Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η Ρεάλ στα ημιτελικά του Κυπέλλου με νέα νίκη επί της Ατλέτικο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο σκόρερ του μονδαικού τέρματος του αγώναΠανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Del Ray πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία, μετά τη νίκη με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν, με σκόρερ τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Mερένχες μπήκαν δυνατά και στο 23` βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ρονάλντο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Σέρτζιο Ράμος και νίκησε τον Ντε Χέα γράφοντας το 0-1.

Αυτό το γκολ, έκοψε τα πόδια των ροχιμπλάνκος και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ρέγες στο 26ο λεπτό, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή, δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κασίγιας, ώστε να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της επαναληπτικής φάσης των 8 (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα και με έντονα οι ομάδες που προκρίνονται):

Τρίτη (18/01)

Σεβίλη - Βιγιαρεάλ (3-3): 3-0 (4' Ρενάτο, 47' Κανουτέ, 50' Αλέξις)

Τετάρτη (19/01)

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Αλμερία (0-1): 2-3 (43`πέν. Αλβαρεθ, 51` Αντριάν - 19` Κορόνα, 20` Κρουσάτ, 55`πέν. Γκοϊτόμ)
Μπέτις - Μπαρτσελόνα (0-5): 3-1 (2,` 7` Μολινά, 46` Αρζου - 36` Μέσι)

Πέμπτη (20/01)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης (0-1): 23` Ρονάλντο (1-3)

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου η Μίλαν με τριάρα στην Μπάρι

Άνετη πρόκριση στης Μίλαν επί της ΜπάριΧωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μίλαν πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επικράτησε της Μπάρι με 3-0 στο Σαν Σίρο με γκολ των Ιμπραϊμοβιτς (19`), Μέρκελ (45`) και Ρομπίνιο (65`).

Οι Ροσονέρι έγιναν έτσι η τελευταία χρονικά ομάδα που πέρασε στους «8» του Κυπέλλου, μετά τις Πάρμα, Παλέρμο, Ιντερ, Γιουβέντους, Νάπολι, Σαμπντόρια και Ρόμα.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σαμπντόρια, ενώ αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής:

Νάπολι - Ιντερ
Παλέρμο - Πάρμα
Γιουβέντους - Ρόμα
Μίλαν - Σαμπντόρια

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας:
Τρίτη (11/01)Πάρμα - Φιορεντίνα: 2-1 (115`, 117` Κρέσπο - 114` Σαντάνα)

Τετάρτη (12/01)Παλέρμο - Κίεβο: 1-0 (80`πέν Μίκολι)
Ιντερ - Τζένοα: 3-2 (15`, 43` Ετό, 60` Μαριγκά - 54`πέν. Κάρτζα, 90`+1` Σκούλι)

Πέμπτη (13/01)Γιουβέντους - Κατάνια: 2-0 (34` Κράσιτς, 54` Πέπε)

Τρίτη (18/01)Νάπολι - Μπολόνια: 2-1 (9` Γεμπντά, 23` Λαβέτσι - 56` πέν. Μετζιορίνι)

Τετάρτη (19/01)Σαμπντόρια - Ουντινέζε: 2-2 5-4 πέν. (31` Μακέντα, 108`πέν. Πατσίνι - 90` Ισλα, 91` Ντένις)
Ρόμα - Λάτσιο: 2-1 (53`πέν. Μποριέλο, 77` Σιμπλίσιο - 57`πέν. Ερνάνες)

Πέμπτη (20/01)Μίλαν - Μπάρι: 3-0 (19` Ιμπραΐμοβιτς, 45` Μέρκελ, 65` Ρομπίνιο)

"Θα αποφασίσω το καλοκαίρι"

"Θα αποφασίσω το καλοκαίρι"Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας ότι θα αποφασίσει στο τέλος της περιόδου αν θα συνεχίσει ή όχι στο "τιμόνι" της "Βασίλισσας".
Ο Πορτογάλος τεχνικός με αφορμή την έντονη φημολογία για ρήξη στις σχέσεις του με τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Χόρχε Βαλντάνο διέψευσε κάτι τέτοιο.

Παράλληλα όμως αναφορικά με το μέλλον του, είπε ότι θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να αποφασίσει.
"Ο κόσμος είναι γεμάτος φήμες αλλά δεν είναι αληθινές", ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Ατλέτικο με 1-0 για το Κόπα Ντελ Ρέι και πρόσθεσε:"Αναφορικά με το μέλλον μου, θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν.

Τα συμβόλαια δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Αν όλες οι πλευρές είναι ευχαριστημένες στο τέλος, τότε μένουν μαζί. Αν όχι, τότε χωρίζουν".

Πριν τον Ζοσέ Μουρίνιο και ο Χόρχε Βαλντάνο διέψευσε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις τους,αναφέροντας:


"Δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του Μουρίνιο και εμένα. Είναι ο προπονητής μας, ο άνθρωπος που θα μας οδηγήσει σε επιτυχίες και η ομάδα δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική υπό τις οδηγίες του".

Αδιέξοδο με Ντάνι Άλβες

Αδιέξοδο με Ντάνι ΆλβεςΣτο κενό έπεσε και η νέα προσπάθεια της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για επέκταση της συνεργασίας με τον Ντάνι Άλβες καθώς η παραμένει η διαφωνία στο οικονομικό.
Οι συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο άσο έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες και οι οικονομικές του απαιτήσεις φτάνουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να παραμείνει πέραν του 2012 όταν και ολοκληρώνεται το τωρινό συμβόλαιο του.

Η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" από την άλλη πλευρά δεν δείχνει διαθετειμένη να προσφερει περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του και έτσι οι διαπραγματεύσεις δεν έφεραν αποτελεσμα.
Πλέον ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο Ντάνι Άλβες να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ



• 02:00 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 02:00 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 02:00 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 6η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 02:00 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 6η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 03:00 NOVASPORTS 3 Chicago Bulls - Dallas MavericksNBA
• 04:00 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 6η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 04:00 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 6η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 04:00 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 04:00 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 07:30 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 08:45 EUROSPORT 2 ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 09:30 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 10:00 EUROSPORT ΤΕΝΙΣ: AUSTRALIAN OPEN 2011, 5η μέρα, Γκραν ΣλαμΤένις
• 15:45 EUROSPORT 2 ΠροημιτελικάΠοδόσφαιρο: Asian Cup
• 18:15 EUROSPORT 2 ΠροημιτελικάΠοδόσφαιρο: Asian Cup
• 19:00 conn-X TV sports 2 Ίνγκολσταντ-Ντούιμσπουργκ B' κατηγορία Γερμανίας
• 21:30 conn-X TV Sports Αμβούργο-Άιντραχτ Γερμανικό Πρωτάθλημα

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ …ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ!

Παρά το ρεπό της ομάδας ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, βρέθηκε στου Ρέντη για να κάνει αποθεραπεία και εμφανίστηκε σίγουρος για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», δικό του ασκησιολόγιο έκανε χθες ο Πάντελιτς στο γυμναστήριο και ήταν… απολαυστικός, Αυτό που υποστήριζε ο 32χρονος είναι ότι:

«Δεν υπάρχει σύγκριση. Αν τους πρεσάρουμε καλά, όπως κάναμε σε μερικά σημεία του ματς, θα κερδίσουμε εύκολα. Είναι βαριά κορμιά και αν τους τρέξεις θα ‘σκάσουν’, δεν θα μπορέσουν να μας ακολουθήσουν».

Όσο για το δοκάρι στο 66’ της αναμέτρησης, έλεγε ότι: 

«Το είδα και χθες το βράδυ στο βίντεο και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν μπήκε η μπάλα. Αν είχε μπει γκολ, θα είχα τρελαθεί, θα ανέβαινα και πάλι στο κόσμο».

Αναφορικά με το περιστατικό της φυσούνας, όταν τον ρωτούσαν, ο Μάρκο απαντούσε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήθελε ο Μουσλίμοβιτς και ο Τσιρίλο. Ποιοι νομίζουν ότι είναι να έρχονται και να το παίζουν μάγκες».



«Δικέφαλος» Αρίας!

«Δικέφαλος» Αρίας!Το... φλερτ με τον Αρίας κατέληξε σε γάμο! Ο Κολομβιανός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και ανακοινώθηκε η απόκτησή του για 1,5 χρόνο! Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις προκειμένου να μπει γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.
Ένα χαρτί από την Ομοσπονδία της Κολομβίας περίμεναν στην Τούμπα για να ανακοινώσουν την μεταγραφή του Ντιέγκο Αρίας. Αυτό ήρθε το απόγευμα και Η ΠΑΕ ανακοίνωσε λίγο μετά τις 20:00 την πρώτη της μεταγραφή.
"Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Diego Alejandro Arias, οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.
Ο γεννημένος στις 15/06/1985 Κολομβιανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2009 μέχρι και τώρα στην Once Caldas, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κολομβίας, ενώ τις έξι προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε στην Deportivo Pereira"
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντιέγκο Αρίας μίλησε για τη συνεργασία του με τονΠΑΟΚ και ουσιαστικά συστήθηκε στους φίλους της ομάδας λέγοντας:

Πράσινη ενημέρωση για Νέα Σμύρνη

Πράσινη ενημέρωση για Νέα ΣμύρνηΗ ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης της ενημερώνει τους φιλάθλους πως δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ούτε έχει ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους πράσινους.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:
* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τον εν λόγω αγώνα κατόπιν σχετικής απόφασης της αστυνομικής αρχής.
* Δεν θα ορισθεί ζώνη ή τμήμα κερκίδων του γηπέδου για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
* Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, 23/1/2011, δεν θα λειτουργεί εκδοτήριο για τη διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
* Με ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τα εισιτήρια που θα διατεθούν στους φιλάθλους του θα είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους θα γίνει με την επίδειξη κάρτας φιλάθλου, Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, τα οποία οι φίλαθλοι θα φέρουν μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο.
* Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν διαθέτουν ονομαστικοποιημένο εισιτήριο ή πρόσκληση για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Αταλάντα για Μανωλά, Γκέντσογλου

Αταλάντα για Μανωλά, ΓκέντσογλουΟι Ιταλοί έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά και του Σάββα Γκέντσογλου στην ΑΕΚ, που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Στην «Ένωση» το βλέπουν πολύ θετικά.
Στην ΑΕΚ δεν είναι αρνητικοί στην συγκεκριμένη πρόταση καθώς θεωρούν ότι τα λεφτά αυτά μπορούν να βοηθήσουν τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλουν να κάνουν, αλλά και να καλύψουν μέρος της μαύρης τρύπας που υπάρχει φέτος.
Στην ΑΕΚ, σύμφωνα και με το «Goal News» είναι ικανοποιημένοι από το ποσό, αν και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Φήμες για Μαγιόρκα και Κούπερ

Φήμες για Μαγιόρκα και ΚούπερΤο ενδιαφέρον της για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει εκφράσει η Μαγιόρκα έπειτα από την παραίτηση του Αργεντίνου προπονητή από την τεχνική ηγεσία του Άρη.
Ο ίδιος ο Αργεντίνος τεχνικός όπως έχει χαρακτηριστικά διαμηνύσει πως επιθυμεί να ξεκουραστεί για λίγο χρονικό διάστημα και από εκεί και πέρα θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για την συνέχεια της καριέρας του.