Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Οι τζίροι «μιλάνε» από μόνοι τους...

Οι τζίροι «μιλάνε» από μόνοι τους...Το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ, πάντα θα υπάρχουν αγώνες και μέσα σε αυτούς μια ευκαιρία για κέρδος. Όμως που ποντάρουν σήμερα τα χρήματα τους οι παίκτες του στοιχήματος;

Πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου είναι το παιχνίδι της Γουατεμάλα με την Γρενάδα και συγκεκριμένα ο  άσος που προσφέρεται σε πολύ μικρές τιμές για τον… τιμήσω. Ακολουθούν δύο αγώνες του φινλανδικού πρωταθλήματος. Αυτός της πρωτοπόρου  Ίντερ Τούρκου με την Μάριεχαμν  με τον άσο να είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί και τους bookmakers να είναι έτοιμοι να ρίξουν την απόδοση του λόγω… «φορτώματος».

Δεύτερη αναμέτρηση από την χώρα της Βαλτικής αυτή της Γιάρο με την Γιβάσκιλα. Εκεί το διπλό έχει ήδη « μαζέψει» πολλές χιλιάδες ευρώ πάνω του αφού η φιλοξενούμενη είναι σε εξαιρετική κατάσταση.  Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται σήμερα (13/6) και στη Σουηδία μεταξύ της  Γκέτεμποργκ και της  Τζουργκάρντεν. Εκεί υπάρχει μεγάλη «κίνηση» στον άσο και από στιγμή σε στιγμή περιμένουμε την πτώση της απόδοσης  του και στην ελληνική εταιρία πέρα από μερικές διαδικτυακές που ήδη έχουν μειώσει την απόδοση στο εν λόγω σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου