Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Nέα «στημένα» στο φως!

Δύο νέες υποθέσεις παράνομoυ στοιχηματισμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, ύστερα από έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή του ΟΠΑΠ.
Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η πρώτη υπόθεση αφορά παράγοντα ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος ο οποίος «καθόταν με το λάπτοπ στην εξέδρα και στοιχημάτιζε σε εταιρείες του εξωτερικού».
Προηγουμένως όμως είχε επισκεφθεί τους παίκτες της ομάδας του στα αποδυτήρια και τους είχε δώσει οδηγίες για το αποτέλεσμα που ήθελε.

Εις βάρος του έχουν καταθέσει δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές, δίνοντας περισσότερα στοιχεία.
Ο συγκεκριμένος πρόεδρος φέρεται να έχει λάβει κλήση από την Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Το ερώτημα είναι εάν θα καταθέσει με την ιδιότητα του κατηγορούμενου.

Η άλλη υπόθεση αφορά άλλο πρόεδρο, λέγεται πως είναι ομάδας της Superleague, ο οποίος έκανε πονταρίσματα στο στοίχημα τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με βάση τη φορολογική του δήλωση.

Ο εν λόγω παράγοντας φέρεται να στοιχημάτιζε ποσά από 6.000 ευρώ μέχρι και 9.000 ευρώ. Από τη φορολογική του δήλωση όμως δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα πονταρίσματα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου