Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Λεμπρόν: «Δεν θα χαίρονται για πολύ ακόμα…»

Λεμπρόν: «Δεν θα χαίρονται για πολύ ακόμα…»Mέσα στην πίκρα του για την απώλεια του πρωταθλήματος, ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν ξέχασε τους χαιρέκακους και γενικά το σύνολο του ΝΒΑ που δεν ήθελε ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι να πάρει το πρώτο του δαχτυλίδι.


Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους Μάβερικς που… «δικαίως έφτασαν μέχρι την κορυφή» ο Λεμπρόν Τζέιμς αναφέρθηκε στους πολλούς! Σε αυτούς, δηλαδή, που ικανοποιήθηκαν μετά την αποτυχία του να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα.

«Δε με πειράζει. Γιατί όλοι αυτοί που ήλπιζαν να αποτύχω, θα ξυπνήσουν αύριο με την ίδια ζωή και τα ίδια προσωπικά προβλήματα που είχαν σήμερα. Εγώ θα συνεχίσω να ζω όπως θέλω να ζω και να κάνω τα πράγματα που κάνω. Μπορεί να χαρούν για λίγο καιρό επειδή δεν τα κατάφερα εγώ και η ομάδα μου, αλλά κάποια στιγμή θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα», δήλωσε.

Όσο για το γεγονός ότι η δική του απόδοση δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα στους τελικούς, τουλάχιστον με βάση όσων μας είχε συνηθίσει στη διάρκεια των σειρών με Σέλτικς και Μπουλς, τόνισε: «Κάποιες φορές σού πηγαίνει το ματς, άλλες όχι. Στις δύο προηγούμενες σειρές, απέναντι στους Σέλτικς και τους Μπουλς, είχα καταφέρει να βοηθήσω την ομάδα μου στο φινάλε των αγώνων. Στη σειρά των τελικών δεν τα κατάφερα. Δεν με ενοχλεί η κριτική. Ασχέτως αν κάποιες φορές είναι ισοπεδωτική! Δεν γίνεται να κάνεις triple – double και να σε κατηγορούν ότι δεν παίζεις καλά! Πάντως, αντιλαμβάνομαι πως σε αυτό το επίπεδο καθένας θέλει να παίζει καλά και με πληγώνει όταν δεν μπορώ να παίξω καλά και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, ο «King» μοιάζει να μην έχει διάθεση να αφήσει την απογοήτευση να τον παρασύρει και δηλώνει πως… «Θα δουλέψω σκληρά και αυτό το καλοκαίρι, για να βελτιωθώ κι άλλο και να προσαρμόσω το παιχνίδι μου στην ομάδα. Έφτασα κοντά στον τίτλο. Η ομάδα μου κέρδισε δύο παιχνίδια περισσότερα από ό,τι στους τελικούς του 2007 με το Κλίβελαντ. Κι ελπίζω την επόμενη φορά να κερδίσω δύο ματς περισσότερα από ό,τι φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου