Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

«Κατέκτησε τους φιλάθλους ο Μπόλονι»

Με σημερινές τους αναφορές τα ρουμανικά ΜΜΕ στέκονται στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Λάζλο Μπόλονι.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Ziare.com, ο Μπόλονι κατέκτησε τους απαιτητικούς φίλους του ΠΑΟΚ. 
Αναλυτικά
«Από τις μέρες που πέρασε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο Λάζλο Μπόλονι κατέκτησε τους απαιτητικούς Έλληνες οπαδούς. Στο άκουσμα της είδησης ότι τον ΠΑΟΚ θα αναλάβει ο Μπόλονι, οπαδοί έσπευσαν να αγοράσουν διαρκείας για την επόμενη σεζόν.
Στην παρουσίαση του Μπόλονι πουλήθηκαν 351 εισιτήρια, ενώ τις προηγούμενες οκτώ ημέρες είχαν πωληθεί λίγα παραπάνω από 1.500.
Ο Μπόλονι κατέκτησε τους Έλληνες με το πλάνο που παρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου. Είπε ότι θα παίξει 4-3-3 και θα βασιστεί στους νεαρούς, γεγονός που εντυπωσίασε τους Έλληνες. Κάτι ακόμη με το οποίο ο Μπόλονι κέρδισε θετική εικόνα ήταν οι γνώσεις του. Ο Μπόλονι αποκάλυψε στους Έλληνες ότι δεν θα έχουν πρόβλημα επικοινωνίας μαζί του, αφού μιλάει έξι γλώσσες: Ρουμανικά, Ουγγρικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου