Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δύο αγωνιστικές στο Ρούνεϊ

Δύο αγωνιστικές στο ΡούνεϊΑπό την έκσταση του γκολ που βάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη θέση του οδηγού στον αγγλικό εμφύλιο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην πίκρα της απουσίας από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», το Σάββατο 16 Απριλίου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, βρέθηκε σε διάστημα λίγων ωρών ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρωί την απόφαση να τιμωρήσει τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ποινή δύο αγωνιστικών για τα υβριστικά του σχόλια μπροστά στην κάμερα στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος φορ είχε πετύχει χατ-τρικ την περασμένη αγωνιστική ανατρέποντας το 2-0 που νικούσε η Γουέστ Χαμ σε 3-2 όμως στο τρίτο γκολ ξέσπασε μπροστά στην κάμερα με υβριστικά σχόλια. Ο φακός τον συνέλαβε και η Ομοσπονδία του επέβαλε την καθιερωμένη ποινή των δύο αγώνων για ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στα πλάνα του τον Ρούνεϊ το Σάββατο 9 Απριλίου για τον αγώνα κόντρα στη Φούλαμ στο «Ολντ Τράφορντ», ούτε και το Σάββατο 16 Απριλίου για το μεγάλο ντέρμπι με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ» για το Κύπελλο Αγγλίας.

Πάντως ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» που βρίσκεται σε καλή φόρμα και σκόραρε ξανά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρίσκεται κανονικά στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ για τον 2ο ημιτελικό των δύο ομάδων μεσοβδόμαδα στο «Ολντ Τράφορντ».

Γη και ύδωρ προσφέρει η «Κυρία» για Βούτσινιτς

 Γη και ύδωρ προσφέρει η «Κυρία» για ΒούτσινιτςΓερά ανταλλάγματα είναι πρόθυμη να προσφέρει η  Γιουβέντους που ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μίρκο Βούτσινιτς το καλοκαίρι, σύμφωνα με το “Sky Italia”.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός θεωρεί ότι ο «κύκλος» του έχει κλείσει στη Ρώμη και αναμένεται να ψάξει για νέο σταθμό στην καριέρα του..

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα είχε προσφάτως επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του σωματείου  του Τορίνο για τον επιθετικό των «τζιαλορόσι», ο οποίος κοστολογείται με 20-25 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, αν και δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να συμπεριληφθεί και ο μεγάλος Τζανλουίτζι Μπουφόν ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Βούτσινιτς.

Οι απόντες της αγωνιστικής

Οι απόντες της αγωνιστικήςΔέκα είναι οι ομάδες που θα έχουν απουσίες παικτών λόγω καρτών.
Ούτε από την 30ή αγωνιστική της Football League θα λείψουν οι απόντες λόγω καρτών. Αναλυτικά οι παίκτες που δεν θα παίξουν λόγω τιμωριών
Εθνικός
Γιώργος Κοκκίνης στον αγώνα ΟΦΗ-Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας
Μίλτος Σαπάνης στον αγώνα Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας
Δημήτρης Σκλιοπίδης στον αγώνα Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας
Εθνικός Αστέρας
Απόστολος Παπαζούδης στον αγώνα Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη
Ηλιούπολη
Στάθης Στεφανίδης στον αγώνα Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη
ΟΦΗ
Χρήστος Μπούρμπος στον αγώνα ΟΦΗ-Εθνικός
Τάσος Αγρίτης στον αγώνα ΟΦΗ-Εθνικός
Κώστας Κιάσσος στον αγώνα ΟΦΗ-Εθνικός
Διαγόρας
Μπάρτοζ Ταραχούλσκι στον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας
Καλλιθέα
Γιώργος Κουτρουμπής στον αγώνα Καλλιθέα-Ιωνικός
Αναγέννηση Καρδίτσας
Στούκας Γκουέντες στον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας
Πιερικός
Κώστας Χάτζης στον αγώνα Θρασύβουλος-Πιερικός
Θρασύβουλος
Γιάννης Κολοτούρος στον αγώνα Θρασύβουλος-Πιερικός

Παίρνει Μαρκόφσκι η Ξάνθη

Παίρνει Μαρκόφσκι η Ξάνθη

«Κλεισμένος» ο Μαρκόφσκι


Στην Skoda Ξάνθη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Μαρκόφσκι της Δόξα Δράμας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πόλη της Ξάνθης, ο Μάρκο Μαρκόφσκι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες της Skoda και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αναμένεται να μετακομίσει στους Ακρίτες.
Ο Σέρβος επιθετικός των «Μαυραετών» που το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έχει προσεγγίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Super League με τις εμφανίσεις του και αρκετές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι και τον Ιανουάριο η Ξάνθη έκανε πρόταση στη Δόξα Δράμας για την απόκτησή του, όμως για άγνωστο λόγο η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Αποχαιρετά ο Χάιντζε

Αποχαιρετά ο Χάιντζε

Αμφίβολη η παραμονή του Χάιντζε


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό της Μαρσέιγ, ο Γκάμπριελ Χάιντζε.
Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του στα γαλλικά μέσα, άφησε να εννοηθεί, πως το μέλλον του στον γαλλικό σύλλογο, είναι αβέβαιο.
«Προς το παρόν, είναι 50-50. Δεν πήρα την τελική μου απόφαση. Θα συνεχίσω να δίνω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου μέχρι το τέλος της σεζόν.
Είναι σημαντικό για εμένα να νιώθω ότι η ομάδα κι εγώ βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος», σχολίασε σχετικά ο Αργεντινός αμυντικός.

Νάπολι για Κυριάκο!

Νάπολι για Κυριάκο!Η εμφάνιση του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Ίντερ στο Μιλάνο άνοιξε την όρεξη αρκετών ιταλικών συλλόγων, με τη Νάπολι να καλοβλέπει τον νεαρό αμυντικό.

Παρ' όλα αυτά η περίπτωση του Παπαδόπουλου δεν είναι εύκολη για την ιταλική ομάδα, μια και η Σάλκε δεν σκοπεύει για την ώρα να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του, καθώς είναι συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της στο γερμανικό πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αγάπη μου... βάζω γκολ»!

"Ποια μπάλα; Με ζητάνε στο τηλέφωνο"! (ΒΙΝΤΕΟ)
Όλα τα έχουμε δει στο ποδόσφαιρο, αλλά να μιλάει ποδοσφαιριστής στο κινητό την ώρα του αγώνα δε το έχουμε ξαναδεί!
Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα με τον ποδοσφαιριστή,Matthias Hilbrands, της ερασιτεχνικής ομάδας SV EMS Jemgum της Γερμανίας.

Μάλιστα, αν δείτε καλά το βίντεο όταν η μπάλα έρχεται προς το μέρος του μπαίνει στο γήπεδο με το τηλέφωνο ανά χείρας και σταματάει τη φάση με δολοφονικό μαρκάρισμα!


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ







• 01:30 conn-X TV Sports Botafogo-Parana Clube Copa do Brasil
• 03:45 conn-X TV Sports Santos-Colo Colo Κόπα Λιμπερταδόρες
• 03:50 conn-x TV Sports 3 Sao Paolo-Santa Cruz Copa do Bras
• 19:55 EUROSPORT Φάση των 16, Τσάρλεστον Τένις
• 21:30 EUROSPORT 2 Τελικοί-1ος αγώναςΙταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ
• 21:45 NOVASPORTS 7 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑEuroleague
• 22:05 NOVASPORTS 6 ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΡΑΓΚΑ Europa League
• 22:05 NOVASPORTS 3 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΤΒΕΝΤΕ Europa League
• 22:05 NOVASPORTS 2 ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ! Europa League
• 22:05 NOVASPORTS 1 ΠΟΡΤΟ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣEuropa League

Τους... έτρεξε ο Βαλβέρδε

Τους... έτρεξε ο ΒαλβέρδεΤην προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με το πρόγραμμα των Πειραιωτών να περιλαμβάνει κυρίως τρέξιμο.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού παρέμεινε και σήμερα στο σπίτι του, αφού ταλαιπωρείται από ίωση και είναι εμπύρετος. Ο γιατρός της ομάδας τού έχει χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του έχει βελτιωθεί.
Σε αντίθεση με τον Αβραάμ, ο Μάρκο Πάντελιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, αλλά όταν ανέβηκε ο ρυθμός δεν συμμετείχε. Αύριο πάντως αναμένεται να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και λογικά θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.
Τέλος, ο Ζαϊρί συνέχισε τα προγράμματα αποθεραπείας του, με θεραπεία στην πισίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και τρέξιμο.

Σισέ παραμονής!

Σισέ παραμονής!Ο Τζιμπρίλ Σισέ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν μιλώντας στη «L’ Equipe». Ο πράσινος αρχηγός αναφέρθηκε στον Μαρινάκη, στη μη φυσιολογική Super League, την Εθνική και τη Λάτσιο!
Τζιμπρίλ, πώς νιώθεις μετά το χαμένο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;
Είναι κρίμα επειδή μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Οι 13 βαθμοί δεν αντικατοπτρίζουν το επίπεδό μας. Το πρόβλημα είναι ότι χάσαμε χαζούς βαθμούς απέναντι σε ομάδες πιο αδύνατες από εμάς. Είμαι πολύ απογοητευμένος.
Είσαι αηδιασμένος από το ελληνικό πρωτάθλημα;
Συμβαίνουν πράγματα που δεν είναι φυσιολογικά. Γι’ αυτό έκανα αυτές τις δηλώσεις. Προκάλεσαν πολύ θόρυβο όσα είπα, εισακούστηκα και πιστεύω πως υπήρχε αντίκτυπος. Ήθελα ο κόσμος στην Ελλάδα και το εξωτερικό να μάθει τι συμβαίνει. Έκτοτε έχω δει μία μικρή διαφορά, ιδιαίτερα στη συμπεριφορά των οπαδών των αντιπάλων ομάδων, αλλά και της ομάδας μου. Αυτό είναι καλό.
Έκανες μήνυση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και αυτός εναντίον σου. Τι συνέβη;
Είναι στα χέρια των Αρχών η υπόθεση. Πώς εξηγείται; Όχι, δεν θέλω να συζητήσω με αυτούς τους ανθρώπους.
Είπες πως θες να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Είναι ακόμα μέσα στις προθέσεις σου;
Ναι και όχι. Αν έρθει μια καλή πρόταση θα την εξετάσω, αλλά αν δεν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό... Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θα παίξουμε στα πλέι οφ και πάντα μπορούμε να πάρουμε μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει.
Μετάνιωσες που δεν έφυγες τον χειμώνα; Η Μπορντό για παράδειγμα ενδιαφέρθηκε για σένα...
Όχι, δεν το μετάνιωσα. Μελέτησα αυτή την πιθανότητα, αλλά πάντα είναι δύσκολο να αποχωρείς τον Δεκέμβρη και να πας σε μια ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί. Άλλωστε και η πρόταση της Μπορντό δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.
Στην Ελλάδα δεν σου λείπει η προβολή;
Είναι αλήθεια. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν μεταδίδεται στο εξωτερικό, που δεν το συζητούν πολύ στη Γαλλία. Πάντως στα ΜΜΕ είναι πολλές φορές καλό να σε ξεχνάνε. Εγώ, για παράδειγμα, έζησα ήσυχα την περίοδο μετά το Μουντιάλ.

Κατάφερες να γυρίσεις σελίδα από τότε;
Όχι, παραμένει μια ανοικτή πληγή για μένα. Όμως ένας παίκτης πρωταθλητής πρέπει να γυρίζει σελίδα και αυτό προσπαθώ να κάνω καθημερινά. Πάντως παραμένει ένα κεφάλαιο που θα μείνει χαραγμένο στην καριέρα μου.

Πιστεύεις ακόμη στην εθνική Γαλλίας;
Φυσικά, μου λείπει και δεν την έχω παρατήσει. Θα το κάνω μόνο όταν αποσυρθώ, όχι νωρίτερα. Για την ώρα περιμένω. Αν και δεν έχω επαφή με το τεχνικό τιμ, λέω στον αυτό μου πως αν καταφέρω να παίξω καλά με την ομάδα μου του χρόνου ή αν κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League με τον Παναθηναϊκό, έχω ελπίδες να επιστρέψω.

Πώς είδες την επιστροφή των Αμπιντάλ, Εβρά και Ριμπερί;
«Χάρηκα γι’ αυτούς γιατί αγαπούν την εθνική ομάδα κι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιστρέψουν. Για μένα δεν άλλαξαν πολλά. Δεν είπα ‘Γιατί όχι κι εγώ;’. Δεν θεωρώ πως είμαι αποκλεισμένος».

Έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τους επιθετικούς που εμπιστεύεται τώρα ο Λοράν Μπλαν;
«Όχι, παρότι είναι καλοί επιθετικοί, πιστεύω πως χωράω στην εθνική ομάδα. Με ξέρετε, είμαι πολύ επίμονος».
Ακούγεται πως σε θέλει η Λάτσιο. Πώς σου φαίνεται το ιταλικό πρωτάθλημα;
Για τη Λάτσιο έχω ακούσει, αλλά δεν είμαι σε θέση να πω αν είναι αλήθεια ή όχι. Μετά τις επιθυμίες μου, θα ήθελα να πάω στην Αγγλία ή τη Γερμανία. Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν πολλά γκολ. Αυτό μου ταιριάζει.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, αν η Λάτσιο καταφέρει να πάρει μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ντιέγκο από τη Βόλφσμπουργκ.  Η ιστοσελίδα online-news.it αναφέρει πως ο πρόεδρός των «λατσιάλι», Κλαούντιο Λοτίτο θέλει να ενισχύσει τον σύλλογό του, με τον προπονητή της Λάτσιο να έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και τον Βραζιλιάνο μέσο. Μάλιστα αναφέρεται πως εναλλακτική του Ντιέγκο είναι ο Αντρέ Καρίγιο της Αλιάνζα Λίμα από το Περού.

Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚ

Ξανά συζητήσεις για Σορλέν στον ΠΑΟΚΤα δεδομένα με την οικογενειακή κατάσταση του Ολιβιέ Σορλέν έχουν αλλάξει και πλέον ο Γάλλος επιθυμεί να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, όμως στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται καθώς δεν έχουν κατασταλάξει ακόμη στα πλάνα της επόμενης σεζόν.
Οι αποφάσεις που θα πάρουν στον ΠΑΟΚ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παίξουν ρόλο και στο θέμα της επιστροφής του Ολιβιέ Σορλέν στον Δικέφαλο.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που η αλήθεια είναι ότι έλειψε αρκετά στον φετινό ΠΑΟΚ, προτάθηκε ξανά καθώς οι οικογενειακές συνθήκες που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει έχουν αλλάξει πλέον και η οικογένειά του είναι σύμφωνη με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να απαντήσει άμεσα εάν θέλει ή όχι ξανά τον Γάλλο στην ομάδα, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι θα συμβεί στο θέμα του προπονητή. Εάν ο Ζαγοράκης αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον άλλο προπονητή, τότε αυτός θα πρέπει να αποφασίσει για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό στο σύστημα που θα θέλει να εφαρμόσει.
Έτσι, ο Ολιβιέ Σορλέν θα πρέπει να αναμείνει στο ακουστικό του και να περιμένει νεότερα από τονΠΑΟΚ για να μάθει αν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Βλέπουν Βουτσίτσεβιτς στην ΑΕΚ

Βλέπουν Βουτσίτσεβιτς στην ΑΕΚΟ Νεμάνια Βουτσίτσεβιτς που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Καβάλα προτάθηκε στην ΑΕΚ και εξετάζεται καθώς μπορεί να δώσει λύσεις χωρίς να εκτινάξει το μπάτζετ που έχει οριστεί για μεταγραφές.
Το συμβόλαιο του ταιριάζει στον οικονομικό προγραμματισμό που έχει γίνει, ενώ οι εμφανίσεις του επιτελικού μέσου ήταν αρκετά καλές στα 24 παιχνίδια που έδωσε με την φανέλα της Καβάλας, στα οποία πέτυχε και δυο γκολ.
Εκτός από την Καβάλα ο Βουτσίσεβιτς έχει αγωνιστεί ακόμη στην Χάποελ Τελ Αβίβ, τη Λοκομοτίβ Μόσχας, την Μόναχο 1860, την Κολωνία και την Μπέογκραντ.

Σε εγρήγορση για Βόλο

 Σε εγρήγορση για Βόλο Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Άρη θα υποστηρίξουν την ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού και για μία ακόμη φορά οι οπαδοί της ομάδας θα κάνουν το χρέος τους προσπαθώντας από τη μεριά τους να βοηθήσουν την ομάδα τους στην προσπάθεια που κάνει για τα πλέι οφ.
Οι μειωμένες τιμές βοηθούν στο να γεμίσει το γήπεδο, μια και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία τουλάχιστον 20.000 οπαδών της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».