Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΡΑΛΑΣ: ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Ο Κέβιν Μιραλάς μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους, επικαλείται τον παράγοντα τύχη που του λείπει το τελευταίο διάστημα, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει και πάλι στα γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Δεν είχα καθόλου τύχη τον τελευταίο καιρό. Στην Τούμπα λίγο έλειψε να μου βγει το μάτι, μετά ήρθε η ξαφνική τιμωρία και μετά ο νέος τραυματισμός με τον Άρη. Ελπίζω να είμαι περισσότερο τυχερός με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να σκοράρω αλλά, όπως πάντα λέω, θέλω να κερδίσει η ομάδα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως σε κάθε ματς άλλωστε, και θα τα δώσω όλα για να κερδίσουμε».

Για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής:

«Είτε το βάλω εγώ το γκολ, είτε κάποιος άλλος δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να μπει. Σίγουρα θα το ήθελα να σκοράρω ξανά. Θα ήταν ξεχωριστό όπως ήταν ξεχωριστό και το γκολ στο ΟΑΚΑ. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για μας και για μένα».

«Πράσινες» ντόπες από τον κόσμο!

«Πράσινες» ντόπες από τον κόσμο!Στην Παιανία θα βρεθούν αύριο οπαδοί του Παναθηναικού λίγες ώρες πριν από το «Αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό. Ντόπες ψυχολογίας από τον κόσμο των «Πράσινων».
Μπορεί η προοπτική της ανοιχτής προπόνησης να μην έλαβε χώρα για τον Παναθηναικό ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα... συναντηθούν με τους οπαδούς τους. Κι αυτό διότι κοντά στους παίκτες θα βρεθούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αύριο κατά την αναχώρησή της ομάδας για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ως γνωστόν ανοικτή προπόνηση δεν θα γίνει μιας και κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας της προσήλωσης στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τους οπαδούς του Παναθηναικού, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με σκοπό να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες για το παιχνίδι του Πειραιά.

Παίρνει μέτρα για το κρύο!

Παίρνει μέτρα για το κρύο!Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Κυριακή για την Μόσχα για τον επαναληπτικό με την ΤΣΣΚΑ. Αυτό που θέλουν στον Δικέφαλο και το ζήτησαν και εγγράφως είναι να μετατεθεί η ώρα διεξαγωγής του επαναληπτικού.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αίτημα της στην ΟΥΕΦΑ ζήτησε να αλλάξει η καθορισμένη ώρα έναρξης (19:00 ώρα Ελλάδας) του επαναληπτικού της Μόσχας. Ο Δικέφαλος θέλει να αποφύγει τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν το βράδυ -10. Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς πατάνε πάνω στην αλλαγή που έγινε στον αγώνα Ρούμπιν Καζάν – Τβέντε.

Με Δέλλα κόντρα σε Πανιώνιο

Με Δέλλα κόντρα σε ΠανιώνιοΣτις υπηρεσίες του Τραϊανού Δέλλα μπορεί να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο έμπειρος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να δώσει το παρών.
Ο «κολοσσός» ξεπέρασε την κάκωση που αντιμετώπισε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Κατά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής στα Σπάτα, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση του Σαββάρου είναι προγραμματισμένη για τις 17.00. Πριν την έναρξή της, στις 16.15, ο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Στο μεταξύ εκπρόσωπος της Πάρμα θα βρεθεί την Κυριακή( 20/2) στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανιώνιος για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αμόκ για Μάντσεστερ!

Αμόκ για Μάντσεστερ!Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σίτι και την εκδρομή των φίλων της ομάδας στο Μάντσεστερ.
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στο «ARIS MOBILE» από τους οπαδούς της ομάδας που έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια αλλά δεν έχουν ανά χείρας τα εισιτήρια του αγώνα με τους «Πολίτες»!
Οι Θεσσαλονικείς χθες ζήτησαν ακόμη 1.000 εισιτήρια για την Αγγλία και πλέον περιμένουν την απάντηση των ανθρώπων της Σίτι σχετικά με το αίτημά τους.
Από σήμερα πάντως όσοι έχουν κλείσει θέση με τις αεροπορικές εκδρομές του ταξιδιωτικού οργανισμού Ζορπίδη, θα πρέπει να μεταβούν στο γραφείο στο οποίο... έκλεισαν την εκδρομή για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.