Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το... 13άρι του Νάτσο (videos)

Το... 13άρι του Νάτσο (videos)Ο Νάτσο Σκόκο με το γκολ στην Καβάλα έφτασε τα εννιά και οδηγεί την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Τα γκολ του εκτός από εντυπωσιακά είναι και κρίσιμα, αφού έχουν δώσει 13 βαθμούς στην ομάδα του.

Η επόμενη παράσταση του «υδραυλικού» ήρθε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με δύο γκολ (το πρώτο με διαφορά το καλύτερο του πρωταθλήματος) βοήθησε τον Μανόλο Χιμένεθ να ξεκινήσει με το δεξί στο πάγκο της ΑΕΚ.

Αντίθετα, τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά στην Καβάλα για την 11η αγωνιστική, αφού η Ένωση ήταν τραγική και το μόνο που κατάφερε ο Σκόκο ήταν να πετύχει το γκολ της παρηγοριάς (2-1).  Επιστροφή στις επιτυχίες στην Τρίπολη με τον Αργεντινό να βάζει το κερασάκι στη τούρτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 3-0.

Έπρεπε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές και να φτάσουμε την 22η για το επόμενο γκολ του Σκόκο, ένα από τα συνηθισμένα του που κάνουν αίσθηση, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η «Ένωση» την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα όμως ο Σκόκο είναι σε τρομερή κατάσταση και αυτό το έμαθε καλά ο ΠΑΟΚ. Ο «υδραυλικός» με δύο υπέροχα γκολ (ειδικά το δεύτερο μπαίνει στα highlights) συνέτριψε τον Δικέφαλο του Βορρά με 4-0, ενώ κόντρα στην Καβάλα προερχόμενος από το πάγκο ξεκλείδωσε την άμυνα των «Αργοναυτών» και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Ένωση για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης.

Αναλυτικά τα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Σκόκο:

3η αγωνιστική
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2

6η αγωνιστική
Άρης-ΑΕΚ 0-4

11η αγωνιστική
Καβάλα-ΑΕΚ 2-1

18η αγωνιστική
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 0-3

22η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-1

25η αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0

26η αγωνιστική
ΑΕΚ-Καβάλα 1-0
Μοιράσου το:

Σχετικά video

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου