Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Ο Σισέ δεν τα παρατάει ποτέ»

«Ο Σισέ δεν τα παρατάει ποτέ»Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκίνησε το 2011, όπως και την περσινή χρονιά δηλαδή σκοράροντας. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του, που του έκαναν ένα ακόμη αφιέρωμα.
Μέσα στο κείμενο αναφέρονται τα κατοθώρματα του την τρέχουσα σεζόν, αλλά και η μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακού. Αναλυτικά το κείμενο:


«Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το 2010 βγαίνοντας ηττημένος από το γήπεδό του, αποδοκιμαζόμενος και απειλούμενος από τους οπαδούς τους. Επεισόδια που θα κοστίσουν στους Αθηναίους δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας.
Το 2011 έφθασε. Ξεχνούν όλα αυτά και ξεκινούν την επίθεση στον Ολυμπιακό. Για να ξεκινήσουν καλά, ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεισέφερε και ο ίδιος στη νίκη των συμπαικτών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ξάνθης (2-0), πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του σε 16 παιχνίδια (σ.σ. οι Γάλλοι έχουν κάνει λάθος καθώς ο Σισέ έχει παίξει 15 ματς).
Δυστυχώς, αυτή η νίκη δεν αρκεί για να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία μάχη των δύο τους για τον τίτλο (όπως πάντα;). Ο Ολυμπιακός έχει πέντε βαθμούς πλεονέκτημα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με την σειρά του έχει δέκα βαθμούς διαφορά από αυτόν που τον ακολουθεί.
Η αναμέτρηση της 26ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ζυγίζει το βάρος του σε χρυσό. Διότι δεν υπάρχει μόνο το Ρεάλ-Μπάρτσα στη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου