Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ << ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ>>

SUPER LEAGUE

SUPER LEAGUE
ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE KAI ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ BLOG - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ CLIK ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

live scores

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Να συνεχίσει τα σερί!

 Να συνεχίσει τα σερί!Η συνέχεια του σερί των νικών στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αλλά και του αντίστοιχου των νικών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30, ΝΕΤ).

Δίλημμα με Ζουέλα ή Μπουσαιντί 
Στα της ενδεκάδας που σκέφτεται να παρατάξει, ο Μάκης Χάβος, ο Ελληνας κόουτς, προβληματίζεται αναφορικά με μία θέση στην άμυνα. Αυτή έχει να κάνει με τον Ανίς Μπουσαιντί.
Ο Τυνήσιος άσος έφτασε καθυστερημένα στη Θεσσαλονίκη, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική του ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι έχασε όλες (!) τις προπονήσεις της εβδομάδας, είναι δύο στοιχεία που προβληματίζουν τον Χάβο, ο οποίος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Φρανκ Ζουέλα στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην αμυντική τετράδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αγκολέζος μπακ, προσμετρά, μία συμμετοχή ως βασικός στην ομάδα, κι αυτή είναι στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Εορδαϊκό. Επίσης το γεγονός πως ο Αφρικανός αγωνίζεται στην θέση του στόπερ είναι ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας που σκέφτεται ο Χάβος.
Από εκεί και πέρα, στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, κάτω από τα δοκάρια, θα βρίσκεται ο Κρέσιτς, με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους Σακελλαρίου,  Ζουέλα, Τσιρίλο και Μαλεζά. Στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Γκαρσία και ο Βιτόλο ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του. 
Στο δεξιό φτερό θα είναι ο Φωτάκης, στο αριστερό ο Βιεϊρίνια ενώ μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου