Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΕ

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας "Cadena Ser", λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στον χτεσινό αγώνα της Ρεάλ με την Λεβάντε, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άγριο επεισόδιο μέσα στη φυσούνα με τον κεντρικό αμυντικό της Λεβάντε, Σέρχιο Μπαλεστέρος, και χρειάστηκε η παρέμβαση του γυμναστή των τερματοφυλάκων της Ρεάλ, Σιλβίνιο Λούρο, ώστε οι δύο άνδρες να μην έρθουν στα χέρια.



Όταν πάντως ρωτήθηκε ο Μουρίνιο για το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να δώσει τη δική του ξεχωριστή εκδοχή αναφέροντας:


 "Όταν ετοιμαζόμουν να ρίξω στο ματς τον Πέπε, ένα άτομο από τον αντίπαλο πάγκο άρχισε να ουρλιάζει.

Έλεγε ότι με εκείνη την αλλαγή ήθελα να τους κοροϊδέψω. Εγώ του απάντησα ότι η αλλαγή αυτή είχε αποφασιστεί τρεις ημέρες πριν και ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν.

Εάν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα τοποθετούσα τον Ίκερ στην επίθεση και θα έβαζα τον Πέπε τερματοφύλακα.

Εκείνο το άτομο που φώναζε δεν γνωρίζει ούτε εμένα ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ δεν κοροϊδεύω συναδέλφους μου και απαιτώ τον μέγιστο σεβασμό".


ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Ο ΣΙΣΕ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!

«Σκέφτεται να φύγει ο Σισέ»Σύμφωνα με το γαλλικό σάιτ footmercato, ο Τζιμπρίλ Σισέ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ακόμα και από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκο


Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από Σισέ και οποιονδήποτε άλλο αστέρα. Ασφαλώς το σοκ της αποχώρησης θα είναι μεγάλο- αν γίνει- όμως η ζημιά δεν θα είναι ανεπανόρθωτη. Ειδικά, αν γίνουν οι σωστές διοικητικές κινήσεις.
Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο επιθετικός του Τριφυλλιού δεν θέλει να συνεχίσει άλλο να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, με το δημοσίευμα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Σισέ κέρδισε τα πάντα πέρσι στην Ελλάδα (νταμπλ και πρώτος σκόρερ), ο τρικολόρ επιθετικός συνεχίζει με υψηλές βάσεις (14 γκολ σε 15 ματς). Όμως, η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό θα αρχίσει να ενοχλεί σοβαρά τον Σισέ.

Περνάν' περνάν' οι μέλισσες!!! FUNNY FOOTBALL

365 melisses gipedo

Ποιος είπε ότι τα… ζώα δεν θέλουν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες; Τρανή απόδειξη, η ιστορία που σήμερα θα σας διηγηθούμε στο Funny Football!!!

Πριν από ένα χρόνο, περίπου, το Μεξικό και το Ελ Σαλβαδόρ έπαιζαν αντιμέτωπα στην έδρα του πρώτου. Όλα ήταν εντάξει, και ο διαιτητής διέταξε να αρχίσει ο αγώνας.

Τρία μόλις λεπτά μετά, κάποιοι απρόσκλητοι εκπρόσωποι του ζωικού βασιλείου αποφάσισαν να… παρακολουθήσουν από κοντά τη λατινοαμερικάνικη αυτή ποδοσφαιρική μονομαχία! Ένα… σμήνος μελισσών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και έφτιαξε μια ολόκληρη… φωλιά στα γκολπόστ του Ελ Σαλβαδόρ!!!

Ήθελαν, ίσως, τα συμπαθή έντομα να… είναι άνετα την ώρα που θα παρακολουθούσαν το ματσάκι! Τρομοκρατημένος, πάντως, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων εγκατέλειψε την εστία του, κι εξήγησε στο διαιτητή τι συνέβαινε.

Αμέσως, επιστρατεύτηκαν ως και… πυροσβεστήρες (φωτό) ώστε τελικά να… πειστούν να εγκαταλείψουν τα δοκάρια οι… ποδοσφαιρόφιλες μέλισσες!!! Η όλη διακοπή του ματς, ήταν διάρκειας 6 λεπτών.

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, γιατί φέρθηκαν τόσο βάναυσα στις καημένες τις μέλισσες; Μπορεί αυτές απλώς να μην ήθελαν να… πληρώσουν εισιτήριο!!!

Ο Βιεϊρίνια και η ρήτρα των...εντυπώσεων!

365_paok_vieirinia

Η ρήτρα των 15.000.000 ευρώ που μπήκε από τον ΠΑΟΚ στο συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου του Βιεϊρίνια, δημιουργεί εντύπωση, αλλά αναμφίβολα δεν είναι δεσμευτική για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Βιεϊρίνια μπορεί, αν το θελήσει, να φύγει και με λιγότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ, αλλά όχι τώρα.

Έτσι και αλλιώς δεν έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει αυτή τη ρήτρα που μπήκε μόνο για λόγους δημιουργίας εντυπώσεων.

Η απόφαση του παίκτη να δεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, έχει ως αποτέλεσμα να ανήκει στο δυναμικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2013πλέον.

Έτσι, δεν μπορεί να εξαγοράσει την ελευθέρας του απο τώρα. Πρέπει να περιμένει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2012, όταν δηλαδή θα απομένει μόνο ένας χρόνος για να λήξει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βιεϊρίνια είναι γεγονός ότι είναι ευχαριστημένος από τη ζωή στηΘεσσαλονίκη όπου άλλωστε γνωρίσθηκε και με την αγαπημένη του, αλλά η ουσία είναι ότι άρχισε πια να συνειδητοποιεί ότι τα 320.000 ευρώ τον χρόνο που παίρνει σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο του, είναι ένα ποσό που ασφαλώς και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο με βάση την αξία και τις προοπτικές που έχει, αλλά κυρίως σε σχέση με την προσφορά του στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα Βιεϊρίνια αν και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε αντί 300.000 ευρώ απο την Πόρτο, αλλά είναι φανερό ήδη ότι έχει μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

''Βλέπει'' Τόνι η Γιουβέντους

luca-toni_genoaΚοντά στον Λούκα Τόνι βρίσκεται η Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. 

Ο 33χρονος επιθετικός φέρεται να είναι αποφασισμένος για τη μετακίνησή του στο Τορίνο και η μεταγραφή του δεν αποκλείεται να είναι και θέμα ωρών.
Ο Τόνι, εφόσον αποκτηθεί από τους «μπιανκονέρι», θα αναπληρώσει το κενό του Βιτσέντζο Ιακουίντα που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού για περίπου 20 ημέρες.

Ο Τόνι αναμένεται να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν, ενώ είναι πιθανό εφόσον πείσει να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο Τορίνο.

Οι νέες φανέλες της Μπαρτσελόνα

qatar 365 barca

Οι νέες φανέλες της Μπαρτσελόνα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Οι νέες εμφανίσεις της πρωταθλήτριας Ισπανίας θα είναι μαύρες και θα έχουν πάνω το λογότυπο του Qatar Foundation.

Οι Καταλανοί είχαν στο παρελθόν σαν δεύτερη εμφάνιση λευκή, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ʼ70. Στη συνέχεια ακολούθησε το μπλε, ενώ από το ʼ90 και μετά είδαμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να φορούν πορτοκαλί, κίτρινα, πράσινα.

Τώρα η «Mundo Deportivo» αποκαλύπτει τη μαύρη εμφάνιση, η οποία μοιάζει αρκετά με εκείνη που συνηθίζει να φοράει ο Βίκτορ Βαλντές, γκολκίπερ της ομάδας.

Ξανά για Φαλκάο η Άρσεναλ

-falcao-porto

Η Άρσεναλ επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο της Πόρτο. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Κολομβιανός  ενδιαφέρει τους Λονδρέζους, οι οποίοι ήθελαν και στο παρελθόν τον παίκτη. Ο Λατίνος άσος των «Δράκων», αγωνίζεται στους Ίβηρες από το 2009 έχοντας 64 συμμετοχές και 53 γκολ συγκομιδή.  

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


* 15:30 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ATP, Ημιτελικά, Ντόχα/Κατάρ Τένις
* 18:55 Sport+ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πόλο γυναικών
* 19:00 Sport TV - Η εκπομπή των οργανωμένων της Θύρας 7
* 19:30 EUROSPORT 2 Φάση ομίλων: Κατάρ - Ουζμπεκιστάν Ποδόσφαιρο: Asian Cup
* 21:15 EUROSPORT ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ 2011, 6η ειδικήΡάλι Ντακάρ


Το Τop-5 της 16ης αγωνιστικής

Το Τop-5 της 16ης αγωνιστικήςΤο gazzetta.gr παρουσιάζει τα 5 καλύτερα γκολ της 16ης αγωνιστικής, όπου σημειώθηκαν μόλις 13 τέρματα, ωστόσο τα 6 από αυτά ήταν εξαιρετικά. Στην κορυφή του gazzetta.gr δεσπόζει το γκολ του Φρανκού που έκανε το 3-0 για τον Αστέρα Τρίπολης. Κάθε ένσταση δεκτή…

Στη 16η αγωνιστική όμως, παρότι σημειώθηκαν μόλις 13 γκολ, δυσκολευτήκαμε να βρούμε τα πέντε πρώτα και για να το κάνουμε αφήσαμε εκτός πεντάδας το ένα από τα δύο εντυπωσιακά τέρματα του Φρανκού. Ο Αργεντινός επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης σκόραρε δύο φορές στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Το δεύτερο προσωπικό και τρίτο για την ομάδα του είναι στην κορυφή, ενώ αφήσαμε εκτός το πρώτο προσωπικό και δεύτερο για τον Αστέρα. Όσον αφορά τις άλλες θέσεις της πεντάδας, είναι οι Σισέ, Πάντελιτς, Γεωργιάδης και Σαλπιγγίδης. 
Μακάρι πάντως να μπαίνουν τόσο όμορφα τέρματα κάθε αγωνιστική και ας είναι και τόσο μικρός ο αριθμός.


Απλά μαγικό πλασέ (Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 3-0, το 3-0)

Όπως αναφέραμε και πριν ο Εμανουέλ Φρανκού έκλεψε την παράσταση στην 16η αγωνιστική. Ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολάρες, ωστόσο εμείς συμπεριλάβαμε το ένα από αυτά στην πεντάδα και μάλιστα στην πρώτη θέση. Αναφερόμαστε στο 3-0 του Αστέρα, με τον Φρανκού να φεύγει λίγο κάτω από τη σέντρα να φτάνει στη μεγάλη περιοχή και με μαγικό πλασέ να αφήνει άγαλμα τον Δασκαλάκη κάνοντας το 3-0. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό τέρμα, από αυτά που χαιρόμαστε να βλέπουμε.

Οεοεοεοε Τζιμπρίλ Σισέ (Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-2, το 0-1)

Μετά τα περσινά μαγικά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει και φέτος να γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Γάλλος έχει λύσει το χειρόφρενο και δεν σταματιέται με τίποτα, έχοντας φτάσει ήδη τα 14 τέρματα, έξι περισσότερα από τον δεύτερο Μιραλάς. Στην Ξάνθη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ξαναχτύπησε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» πήρε την έξοχη μπαλιά του Κατσουράνη και αφού είδε τον Λυμπερόπουλο έξω από την εστία του με ένα καταπληκτικό πλασέ έκανε το 0-1 ανοίγοντας τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του.

Ο Σέρβος μίστερ γκολ ξαναχτύπησε (Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0, το 2-0)

Στην τρίτη θέση θα βάλουμε το γκολ του Πάντελιτς με το οποίο ο Σέρβος έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό επί του Ηρακλή. Ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», που σε σχέση με τον χρόνο που αγωνίζεται έχει μια εκπληκτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αφού πήρε την πάσα από τον Φουστέρ έφυγε προς την εστία του Ελευθερόπουλου και με μακρινό σουτ άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, σφραγίζοντας τη νίκη για τους Πειραιώτες.

