Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σούζα… νίκης στην Λάρισα

Σούζα… νίκης στην ΛάρισαΧωρίς τους Κόκε και Γκιάρο αλλά με τον Νέρι Καστίγιο στην αποστολή και τον Παπαζαχαρία βασικό, ο Άρης επιθυμεί να αποδράσει με το διπλό σήμερα στο «AEL FC Arena» (19:30, NS2).
Η ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου έπειτα από το φινάλε της στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στην Σούπερ Λίγκα με τον στόχο να είναι αναμφίβολα η συμμετοχή της ομάδας στα «πλέι οφ».
Μόνο νίκη!
Στο σημερινό παιχνίδι με την Λάρισα στην ομώνυμη πόλη ο στόχος των «Κίτρινων» είναι αποκλειστικά και μόνο η νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ απέναντι σε μία ομάδα που μάχεται για την σωτηρία της στην Σούπερ Λίγκα.
Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Μιχαλήτσος θα παρατάξει την ομάδα του με το καθιερωμένο πλέον «4-2-3-1».
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μιχάλης Σηφάκης. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βανγκέλι, Παπαζαχαρία, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στα χαφ θα είναι οι Φατί και Πρίττας. Στα χαφ θα είναι ο Νέτο και ο Μενδρινός ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τσέζαρεκ και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Τόχα.
--- Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που ο Άρης επικράτησε στη θεσσαλική πόλη ήταν τη σεζόν 1990-91 (σ.σ 1-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου