Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΕ

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας "Cadena Ser", λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στον χτεσινό αγώνα της Ρεάλ με την Λεβάντε, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άγριο επεισόδιο μέσα στη φυσούνα με τον κεντρικό αμυντικό της Λεβάντε, Σέρχιο Μπαλεστέρος, και χρειάστηκε η παρέμβαση του γυμναστή των τερματοφυλάκων της Ρεάλ, Σιλβίνιο Λούρο, ώστε οι δύο άνδρες να μην έρθουν στα χέρια.



Όταν πάντως ρωτήθηκε ο Μουρίνιο για το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να δώσει τη δική του ξεχωριστή εκδοχή αναφέροντας:


 "Όταν ετοιμαζόμουν να ρίξω στο ματς τον Πέπε, ένα άτομο από τον αντίπαλο πάγκο άρχισε να ουρλιάζει.

Έλεγε ότι με εκείνη την αλλαγή ήθελα να τους κοροϊδέψω. Εγώ του απάντησα ότι η αλλαγή αυτή είχε αποφασιστεί τρεις ημέρες πριν και ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν.

Εάν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα τοποθετούσα τον Ίκερ στην επίθεση και θα έβαζα τον Πέπε τερματοφύλακα.

Εκείνο το άτομο που φώναζε δεν γνωρίζει ούτε εμένα ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ δεν κοροϊδεύω συναδέλφους μου και απαιτώ τον μέγιστο σεβασμό".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου