Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΡΑΛΑΣ: ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Ο Κέβιν Μιραλάς μιλώντας σε δικούς του ανθρώπους, επικαλείται τον παράγοντα τύχη που του λείπει το τελευταίο διάστημα, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει και πάλι στα γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Δεν είχα καθόλου τύχη τον τελευταίο καιρό. Στην Τούμπα λίγο έλειψε να μου βγει το μάτι, μετά ήρθε η ξαφνική τιμωρία και μετά ο νέος τραυματισμός με τον Άρη. Ελπίζω να είμαι περισσότερο τυχερός με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να σκοράρω αλλά, όπως πάντα λέω, θέλω να κερδίσει η ομάδα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο, όπως σε κάθε ματς άλλωστε, και θα τα δώσω όλα για να κερδίσουμε».

Για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής:

«Είτε το βάλω εγώ το γκολ, είτε κάποιος άλλος δεν έχει σημασία, το θέμα είναι να μπει. Σίγουρα θα το ήθελα να σκοράρω ξανά. Θα ήταν ξεχωριστό όπως ήταν ξεχωριστό και το γκολ στο ΟΑΚΑ. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για μας και για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου