Ο πατέρας της έπλενε πιάτα για να πληρώσει το δάνειο των διδάκτρων και η μητέρα της έλαβε δύο χρόνια μετά βίζα για τις Η.Π.Α.. Όμως πλέον την καμαρώνουν περισσότερο στις πασαρέλες, αφού μετά το Wimbledon του 2004, το Αμερικανικό Όπεν το 2006 και το αντίστοιχο της Μελβούρνης το 2008, χτύπησε στον ώμο και κυριάρχησε στις… φωτογραφήσεις, έχοντας πέρυσι 26εκατ.δολ. κέρδη από χορηγούς και υπογράφοντας τον Γενάρη του 2010 8ετές συμβόλαιο με την Nike έναντι 70εκατ.!!! Ενώ φωτογραφήθηκε πρόπερσι για το φημισμένο τεύχος του Sports Illustrated με μαγιό.


Aρ. 5 : Καρολίνα Σαλγκάδο

Είναι δυνατόν να κάνουμε αφιέρωμα στα πιο hot οπίσθια του αθλητισμού και να μην έχουμε μια Βραζιλιάνα; Γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε την βολεϋμπολίστρια Καρολίνα Σαλγκάδο που έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με το ελληνικό δίδυμο του beach volley. Η Καρολίνα κρατά την παράδοση της οικογένειας, που και η μητέρα της αλλά και η γιαγιά της είχαν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Επόμενος στόχος της το χρυσό μετάλλιο στους επόμενους Ολυμπιακούς.


Aρ. 4 : Άνα Ιβάνοβιτς

Παράλληλα με το τένις, η Άνα Ιβάνοβιτς συνεχίζει τις σπουδές στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου. Μονάχα που καλή η θεωρία των μαθημάτων, αλλά η 23χρονη Σέρβα έχει κλίση στην πρακτική και είναι εκατομμυριούχος προτού καν πάρει το πτυχίο της. Η Ιβάνοβιτς έφτασε ως το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης το 2008, κατακτώντας την ίδια χρονιά το Rolland Garros. Όμως, παρά την πτώση της στο Νο45, παραμένει στην κορυφή στις περισσότερες λίστες για την πιο σέξι τενίστρια του κόσμου! Εκτός των κερδών της από το άθλημα, άλλαξε εταιρεία αθλητικών ειδών (από τη Nike στην Adidas) το 2006 και πέρυσι φωτογραφήθηκε με μαγιό για το σχετικό τεύχος του περιοδικού Sports Illustrated Φέτος αποφάσισε να βγάλει στη φόρα τα «άπλυτα» του γυναικείου τένις, μιλώντας για λυκοφιλίες και τεράστιο ανταγωνισμό για τον… καθρέφτη που θα ονομάσει την ωραιότερη και θα χαρίσει δόξα και πρωτοσέλιδα μόδας.


Aρ. 3 : Λερίν Φράνκο

Η Λερίν Φράνκο είναι η πιο καυτή ακοντίστρια, ίσως και η πιο sexy αθλήτρια αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Γεννημένη στη Παραγουάη την 1η Μαρτίου του 1982, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τον πρωταθλητισμό και συγκεκριμένα με το ακόντιο, όπου απέσπασε πολλές διακρίσεις σε αγώνες. Ένα τέτοιο όμως κορμί δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Η 28χρονη Φράνκο ήταν δεύτερη για τα καλλιστεία της Παραγουάης το 2006 και συμμετείχε στο παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Μπικίνι. Δεν αμφιβάλουμε καθόλου... Αν και οι επιδόσεις της στο ακόντιο χρειάζονται βελτίωση, ανυπομονούμε να την δούμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012...


Aρ. 2 : Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Μέσα σε τρία μόλις χρόνια (2003) κατάφερε να σημειώσει την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ένα ατύχημα όμως της στέρησε την συμμετοχή. Το 2007 επανήλθε στη ενεργό δράση και κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου απολαμβάνουμε το καλλίγραμμο σώμα και ιδιαίτερα τους τέλειους γλουτούς της!


Aρ. 1 : Αμάντα Μπίαρντ

Το όνομά της Καλιφορνέζας καλλονής ίσως και να σας λέει κάτι. Αν προσέξετε όμως περισσότερο την φωτογραφία της τότε μπορεί να καταλάβετε για ποια μιλάμε. Η Αμερικανίδα σε τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1996-2000-2004-2008) έχει κατακτήσει επτά μετάλλια, αλλά μάλλον τη θυμάστε καλύτερα από τις συχνές γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίσεις της! Σε κάθε ευκαιρία είτε προτάσσει τα στήθη της είτε γυρίζει την πλάτη για να δείξει τους άψογους γλουτούς της. Γι' αυτό και κατέχει επάξια την πρώτη θεσή αυτού του τοπ 10!


Θέλει Ιντσάγκι η Φιορεντίνα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα βρίσκεται οΦίλιπο Ιντσάγκι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ιταλικών ΜΜΕ.
Οι ιθύνοντες των «Βιόλα» όπως όλα δείχνουν θα προβούν στην παραχώρηση του Τζιλαρντίνο με τον αντικαταστάτη του να προορίζεται στο όνομα του 37χρονου επιθετικού της Μίλαν.  Η έκδοση Diretta News αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές με το θέμα ωστόσο να παρουσιάζει δυσκολίες.

«Με πείσμα και διάθεση ο Ζαγοράκης...»

Με εγκωμιαστικά σχόλια για τις προσπάθειες που κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για ένα καλύτερο μέλλον στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Libero 107,4 το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης:

Για το γεγονός ότι ακριβώς πριν από τέσσερα χρόνια ανέλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης: «Επί πολλά χρόνια, έζησα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές. Πριν από τέσσερα χρόνια που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τον Ζαγοράκη, για να βοηθήσω, δέχτηκα να συμμετέχω και εγώ.
Μια τετραετία, που αν εξαιρέσουμε την πρώτη χρονιά, που και εμείς καινούργιοι ήμασταν, δεν γνωρίζαμε κάποια πράγματα, που ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με πολλά προβλήματα, όχι μόνο οικονομικά αλλά και οργανωτικά και αγωνιστικά. Η επόμενη τριετία ήταν πάρα πολύ όμορφη για μένα. Ήμουν χαρούμενος και περήφανος που υπηρετούσα αυτόν το σύλλογο που αγάπησα από πολύ μικρός».

Για το αν υπήρχε κάποια προεργασία τότε: «Ήταν ξαφνικά όλα. Είχα πάει στο σπίτι του και φεύγοντας το συζητήσαμε. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα και εγώ ήθελα να βοηθήσω. Στην πρόταση ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Για το αν ήταν επιλογή Ζαγοράκη ο ίδιος: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο, πήγα σπίτι του και μιλήσαμε για τα θέματα του ΠΑΟΚ και από τότε συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από ό,τι μου ζητηθεί. Επί δυόμισι χρόνια ήμουν υπεύθυνος συνδέσμων και σιγά-σιγά όλα φάνηκαν ότι δουλεύουν καλά στο οργανωτικό, στο αγωνιστικό και στο οικονομικό».

Για την πρώτη κακή χρονιά: «Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη σε όλους τους τομείς. Μπαίναμε στα γραφεία όλοι μαζί και αναρωτιόμασταν πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Είχαμε τότε τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον παρακαλούσαμε ουσιαστικά να μας πει κάτι καλό. Καθρέφτης ήταν το αγωνιστικό και όταν αυτό δεν πηγαίνει καλά πώς να πάνε τα υπόλοιπα. Το ξεπεράσαμε όμως, γιατί όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί ως έναν βαθμό και συνεχίζουμε».

Για την κορυφαία και τη χειρότερη στιγμή: «Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Την πρώτη χρονιά που αναλάβαμε με τις συνεχόμενες ήττες, δεν μπορούσαμε να το αντιληφθούμε. Αλλά το πείσμα του προέδρου έφερε και τις επιτυχίες, όπως την πρόκριση μέσα στην Πόλη, που ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Δεν είναι μόνη πρόκριση στη Φενέρ. Οι νίκες στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου κάποτε χάναμε με κατεβασμένα χέρια και τώρα νικούσαμε, ήταν και αυτές πολύ σημαντικές».

Για το αν άλλαξε ο Ζαγοράκης σε σχέση με πριν από τέσσερα χρόνια: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι εμένα με ξάφνιασε, γιατί ήταν ποδοσφαιριστής και ξαφνικά έγινε πρόεδρος σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Διοικητικά ένιωθα ότι ήταν χρόνια. Το λέω και το εννοώ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πώς χειριζόταν τα θέματα της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και αυτό δεν είναι κομπλιμέντο».

Για το αν o Ζαγοράκης έχει την ίδια διάθεση να συνεχίσει: «Τώρα έχει περισσότερη. Αυτό διακρίνω από τα λεγόμενά του και έχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να συνεχίσει. Είναι κίνητρο η ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης είναι πολύ πεισματάρης και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κάνει τώρα νέα αρχή: «Θα είναι μια καινούργια τριετία, με ένα νέο πλάνο, αλλά δεν θέλω να πω κάτι γιατί μέσα στην εβδομάδα θα τα πει ο πρόεδρος. Δεν συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά παντού. Ωστόσο είναι καλύτερο να τα πει ο ίδιος».

Για τη συνέχεια: «Υπήρξαν στιγμές που και εγώ μπορεί να είπα κάτι στον πρόεδρο, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και την ίδια διάθεση στη διοίκηση του ΠΑΟΚ».

«Πρωταθλητής στις... χορηγίες ο Άρης!»

Για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για το αντίστοιχο των χορηγιών μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιώργος Ελευθερούδης.
Ο ισχυρός άνδρας του Άρη με τοποθέτηση του στον ραδιοφωνικό σταθμό«Libero», τόνισε χαρακτηριστικά
«Το ευχάριστο είναι ότι έχει πάρα πολύ κίνηση. Είναι εντυπωσιακή και δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μία τέτοια μέρα, που είναι αργία, ο κόσμος έρχεται και αγοράζει διαρκείας. Αν αναλογιστεί ότι ο Αρης για πρώτη φορά φέτος δεν έχει ανανεώσει, ούτε ανακοινώσει κάποιο παίκτη, σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας, αυτά είναι σε πολύ καλό επίπεδο.
Έχουν ξεπεράσει εδώ και 2-3 μέρες τα 1.000 σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και μέρα με τη μέρα πάμε καλύτερα. Πρώτη φορά δώσαμε τόσο μεγάλο διάστημα προσφορών, πάνω από έναν μήνα. Η διαφορετικότητα της διοίκησης είναι αυτό που ζούμε και δημιουργούμε τώρα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ψυχολογία του φιλάθλου τονίζεται από τις μεταγραφές. Και σε συνδυασμό ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάμε ακόμα καλύτερα».
Για τις χορηγίες: «Ο Αρης βρίσκεται σε ένα σημείο, που είναι από τα καλύτερα στην ιστορία του. Η περσινή χρονιά ήταν κορυφαία. Φτάσαμε να έχουμε 29 χορηγούς, αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αν καταφέρουμε, που θεωρώ ότι θα γίνει, να ξεπεράσουμε τα περσινά δεδομένα, πιστεύω ότι όλη η διοίκηση θα πρέπει να πάρει βραβείο. Σε μία τέτοια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Αρης δεν θα έχει σημείο στην φανέλα του που θα μείνει ακάλυπτο».
Για την προετοιμασία :
«Ο Αρης στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάνει την πιο ακριβή και πιο επικερδή προετοιμασία. Θα γίνει τριπλή προετοιμασία με το Καρπενήσι 15 μέρες, όπως και σε ένα από τα πιο ακριβά αθλητικά κέντρα αυτό του Ζέεφελντ, αλλά και 10 μέρες περίπου στην Ιταλία, όπου θα παίξει δύο πολύ δυνατά φιλικά, τα οποία ήδη έχει δεσμεύσει και θα υπογραφεί το συμβόλαιο. Το θέμα αν θα μεταδοθούν είναι καθαρά του ατζέντη, αφού  ο Άρης  παίρνει χρήματα».
Ο Αρης φέρνει μεγάλα ονόματα. Έχει φέρει το μεγαλύτερο όνομα της Λατινικής Αμερικής και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου την Μπόκα Τζούνιορς. Το χρονικό διάστημα 30 με 4 του μήνα είναι προσκεκλημένη στην Αγγλία στο "Emirates tournament", στο γήπεδο της Άρσεναλ. Έχουμε πρόταση από την Ιντεπεντιέντε να την φέρουμε Θεσσαλονίκη, την οποία δεν έχουμε βγάλει προς τα έξω. Έχουμε συζητήσεις και με δύο μεγάλες ομάδες της Ιταλίας και υπάρχει περίπτωση να έρθουν».

Θέλει τον Κάλα ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον στόπερ της Σεβίλλης, Κάλα, και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον παίκτη αλλά και για άλλους του ισπανικού συλλόγου.
Ο προπονητής της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Orgullo de Νervion και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, όταν ρωτήθηκε για τον κεντρικό αμυντικό των Ανδαλουσιανών: «Ο Κάλα; Φυσικά και ενδιαφέρομαι για τον παίκτη. Ενδιαφερόμαστε για αρκετούς ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, αλλά έχουμε επίγνωση των οικονομικών μας ορίων».
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Λαουτάρο Ακόστα.

Μπιάρσμιρ: «Λογικό που επιστρέφω»

Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Νορβηγίας ο Ματίας Μπιάρσμιρ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός αμυντικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και πάλι στη Ρόζενμποργκ και μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα
«Έχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο στην Ελλάδα, οπότε είναι λογικό για μένα να επιστρέψω εκεί. Ήξερα ότι θα έμενα εδώ μόνο ένα χρόνο, αν και αυτό δεν ήταν 100% σίγουρο. Θα φανεί αργότερα αυτό. Βέβαια είδατε ότι δεν πήγε και πολύ καλά η φετινή χρονιά. Δεν πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής παρά το γεγονός ότι δεν είχα κακή απόδοση». 

ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σύμφωνος για τρεις ποδοσφαιριστές να φύγουν από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Όσο και αν προσπαθούν να τους κρατήσουν στον Πειραιά, σύμφωνα με τον sportdog, ο Ισπανός προπονητής το έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Ντένις Ρόμενταλ, Μάρκο Πάντελιτς και Ράφικ Τζιμπούρ δεν είναι στα πλάνα του.

Μπορεί βέβαια σε πρόσφατη συνέντευξή του να είπε πως είναι καλυμμένος με Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς στην επίθεση, αλλά η αλήθεια είναι πως για τους δύο τελευταίους δεν καίγεται κιόλας.

Στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους αρμοδίους των "ερυθρολεύκων" για την παραπάνω τριάδα (Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Τζιμπούρ) o Βαλβέρδε ήταν σαφέστατος.

Η επιθυμία του είναι να φύγουν και στις θέσεις τους να έρθουν άλλοι που θα ταιριάζουν περισσότερο στο
 σύστημα και στις απαιτήσεις του.ι στις απαιτήσεις του.

Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Σάντσες

Περιμένει τον Ολυμπιακό  ο ΣάντσεςΟ μάνατζερ του Κάρλος Σάντσες ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα, όπου και θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Διαβάστε περισσότερα στο Οnsports.gr.

Ολα για Σάντσες η Σίτι

Ολα για Σάντσες η ΣίτιΔυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες έκανε η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.


Οι διοίκηση των «πολιτών» έπειτα από κουβέντα που είχε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και αφού έλαβε τη σύμφωνη γνώμη του αποφάσισε να προσφέρει 28 εκ. ευρώ και την ελευθέρας του Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος μέσος ανήκει στη Σίτι και φέτος αγωνίστηκε με επιτυχία ως δανεικός στη Ρέιντζερς.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες την Ουντινέζε έχουν θέσει ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του Χιλιανού σταρ τα 35 εκ. ευρώ και ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών»  θεωρεί πως με την παραχώρηση του Βάις «ισοσκελίζει» τις απαιτήσεις των «μπιανκονέρι» του Φρίουλι.
Εφόσον οι δύο σύλλογοι συμφωνήσουν θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις των Άγγλων με τους εκπρόσωπους του διεθνή επιθετικού. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως το ύψος του συμβολαίου που θα «πέσει» στο τραπέζι αγγίζει τα 3.5 εκ. ευρώ ετησίως.

Φαβορί πάντως για να γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Σάντσεζ- σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρίες- παραμένει η Μπαρτσελόνα με απόδοση που φτάνει μέχρι και το 1.70. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι με 3.50 με αουτσάιντερ τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5.00), Ίντερ (6.00) και Γιουβέντους με απόδοση που βρίσκουμε ακόμα και στο 17.00.

«Χτυπάει» Ελ-Αραμπί η Τζένοα

«Χτυπάει» Ελ-Αραμπί η ΤζένοαΤον Ελ-Αραμπί της Καέν έχει βάλει στο «στόχαστρο» η Τζένοα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «L’ Equipe» η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ  για την απόκτηση του Γαλλομαροκινού επιθετικού, αλλά έπεσε σε… τοίχο.


Η εντυπωσιακή φετινή σεζόν του 24χρονου- με 17 γκολ σε 38 συμμετοχές- και το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Στόουκ, έχουν ανεβάσει το κασέ του Ελ-Αραμπί, για τον οποίο η Καέν ζητάει τουλάχιστον 8 εκ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του επιθετικού της Καέν εκπνέει το 2013 και απομένει να δούμε αν καμφθούν οι απαιτήσεις της ομάδας.

«Κόκκινο» ενδιαφέρον για Άντερσεν

«Κόκκινο» ενδιαφέρον για ΆντερσενΤον Αυστραλό πάουερ φόργουορντ, Ντέιβιντ Άντερσεν κοιτάει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της front line της ομάδας…


Διαβάστε αναλυτικά την είδηση στο Onsports.gr

«Έπεσε» και η Κουόπιο

«Έπεσε» και η Κουόπιο Η ελληνική εταιρεία αναγκάστηκε να κατεβάσει τη νίκη της Κουόπιο μετά το αυξημένο ποντάρισμα που πήρε το διπλό της.
Πλέον η νίκη των φιλοξενούμενων δίνεται στο 1,85, ενώ αντίθετα η επικράτηση της Ροβανιέμι προσφέρεται στο γενναίο 3,40.

Στην Παρί ο «φονιάς»

Στην Παρί ο «φονιάς»Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Παρί Σεν Ζερμέν που κατάφερε να κάνει δικό της τον Κέβιν Γκαμέιρο.


Κι αν σε πολλούς δεν λέει κάτι το όνομα του 24χρονου επιθετικού, «λέει» στο πρωτάθλημα του «Σαμπιονά», αφού ο 24χρονος επιθετικός σημείωσε 22 γκολ σε 36 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λοριάν.
Οι σπουδαίες εμφανίσεις του και οι αγωνιστικές του επιδόσεις, τον έκαναν να αποτελεί το «μήλο της έριδος» στις ομάδες της Γαλλίας, αλλά τα 11 ζεστά εκατ. Ευρώ που έδωσε η Παρί στη Λοριάv ήταν υπέρ-αρκετά για να αποκτηθεί από τους Παριζιάνους.

Στην «Πόλη του Φωτός» θα βρίσκεται για την επόμενη τετραετία, αν ολοκληρώσει το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Ο Άρχοντας του Δαχτυλιδιού στο σάιτ των επιτυχιών (video)!

Ο Άρχοντας του Δαχτυλιδιού στο σάιτ των επιτυχιών (video)!Δεν μπορεί, ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα μας παραχωρήσει μία συνέντευξη τώρα που φόρεσε επιτέλους το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή για πρώτη φορά στη 13ετη παρουσία του στον «μαγικό κόσμο» του NBA!


Οι Μάβερικς επικράτησαν των Χιτ και στον έκτο τελικό της σειράς και μάλιστα μέσα στο «American Airlines Arena» με 95-105 και κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία τους, επιβεβαιώνοντας πλήρως τη διπλή πρόβλεψη του bettv.gr, που πόνταρε στο υψηλό σκορ και στο χάντικαπ των «Μαβς», με συνολική απόδοση 3.74!! Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Κορυφαίος του έκτου τελικού για τους νικητές και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Μάβερικς, ο Τζέισον Τέρι, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους (8/9 διπ., 3/7 τριπ., 2/4 β.), ενώ είχε και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, άστοχος στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους (8/20 διπ., 1/7 τριπ., 2/2 β.) ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ, για να αναδειχθεί λίγο αργότερα σε MVP της σειράς των τελικών με 26 πόντους και περίπου 10 ριμπάουντ ανά παιχνίδι! Εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι των πλέι οφ, ο Χουάν Χοσέ Μπαρέα, ο οποίος ολοκλήρωσε με 15 πόντους, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Από την πλευρά των Χιτ, οι οποίοι μπήκαν αποφασιστικά στον έκτο τελικό (προηγήθηκαν με 20-11 στα μισά της πρώτης περιόδου αλλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια), ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς είχε 21 πόντους (7/10 διπ., 2/5 τριπ., 1/4β.), 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ αλλά και 6 λάθη, με τους έτερους της «τριανδρίας» Μπος και Ουέιντ να ολοκληρώνουν με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα που ωστόσο δεν αρκούσαν για να αποφευχθεί το μοιραίο για την ομάδα του Σποέλστρα.


Τα δωδεκάλεπτα: 27-32, 51-53, 72-81, 95-105

Χιτ (Σποέλστρα): Τζέιμς 21, Μπος 19 (8 ριμπάουντ), Άντονι, Ουέιντ 17 (8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες, 5 λάθη), Τσάλμερς 18 (3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 7 ασίστ), Μίλερ, Χάσλεμ 11 (9 ριμπάουντ), Χάουαρντ, Χάους 9

Μάβερικς (Καρλάιλ): Μάριον 12 (8 ριμπάουντ), Νοβίτσκι 21 (11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Τσάντλερ 5 (8 ριμπάουντ), Κιντ 9 (8 ασίστ), Μπαρέα 15 (5 ασίστ, 2 κλεψίματα), Κάρντιναλ 3, Τέρι 27 (8/9 διπ., 3/7 τριπ., 2/4 β.), Μαχίνμι 4, Στίβενσον 9