Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Σίτι και... χρυσός καλούν Ρονάλντο!

Αν το δημοσίευμα της Daily Mirror έχει δόση αλήθειας, τότε θα μιλάμε για deal από άλλο πλανήτη! Η Σίτι, λοιπόν, σκοπεύει να δώσει περίπου 24 εκατ. το χρόνο στον Ρονάλντο, για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των «πολιτών»!
Ο Πλατινί προσπαθεί με το οικονομικό fair play να... συμμαζέψει λίγο τα ποσά των μεταγραφών, όσο όμως υπάρχουν Άραβες, τα πράγματα μπορούν εύκολα να ξεφύγουν! Ένα δημοσίευμα της Daily Mirror βάζει φωτιά, καθώς εμφανίζει τον Ρονάλντο διατεθειμένο να αφήσει τη Ρεάλ και να επιστρέψει στο Μάντσεστερ. Όχι όμως για τη Γιουνάιτεντ αλλά για τη Σίτι. Και όχι, βέβαια, για... ψίχουλα!

Σύμφωνα με τους Άγγλους, οι σεΐχηδες της Σίτι θέλουν να φέρουν τον Ρονάλντο στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» και για αυτό το λόγο είναι διατεθειμένοι να εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες του Πορτογάλου. Ποιες είναι αυτές; Εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 450.000 ευρώ (ετήσιες σχεδόν 23,5 εκατ. ευρώ), το περιβραχιόνιο του αρχηγού και την εγγύηση ότι όσο βρίσκεται στην ομάδα, κανείς άλλος δεν θα παίρνει περισσότερα!

Αν, λοιπόν, υπάρχει δόση αλήθειας, τότε θα έρθουν τα πάνω κάτω! Τα ποσά είναι αστρονομικά (υπάρχει και η... ασήμαντη ρήτρα ύψους 150 εκατ. ευρώ και πλέον που θα πρέπει να δώσει στη Ρεάλ η Σίτι!), ενώ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο Ρονάλντο θα είναι πλέον «εχθρός» της Γιουνάιτεντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου