Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Παίρνει (και) Ντάουνινγκ η Λίβερπουλ

Μετά την απόκτηση του Χέντερσον από τη Σάντερλαντ, η Λίβερπουλ συνεχίζει την... αγγλοποίηση του ρόστερ της, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει και τον Ντάουνινγκ της Άστον Βίλα.
Το όνομα του 27χρονου αριστερού μέσου έχει εδώ και καιρό ακουστεί για αποχώρηση από το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ καθώς, όπως έχει δηλώσει, θέλει να παίξει σε ομάδα που να συμμετέχει στο μέλλον σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με τη News of the World, οι Reds είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 17 εκατ. ευρώ και να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με τους Χωριάτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Η Λίβερπουλ τα... έσκασε χοντρά τον Ιανουάριο για τις μεταγραφές των Κάρολ (Νιούκασλ, 40 εκατ.) και Σουάρες (Άγιαξ 25 εκατ.), όμως όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ακολουθήσει σφιχτή οικονομική πολιτική μέσα στο καλοκαίρι. Ήδη έχουν δαπανηθεί 20 εκατ. ευρώ για τον Χέντερσον από τη Σάντερλαντ και όπως όλα δείχνουν, και δεύτερος Άγγλος θα περάσει το κατώφλι του «Άνφιλντ» σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου