Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Θα τρέχει με... Χόντα η Λίβερπουλ

Θα τρέχει με... Χόντα η ΛίβερπουλΑποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα ενόψει της νέας σεζόν είναι οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ και στο πλαίσιο αυτό ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του Κεϊσούκε Χόντα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ιάπωνας  επιτελικός μέσος δήλωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική πρωτεύουσα επιθυμώντας να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τέτοιο είναι η Πρέμιερ Λιγκ  με τους «κόκκινους» να έχουν βάλει τον 25χρονο διεθνή σταρ στη μεταγραφική λίστα τους.

Η προσφορά της  Λίβερπουλ αναμένεται να ξεπεράσει τα 13.5 εκ. ευρώ αλλά παραμένει άγνωστο εάν θα την αποδεχτούν οι διοικούντες τον ρωσικό σύλλογο. Βλέπετε δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα και με αυτό το πόσο δύσκολα θα πειστούν.

Παρόλα αυτά η «Standard Chartered»  που είναι ο νέος χορηγός  των Μερσεϊσάιντερς θέλει να πάρει η ομάδα ένα τουλάχιστον ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Άπω Ανατολή προκειμένου να «βοηθήσει» την εταιρεία στο άνοιγμα της αγοράς της Ασίας. Οπότε θα κάνει και αυτή από την μεριά της μια «υπέρβαση» εφόσον χρειαστεί να συνεισφέρει στην ολοκλήρωση της εν λόγω μεταγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου