Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Πάντελιτς: «Πρωτάθλημα και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Πάντελιτς: «Πρωτάθλημα και πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ»Σίγουρος για τον εαυτό του και τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε που παραχώρησε στο Stadio by metro


Την πεποίθησή του ότι το τέλος της σεζόν θα βρει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή εξέφρασε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο νεοαποκτηθείς Σέρβος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Stadio by metro προϊδέασε για τα καλύτερα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αγάπη του για την Ελλάδα, με την οποία είναι συναισθηματικά δεμένος από την πρώτη του θητεία στον Ηρακλή.

«Έχω φίλους και είμαι σε μια ομάδα που αγαπούσα πάντα. Η χώρα έχει αλλάξει πολύ από την προηγούμενη θητεία μου στον Ηρακλή. Έχει πάει μπροστά, αν και η κρίση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, την έχει πραγματικά επηρεάσει πολύ. 
Η ζωή κάνει κύκλους. Μόνο στο τέλος μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να κάνεις κριτική. Σκέπτομαι πού ήμουν και τι έκανα τότε, αλλά και πού βρίσκομαι σήμερα και αλήθεια είμαι χαρούμενος. Έχω όμορφες αναμνήσεις και είμαι ευτυχισμένος με όσα έχω κάνει. Θα μπορούσα ίσως να είχαν κάνει περισσότερα πράγματα αλλά και λιγότερα».
Όσον αφορά την αγάπη του για δουλειά και τη συνέπειά του στις προπονήσεις, ο Πάντελιτς τόνισε: «Πρώτος έρχομαι στις προπονήσεις και τελευταίος φεύγω. Δεν είμαι τελειομανής, αλά παίρνω τη δουλειά μου σοβαρά και θέλω να είμαι 100% έτοιμος. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δουλεύω και πριν από την προπόνηση, αλλά και μετά. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά για να προσφέρω». 
Ερωτηθείς για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος ο Πάντελιτς ήταν αφοπλιστικός: «Ο Ολυμπιακόςέχει πάρει πολλά στο παρελθόν και θα πάρει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Θέλουμε να παίξουμε ωραία μπάλα και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη. Να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ξεπεράσουμε και τη φάση των ομίλων γιατί όλα γίνονται. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ποιότητα και μπορεί να καταφέρει πολλά. Σίγουρα θέλει δουλειά, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά».
Αναφορικά με την ευκολία που δείχνει στον τομέα της προσαρμογής σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί, ο Πάντελιτς επεσήμανε: «Αυτή είναι η δουλειά μου, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο. Ειδικά για κάποιον που αλλάζει συχνά ομάδες. Πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα και να τα πηγαίνεις καλά με τους συμπαίκτες σου, να σε αγαπάνε όλοι και να θέλουν να σε βοηθούν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, έρχονται και τα γκολ. Μπορεί σε μία ομάδα να τύχει, αλλά όταν επαναλαμβάνεται σε πολλές, τότε δεν είναι σύμπτωση. Νομίζω ότι είναι προσόν, ταλέντο». 
Όταν ρωτήθηκε ο Πάντελιτς για τον έντονο τρόπο, με τον οποίο πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει ήταν κατηγορηματικός: «Θέλω να ξέρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού ότι δεν ήρθε ένας ξένος, αλλά ένας δικός τους. Είμαι Σέρβος, είμαι ξένος, αλλά είμαι και αδελφός τους από τον Ερυθρό Αστέρα.  Όταν ο κόσμος τραγουδάει το όνομά μου, η αίσθηση είναι μοναδική. Μου δίνει φτερά στα πόδια. Ακόμα κι όταν κάτι δεν πάει καλά, μου παρέχουν κίνητρο. Προσπαθώ για το καλύτερο και παλεύω πάντα. Μου δίνουν τσαμπουκά».
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την κρισιμότητά του: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε τη νίκη, για να μείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ τον αφήνουμε αρκετά πίσω και θα υπάρχει λιγότερος συνωστισμός στην κορυφή». 
Όσον αφορά τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε η νέα διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σέρβος «φονιάς» επεσήμανε: «Η διοίκηση έχει δύσκολο έργο, γιατί εκτός από τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και το προπονητικό τιμ, έχει πάνω από 20 ποδοσφαιριστές, όλους με διαφορετική νοοτροπία».
Ο Μάρκο Πάντελιτς, πάντως, ζηλεύει την ταχύτητα των Φετφατζίδη και Ρόμενταλ, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει τη νοσταλγία του για τον Ερυθρό Αστέρα.«Θα ήθελα να είμαι γρήγορος όπως ο Φετφατζίδης ή ο Ρόμενταλ. Ήταν δύσκολη απόφαση να φύγω από τον Ερυθρό Αστέρα. Όταν μου είπαν ότι η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν ήταν καλή, στενοχωρήθηκα πολύ. Μου βγήκε σε καλό φυσικά, αλλά εγώ ήθελα να μείνω εκεί όλη μου τη ζωή». 

Η επιστροφή του Χάβου στο Λιμάνι

Η επιστροφή του Χάβου στο ΛιμάνιΓια πρώτη φορά, με την ιδιότητα του προπονητή, επιστρέφει στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο προπονητής τουΠΑΟΚ και πρώην «ερυθρόλευκος» Μάκης Χάβος. Το gazzetta.gr υπενθυμίζει.
Ο Έλληνας τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας, ωστόσο δεν πέρασε… και πολύς καιρός από τη στιγμή που ο ίδιος βρέθηκε στον Πειραιά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Στα 18 του χρόνια, ο παλαίμαχος αμυντικός αγωνίστηκε σε τρία συνολικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Προπονητής τότε των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Αλκέτας Παναγούλιας. 
Το πέρασμά του ωστόσο από τον Ολυμπιακό… περιορίστηκε αποκλειστικά και μόνο σε αυτές τις τρεις εμφανίσεις, μια και τον χειμώνα του 1987 παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έπειτα υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και δεν γύρισε ποτέ στον Πειραιά.
Στα... καλύτερά του 
Τη δεδομένη στιγμή ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρίσκεται… στα καλύτερα του. Στα επτά παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, προσμετρά έξι νίκες.
Αναμφίβολα, το κάθε παιχνίδι για τον ίδιο αποτελεί ένα σημαντικό τεστ, ενώ το σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι και το πιο δυνατό που καλείται να δώσει μέχρι στιγμής. 
Έχοντας αγωνιστεί μάλιστα και στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν σήμερα στο Φάληρο, ξέρει καλά από καταστάσεις, πράγματα αλλά και τις ιδιοτυπίες που έχει το σημερινό ντέρμπι.
Το δεύτερο ντέρμπι του! 
Επιπρόσθετα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το δεύτερο ντέρμπι του. Το πρώτο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ και στέφθηκε με επιτυχία αφού οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-1 την «Ένωση».
Στο εν λόγω παιχνίδι ο Χάβος τακτικά πήρε την ταυτότητα του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ πολύ καλό ήταν και το στήσιμο που είχε η ομάδα εντός αγνωστικού χώρου.

Φερέιρα: «Νίκη, νίκη, νίκη»

Φερέιρα: «Νίκη, νίκη, νίκη»Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε το πρωί στην Παιανία ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ήρθε μόνο για να κερδίζει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρουσίασε το επιτελείο του στους παίκτες. Πρόκειται για τους Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ζοσέ Γκόμες και Ρουί Σίλβα. Αμέσως μετά δήλωσε: «Είδα μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω όμως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να δω πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι νίκη, νίκη, νίκη».


Σισέ: «Τιμή μου»

Αμέσως μετά την ανακοίνωση διά στόματος Ζεσουάλδο Φερέιρα ότι κατόπιν εντολής του Νικόλα Πατέρα, ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, ο Γάλλος επιθετικός απευθυνόμενος στον προπονητή του είπε: «Είναι τιμή για μένα και με γεμίζει υπευθυνότητα».

Στη συνέχεια μιλώντας εκ μέρους της ομάδας πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι είστε καλός προπονητής και ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να συνεχίσει να κερδίζει».


Μπαίνει και ο Λέτο


Στο μεταξύ η πρώτη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα περιλάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμμετείχε κανονικά στο ζέσταμα και σε μέρος του προγράμματος με την μπάλα.

Γκέκας: Μόνο στον Θρύλο!

Σε συνέντευξή του ο Φάνης Γκέκας αποκάλυψε ότι αν ποτέ γύριζε για να παίξει ποδόσφαιρο ξανά στην Ελλάδα, θα το έκανε μόνο για τον Ολυμπιακό!
Αναλυτικά η συνέντευξή του στο gazzetta.gr:
Στην Ελλάδα θα επέστρεφες για να παίξεις ποδόσφαιρο;
«Η μόνη ομάδα για την οποία θα γύριζα στην Ελλάδα, αν είχα πρόταση, είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η μοναδική που κατά τη γνώμη μου λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα».

Από τον Παναθηναϊκό έφυγες με άσχημο τρόπο, ενώ έχεις δηλώσει ότι είναι η μόνη ομάδα στην οποία δεν θα πήγαινες ποτέ. Αρκετοί πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού επίσης, δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι μετά την αποχώρησή τους...
«Δεν θέλω να γυρίσω σ’ εκείνη την εποχή. Μπορεί όλος ο κόσμος να καταλάβει με τι τρόπο και τι διάθεση φεύγουν οι περισσότεροι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο καθένας που γυρίζει έχει τους λόγους του κι εγώ έχω τους δικούς μου. Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στον Παναθηναϊκό!».

Πιστεύεις ότι ήρθε η ώρα να πεις τα πράγματα με το όνομά τους σε σχέση με την Εθνική;
«Όχι, γιατί θα με κατηγορήσουν ότι θέλω το κακό της Εθνικής. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η Εθνική να πετύχει τους στόχους τους και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά με τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα, θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο. Μιλάμε για μια ομάδα που είναι άρρωστη και κανείς δεν κάνει κάτι για να τη γιατρέψει».

Στον ελληνικό Τύπο έχει γραφτεί ότι ένας από τους ανθρώπους στους οποίους προσωποποιείς τα προβλήματα της Εθνικής είναι ο Κώστας Κατσουράνης...
«Από την πρώτη στιγμή, είπα ότι δεν πρόκειται να «δείξω» κανέναν συμπαίκτη μου δημόσια. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή, καθώς η Εθνική έχει σημαντικές υποχρεώσεις. Όταν έλθει η ώρα θα πω τα πάντα, αλλά στον δικό μου χαρακτήρα δεν ταιριάζει να είμαι ο ρουφιάνος που θα ρίξει στους άλλους τις ευθύνες για να βγω εγώ ο καλός. Το ρόλο αυτόν τον αφήνω για άλλους... Ξέρεις τι με ενόχλησε περισσότερο. Να βλέπω ανθρώπους μέσα από τη διοίκηση της Εθνικής, που ήξεραν πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους έφυγα και συμφωνούσαν μαζί μου να μην έχουν το θάρρος να βγουν και να με στηρίξουν. Αντιθέτως, ήταν οι πρώτοι που με πυροβόλησαν και προσπάθησαν με δηλώσεις τους στον Τύπο να τα ρίξουν όλα σε μένα. Αν ήμουν εγώ το πρόβλημα της Εθνικής, τότε... η ομάδα σώθηκε, γιατί εγώ δεν παίζω πλέον. Αυτό θεωρώ ότι ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ΕΠΟ, αλλά ο καθένας θα κριθεί από τις πράξεις και τη συνέπειά του. Βαρέθηκα να βλέπω παίκτες των οποίων η διάθεση άλλαζε ανάλογα με το αν ήταν ή όχι στην 11άδα. Η Εθνική είναι πάνω απ' όλους. Πάνω από κάθε συμφέρον και εγωισμό. Τουλάχιστον, έτσι είναι στο δικό μου μυαλό...» τόνισε ο Φάνης Γκέκας.

Έτοιμος με Ατρόμητο ο Κοντρέρας

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα θα επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος θα αποκλειστεί από τη σημερινή αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ως γνωστόν ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην γάμπα, το οποίο δεν έχει υποχωρήσει ακόμη. Όπερ μεθερμηνευόμενον πως θα επιστρέψει στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Ο πυρετός στο... κόκκινο!

Ο πυρετός στο... κόκκινο!Στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι στραμμένα τα βλέμματα της 11ης αγωνιστικής, αφού  θα αναμετρηθούν Ολυμπιακόςκαι ΠΑΟΚ (19:30, ΝΕΤ) . Πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες που θέλουν τη νίκη για βαθμολογικά οφέλη και το γόητρο!

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται από τις αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του, ενώ τελευταία μεγάλη απώλεια ήταν αυτή του Βασίλη Τοροσίδη που τραυματίστηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Αυστρία. 
Παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν κι άλλες σημαντικές ελλείψεις, αφού θα απουσιάσουν οι Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο και Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Βάσκος προπονητής πάντως έχει κρατήσει «κλειστά» τα χαρτιά του και τελευταία στιγμή θα φανεί ποιοι θα ξεκινήσουν κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Φουστέρ, Νέμεθ, Πάντελιτς.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές είναι οι: Μέγερι, Μήτρογλου, Ν. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο και Τοροσίδης.

Όπως... πέρυσι θέλουν στον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Μάκη Χάβου κοντράρεται απέναντι στους Πειραιώτες για την ενδέκατη αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις που συνδυάζονται με νίκες έχοντας τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της ομάδας και ο στόχος είναι να τις συνεχίσει σε έναν αναμφίβολα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε και δοκίμασε τον Ζουέλα, που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Δικεφάλου, αφού θα απουσιάσει ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Η αποστολή του μακεδονικού συλλόγου αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Γεωργίου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαιντί, Τσιρίλο, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβτς, Βιερίνια, Βιτόλο και Ζουέλα.

Coreo… έκπληξη από την Θύρα 7

Coreo… έκπληξη από την Θύρα 7  Το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη είναι το πιο «δυνατό» παιχνίδι που δίνει φέτος – μέχρι στιγμής - ο Ολυμπιακόςστην έδρα του και ο κόσμος είναι «φτιαγμένος» για να δώσει και πάλι «βροντερό παρών».
Επίσης, στην εκπομπή των οπαδών του Ολυμπιακού ειπώθηκε σχετικά: «Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλα αυτά τα ανώνυμα παιδιά που δύο ημέρες δουλεύουν στο Καραϊσκάκη για να φτιάξουν άλλη μία μαγική εικόνα της Θύρας 7 και όχι μόνο. Και στο απέναντι πέταλο, για τα 'coreo' που ετοιμάζουν και θα τα δείτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Δύο ημέρες τώρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, δουλεύουν για να φτιάξουν κάτι που θα κρατήσει μόνο λίγα λεπτά, αλλά που θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων των οπαδών. Αυτή η δουλειά η οποία γίνεται δεν ξεπληρώνεται με τίποτα και ξεπηδάει μέσα από το πάθος των οπαδών για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη κερκίδα».
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει διαρρεύσει το τι ακριβώς θα απεικονίζεται, όμως τα παιδιά που δούλευαν πυρετωδώς για αυτό το καλλιτεχνικό εγχείρημα υπογράμμισαν ότι: «Να είστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα δεν θα κάνει μόνο τον γύρο της Ελλάδας. Θα είναι μία χωρογραφία που όταν δημιουργηθεί θα ραγίσουν και οι πέτρες».

Να συνεχίσει τα σερί!

 Να συνεχίσει τα σερί!Η συνέχεια του σερί των νικών στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και του αντίστοιχου των νικών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30, ΝΕΤ).

Δίλημμα με Ζουέλα ή Μπουσαιντί 
Στα της ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει, ο Μάκης Χάβος, ο Ελληνας κόουτς, προβληματίζεται αναφορικά με μία θέση στην άμυνα. Αυτή έχει να κάνει με τον Ανίς Μπουσαιντί.
Ο Τυνήσιος άσος έφτασε καθυστερημένα στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική του ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι έχασε όλες (!) τις προπονήσεις της εβδομάδας, είναι δύο στοιχεία που προβληματίζουν τον Χάβο, ο οποίος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Φρανκ Ζουέλα στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην αμυντική τετράδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγκολέζος μπακ, προσμετρά, μία συμμετοχή ως βασικός στην ομάδα, κι αυτή είναι στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Εορδαϊκό. Επίσης το γεγονός πως ο Αφρικανός αγωνίζεται στην θέση του στόπερ είναι ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας που σκέφτεται ο Χάβος.
Από εκεί και πέρα, στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, κάτω από τα δοκάρια, θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Σακελλαρίου,  Ζουέλα, Τσιρίλο και Μαλεζά. Στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Γκαρσία και ο Βιτόλο ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του. 
Στο δεξιό φτερό θα είναι ο Φωτάκης, στο αριστερό ο Βιεϊρίνια ενώ μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.