Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Φέτελ και Red Bull προχωράνε μαζί μέχρι το 2014 - Κόσμος - Φόρμουλα 1

Χαρές απανταχού των φίλων της Red Bull, καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητήςΣεμπάστιαν Φέτελ αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2014. Αυτή κι αν είναι είδηση, 13 μέρες μόλις πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.


Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής είναι το πιο «καυτό» όνομα της αγοράς, όμως πείστηκε να παραμείνει στην εταιρία με την οποία κατέκτησε τον περσινό τίτλο. «Αισθάνομαι περήφανος που είμαι μέρος της ομάδας, και είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε μαζί και για όσα θα καταφέρουμε μελλοντικά. Ο λόγος για τον οποίο μένω μέχρι το 2014, είναι πως αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα», ανέφερε ο Γερμανός οδηγός.

Σύμφωνα με τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί, τόσο η Mercedes όσο και η Ferrari φλέρταραν με τον Φέτελ, όπως παραδέχτηκαν οι άνθρωποι της Red Bull όμως, έναν τέτοιον οδηγό και σε τέτοια νεαρή ηλικία δεν τον αφήνεις να φύγει. «Θέλαμε να ξεκινήσει τη χρονιά χωρίς αντιπερισπασμούς. Ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Λιούις Χάμιλτον έχουν μακρόχρονα συμβόλαια και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κι εμείς πλέον», ανέφερε ο Κρίστιαν Χόρνερ, αρχηγός της ομάδας.

Ο Φέτελ και ο Γουέμπερ κέρδισαν τις τέσσερις από τις οκτώ δοκιμαστικές κούρσες στη Βαρκελώνη και, ήδη, έχουν αναγκάσει πολύ κόσμο να στρέψει τη ματιά του στα μονοθέσια της Red Bull...    

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

Στο σημερινό φύλλο όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος , με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τις περιβόητες κασέτες, πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, έχει μετατρέψει σε στούντιο ηχογράφησης το γραφείο του και έχει καταγράψει με κάμερες υψηλής τεχνολογίας τις συνομιλίες που είχε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και εν συνεχεία τις έκανε μεταγραφή σε cd, τα οποία κυκλοφορούν στην πιάτσα τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα νιώσει την ίδια μεγάλη έκπληξη όπως όταν του πήγαν να ακούσει τις κασέτες τις προάλλες στο γραφείο του. Και θα αρνηθεί κάθε συμμετοχή.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ

Ο σεισμός και το τσουνάμι που έπληξαν την Ιαπωνία έχουν επηρεάσει και τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, με την ομοσπονδία να αποφασίζει την αναβολή των αγώνων του Μαρτίου.

Άρχισε να γίνεται η καταγραφή των πληγών και είχε αποφασιστεί η αναβολή της επόμενης αγωνιστικής, αλλά πλέον αποφασίστηκε να αναβληθούν όλα τα ματς είχαν προγραμματιστεί για τον μήνα που διανύουμε, την ώρα που τα προβλήματα στη χώρα συνεχίζονται.

Παράλληλα εξετάζεται , το ενδεχόμενο η Εθνική ομάδα της χώρας να αποσυρθεί από το Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται το καλοκαίρι, στο οποίο έχουν κληθεί οι Ιάπωνες από την Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής.

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ;

Ισχύει άραγε ότι πριν λίγη ώρα ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, που σχετίζεται με την υπόθεση με τις κασέτες μπήκε στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στη Βασιλίσσης Σοφίας;

Τέτοιες πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά μας που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά ακόμα και να μην είναι έτσι, πως είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοια πράγματα αυτές τις ημέρες;

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr μίλησε για τη ζωή στη Γερμανία, τους στόχους της ομάδας του, για την Εθνική και για το αν σκέφτεται να επαναπατριστεί.

Αναλυτικά οι δηλώσει του:

Το γκολ που πέτυχες κόντρα στη Σάλκε από τα 73μ είναι το γκολ μεγαλύτερης απόστασης στη Μπουντεσλίγκα. Ποιο είναι το σχόλιό σου για αυτό το τέρμα, καθώς και για το γεγονός πως στον αγώνα αγωνίστηκαν 5 Έλληνες;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα από τέτοια απόσταση, βέβαια είχα και την βοήθεια της τύχης. Όμως, αυτό που με στενοχωρεί είναι πως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Και ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Όσο για τους Έλληνες, όσο περισσότεροι έρχονται στο εξωτερικό και στη Γερμανία τόσο το καλύτερο για εμάς. Όταν είναι και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μπορείς να προσαρμοστείς πιο εύκολα.»

Πως αντιμετωπίζεται το ποδόσφαιρο στη Γερμανία σε αντίθεση με τη χώρα μας σε θέματα νοοτροπίας και πως αυτό επιδρά στο αγωνιστικό θέαμα;

«Εδώ στη Γερμανία τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ωραίο θέαμα. Μία πραγματική γιορτή σε κάθε αγωνιστική. Δεν υπάρχουν τα ελληνικά επεισόδια. Φυσικά, όλη αυτή η θετική ατμόσφαιρα βοηθά και εμάς τους παίκτες. Η πίεση είναι λιγότερη και αυτό έχει συνέπεια οι φίλαθλοι να βλέπουν ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.»

Παρότι κάνατε μια πολύ καλή αρχή με την Άιντραχτ, το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει πτωτική πορεία. Που οφείλεται πιστεύεις αυτό;

«Η ομάδα αν και είχε κάνει μια πολύ καλή αρχή στη Μπουντεσλίγκα, πλέον βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Πρέπει να σοβαρευτούμε άμεσα, γιατί εμάς το επίπεδό μας δεν είναι για τις κατώτερες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορώ να πω πως έχουμε κάνει πολλά καλά παιχνίδια αλλά στο τέλος κάτι πάει στραβά και χάνονται βαθμοί. Σε αυτό παίζει ρόλο και ο ψυχολογικός τομέας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε άμεσα. Την ερχόμενη αγωνιστική έχουμε ένα κρίσιμο ματς κόντρα στη Σαν Πάουλι και θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη.»

Εσύ προσωπικά θα σκεφτόσουν έναν πιθανό επαναπατρισμό; Ευσταθούν τα σενάρια που σε συνδέουν με πιθανή μεταγραφή σε ελληνική ομάδα;

«Δεν σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να παίξω και να διακριθώ στο εξωτερικό όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στην Άιντραχτ και δεν κάνω άλλες σκέψεις. Όσο για το φημολογούμενο ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, όλα αυτά είναι καθαρά φιλολογικά, δεν υπάρχει καμία επαφή. Όπως τόνισα, εγώ σκέφτομαι μόνο το εξωτερικό.»

Ο Σκίμπε δείχνει να σε εμπιστεύεται απόλυτα στην 11άδα της Άιντραχτ. Πως επιδρά αυτό στην απόδοσή σου; Θεωρείς πως έχεις περιθώρια βελτίωσης;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου, δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, και αυτό με βοηθά να γίνομαι όλο και καλύτερος. Σίγουρα, αν αναλογιστώ το γεγονός πως είναι η πρώτη μου χρονιά εκτός Ελλάδας, μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Με την πάροδο του χρόνου θα προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος.»

Οι συμπαίκτες σου στη Φρανκφούρτη, Γκέκας και Αμανατίδης αποχώρησαν σχετικά πρόσφατα από την Εθνική, τονίζοντας πως υπάρχουν μηυγιείς νοοτροπίες στην ομάδα. Έχεις αντιληφθεί εσύ κάτι παρόμοιο;

«Μπορεί να είμαι σχετικά νέος στην Εθνική ομάδα, όμως έχω προλάβει να μπω στο κλίμα. Εγώ προσωπικά όχι μόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ πως το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό. Είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Το θέμα του Φάνη και του Γιάννη ανήκει πλέον στο παρελθόν, δεν το συζητάμε αλλά εμένα η θέση μου είναι διαφορετική σε αυτό το ζήτημα. Όσο είμαι στην ομάδα αισθάνομαι πως αποπνέει υγεία.»

Η Μάλτα παραδοσιακά, εκτός έδρας δυσκολεύει την Εθνική μας που μετρά μόλις μία νίκη σε τέσσερις αγώνες; Πως θα αντιμετωπίσετε αυτόν τον επικείμενο αγώνα στη χώρα της Μεσογείου;

«Η παράδοση είναι για να σπάει. Εμείς θα πάμε στη Μάλτα για τη νίκη, η οποία είναι μονόδρομος για τη συνέχεια. Επιβάλλεται να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στο παρελθόν μπορεί όντως να μας έχει δυσκολέψει εκτός έδρας η συγκεκριμένη ομάδα, αλλά εμείς δεν θα κοιτάξουμε την προϊστορία. Δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και στη Μάλτα.»

Ποιες οι διαφορές που έχεις δει στην εποχή Σάντος στην Εθνική σε σχέση με εκείνη του Ρεχάγκελ; Τέλος, πιστεύεις θα έρθει εύκολαήδύσκολα η πρόκριση για τα τελικά του Euro 2012;

«Ο κ. Ρεχάγκελ σίγουρα προσέφερε τεράστιο έργο στην Εθνική όσα χρόνια ήταν στην τεχνική ηγεσία αλλά πλέον έχουμε περάσει σε μια νέα εποχή. Ο κ. Σάντος έχει μια διαφορετική νοοτροπία και εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε για να την αφομοιώσουμε πλήρως και να οδηγήσουμε την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Φυσικά, ο στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Euro 2012, και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε την κατακτήσουμε και ως πρώτοι, αποφεύγοντας τα μπαράζ. Σημαντικό είναι άλλωστε πως θα έχουμε εντός έδρας τη βασική αντίπαλο, Κροατία. Βέβαια, μέχρι τότε θα πρέπει να κερδίσουμε μέσαέξω τη Μάλτα ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε σε σωστό δρόμο.»

«Για πάντα στην καρδιά μου η Σεβίλλη»

«Για πάντα στην καρδιά μου η Σεβίλλη»Αξέχαστη θα μείνει η Σεβίλλη στον Λουίς Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που έχει συμφωνήσει με τη Σάο Πάολο, τόνισε ότι πλέον θα παρακολουθεί την ομάδα σαν οπαδός από την πατρίδα του.«Για πάντα στην καρδιά μου η Σεβίλλη».

«Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω τα έξι χρόνια που πέρασα στην πόλη. Θα ήθελα πολύ να περνάω έξι μήνες στη Βραζιλία και έξι στη Σεβίλλη» πρόσθεσε, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του κλαμπ της Ανδαλουσίας, Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο, τον τοποθέτησε ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς του συλλόγου όλων των εποχών: «Ήταν ένας από τους κορυφαίους στράικερ της Σεβίλλης. Αραούχο, Πόλστερ, Σούκερ, Ζαμοράνο και Λουίς Φαμπιάνο».
Να τονίσω πως στην Σάο Πάολο αγωνίζονται οι γνώριμοι μας Ριβάλντο ή αλλιώς <<ΡΙΜΠΟ>> που αγωνίστηκε με τα χρώματά του Ολυμπιακού και τελευταία της ΑΕΚ και ο Έντσον Ράμος ο οποίος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ .

