Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Τον... χαβά του ο Αντριάνο

Τον... χαβά του ο ΑντριάνοΆφαντος είναι και πάλι ο Αντριάνο! Ενώ θα έπρεπε να είναι με τους συμπαίκτες του στην Τριγκόρια και να προπονείται, ο ατζέντης και οι γονείς του τον αναζητούν στα… μπαράκια του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρόμα είχε μεταβεί στη χώρα του για θεραπεία μετά και τον τραυματισμό του στον ώμο, αλλά εικόνες τον δείχνουν να πίνει και να ξενυχτάει λίγες ώρες μετά την άφιξή του, κατά την προσφιλή του συνήθεια. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν από την Κυριακή στη Ρώμη, αλλά ο ατζέντης του, Γκιλμάρ Ρινάλντι δήλωσε στην Globo: «Έχω να τον δω και να του μιλήσω μέρες. Η μητέρα του μου είπε πως δεν ταξίδεψε την Κυριακή, κάτι που δεν έκανε ούτε τη Δευτέρα. Μόνο αυτός ξέρει τι κάνει».

«Θέλετε Μόντριτς; Εξήντα και δικός σας!»

«Θέλετε Μόντριτς; Εξήντα και δικός σας!»Με το τεράστιο ποσό των 60 εκατ. ευρώ κοστολογεί τον Λούκα Μόντριτς η Τότεναμ, καθώς ο Κροάτης έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τον βλέπει σαν αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της για τον Μόντριτς και ο Φέργκιουσον σκέφτεται να προσφέρει στα «σπιρούνια» περίπου 40 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.
Οι ιθύνοντες της Τότεναμ, όμως, είναι διατεθειμμένοι να τον πουλήσουν ακόμα πιο ακριβά, καθώς όχι μόνο είχαν ξοδέψει πάρα πολλά για τον αποκτήσουν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2008, αλλά ο Μόντριτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Λονδρέζους πέρσι το καλοκαίρι. Ο πρόεδρος της Τότεναμ δήλωσε: «Ο Μόντριτς δεν θα πάει πουθενά και αν η Γιουνάιτεντ πραγματικά ενδιαφέρεται, η τιμή του ξεκινά από τα 60 εκατ. ευρώ».
Για τον Βαλκάνιο πλεϊμέικερ, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει εκτός από τους «κόκκινους διαβόλους», η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


• 00:30 conn-x TV Sports 3 River Plate SE-Botafogo Copa do Brasil
• 14:30 conn-X TV Sports Fluminense-Nacional Κόπα Λιμπερταδόρες
• 14:30 EUROSPORT ΤΟΥΡΝΟΥΑ WTA, Φάση των 16, ΝτόχαΤένις
• 19:00 NOVASPORTS 3 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ Europa League
• 19:00 NOVASPORTS 4 ΠΟΡΤΟ - ΣΕΒΙΛΛΗ UEFA Europa League
• 19:30 conn-X TV Sports Μπολόνια-Ρόμα Ιταλικό Πρωτάθλημα
• 20:10 EUROSPORT ΤΟΥΡΝΟΥΑ WTA, Φάση των 16, ΝτόχαΤένις
• 21:45 NET ΙΝΤΕΡ-ΜΠΑΓΕΡΝ Champions League
• 21:45 NOVASPORTS 3 ΟΥΝΙΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΡΟΜΑ Euroleague
• 21:45 NOVASPORTS 1 ΜΑΡΣΕΪΓ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.Champions League
• 21:45 NOVASPORTS 2 ΑΡΣΕΝΑΛ - ΣΤΟΟΥΚΑγγλικό Πρωτάθλημα

ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ & ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ!

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις της Πανάθας με άλλες με άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας όσον αφορά το μέτωπο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ισχυρό γκρουπ εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και της Λίγκας, ούτως ώστε η πρόταση μομφής που θα καταθέσουν την Παρασκευή στην Συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής να έχει πιθανότητες να περάσει.

Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, στο πλευρό του Παναθηναϊκού συντάσσεται και η Λάρισα, ενώ ο Ατρόμητος ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί τι θα πράξει, ερωτηματικό αποτελούν ο Ηρακλής και ο Εργοτέλης.

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό

Σαφάρι τερματοφυλάκων στον ΠαναθηναϊκόΤο ενδεχόμενο να φύγει ο Τζόρβας το καλοκαίρι, αναγκάζει τους υπεύθυνους του Παναθηναϊκού να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις με τους Κωνσταντόπουλο και Σηφάκη να προβάλλουν σαν πρώτες λύσεις.
Το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Τζόρβα δεν βρίσκει αρνητικό τόσο τον ίδιο, όσο και τον Παναθηναϊκό και πλέον αναγκαστικά οι πράσινοι εξετάζουν περιπτώσεις τερματοφυλάκων που θα μπορούσαν να καλύψουν την θέση σε περίπτωση που φύγει ο Τζόρβας.
Η πρώτη περίπτωση τερματοφύλακα που εξετάζουν στο Τριφύλλι είναι ο Μιχάλης Σηφάκης του Άρη. Ο έλληνας διεθνής γκολκίπερ θεωρείται ιδανική λύση καθώς δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και είναι σίγουρη και δοκιμασμένη λύση.
Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην είναι εύκολη αυτή η υπόθεση καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι και το 2012 και δύσκολα οι κίτρινοι θα τον αφήσουν να φύγει χωρίς να ζητήσουν κάποιο ποσό για την μεταγραφή.
Η άλλη περίπτωση που εξετάζεται και είναι σαφώς πιο εφικτή είναι αυτή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου της Κέρκυρας. Ο έλληνας έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις, ωστόσο τα ερωτηματικά σε μια τέτοια κίνηση θα ήταν αρκετά καθώς είναι άγνωστο αν θα ανταποκριθεί ο «Ντίμι» στις απαιτήσεις μιας μεγαλύτερης ομάδας.

Βιεϊρίνια: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες»

Βιεϊρίνια: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες»Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε οΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και οι οποίες δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου στάθηκε περισσότερο στη φάση του πέναλτι.
Ο Πορτογάλος επιθετικός στάθηκε στη φάση του πέναλτι και στην αδράνεια που έδειξε η ομάδα. Ο Βιεϊρίνια μίλησε και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το αποτέλεσμα στο «Λουζνίκι»: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πέναλτι ήταν τυχερή η αντίπαλη ομάδα. Έπρεπε να διώξουμε την μπάλα. Είχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για να πετύχουμε δεύτερο γκολ».

Για το αν τακτικά ο ΠΑΟΚ ήταν τέλειος: «Η τακτική ήταν να βάλουμε γκολ, όπως και στο γήπεδό μας. Αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αν δεν βάζεις τις ευκαιρίες, χάνεις το παιχνίδι. Δεν κάναμε γκολ αυτές μας τις ευκαιρίες και αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».

Για το αν χρωστάει η τύχη στον ΠΑΟΚ: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε παίξει με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, κάτι που έγινε και σήμερα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε».

Μόρα, Μαλεζά ζήτησε ο Χιμένεθ

Μόρα, Μαλεζά ζήτησε ο ΧιμένεθΤην άμυνα της ΑΕΚ για του χρόνου θέλει να σχεδιάσει ο Μανόλο Χιμένεθ που ζήτησε από την διοίκηση να εντείνει τις προσπάθειες για να παίζουν στην Ένωση ο Βαγγέλης Μόρας και ο Στέλιος Μαλεζάς από το καλοκαίρι.
Ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Score» έχει διαλέξει ποιοι δυο παίκτες είναι αυτοί που θα στελεχώσουν την άμυνα της ΑΕΚ.
Οι παίκτες που διάλεξε ο ισπανός τεχνικός είναι έλληνες διεθνείς που η τιμή τους δεν είναι εξωφρενική, ωστόσο για να αποκτηθούν θα πρέπει να ξοδευτούν κάποια χρήματα.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μόρας, τον οποίο ο Χιμένεθ βλέπει σαν ιδανικό αντικαταστάτη του Δέλλα, εάν αυτός δεν συνεχίσει, θα μπορούσε να αποκτηθεί ως ελεύθερος με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για εφικτή συμφωνία εάν η ΑΕΚ προσφέρει ένα συμβόλαιο που θα πλησιάζει τις 400.00 ευρώ συν μπόνους.
Ο Χιμένεθ ζήτησε επίσης να γίνει εκ νέου προσπάθεια το καλοκαίρι για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ. Ο Ζαγοράκης δεν ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν η ΑΕΚπλησίασε τον ΠΑΟΚ το χειμώνα για τον παίκτη, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκρινε ότι δεν υπήρχε επαρκής χρόνος για την αντικατάσταση του.
Η Ένωση θα επανέλθει το καλοκαίρι για τον παίκτη, καθώς ο Χιμένεθ έχει καλή άποψη για αυτόν, ωστόσο θα πρέπει να κάνει μια νέα δελεαστική πρόταση καθώς ο Μαλεζάς έχει συμβόλαιο με τονΠΑΟΚ μέχρι το 2013. Μπορεί λοιπόν να έχει χάσει την θέση βασικού που είχε ο Μαλεζάς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα τον ξεπουλήσει.

Ταξίδι στο... όνειρο!

Ταξίδι στο... όνειρο!Ο Άρης ταξιδεύει με πολλές βαλίτσες γεμάτες... όνειρα στο Μάντσεστερ, όπου θα αντιμετωπίσει την Σίτι στον επαναληπτικό του 0-0 για τη φάση των «32» του Europa League.
Για το όνειρο!

Θα ήταν υπερβολή να πούμε με την πορεία του φετινού Άρη ότι θα διεκδικήσει το θαύμα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι. Οι κίτρινοι απέδειξαν φέτος ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα! Μπορεί το «Βιθέντε Καλντερόν» να μην ήταν κατάμεστο όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τεράστια νίκη επί της κατόχου του τροπαίου, μπορεί στο Λεβερκούζεν να γνώρισε την ήττα με 1-0, όμως εκείνη ήρθε στο τέλος σε ένα παιχνίδι που ο Άρης άξιζε πολλά περισσότερα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην ήττα από τη Ρόζεμπορκγ στο Τροντχάιμ με 2-1. Οι παίκτες του Άρη έχουν δείξει ότι κανείς δεν μπορεί να τους υποτιμήσει!

Είναι γνωστό ότι οι αγγλικές ομάδες παίζουν με τελείως διαφορετικό ρυθμό στην έδρα τους, είναι επίσης γνωστό ότι το ρόστερ της Μάντσεστερ Σίτι περιέχει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, που αν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να διαλύσουν κάθε αντίπαλο. Ο Άρης, όμως, θα παίξει χωρίς να έχει κάτι να χάσει και θα παλέψει για την πρόκριση στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ».