Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


ΕΛΛΑΔΑ SYPER LEAGUE 
27.02. 19:30 ΤελικόΛάρισα2 - 2Άρης Θεσσαλονίκης

27.02. 19:30 ΤελικόΠανιώνιος1 - 1Ολυμπιακός Πειραιώς 

27.02. 17:15 ΤελικόΕργοτέλης2 - 3AEK 

27.02. 17:15 ΤελικόΠΑΟΚ0 - 2Καβάλα

27.02. 15:00 ΤελικόΠανσερραϊκός0 - 1Αστέρας Τρίπολης

26.02. 19:30 ΤελικόΠαναθηναϊκός1 - 1Ατρόμητος
 
26.02. 17:15 ΤελικόΗρακλής1 - 1Skoda Ξάνθη 
 
26.02. 17:15 ΤελικόΚέρκυρα1 - 3Ολυμπιακός Βόλου

ΔΕΙΤΕ LIVE PAOK-KAVALLA K ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΕΚ ΣΤΗΣ 17:15 ΚΑΙ ΣΤΗΣ 19:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ

Αλόνσο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»

Αλόνσο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»Πεπεισμένος πως παρά τη δυσκολία της κατάκτησης του πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης... δεν θα τα παρατήσει εμφανίστηκε ο άσος της «Βασίλισσας», Τσάμπι Αλόνσο.
«Δεν είναι εύκολο πλέον, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε εδώ. Έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα. Είναι κρίμα… Αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως, αυτό είναι το σίγουρο. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 
 Χάσαμε πολλές ευκαιρίες με τη Λα Κορούνια και χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δοκιμάσαμε να σκοράρουμε με όλους τους πιθανούς τρόπους και έτσι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος», τόνισε ο Ισπανός άσος.

Βενγκέρ: «Ήρθε η ώρα για κούπα!»

Βενγκέρ: «Ήρθε η ώρα για κούπα!»Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Μπέρμιγχαμ στον σημερινό τελικό του Λιγκ Καπ και ο τεχνικός των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ τονίζει στους ποδοσφαιριστές του ότι η κούπα πρέπει να βαφτεί στα χρώματα των «κανονιέρηδων» οπωσδήποτε!

«Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως το συναίσθημα της ημέρας δεν θα μας επηρεάσει. Είναι σημαντικό ο τρόπος που θα παίξουμε να ικανοποιεί το στόχο μας», ανέφερε ο Βενγκέρ, ο οποίος φέτος θέλει να δει τους «κανονιέρηδες» να φτάνουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

«Δεν θέλω να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο και να θεωρήσουμε πως η σεζόν τελείωσε. Η ποιότητα των παικτών αλλά και η δική μου θα φανεί αν κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε», πρόσθεσε ο προπονητής της Άρσεναλ.