Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Δεν είναι μόνο ο Μιραλάς!

Δεν είναι μόνο ο Μιραλάς!Σπουδαίο επιθετικό πλουραλισμό έχει στη φετινή Superleague οΟλυμπιακός, αφού μέχρι στιγμής έχουν σκοράρει εννέα διαφορετικοί ποδοσφαιριστές του! Το gazzetta.gr αναλύει και... συγκρίνει τα ποσοστά των υπολοίπων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ σκόραρε και ο Ντένις Ρόμενταλ, ανεβάζοντας κι άλλο την επιθετική πολυφωνία των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε. Το gazzetta. gr θυμίζει τους σκόρερ και συγκρίνει την αποτελεσματικότητα των υπόλοιπων συλλόγων της Superleague που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχή με Μήτρογλου, συνέχεια με Μέλμπεργκ!

Μπορεί να έχει χάσει πλέον τη θέση του στην ομάδα, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που σημείωσε το παρθενικό τέρμα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στον Ηρακλή με ένα πολύ ωραίο πλασέ από δύσκολη θέση απέναντι στον Ελευθερόπουλο.
Όσον αφορά τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Σουηδός είναι αρκετά μέσα στις φάσεις όταν εκτελούνται στημένες φάσεις και κάπως έτσι σκόραρε απέναντι στην Κέρκυρα την 2η αγωνιστική, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στη Superleague.

Στους πρώτους ο Ριέρα...

Δεν έχει κάνει πλήρη απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, αλλά ο Ισπανός άσος των Πειραιωτών έχει συμβάλει αρκετά στην επιθετική λειτουργία και αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, έχοντας σκοράρει 4 τέρματα μέχρι στιγμής, ενώ έχει και 4 ασίστ... Σκόραρε απέναντι σε Κέρκυρα, Skoda Ξάνθη, Άρη και Πανιώνιο.

Όποτε παίζει βάζει γκολ...

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στις αντίπαλες περιοχές είναι ο Μάρκο Πάντελιτς, αφού πρέπει να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Σέρβος σε 234 αγωνιστικά λεπτά έχει πετύχει 3 τέρματα. Σκόραρε στο 0-1 επί του Πανσερραϊκού και στις νίκες των Πειραιωτών επί Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού Βόλου.

«Φέτφα», Φουστέρ και Ρόμενταλ οι... άσοι!

Από ένα τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα έχουν πετύχει και οι Γιάννης Φετφατζίδης (Skoda Ξάνθη), Nταβίντ Φουστέρ (Αστέρας Τρίπολης) και όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο Ντένις Ρόμενταλ απέναντι στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής... Με το τέρμα του Δανού ο Ολυμπιακός έφτασε τα 23 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα...

Τορο...γκόλ!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει στην επιθετική πολυφωνία-αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 3 τέρματα στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Skoda Ξάνθη, Oλυμπιακό Βόλου και Πανιώνιο...

Κέβιν ο μπροστάρης!

Φτάνουμε στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι ο... μαέστρος της επιθετικής ορχήστρας του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», ενώ κυνηγά τον αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, μια και ο Βέλγος έχει πετύχει 7 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα και ο Γάλλος 10 γκολ... Ο Βέλγος άσος των Πειραιωτών έχει σκοράρει απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου (2), Παναθηναϊκό, Πανιώνιο (2) και ΠΑΟΚ (2).  

Τι κάνουν οι υπόλοιποι συνδιεκδικητές...

Παναθηναϊκός

Επιθετική πολυφωνία πάντως παρουσιάζει και ο Παναθηναϊκός αν και αυτό μπορεί να μην είναι... εμφανές στο Τριφύλλι, μια και από τα 19 γκολ των «πράσινων» τα 10 τα έχει πετύχει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Παρ' όλα αυτά, ακολουθούν οι Σπυρόπουλός (1), Κατσουράνης (2), Πετρόπουλος (2), Βύντρα (1), Χριστοδουλόπουλος (1), Γκαρσία (1) και Νίνης (1). Συνολικά 8 έναντι 9 του Ολυμπιακού

Καβάλα

Μπορεί να μη λογίζεται ως συνδιεκδικήτρια του τίτλου, η Καβάλα όμως βρίσκεται στην 3η θέση και «χτυπάει» Ευρώπη, έχοντας πετύχει 12 τέρματα. Πρώτος σκόρερ των «Αργοναυτών» είναι ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι με 6 τέρματα και ακολουθούν οι Νταρσεβίλ (2), Ντουγκλάο (1), Βουτσίτσεβιτς (2).

ΑΕΚ 

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ηγείται των επιθετικών προσπαθειών της ΑΕΚ με 5 τέρματα, ενώ στην «Ένωση» που έχει πετύχει 17 τέρματα στην Superleague ακολουθούν οι Σκόκο (4), Καφές (3), Λυμπερόπουλος (1), Έντερ (1), Μπλάνκο (1), Λεονάρντο (2).

ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει 12 τέρματα με... 9 διαφορετικούς σκόρερ, αλλά δεν υπάρχει ένας σκόρερ με διαφορά όπως στον Ολυμπιακό! Στον Δικέφαλο του Βορρά δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιος ποδοσφαιριστής ως αρχισκόρερ αφού οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Βιεϊρίνια έχουν από 2 τέρματα και από 1 γκολ έχουν πετύχει οι Πάμπλο Γκαρσία, Μπρούνο Τσιρίλο, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Θανάσης Παπάζογλου, Πάμπλο Κοντρέρας και Βλάντιμιρ Ίβιτς.

Αγωνία για Μαλεζά και Κοντρέρας

Αγωνία για Μαλεζά και ΚοντρέραςΤο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚο οποίος επικεντρώνει την προσοχή του στο κομβικό ματς με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Σήμερα κρίνεται των Μαλεζά και Κοντρέρας.
Η επόμενη ημέρα έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, βρίσκει τον ΠΑΟΚ σχεδόν… αποδεκατισμένο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 12η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας.
Τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο «Δικέφαλος» κάνουν τον Μάκη Χάβο να… πονοκεφαλιάζει. 
Ξεκαθαρίζει για Κοντρέρας και Μαλεζά
Η σημερινή ημέρα θα είναι πλήρως καθοριστική αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Στέλιος Μαλεζάς μιας και θα φανεί το πλήρες χρονικό διάστημα στο οποίο θα επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 
Η παρουσία στην προπόνηση του Χιλιανού στόπερ θα κρίνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό αν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου. Αν σήμερα ο Λατίνος ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τότε αυτομάτως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.
Στον αντίποδα, ο Στέλιος Μαλεζάς θα είναι σίγουρα εκτός για το παιχνίδι στην Τούμπα και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του. 

Και η Λεβερκούζεν για Σκόκο

Και η Λεβερκούζεν για ΣκόκοΜπορεί από την ΑΕΚ να βγαίνει προς τα έξω ότι η υπόθεση Σκόκο είναι σε καλό δρόμο, αυξάνονται οι ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό. Συγκεκριμένα άνθρωπος της Λεβερκούζεν θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έχοντας τα μάτια στραμμένα στον Σκόκο.

Τόχα: «Εμπιστοσύνη στα πόδια μου»

Τόχα: «Εμπιστοσύνη στα πόδια μου»Στην προσωπική του απόδοση αλλά και την επιστροφή του Άρη στις νίκες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα αναφέρθηκε ο άσος των «κιτρίνων», Κάρλος Τόχα.
Ο Κολομβιανός άσος μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
«Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε στο πρωτάθλημα, ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας. Έπρεπε, όμως, να δώσουμε τέλος σε αυτήν την κατάσταση και αυτό θα γινόταν μόνο μέσα από τις νίκες. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να ξέρουμε να λειτουργούμε κάτω από πίεση, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι πάντα θετικά.

Άρα, πρέπει να μένουμε ήρεμοι, να δουλεύουμε στις προπονήσεις, να κάνουμε όσα μας λέει ο προπονητής μας και να φτάνουμε στις νίκες, όπως έγινε χθες με την Κέρκυρα», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη ο Κολομβιανός.

Για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα:

«Αυτό έχει να κάνει με τη νοοτροπία. Η ομάδα μου παίζει πάντα για τη νίκη. Όταν κατεβαίνεις όμως με το άγχος ότι πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, ίσως εκεί τα πράγματα να πηγαίνουν στραβά. Για παράδειγμα, χθες στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όπως θα θέλαμε, αλλά στο δεύτερο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε. 

Το παιχνίδι άνοιξε, έγινε άναρχο, άνοιξε ο ρυθμός και δεν μπορέσαμε να τον ελέγξουμε. Το προσπαθήσαμε και μέχρι ένα σημείο, τα καταφέραμε αρκετά καλά και τελικά φύγαμε νικητές από το γήπεδο. Η ομάδα έχει αποδείξει τις δυνατότητές της, τόσο στο Europa League, όσο και σε κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Καλό θα είναι, βέβαια, να κρατάμε την απόδοσή μας και πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μένεις ενωμένος μέσα στην ομάδα, το ίδιο και ο κόσμος. Η ομάδα πρέπει να σταθεροποιηθεί στις καλές της εμφανίσεις και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Νίκες όπως η χθεσινή δίνουν εμπιστοσύνη στα πόδια των ποδοσφαιριστών».

Για τον ίδιο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι τώρα νιώθω καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν ήρθα στον Άρη, μπήκα αμέσως σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Για τον παίκτη τον ίδιο υπάρχουν κάποιες φορές σκαμπανεβάσματα και όσο κι αν θέλεις, δεν μπορείς πάντα να κρατάς την ίδια απόδοση.

Εγώ συνέχισα να δουλεύω, έδεσα με την ομάδα και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Ήταν δύσκολο να εγκλιματιστώ στην αρχή, τόσο προσωπικά, όσο και ομαδικά. Τώρα νιώθω πολύ καλά και αποκτώ την εμπιστοσύνη στα πόδια μου, συν του ότι η ομάδα παρουσιάζεται πιο συμπαγής και αυτό βοηθά και εμένα να συνεχίζω να προσπαθώ και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».
Για τον αγώνα με τον Πανσερραΐκό: 

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός θα παλέψει για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς, για δικούς μας λόγους, θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μπούμε στις υψηλές θέσεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και θα κατέβουμε για να κερδίσουμε στην επόμενη αγωνιστική».

Γιορτάζει ο κάμπος!

Γιορτάζει ο κάμπος!Το απόγευμα (18:00), το νέο γήπεδο της Λάρισας, το «AEL FC ARENA» ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά . Ιστορική η σημερινή ημέρα για τους Βυσσινί αλλά και τη θεσσαλική πόλη.
Ο πιο επιτυχημένος σύλλογος από την επαρχία μπαίνει στο νέο του σπίτι και ως είθισται, κάθε νέο σπίτι έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι καινούριο, περιποιημένο και νοικοκυρεμένο. 
Η τριανδρία στοιχείων είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου γηπέδου της πόλης. Πλέον σύσσωμη η πόλη αναμένει τη στιγμή που θα κοπεί… η κορδέλα και η ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ενώπιον των οπαδών της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες του AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.

Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. 

Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας. Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.

Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7μ.μ.

Ντετέκτιβ για Γκοβού!

Ντετέκτιβ για Γκοβού!Μπορεί να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι... πολυμετοχικές πληροφορίες μου το επιβεβαιώνουν!
Ο ΚΟΡΙΟΣΔεν θα δυσκολεύτηκε και πολύ ο ντετέκτιβ...
Μετά τα πρώτα ξενύχτια του Γκοβού, ο Παναθηναϊκός επιστρέτευσε ακόμα και ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον Γάλλο άσο στις βραδινές του εξόδους. Και τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, μαζί φυσικά με φωτογραφίες είναι πολλά!
Και όλα θα πέσουν στο τραπέζι στη συζήτηση με τον μάνατζέρ του για τη λύση του συμβολαίου, καθώς στο «τριφύλλι» πιστεύουν ότι με όσα κρατάνε στα χέρια τους, δύσκολα θα χάσουν την υπόθεση στη FIFA ή όπου αλλού προσφύγει ο Γκοβού...