Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


• 14:30 EUROSPORT ΤΟΥΡΝΟΥΑ WTA, 3η μέρα ΝτόχαΤένις
• 19:00 EUROSPORT 2 5η αγωνιστ: Μπουντιβέλνικ - Αρης Euro Cup
• 19:00 ANΤ-1 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΟΚ UEFA Europa League
• 20:30 NOVASPORTS 7 Διεθνές μίτινγκ, ΣτοκχόλμηΣτίβος
• 20:45 EUROSPORT 2 5η αγωνιστ: Γαλατάσαραϊ - Καζέρτα Euro Cup
• 21:45 NOVASPORTS 1 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΤΣΕΛΣΙ Champions League
• 21:45 MEGA ΛΙΟΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣChampions League
• 22:00 NOVASPORTS 4 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ Αγγλικό Πρωτάθλημα

Δεν φεύγει άτιτλος ο Νασρί

Δεν φεύγει άτιτλος ο ΝασρίΟ Σαμίρ Νασρί δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ χωρίς να πάρει ούτε έναν τίτλο. Ο Γάλλος μέσος των Λονδρέζων διασκεδάζει όταν παίζει με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».
Ο 23χρονος διεθνής άσος της Άρσεναλ είναι ικανοποιημένος στον αγγλικό σύλλογο: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι διασκεδάζω στην Άρσεναλ και το Λονδίνο και νιώθω πως υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνω εδώ. Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Άρσεναλ, ήταν για να κατακτήσω τίτλους και δεν πρόκειται να φύγω από το σύλλογο χωρίς κανέναν. Στόχος μου είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε.

Τσεκάρουν Αζάρντ οι Βαυαροί

Τσεκάρουν Αζάρντ οι ΒαυαροίΗ Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί την κατάσταση του μεσοεπιθετικού της Λιλ, Εντέν Αζάρντ σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, καθώς τον θεωρούν ιδανικό για να αντικαθιστά τους Ρόμπεν και Ριμπερί όταν είναι τραυματίες.
Οι Βαυαροί έχουν απελπιστεί με τους συνεχείς φετινούς τραυματισμούς των Ριμπερι, Ρομπέν και σύμφωνα με την L’ Equipe σκέφτονται να αποκτήσουν το καλοκαίρι, το εντυπωσιακό ταλέντο της Λιλ, Εντέν Αζάρντ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα κατάσκοποι των Βαυαρών έχουν παρακολουθήσει τον νεαρό αρκετές φορές φέτος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν, μιας και έχει συμβόλαιο με τους «Λιλουά» μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Ο Αζάρντ είναι από τα πιο καυτά ονόματα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και έχει συνδεθεί με πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Γιουβέντους, την Άρσεναλ, την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου!

Παρέμβαση εισαγγελέα Αρείου Πάγου!Σφίγγει ο κλοιός της δικαιοσύνης! Τα επεισόδια προκάλεσαν νέα παρέμβαση, αυτή τη φορά από τον Άρειο Πάγο. Ο αντιεισαγγελέας Αναστάσιος Κανελλόπουλος επενέβη και ζήτησε από τον εισαγγελέα Πειραιά τέσσερις ενέργειες!
Μέχρι τώρα, η εισαγγελία Πειραιά είχε διατάξει στην Αστυνομία Πειραιά να προχωρήσει στην έρευνα για το ντέρμπι. Πλέον ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος ζητάει από τον ίδιο τον εισαγγελέα να κάνει την έρευνα και να προχωρήσει στις εξής ενέργειες:
1. Να κάνει αυτοπροσώπως την έρευνα και να μην την αναθέσει σε πταισματοδίκη που θα συνεργαζόταν με την Αστυνομία.
2. Να εξετάσει με μεγάλη προσοχή το βίντεο του αγώνα.
3. Να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο τα καπνογόνα μπήκαν μέσα στο γήπεδο
4. Να πάρει κατάθεση από τους παριστάμενους στο ντέρμπι εισαγγελείς.