Είναι Βραζιλιάνος και φαίνεται (video)

Είναι Βραζιλιάνος και φαίνεται (video)Οι Λατίνοι μάς έχουν συνηθίσει σε γκολάρες από μακριά, με ψαλιδάκια, με γυριστά σουτ, αλλά αυτό το γκολ του Κλέιτον Σαβιέ στον αγώνα της Μέταλιστ με την Ντνιέπρ ήταν το κάτι άλλο…
Απολαύστε το βίντεο παρακάτω.
Μοιράσου το:

Σχετικά video

Η συνέντευξη Κούγια μέσα από τις εικόνες του Google!

Δεν πρόκειται για μοντάζ.

Μπείτε στις εικόνες του Google και κάντε αναζήτηση με τις λέξεις «μπέος κούγιας». Κατεβείτε στην 4η και 5η σελίδα και θα δείτε τις παρακάτω εικόνες…



Δοκιμάστε το και εσείς!
Α, και κάτι τελευταίο.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο αγαπούλης στην 5η φωτογραφία…
Απλά πατήστε εδώ

Ό,ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ MASTER LEAGUE ΚΑΙ ΤΟ PES 2011

Λοιπόν.Όπως δεν θα γνωρίζετε,το pro μου αρέσει πιο πολύ από το fifa και όπως επίσης δεν θα γνωρίζετε η αγαπημένη μου λειτουργεία στο PES είναι το πρωτάθλημα με παίχτες που εξελίσονται και κάνεις μεταγραφές.Με λίγα λόγια την Master League.Σε μια τετράχρονη λοιπόν πορεία που έχω κάνει ως τώρα στην νέα Μάστερ Λίγκ θα σας παρουσιάσω τους καλύτερους παίχτες που πρέπει να έχετε και θα γίνουν καλοί στα πρώτα 3-4 χρόνια της Μάστερ Λίγκ.Σε τί άλλο;Σε εικόνες...(είναι τεράστιες,με ένα κλίκ επάνω τους έχουν τεράστιο μέγεθος)

Τερματοφύλακες:

Άμυνα:
 Πλάγιοι Αμυντικοί:

Αμυντικοί Χαφ:
Κεντρικοί:
 Εξτρέμ ή αλλιώς πλάγιοι μέσοι:

 Επιθετικοί μέσοι:

 Κρυφοί Κυνηγοί:

Επιθετικοί:
 Όλες οι φωτογραφίες ανήκουν στο blog ypnos-blog - Ύπνος Blog.
Ακόμη για τη Μάστερ Λίγκ:
  • Πλέον,στα δύο τελευταία παιχνίδια η Μάστερ Λίγκ είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είσαι μόνο αυτός που παίζει,είσαι και ο πρόεδρος (προσλήψεις προσωπικού και άλλα)
  • Από το Ελληνικό Πρωτάθλημα οι παίχτες που είναι σχετικά καλύτεροι στα 4 πρώτα χρόνια είναι από τον Ολυμπιακό: Μήτρογλου,Μιραλλάς,Φετφατζίδης,Πάρντο και εννοείται ο Τοροσίδης που είναι ο μοναδικός Έλληνας με 90 rat.
  • Στον ΠΑΟ σίγουρα πολύ καλοί οι Λέτο,Χριστοδουλόπουλος,Μπγιάσμιρ(!!) και Νίνης ενώ και οι «μικροί» Φέτσης και Μαυριάς δίχνουν καλά στιχοία.
  • Στην ΑΕΚ ο Μπέρνς είναι πολύ καλός και γενικά εδώ από 27 κατεβένουν,από 23-26 ανεβαίνουν ενώ οι πιο μικροί έχουνε ένα καλό rating.Και ο Ντιόπ είναι καλός
  • Τέλος,στον ΠΑΟΚ,ο τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης κλέβει την παράσταση ενώ οι Κουτσιανικούλης,Βιτόλο,Τσιρίλο,Βιεϊρίνια και Λίνο παροσιάζουν άνοδο.Μην σας φανεί έκπληξη αν ανεβεί λίγο ο Φωτάκης καθώς αμέσως θα πέσει πολύ χαμηλά...
  • Ακόμα να κοιτάτε και την ομάδα παίδων του συλλόγου σας και να δίνετε εκεί μέγιστους πόρους...

Τέσσερις μεταγραφές θέλει η Γιούβε

Τέσσερις μεταγραφές θέλει η ΓιούβεΗ χρονιά πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για τη Γιουβέντους, με τον Μπέπε Μαρότα να τονίζει πως αν η ομάδα θέλει να γίνει ξανά ανταγωνιστική, θα πρέπει να πάρει τέσσερις μεγάλους παίκτες.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στη λίστα της Γιουβέντους βρίσκονται οι Μπάστος, Πίρλο, Μασκεράνο και Μποριέλο, ενώ ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η «Μεγάλη Κυρία» ενδιαφέρεται και για τον Κεντίρα.

Ισπανία - Primera Division

Η Μπαρτσελόνα έκανε σχεδόν τα πάντα για να φύγει χωρίς βαθμολογικές απώλειες από το "Σάντσεθ Πιθχουάν", αλλά αφενός η πολύ καλή Σεβίλληαφετέρου η τύχη και ένας κακός διαιτητής της στέρησαν τη νίκη.
Σχετικά links
Οι "μπλαουγκράνα" προσέθεσαν ακόμη μία υψηλού επιπέδου εμφάνιση στο ενεργητικό τους, προηγήθηκαν με τον Μπόγιαν στο 30', είχαν δύο δοκάρια σε κεφαλιά του Μέσι και σουτ του Ινιέστα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά έμειναν στο 1-1 απέναντι σε ένα σύνολο που μόχθησε πολύ στο γήπεδο, διεκδίκησε τις πιθανότητες του, έφτασε στην ισοφάριση με τον Νάβας στο 49' και παράλληλα ευνοήθηκε από δύο αλλοπρόσαλλες διαιτητικές αποφάσεις. Η πρώτη στο 8' όταν ακυρώθηκε γκολ του Μέσι για... φάουλ του Μπούσκετς και η άλλη στο 73' , όταν δεν υποδείχθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νάβας στον Μπόγιαν.Με αυτά και με αυτά η διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει για 3η συνεχόμενη φορά δύο τέρματα σε ένα ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στη νίκη επί της Έρκουλες με 2-0 και έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 56'. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ο τρίτος παίκτης της ισπανικής λίγκας που καταφέρνει να σκοράρει από δύο γκολ σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις την τελευταία 7ετία μετά τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό ήταν το 9ο τέρμα που σημείωσε εφέτος.

Η ευρωπαϊκή έξοδος είναι στόχος της Εσπανιόλ και με το 2-0 επί της Λα Κορούνια στο Πρατ έκανε ακόμη ένα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι Αλόνσο και Βερδού στο τελευταίο μισάωρο ήταν οι παίκτες που έδωσαν τη λύση στην επιθετική δυστοκία στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι Αλμερία και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Το σκορ άνοιξε ο Αγουέρο στο 39', Κρουσάτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 49', ο Αγουέρο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους "ροχιμπλάνκος" στο 61' με τον Γκοϊτόμ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 76'.

Σαρωτική η Σαραγόσα, παρέσυρε στο διάβα της τη Βαλένθια επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0. Οι "νυχτερίδες" μετά τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό τους από τη Σάλκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δέχθηκαν ακόμη ένα χαστούκι, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα από την ορεξάτη Σαραγόσα. Τα γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Γιάροσικ στο 5', Αντέρ Ερέρα στο 40' και με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι ο Γκάμπι στο 65' και το 75'.
Σε αγωνιστική κρίση η Βιγιαρεάλ, δεν νίκησε ούτε τη Χιχόν. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρηθεί τη θέση της στην τετράδα δίχως -στην παρούσα φάση- να απειλείται Ο Ρόσι, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας, άνοιξε το σκορ για το "κίτρινο υποβρύχιο", αλλά αντί να χτίσει πάνω σε αυτό το προβάδισμα επαναπαύτηκε και στις καθυστερήσεις το πλήρωσε. Ο Κάστροευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και η ομάδα του Πρεθιάδο, η οποία έφτασε στο 1-1 με δύο παίκτες λιγότερους (είχαν αποβλήθεί οι Ντίας και Σάστρε).
Στη μάχη της παραμονής εκείνη που δείχνει να ξεμπλέκει είναι η Οσασούνα. Ιδίως με το 3-1 επί της Σανταντέρ πήρε βαθιά ανάσα. Σόλα, Νεκουνάμ και Σοριάνο έκαναν τη δουλειά μέχρι το 49' και παρόλο που ο Ρόζενμπεργκ μείωσε για την ομάδα της Κατάμπρια, αυτό που άλλαξε ήταν μόνο το τελικό σκορ και όχι η ουσία.
Εκείνη αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την παραμονή ήταν η Μάλαγα, επικρατώντας 2-0 της Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν. Ντούντα και Ροντόν σε πρώτο και δεύτερη ημίχρονο σφράγισαν τη νίκη των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι έπιασαν Έρκουλες και Αλμερία, ενώ απέχουν δύο βαθμούς από τη Χιχόν.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Αλμερία-Ατλέτικο 2-2 (49' Κρουσάτ, 76' Γκοϊτόμ - 39', 61' Αγουέρο)

Ρεάλ-Έρκουλες 2-0 (24', 56' Μπενζεμά)

Σαραγόσα-Βαλένθια 4-0

(5' Γιαρόσικ, 40' Ερέρα, 65'πέν., 75'πέν. Γκάμπι)

Οσασούνα-Σανταντέρ 3-1
(19' Σόλα, 23' Νεκουνάμ, 49' Σοριάνο - 55' Ρόζενμπεργκ)

Σοσιεδάδ-Μάλαγα 0-2
(24' Ντούντα, 57' Ροντόν)

Εσπανιόλ-Λα Κορούνι 2-0
(61' Αλόνσο, 80' Βερδού)

Λεβάντε-Μαγιόρκα 1-1
(37' Χουανλού - 60' Ραμίς)

Βιγιαρεάλ-Χιχόν 1-1
(29' Ρόσι - 92'πεν. Κάστρο)

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-1(49' Νάβας - 30' Μπόγιαν)

Δευτέρα 14 Μαρτίου

22:00 Χετάφε-Μπιλμπάο



Ρεάλ Μαδρίτης-Έρκουλες 2-0


Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-1


ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ!

Αύριο το μεσημέρι στο έκτακτο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας όπου κλήθηκαν τόσο ο ΓΓΑ όσο και ο Πιλάβιος θα συζητήσουν την πρόταση του Μπιτσαξή για να πάει το πρωτάθλημα στην ΕΠΟ!

Να υπενθυμίσουμε ότι από την περασμένη εβδομάδα με επιστολή του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητούσε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο από την επόμενη αγωνιστική σεζόν η ΕΠΟ να είναι αυτή που θα διοργανώσει το πρωτάθλημα καθώς έκρινε πως η Σούπερ Λίγκα είναι πλέον ακατάλληλη για την ομαλή διεξαγωγή του.

Η απάντηση από την πλευρά του «συνεταιρισμού» αναμένεται να δοθεί το μεσημέρι της Τρίτης μετά το έκτακτο Δ.Σ που έχει οριστεί για τις 2μ.μ. Μάλιστα σε αυτό κλήθηκαν τόσο ο Πάνος Μπιτσαξής, όσο και ο
Σοφοκλής Πιλάβιος!

Επόμενοι Αγώνες για το στοίχημα


ΠοδόσφαιροΗμ/νία1X2
Ρωσία - Premier-LigaΒόλγκα ΝΝ - Τομ Τομσκσε 24'2,203,053,35+ 10
Ελλάδα - 2nd DivisionΕθνικός Αστέρας - Παναιτωλικόςσε 39'3,302,802,20+ 4
Βουλγαρία - Bulgaria A PFGΚαλιάκρα - Λοκομοτίβ Σόφιαςσε 39'3,103,302,10+ 5
Τσεχία - Gambrinus LigaΜπάνικ Οστράβα - Μλάντα Μπόλεσλαβ6:30 μμ2,503,102,80+ 17
Ρωσία - Premier-LigaΡοστόφ - Σπαρτάκ Μόσχας6:30 μμ3,453,202,10+ 10
Ελλάδα - 2nd DivisionΘρασύβουλος - Πανθρακικός7:00 μμ2,103,003,25+ 4
Ευρώπη - ΦιλικάΜπόντο Γκλίμτ - Ράνχαϊμ7:00 μμ2,203,203,20+ 6
Τουρκία - First DivisionΓκαζιάντεπσπορ - Akhisar Belediye8:00 μμ1,933,203,70+ 6
Γερμανία - Regional League WestMainz 05 (A) - Trier8:00 μμ2,703,202,45+ 6
Δανία - SuperligaenΟντένσε - Λίνγκμπι8:00 μμ1,504,006,10+ 17
Ρουμανία - Liga 1Μπράσοφ - Βασλούι8:30 μμ2,853,102,35+ 11
Ισραήλ - Premier LeagueHapoel Haifa - Μακάμπι Xάιφα8:45 μμ4,803,351,68+ 7
Ελβετία - Challenge LeagueΑαράου - Κιάσσο9:10 μμ2,203,153,05+ 5
Γερμανία - 2. ΜπουντεσλίγκαΓκρόϊτερ Φίρτ - Χέρτα9:15 μμ2,823,252,45+ 18
Γαλλία - France Ligue 2Λε Μαν - Νιμ9:30 μμ1,653,305,85+ 16
Αγγλία - ChampionshipΝόργουιτς - Μπρίστολ Σίτι9:45 μμ1,733,404,90+ 19
Ιταλία - Serie BΣιταντέλα - Πάντοβα9:45 μμ2,502,902,98+ 16
Ολλανδία - Jupiler LeagueFC Eindhoven - Άπελντορν9:45 μμ1,753,704,20+ 10
Ιταλία - Italy Lega Pro 1BAtletico Roma - Viareggio9:45 μμ1,703,304,80+ 6
Ιρλανδία - League CupΛόνγκφορντ Τάουν - Άθλοουν9:45 μμ1,603,605,65+ 6
Κόσμος - Setanta CupLisburn Distillery - Σάμροκ Ρόβερς9:45 μμ4,703,301,77+ 5
Ισπανία - Πριμέρα ΝτιβιζιόνΧετάφε - Αθλέτικ Μπιλμπάο10:00 μμ2,683,202,60+ 21
Πορτογαλία - SuperligaΛεϊρία - Πόρτο10:15 μμ8,654,001,42+ 17
Αργεντινή - ΚλαουσούραΟυρακάν - Κίλμες12:10 πμ2,203,103,30+ 13
Αργεντινή - Argentina Nacional B DivisionInstituto - UnionΤρι 02:002,303,003,00+ 5
Αργεντινή - ΚλαουσούραΙντεπεντιέντε - Νιούελς Όλντ ΜπόιςΤρι 02:152,403,102,95+ 13
Σκωτία - 1st DivisionΣτέρλινγκ Άλμπιον - ΝτάνφερμλινΤρι 21:306,104,001,48+ 5
Σκωτία - 2nd DivisionΦόρφαρ - ΣτενχάουσμιουρΤρι 21:301,733,504,40+ 5
Σκωτία - 3rd DivisionΈλγκιν - ΚλάϊντΤρι 21:451,903,503,60+ 5