Τους έκανε ό,τι ήθελε (Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1, το 1-1)

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Γιώργο Γεωργιάδη. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού με ένα εντυπωσιακό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και αφού πρώτα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, στη συνέχεια με άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά. Τέτοια γκολ βάζει και το όνομα 23χρονου ποδοσφαιριστή φιγουράρει στις λίστες πολλών ομάδων…

Μαγική μπαλιά Αθανασιάδη (Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1, το 0-1) 

Την πεντάδα κλείνει το γκολ του Σαλπιγγίδη με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στις Σέρρες. Το συγκεκριμένο τέρμα βρίσκεται στην πεντάδα όχι τόσο για το καθ' όλα άψογο τελείωμα του έμπειρου επιθετικού, αλλά κυρίως για την πάσα του Αθανασιάδη. Ο μικρός με εντυπωσιακό τακουνάκι έβγαλε τον συμπαίκτη του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα προσφέροντάς του στο πιάτο ένα εύκολο γκολ.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ "ΜΠΑΜ" ΜΕ ΤΖΟ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Συνεχίζει να παίζει και μάλιστα δυνατα η περίπτωση του Τζο της Μάντσεστερ Σίτι, και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον 24χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό αφού ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου και εφόσον δεν επιστρέψει τελικά ο Ντιόγκο.

Μάλιστα, αναφέρεται πως πρόκειται να υπάρξει συνομιλία των δύο πλευρών, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις (για εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι).

Ο 24χρονος επιθετικός, που είναι και τρεις φορές διεθνής με την Σελεσάο τελευταία φορά αγωνίστηκε την Τετάρτη για 65 λεπτά στο 0-0 της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ..

No Βιτόλο, no νίκες!

No Βιτόλο, no νίκες!Τελικά στον ΠΑΟΚ ποιος είναι ο MVP; Ο Γκαρσία, ο «Σάλπι», ο Κοντρέρας ή ο Βιτόλο; Οι στατιστικές λένε πως όταν ο Ισπανός απουσιάζει, ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί! Αν η επιστροφή του καθυστερήσει, τότε το μέλλον είναι δυσοίωνο.
Στον «Δικέφαλο», αύριο (7/1), πριν πάει ο καθένας στο αντικείμενό του, καλό θα είναι να περάσουν μια βόλτα από την εκκλησία και να ανάψουν μια λαμπάδα και να προσευχηθούν να μην έχει πάθει κάτι χειρότερο ο Βίκτορ Βιτόλο.  Η είδηση ότι το γόνατο του Ισπανού μολύνθηκε «έσκασε» σαν βόμβα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ Γιάννης Ράλλης βρίσκεται στην Ισπανία για να εξετάσει από κοντά τον Βιτόλο.

«Ο Σισέ δεν τα παρατάει ποτέ»

«Ο Σισέ δεν τα παρατάει ποτέ»Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκίνησε το 2011, όπως και την περσινή χρονιά δηλαδή σκοράροντας. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του, που του έκαναν ένα ακόμη αφιέρωμα.
Μέσα στο κείμενο αναφέρονται τα κατοθώρματα του την τρέχουσα σεζόν, αλλά και η μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακού. Αναλυτικά το κείμενο:

Ξανά οι Γάλλοι για Τζιμπούρ

Ξανά οι Γάλλοι για ΤζιμπούρΣύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο ο Ρέφικ Τζιμπούρ είναι στο στόχαστρο των Λανς, Νανσί και Τουλούζ. Τι τονίζεται για τον Αλγερινό φορ της «Ένωσης».

Φινάλε δεν έχουν στη Γαλλία τα δημοσιεύματα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ρέφικ Τζιμπούρ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  «maxifoot.fr» ο Αφρικανός στράικερ της ΑΕΚ είναι στο στόχαστρο των Λανς, Νανσί και Τουλούζ, ενώ παράλληλα σημειώνεται πως ο «Τρομοκράτης» θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον σύλλογο που θα πρωταγωνιστεί. 

Επίσης, φιλοξενούνται και κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του ίδιου για την Λανς στις οποίες, επισημαίνει: «Η Λανς είναι ένα δημοφιλές κλαμπ και μια μεγάλη ομάδα στην ιστορία του γαλλικού ποδοσφαίρου».

«Ο λαός του Αρη δεν πληρώνει διόδια!»

«Ο λαός του Αρη δεν πληρώνει διόδια!»Τον δρόμο του Σάββα Κωφίδη ακολούθησαν οπαδοί του Αρη καθώς όπως θα δείτε στα βίντεο αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια!

Μοιράσου το:


Σχετικά video