Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Καβάλα… στο ΟΑΚΑ!

Καβάλα… στο ΟΑΚΑ!Η νίκη απέναντι στην Καβάλα είναι μονόδρομος σήμερα για τονΠΑΟΚ (17:15, NS3) πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Βαθμοί και ψυχολογία τα ζητούμενα για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Το παιχνίδι με την ΤΣΚΚΑ Μόσχας στην ρωσική πόλη ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Κανένας στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν μπορεί να σταθεί στο εν λόγω παιχνίδι και πλέον η προσοχή απάντων στην ομάδα στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις.
Η υψηλότερη δυνατή θέση στην Σούπερ Λιγκα η οποία θα δώσει το δικαίωμα για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από 10 χρόνια είναι οι δύο στόχοι του «Δικεφάλου του Βορρά».
Νίκη και ηρεμία
Στο σημερινό παιχνίδι με την Καβάλα η νίκη είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του Μάκη Χάβου η οποία θέλει να συνδυάσει το τερπνόν (τρεις βαθμοί) μετά του ωφελίμου (ψυχολογία ενόψει ΟΑΚΑ).
Στα αμιγώς αγωνιστικά για τους Θεσσαλονικείς το σχήμα της ομάδας δεν αναμένεται να έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό της Μόσχας.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρέσιτς, ενώ το «καρέ» της άμυνας θα απαρτίζεται απόμ τους Ετό, Κοντρέρας, Μαλεζά και Σνάουτσνερ.
Στα χαφ θα είναι ο Τσουκαλάς με τον Γκαρσία και στις πτέρυγες οι Ελ Ζαρ και Βιειρίνια.
 Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Μουσλίμοβιτς και Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου