Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Πρώτος σκόρερ του Εuro 2011 των Ελπίδων

 Πρώτος σκόρερ του Εuro 2011 των Ελπίδων«Ζεστάθηκε» για τα καλά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων με την διεξαγωγή και της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Οι επιθετικοί… γνωρίστηκαν με τις αντίπαλες άμυνες και σε μερικές περιπτώσεις τους «μάτωσαν» τα δίχτυα.

Ο επικρατέστερος σύμφωνα με τους bookmakersγια να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης του Euro 2011 U-21 είναι ο Μπόρεκ Ντόκαλ της εθνικής Τσεχίας με μέγιστη απόδοση το 5.5 και τον ακολουθεί  ο Ντάνι Γουέλμπεκ της εθνικής Αγγλίας με απόδοση 7.5. Και οι δύο σκόραραν στην πρεμιέρα.

Αουτσάιντερ με καλή ανταπόδοση σε περίπτωση που βγουν αυτοί πρώτοι σκόρερ είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ (9.00, Αγγλία) και ο Τόμας Πέκχαρτ (10.00, Τσεχία). Σπουδαία περίπτωση παίκτη με εξαιρετική απόδοση είναι και ο Ελβετός Ερντάν Σακιρί που τον βρίσκουμε ακόμα και σε τιμές που αγγίζουν το 11.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου