Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Βιεϊρίνια: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες»

Βιεϊρίνια: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες»Ο Αντρέ Βιεϊρίνια στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε οΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ και οι οποίες δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου στάθηκε περισσότερο στη φάση του πέναλτι.
Ο Πορτογάλος επιθετικός στάθηκε στη φάση του πέναλτι και στην αδράνεια που έδειξε η ομάδα. Ο Βιεϊρίνια μίλησε και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το αποτέλεσμα στο «Λουζνίκι»: «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο πέναλτι ήταν τυχερή η αντίπαλη ομάδα. Έπρεπε να διώξουμε την μπάλα. Είχαμε ακόμα μία ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη για να πετύχουμε δεύτερο γκολ».

Για το αν τακτικά ο ΠΑΟΚ ήταν τέλειος: «Η τακτική ήταν να βάλουμε γκολ, όπως και στο γήπεδό μας. Αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά του αγώνα. Αν δεν βάζεις τις ευκαιρίες, χάνεις το παιχνίδι. Δεν κάναμε γκολ αυτές μας τις ευκαιρίες και αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια».

Για το αν χρωστάει η τύχη στον ΠΑΟΚ: «Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας αφήνουν να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε παίξει με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, κάτι που έγινε και σήμερα αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου