Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αδιέξοδο με Ντάνι Άλβες

Αδιέξοδο με Ντάνι ΆλβεςΣτο κενό έπεσε και η νέα προσπάθεια της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για επέκταση της συνεργασίας με τον Ντάνι Άλβες καθώς η παραμένει η διαφωνία στο οικονομικό.
Οι συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο άσο έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες και οι οικονομικές του απαιτήσεις φτάνουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να παραμείνει πέραν του 2012 όταν και ολοκληρώνεται το τωρινό συμβόλαιο του.

Η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" από την άλλη πλευρά δεν δείχνει διαθετειμένη να προσφερει περισσότερα από έξι εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του και έτσι οι διαπραγματεύσεις δεν έφεραν αποτελεσμα.
Πλέον ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, ο Ντάνι Άλβες να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης με την Μάντσεστερ Σίτι να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου