Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

«Κάλεσμα» Πετρέσκου σε Μούτου

Ο Αντριάν Μούτου είναι πολύ πιθανό να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του Νταν Πετρέσκου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κούμπαν Κρασνοντάρ, αφήνοντας τη Φιορεντίνα.
Ο Ρουμάνος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και πολύ πιθανόν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία. Ο τεχνικός της Κούμπαν, Νταν Πετρέσκου, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτησή του και όπως αποκάλυψε ο Ιβάν Περόνκο, εκ των διοικούντων της ομάδας, οι διαπραγματεύσεις με τον Μούτου βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Πρέπει να παραδεχθώ ότι οι διαπραγματεύσεις με τον Μούτου βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Κούμπαν χρειάζεται ενίσχυση, καθώς οι μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος κατάλαβαν ότι είναι φιλόδοξη και ικανή και πλέον την προσέχουν πολύ», δήλωσε ο Ρώσος παράγοντας.

Η ομάδα του Πετρέσκου επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία και έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, μια και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου